-
-
-
Με το καλό να παραλαβεις... και καλή υπομονή...
Ποσα χλμ κάνεις το χρόνο?
Εγώ με 10χιλιαδες με όποιον το έχω συζητήσει μου λέει ότι είναι λίγα για lpg...
Ποσο σου πήγε τελική, από που...και τι δώρο σου έκαναν...
Ρώταω για ένα έχω μια εικόνα για τα Μαγαζια
Πολλοι λένε για auto Profit για τιμή και δώρα..
-
Τώρα για τα δώρα έχω να πω τα εξής :
Α) GPS tracker : σίγουρα κινεζοκατασταση με άγνωστη ημερομηνία λήξης και αξιοπιστία
Β) Συναγερμός :καλοδεχούμενος αλλά σίγουρα μπορείς να βάλεις και καλύτερους
Γ) Φιμέ : Καλά είναι αλλά εδώ μετράει σίγουρα η εταιρεία και ο εγκαταστάτης συν ότι θα έρθει ένας άγνωστος να καβαλήσει το ολοκαίνουριο αυτοκίνητο σου και να το πάει στο συνεργείο!
Η άποψη μου είναι να πιέσεις για καλύτερη τιμή και να βάλεις μετά τα όποια έξτρα θες, να τα κάνεις δώρο στον εαυτό σου!
-
Δεν είμαι και κανένας ειδικός αλλά νομίζω ότι τα 900€ παραπάνω που κοστίζει η lpg έκδοση θα σου κάνει απόσβεση στο 2ο χρόνο!
Εγώ κάνω 15.000 το χρόνο περίπου με εγκράτεια η διαφορά και με την βενζίνα και με το diesel είναι αρκετή! Συνήθως για τα diesel λένε να κάνεις ποιο πολλά χλμ για να κάνεις ποιο γρήγορα την απόσβεση στη διαφορά της τιμής και ενδεχομένως κάποιων ακριβών service!
Είχα πάει auto Πουλακης - auto Profit (οι δύο με τα περισσότερα δώρα όπως συναγερμοί - GPS tracker - φυμε τζάμια - 6μηνη ασφάλεια όχι όλα μαζί) αλλά με standart τιμή, lion και Σφακιανάκης κάνανε τις καλύτερες οικονομικά προσφορές αλλά χωρίς δώρα μόνο με τα σούπερ καταπληκτικά Πατάκια και σετ κ. ο.κ (Τρίγωνο - πυροσβεστήρα - γιλέκο ασφαλείας) ! Στη lion μου έβγαλε μια καλή προσφορά σε Expression με Bahamas grey ζάντες, Pack easy clima και pack touch red με το κλειδί στο χέρι αν θυμάμαι 20.100-20.200, ενώ στον Σφακιανακη για την dynamic με το κλειδί στο χέρι με χρώμα που θέλω στα 21.000 και με μια υπόσχεση για ασφάλεια και το κλασικό - 20% στο service!
Edit :μου έβαλαν και συναγερμό!
Ευχαριστώ, περιμένω πως και πως!
-
Εγώ το DYNAMIC το πήρα 21600 με το κλειδί στο χέρι από auto profit με συναγερμό gps tracking ,1 χρονο ασφάλεια, πατάκια ασημί μαύρο.
Όσο για το καυσιμο όταν θα πηγαίνεις καί θα γεμίζεις με 19 ευρώ και όχι με 70 που θα ήθελες με βενζίνη ή ψυχολογία και το χαμόγελο θα είναι στα ύψη.
Μεμβράνες εβαλα μετά στον γιανικελη νάνο κεραμικες και μπροστά!!! Η καλύτερη αγορά ever που έχω κάνει.
-
Γ) Φιμέ : Καλά είναι αλλά εδώ μετράει σίγουρα η εταιρεία και ο εγκαταστάτης συν ότι θα έρθει ένας άγνωστος να καβαλήσει το ολοκαίνουριο αυτοκίνητο σου και να το πάει στο συνεργείο!
-
Συνήθως ο ευκατάστατης πάει στην αντιπροσωπεία και όχι τα αυτοκίνητα, καθαρά για λόγους κόστους και logistics. Δεν συμφέρει να του πάνε π.χ 5 αυτοκίνητα ένα ένα (μεγάλο το κόστος σε ανθρώπους και βενζίνη), πάει ο ευκατάστατης στον έμπορο (π.χ. Γιαννικέλης στον Σπανό, χρόνια τώρα), κάθεται 1 ημέρα, περνάει σε όλα τα αυτοκίνητα προς παράδοση και τέλος.
-
Το αυτοκίνητό μας μπορεί να το καβαλήσει ο άγνωστος και έτσι, δεν είναι ανάγκη να πάει για μεμβράνες. Το καβαλάνε έτσι και αλλιώς για τις μανούβρες...κάποια τα κάνουνε και βόλτες (μερικές φορές μεγαλούτσικες).
-
-
Τώρα για τα δώρα έχω να πω τα εξής :
Α) GPS tracker : σίγουρα κινεζοκατασταση με άγνωστη ημερομηνία λήξης και αξιοπιστία
Β) Συναγερμός :καλοδεχούμενος αλλά σίγουρα μπορείς να βάλεις και καλύτερους
Η άποψη μου είναι να πιέσεις για καλύτερη τιμή και να βάλεις μετά τα όποια έξτρα θες, να τα κάνεις δώρο στον εαυτό σου!
Το θεμα ειναι οτι για τα εργοστασιακα εξτρα η συμφωνια και το deal πρεπει να γινει στην αντιπροσωπεια....
Αυτο ειναι και το Βασικο Πακετο....
Παντως δεν ξερω αν γενικα λογω χαμηλων τιμων εξτρα στη Ρενω..δεν ακουω και πολλα δωρα στα εργοστασιακα εκτρα....
Γνωστος πηγε στην Γκαλλο για το 2008...και του εδωσαν αρκετα εργοστασιακα εξτρα μαζι με εκπτωση στην τιμη....
-
Ρε σεις πειτε καταναλώσεις τοσο καιρο τις ψαχνουμε καινεσεις εχετε τον κινητηρα
-
Ενα σημαντικο που δεν εχει γραψει καποιος ειναι για την συντήρηση του lpg ...
Τι χρειαζεται και ποτε....
Αληθευει πχ η αναγκη αλλαγης δεξαμενης στα 10 χρονια ?
-
Κάθε 30000 φίλτρο αερίου
60000 φίλτρο υγρού που είναι στον πνεύμονα
Αληθευει Κάθε 10 χρόνια σε όλα τα lpg αλλαγή δεξαμενής
Κατανάλωση κοντά 7,55 lt lpg στα 2400χλμ που είμαι τώρα με ελαφρά καθοδική τάση.
-
Δεξαμενή 40 λτ γεμίζει Μαξ με πολύ προσπάθεια στα 32λτρ συνήθως γύρω στα 31 Μαξ. Αυτονομία μέχρι στιγμής 420 χλμ μαξ
-
baira13 wrote:
Κάθε 30000 φίλτρο αερίου
60000 φίλτρο υγρού που είναι στον πνεύμονα
Αληθευει Κάθε 10 χρόνια σε όλα τα lpg αλλαγή δεξαμενής
Κατανάλωση κοντά 7,55 lt lpg στα 2400χλμ που είμαι τώρα με ελαφρά καθοδική τάση.
Έχεις ρωτήσει κόστη service lpg?
Φίλτρα, δεξαμενή κλπ
-
Όχι το αφήνω σαν έκπληξη να πάθουμε το εγκεφαλικό όταν θα έρθει η ώρα. Τα φιλτρα σαν φιλτρα δεν στοιχίζουν πολύ (στο i10 εργ lpg που έχω Στην αντιπροσωπεία τα άλλαξα γύρω στα 50 ευρώ με Την εργασία) τώρα σαν Renault δεν γνωρίζω τπτ Πρώτη φορά στο brand ουτε συνεργεία γνωρίζω ουτε τπτ.
-
@Fanis75 σίγουρα φόρτωμα - ξεφόρτωμα από τα RR και από τις νταλίκες στην αντιπροσωπεία τα οδηγούν αρκετοί,
Περιμένοντας για TD στην skoda άκουσα τους πωλητές να λένε ότι ήρθε ο μικρός να πάρει το Kamiq για να το πάει για φιμέ... Τώρα τι παίζει ακριβώς δεν ξέρω.
@baira δε λέω για έξτρα εργοστασίου αλλά για 'δωράκια' αντιπροσωπείας, η Renault έχει από τα ποιο φτηνά Extra εργοστασιακά στην Ελλάδα δύσκολα θα τα βάλει δώρο! Π. Χ. : το Pack touch Red το χρεώνει εδώ 20-30€ μόνο, όταν το επίσημο site στην Ιρλανδία (ή Γαλλία) αν δεν κάνω λάθος το χρεώνει 200€!
-
Αλήθεια ξέρει κανείς τιμές για τα πακέτα που κάνουν το Captur κουκλάκι; Διχρωμία εσωτερική, Infoteinment 9,3' , digital cockpit...
-
Εσωτερική Διχρωμία :
pack orange =360€
Pack grey =180€
Pack navi 9.3' =600€
Οθόνη οργάνων 10'(συνδιαστικα με την 9.3' info) =+260€
Αν και το εσωτερικό σε πορτοκαλί είναι πολύ 'ιδιαίτερο'
-
Γνωστος πηγε στην Γκαλλο για το 2008...και του εδωσαν αρκετα εργοστασιακα εξτρα μαζι με εκπτωση στην τιμη....
Τι εννοείς 'εγοστασιακά έξτρα'? Σχεδόν κανείς δεν δίνει δώρο τέτοια έξτρα. Εκτός εαν εννοείς του εμπόρου, τα οποία ναι μεν τοποθετούνται στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο/έμπορο αλλά επ' ουδενί δεν είναι εργοστασιακά έξτρα.
-
Εσωτερική Διχρωμία :
pack orange =360€
Pack grey =180€
Pack navi 9.3' =600€
Οθόνη οργάνων 10'(συνδιαστικα με την 9.3' info) =+260€
Αν και το εσωτερικό σε πορτοκαλί είναι πολύ 'ιδιαίτερο'
Συμφωνώ για το pack orange, αν και εντυπωσιακό σίγουρα θα λερώνει και άσχημα. Δεν έχουμε κάνει και παιδιά ακόμα δεν μας παίρνει. Πάντως με 1000κατι ευρώ βάζεις pack grey, 9,3' + digital cockpit. Άλλο αυτοκίνητο γίνεται εσωτερικά. Ουσιαστικά το κάνεις απο 'dyna' 'intense'! Grey ζαντουλα λευκό με ασημί ουρανό, μπιμπελό.
Μερικές ερωτήσεις ακόμα. Η εξωτερική διχρωμία πάει γύρω στα 500€; Οδηγικά πως είναι; Κουδούνι σαν τα QQ/Kadjar; Από τα pov έχω ανάμεικτα συναισθήματα αν και στα reviews με εξαίρεση το DCT, το οποίο έτσι και αλλιώς θα απέφευγα, καλά λόγια ακούω. Υπάρχει πληροφόρηση τι θα αλλάξει με τις νέες περιβαλλοντικές ρυθμίσεις του 1,3 Tce; Παίζει να 'πέσει' το μοτέρ σε απόδοση;
-
Ωραία τα extra που λες φοβερός συνδιασμος αλλά είναι μόνο για design αν ήθελα την υπέρβαση θα έβαζα acc ή Park assist με 360'καμερα και αυτά κοντά στο 1000€!δλδ να έχει κάποιο safety feature!
Η Διχρωμία έχει 500€ το χρώμα +250€ η οροφή το κόκκινο και το ατακαμα πορτοκαλί είναι 600€ και 550€ αντίστοιχα τα οποία τα κάνει δώρο η αντιπροσωπεία μέχρι και σήμερα (από Ιούνιο)
Οδηγικά μου άρεσε πάρα πολύ (για αυτό και το αγόρασα) αλλά προέρχομαι από παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητο οπότε... Όλα μου άρεσαν!
Renault Captur II