-
-
Κυριοι μιας και το θεμα με το καπτουρ ειναι παγωμενο μεχρι νεωτερας...θα ηθελα αναφερθω σε κατι πιο επικαιρο... Μιας και ειμαι στον κλαδο την δημ. υγειας ευχομαι να περασουν ολα σε λιγο καιρο και να επιστρεψει η ηρεμια μας...θελει λιγη προσοχη και για μας και για τους γυρω μας... Ελπιζω σε κανα μηνα να ειναι πολυ καλυτερη η κατασταση.
-
Αχαχαχα. Μια χαρά είμαι. Όσο πλησιάζει η ώρα φίλε Lap οριμαζει η ιδέα και επικρατεί ο ρεαλισμός. Οκ σκέψου το έτσι. +-2000€ έχεις φτάσει στην επιλογή με διαμορφωμένα οχήματα όπως τα θες ένα Tuscon και ένα Focus sw. Πόσο εύκολα θα δώσεις 30.000€ για Tuscon; Είπαμε κάτι θυσιάζεις πάντα.
Συγνώμη απ' τους Ρενάκηδες που παραβιάζω το θέμα, αλλά έτσι κι αλιώς αυτό το Captur δεν φαίνεται για κλασσικό Ρενώ και μάλλον θα βγει πίσω απ' όλο τον ανταγωνισμό του...
Σάββα, είναι ένα απ' τα καλύτερα συνολικά αυτοκίνητα το Φόκους βάγκον και μάλλον μακροχρόνια άριστη αγορά, αλλά μη το σκέφτεσαι και πολύ αν είναι να το πάρεις, γιατί δεν καλύπτεται το κόστος με 30 χιλιάρικα και μπορεί ξαφνικά να αλλάξει καμιά ανάρτηση η Φόρντ και να το φέρνει το βάγκον με σούστες πίσω για περικοπή κόστους... (φυσικά θα είναι ειδικό 'ζυγισμένο' κράμα που και πάλι θα έχει την άριστη και σπορτίφ οδική συμπεριφορά στη κατηγορία)...
Εκτός αν πας στην αυτόματη και πιο οικονομική σε καύσιμο αντίστοιχη Κορόλα, μάλλον ακόμη πιο vfm.
Πέρα απ' τη πλάκα, εφόσον δελεάζεσαι από τέτοια αυτοκίνητα, δεν πρόκειται να καλυφθείς από Captur κλπ.
-
@piliourits δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητα του Focus σε κάθε επίπεδο. Οι αναστολές μου επαυτου είναι η απενεργοποίηση κυλίνδρου του Ecoboost και η πιθανότητα όπως πολύ σωστά λες να παραγγείλω wagon με πολλαπλούς και να μου έρθει με ημιακαμπτο. Σαφώς και ένα Focus χωρίς sla θα μου ήταν αδιάφορο. Α και η μεγάλη πιθανότητα να με χωρίσει η γυναίκα μου όταν θα μάθει ότι το Focus όπως το θέλω βγαίνει 33.000€ στο διαμορφωτή...
Τα Corolla/CHR τα ξανακοίταξα χθες αλλά εκτός των κλασικών θεμάτων που με είχαν αρχικά αποτρέψει από αυτά (1.8 hybrid πολύ αδύναμο, CHR χαμηλοτάβανο με μικρό χώρο αποσκευών) προστέθηκε άλλο ένα. Σε τ/φ επικοινωνία με την αντιπροσωπεία να μάθω αν έχουν TS να την δω από κοντά (sedan βγάζει μόνο 1.8 και το hatchback πολύ μικρός χώρος πίσω/αποσκευών) μου είπαν κάτι κουλά πως στο TS οι χώροι για τους πίσω είναι από το hatchback και όχι από το Sedan. Όλους τους έξτρα πόντους λέει τους έχουν δώσει στον χώρο αποσκευών και όχι στα πίσω καθίσματα. Ίσως να παίζει εδώ ρόλο το γεγονός ότι το sedan βγαίνει από την γραμμή παραγωγής της Τουρκίας ενώ τα hatchback/TS από κοινές γραμμές παραγωγής σε Βέλγιο και Αγγλία. Άρα το θεωρώ αυτό το ΑΙΣΧΟΣ αρκετά πιθανό να ισχύει. Ε αυτό σε συνδυασμό με τα 440€ του φόρου πολυτελείας με ξενέρωσαν στην ιδέα της Toyota.
Τέλος για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίζουν ότι η 2λιτρη Corolla TS δεν πληρώνει τέλη ενώ το 2λιτρο CHR πληρώνει 90€ για 3 χιλιοστόγραμμα ρύπων (92...). Άρα 530€ ετήσια κερατιάτικα το 2λιτρο CHR. Είναι να ασχοληθεί κανείς μετά;...
-
Τέλος για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίζουν ότι η 2λιτρη Corolla TS δεν πληρώνει τέλη ενώ το 2λιτρο CHR πληρώνει 90€ για 3 χιλιοστόγραμμα ρύπων (92...). Άρα 530€ ετήσια κερατιάτικα το 2λιτρο CHR. Είναι να ασχοληθεί κανείς μετά;...
Μιλάς πάντα για τέλη που θα πληρώσουμε για το 2020. Για το 2021 που θα αλλάξει φαντάζομαι ότι και τα 3 επιπλέον CO2 θα ρίχνουν το CHR στην ίδια κλίμακα με το Corolla.
Πάλι εκτός θέματος, αλλά να πω ότι το CH-R είχε ημερομηνία παράδοσης 16.03. Νομίζω δεν έχει καν φτάσει στο τελωνείο, και δεν ξέρω αν θα φτάσει άμεσα καθότι κάπου άκουσα ότι τα τελωνεία είναι κλειστά (;).
Προφανώς το τελευταίο που με απασχολεί αυτή την στιγμή, απλά να χουμε να λέμε...
-
-
-
Το All-new Renault CAPTUR είναι εδώ και είναι καλύτερο από ποτέ! Το εμβληματικό μοντέλο που καθιέρωσε την κατηγορία των compact SUV και είναι πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στην Ευρώπη, ήρθε τώρα και στην Ελλάδα. Με πληθωρικές διαστάσεις και εντυπωσιακή εμφάνιση, με κορυφαίους χώρους και ακόμα περισσότερη χρηστικότητα, με σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας, με 5 αστέρια στο EuroNCAP και πλήρη γκάμα κινητήρων (βενζίνης, diesel, LPG, E-TECH Plug-in) το All-new Renault CAPTUR είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει!
Πηγή Renault Greece youtube
-
Tragic..αληθεια τωρα;!
Ποσα νομιζουν θα πουλήσουν αυτη τη στιγμη;
Ολα τα εργοστασια κλείνουν παγκοσμίως.
Τιμες ανακοινώθηκαν τουλάχιστον;
-
Τιμές στο car.gr αντιπροσωπείας auto profit 1.3 130 χειροκίνητο dynamic (η intens του εξωτερικού) με μεταλλικό 22330+έξοδα. 26650 το αυτόματο.
Dynamic
Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση
Σύστημα υποβοήθησης διατήτησης λωρίδας
Σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας
Αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δικύκλων
Αναγνώριση οδικής σήμανσης
Αυτόματη εναλλαγή μεγάλης/μικρής σκάλας
Εμπρός προβολείς Full led pure vision
Σύστημα πολυμέσων EASY LINK με οθόνη 7'' με πλοήγηση και ελληνική χαρτογράγηση
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες
Εξωτερικοί καθρέπτες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα
Μετωπικοί αερόσακοι οδηγού/συνοδηγού
Πλευρικοί αερόσακοι οδηγού/συνοδηγού
Αερόσακοι τύπου κουρτίνας εμπρός και πίσω
ABS και AFU σύστημα ενίσχυσης πέδησης
Ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας ESC
Σύστημα αντιολίσθησης τροχών ASR
Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
Κάμερα οπισθοπορείας
Εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος
Πίνακας οργάνων με διαμορφώσιμη οθόνη 7''
Συρτάρι συνοδηγού Easy-life
Mid console με συρόμενο υποβραχιόνιο,κλειστή αποθήκευση και 2 πίσω αεραγωγούς
SPORTIVE υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων
Διακόπτης ECO
Αυτόματος κλιματισμός
Κάρτα RENAULT ''Hands Free'' για κλείδωμα-ξεκλείδωμα και εκκίνηση χωρίς κλειδί
Δύο φώτα ανάγνωσης εμπρός
Αισθητήρες βροχής
Αισθητήρες φώτων
Ηλεκτρικό χειρόφρενο
Δερμάτινο τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες
Ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι,ρυθμιζόμενο σε ύψος και βάθος
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω
Προβολείς led σε σχήμα C
Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος
Σύστημα STOP& START
Κλήση έκτακτης ανάγκης
Φώτα ημέρας LED
Cruise Control με speed limiter και χειριστήρια στο τιμόνι
Ζάντες αλουμινίου 17'
Εφεδρικός τροχός μικρού μεγέθους -
Εχει πολυ ενδιαφέρον το ποσες εκδοσεις προσφέρει η Renault. Ειναι πολλές!
Ξεκινάει παρα πολυ χαμηλα για καποιον που δεν τον ενδιαφερει ο κινητήρας και οι καλες εκδόσεις, και δινει σε λογικες τιμες αυτοματα πετρελαια. Το 2008 δεν προσφερει τιποτα απο αυτα τα 2 και εκει ειναι που θα παρει πολλες πωλήσεις.
Περιμενω να δω κ επισημα τις εκδόσεις, καθως αυτα που ειδα δεν εχουν ψηφικο πινακα οργανων κ εχουν την 7' οθονη, αλλα να αναφερω κ ενα ψέμα στις αγγελίες, η 9,κατι οθονη δεν ειναι η μεγαλυτερη της κατηγορίας, το 2008 εχει 10'!
-
Σωστά απλά στο 2008 τα άκρα της οθόνης είνα τα ψηφιακα χειριστήρια του κλίμα ενώ στο Renault είναι ολόκληρη η οθόνη. Δηλαδη στο 2008 η οφελιμη οθονη ειναι μικροτερη, εκτος αν μπορεί να πιάσει όλη την επιφάνεια της.
Πάντως να χειροκροτήσουμε ολοι μαζι, που επιτέλους το 2020 έβαλαν στο capture 6 αερόσακους και έτσι το κεφάλι των πίσω έχουν την βασική προστασία σε πλαγιομετωπικες συγκρούσεις. Να μου πουν τι να τους κάνει;;;; Οικογενειακό αυτοκίνητο ειναι;;; θα κάθονται πίσω ανθρωποι;;;; Όχι βέβαια...
-
Καλά θεουληδες είναι.
Όλο το ετος το ξέχασαν και ειπαν να το φέρουν με την πανδημία.
Όταν θα λήξει η καραντίνα θα λένε πως τελείωσαν τα ετοιμοπαραδωτα.....
χαχαχα
-
Η 7' οθόνη του πίνακα οργάνων είναι ψηφιακή στη dynamic, απλά υπάρχει έξτρα 10αρα
Και εννοείται πως είναι οικογενειακό αυτοκίνητο. Χωρις παραχωρήσεις για 4μελη οικογένεια
-
Η 7' οθόνη του πίνακα οργάνων είναι ψηφιακή στη dynamic, απλά υπάρχει έξτρα 10αρ
7' πινακας οργάνων ή 7' infotainment;
Νομιζω μια εκδοση ψηφιακόυ πινακα οργανων εχει, οχι 2, ενω infotainment εχει 3 μεγέθη.
-
riverael1 wrote:
Η 7' οθόνη του πίνακα οργάνων είναι ψηφιακή στη dynamic, απλά υπάρχει έξτρα 10αρα
Νομιζω μια εκδοση ψηφιακόυ πινακα οργανων εχει, οχι 2, ενω infotainment εχει 3 μεγέθη.
Ναι έχει 2 διαφορετικές στον πίνακα οργάνων την 7αρα με τα πλαστικά δεξιά αριστερά που για μένα δε δένουν όμορφα.Θυμιζει του Corolla. Η 10αρα που πιάνει όλο τον πίνακα την έχει η πιο ακριβή έκδοση(Initiale Paris) νομίζω και προφανώς είναι πιο ωραία. Infotainment βγάζει 3 διαστάσεις αναλόγως έκδοσης.
-
Dublin wrote:
riverael1 wrote:
Ναι έχει 2 διαφορετικές στον πίνακα οργάνων την 7αρα με τα πλαστικά δεξιά αριστερά που για μένα δε δένουν όμορφα.Θυμιζει του Corolla. Η 10αρα που πιάνει όλο τον πίνακα την έχει η πιο ακριβή έκδοση(Initiale Paris) νομίζω και προφανώς είναι πιο ωραία. Infotainment βγάζει 3 διαστάσεις αναλόγως έκδοσης.
Ευχαριστώ, δεν το ειχα προσέξει αυτο. Μαλλον εχω δει μονο τη μικρή στα video reviews, που οντως δεν ειναι πολυ ελκυστική. Θα κοιταξω καλυτερα για τα Initiale Paris.
-
Είναι πλέον διαθέσιμο, παρότι κορωνοιού.
Θα επανέρθω με περισσότερα.
-
Κυριοι μετα απο μηνες αναμονης εχω την χαρα να μοιραστω μαζι σας τιμες που μολις εμαθα τηλεφωνικα απο πλαμαρ. Αφορουν μονο πετρελαιο 1.5 95 και 115 αλογα.
Authentic 1.5 95 hp 19.500
Expression 1.5 95 hp 20.500
Dynamic 1.5 95 hp . 22.500
Dynamic 1.5 115 hp 25.500
Οσο αναφορα μια λεπτομερια...επιπροσθετα οπως ψηφιακη οθονη οργανων και μεγαλη 9.3'οθονη κονσολας μπορουν να μπουν σαν εχτρα μονο στις dynamic εκδοσεις.. αρα οποιος θελει μεγαλες οθονες παει μονο σε dynamic..Αυτα κυριοι για το πετρελαιο.
-
Κυριοι μετα απο μηνες αναμονης εχω την χαρα να μοιραστω μαζι σας τιμες που μολις εμαθα τηλεφωνικα απο πλαμαρ. Αφορουν μονο πετρελαιο 1.5 95 και 115 αλογα.
Authentic 1.5 95 hp 19.500
Expression 1.5 95 hp 20.500
Dynamic 1.5 95 hp . 22.500
Dynamic 1.5 115 hp 25.500
Οσο αναφορα μια λεπτομερια...επιπροσθετα οπως ψηφιακη οθονη οργανων και μεγαλη 9.3'οθονη κονσολας μπορουν να μπουν σαν εχτρα μονο στις dynamic εκδοσεις.. αρα οποιος θελει μεγαλες οθονες παει μονο σε dynamic..Αυτα κυριοι για το πετρελαιο.
Το έξτρα κόστος για τα επιπρόσθετα στο προσδιόρισαν (και κυρίως αν χτυπάει 'σκαλοπάτι') και η τελική τιμή εκτοξεύεται;
Renault Captur II