-
Ξεχνατε και το κυριοτερο...τους τοκους των τραπεζων ,καποτε ειπα σε εναν ξαδερφο πως το xceed εχει καλο επιτοκιο 7.5 και με κοιτουσε με γουρλωμενα τα ματια.Δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειπε αλλα ηταν πολυ χαμηλοι
-
@jimkl-0 said in Renault Captur II:
Εχω το clio LPG και καλο βλέπω το νέο Captur, άραγε ποιο είναι πιο οικονομικό το LPG ή το full hybrid?
Θεωρητικώς το full hybrid δίνει κάμποσα χιλιόμετρα με μπαταρία, οπότε αν η τακτική, καθημερινή διαδρομή σας είναι μέσα σε αυτό το πλαίσιο, τότε θα σας συμφέρει περισσότερο.
Bonus το ότι υπάρχει και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που για αστική διαδρομή με μποτιλιάρισμα/φανάρια είναι πολύ ξεκούραστο. -
Στην Ιταλία ακόμα φτηνότερα !
26650€ το techno E Tech full hybrid 145 hp
28370€ με διχρωμία και ηλιοροφή ...
-
Φρέσκο άρθρο στο autotriti σχτικά με την υπερβολική αύξηση των τιμών της Renault και τον αντίκτυπο στο μερίδιο αγοράς ...
- 9.000 ευρώ πιο ακριβό το diesel Clio σήμερα (110 PS) από το 2019 (85 PS)
- 6 χιλιάδες πιο ακριβό είναι το Captur που είναι το «ίδιο» μοντέλο
- 65% κάτω το μερίδιο των πωλήσεων της Renault το ΅24 σε σχέση με το 2019
-
@talosrb said in Renault Captur II:
Φρέσκο άρθρο στο autotriti σχτικά με την υπερβολική αύξηση των τιμών της Renault και τον αντίκτυπο στο μερίδιο αγοράς ...
- 9.000 ευρώ πιο ακριβό το diesel Clio σήμερα (110 PS) από το 2019 (85 PS)
- 6 χιλιάδες πιο ακριβό είναι το Captur που είναι το «ίδιο» μοντέλο
- 65% κάτω το μερίδιο των πωλήσεων της Renault το ΅24 σε σχέση με το 2019
Ίσως το πιο ενδιαφέρον άρθρο που διάβασα στο autotriti.
-
Στο site το lpg στην techno εκδοση το δινει 27600 ...οι 4 τροχοι στο θεμα που εχουν σημερα το βαζουν 26600
https://www.4troxoi.gr/agora/to-neo-renault-captur-stin-ellada-oles-oi-times-kai-ekdoseis/
...αντε βγαλε ακρηΣημ: η techno ΔΕΝ εχει την 10αρα οθονη για τα οργανα του οδηγου και τα google maps που εχουν σε αλλες χωρες ...ειναι εξτρα (μεταξυ αλλων)
-
Υπομονή θα τα σιαξει όλα τώρα , πήρε το μήνυμα χθές.
Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που έστειλε και την επιστολή για την ακρίβεια και έτριξε τα δόντια των Ευρωπαίων.
-
τελευταια ενημερωση ελλαδα techno lpg facelift περιπου 28500, θα ειναι διαθεσιμα αρχες αυγουστου
επισης εχει δοθεί οδηγία για το westgate και πλεον αλλαζουν τουρμπίνες. αν καποιος ειναι εντος εγγυησης να το κανει
@harisnikolop μεσα στην πολη βαλε mysense. καις αρκετα πολυ θα πω. εγω lpg ειμαι στα 7 λιτρα τα 100
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
τελευταια ενημερωση ελλαδα techno lpg facelift περιπου 28500, θα ειναι διαθεσιμα αρχες αυγουστου
επισης εχει δοθεί οδηγία για το westgate και πλεον αλλαζουν τουρμπίνες. αν καποιος ειναι εντος εγγυησης να το κανει
@harisnikolop μεσα στην πολη βαλε mysense. καις αρκετα πολυ θα πω. εγω lpg ειμαι στα 7 λιτρα τα 100
Καλημέρα αν επιτρέπεται απο που οι πληροφοριες γιατι με ενδιαφερει το lpg (επισης αν εχεις εικόνα ποσο ειναι το τελος ταξινόμησης). Γενικα εισαι ευχαριστημένος με την επιλογη?
ΥΓ ο φιλος harisnikolop δεν εχει το lpg απο οσο καταλαβαινω.
-
@ison said in Renault Captur II:
Καλημέρα αν επιτρέπεται απο που οι πληροφοριες γιατι με ενδιαφερει το lpg (επισης αν εχεις εικόνα ποσο ειναι το τελος ταξινόμησης). Γενικα εισαι ευχαριστημένος με την επιλογη?
πηγα εχθες αντιπροσωπεια για το να κλεισω ραντεβου για το σερβις οποτε ρωτησα.
Κανονικα παραπανω εχει αλλα θα εχουν promo ωστε να πεσει η τιμη μου ειπε περιπου 28-28.5κ
Το εχω απο το μαρτιο 2023 και εχω γλυτωσει περιπου 3000€ σε καυσιμο μεσα σε ενα χρονο και κατι. Το αμαξι μπορει να μην βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα με εχει σωσει γιατι κανω χιλιομετρα. Αυτη τη στιγμη και 30κ να μου εδινες εγω δεν θα το εδινα.
7 λιτρα τα 100 LPG σημαινει σε κοστος 4,5€ τα 100 χιλιομετρα
Εχω εκδοση rive gauche 2023 με pack easy drive extra τελικη 26,900
-
Το αυτοκινητο είναι το καλύτερο της αγοράς εάν δεν θες υβριδικο.
Πήγα βολτ μαζί του και είναι ΤΕΛΕΙΟ
-
Εγώ γιατί με το Clio LPG του 21 καίω 8.7 λίτρα δε μπορώ να καταλάβω... Μέσα στη πόλη πάντα είναι στο ECO.
-
Εγώ γιατί με το Clio LPG του 21 καίω 8.7 λίτρα δε μπορώ να καταλάβω... Μέσα στη πόλη πάντα είναι στο ECO.
δεν χρειαζεται eco. eco μονο σε κανα χοντρο μποτιλιαρισμα.. να εισαι mysense. επισης να κανεις αλλαγες οταν σου λεει και το αυτοκινητο να κανεις.
Τελος το καντραν δειχνει παραπανω καταναλωση, θα πρεπει να το μετρας οταν βαζεις με καποιο προγραμμα τυπου spritmonitor
-
Κανονικα παραπανω εχει αλλα θα εχουν promo ωστε να πεσει η τιμη μου ειπε περιπου 28-28.5κ
To promo θα αφορά μόνο το LPG ?
-
@talosrb said in Renault Captur II:
To promo θα αφορά μόνο το LPG ?
δεν ξερω αν ειναι μονο για αυτο, εγω ρωτησα για το facelift captur2 lpg
-
Το εχω απο το μαρτιο 2023 και εχω γλυτωσει περιπου 3000€ σε καυσιμο μεσα σε ενα χρονο και κατι. Το αμαξι μπορει να μην βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα με εχει σωσει γιατι κανω χιλιομετρα. Αυτη τη στιγμη και 30κ να μου εδινες εγω δεν θα το εδινα.
7 λιτρα τα 100 LPG σημαινει σε κοστος 4,5€ τα 100 χιλιομετρα
Εχω εκδοση rive gauche 2023 με pack easy drive extra τελικη 26,900
Ευχαριστώ για τις πληροφοριες...μαλλον η τιμη θα ειναι με το κλειδι στο χερι γιατι στο site αλλα γραφουν...τι να πω.
Πρεπει να εχεις φτηνο lpg διπλα σου γιατι μεσο ορο στην περιοχη μου (νοτια) το Lpg ειναι περι τα 0,85. (edit : σημερα ειναι 0,744) Αληθεια προτιμας καποια συγκεκριμενη μαρκα ή οτι / οπου κατσει?
Εχω ενα καλο οτι σαν τριτεκνος εχω απαλλαγη απο την ταξινομηση. (υπολογιζω 2500-3000 βγαινει)@lap ειμαι αναμεσα σε αυτο και toyota hybrid και δεν ξερω τι να αποφασισω. Με ψηνει το αυτοματο αλλα και τα 6-7 ευρω ανα 100km δεν ειναι λιγο ...αν εχεις κατι αλλο να μοιραστεις απο την εμπειρια σου με το αμαξι (εστω και το Profl) καλοδεχουμενο.
-
Δύσκολο δίλλημα. Το αυτοκινητο ου αφησε άψογες εντυπώσεις. Είναι σαν c segment στην αίσθηση. Οι χώροι είναι καλοί και γενικα είναι εν καθόλα σύγχρονο αυτοκινητο. Ήμουν συνοδηγός.
Ποιότητα σε κάθε επαφή με το αυτοκινητο, είτε ηχομόνωσης, είτε σε επιφανείς, είτε απόσβεση αναρτησης. Ένα καλο ευρωπαϊκό αυτοκινητο.
5-6 ευρω ανα 100 χλμ είναι από 300-500 ευρω κέρδος το έτος σχετικά με εν βενζίνης κι 5 λίτρα. Στα δεκα έτη είναι 5000-6000 ευρω κέρδος.
Εάν κοστολογείς την άνεση σου με ένα αυτόματο περί των 5000 ευρω στη δεκαετία.... δεν αξίζει
Είναι κάθαρα θέμα επιλογής
-
Το τελικό συμπέρασμα ποιο είναι όμως στο δίλλημα LPG 100hp vs Full Hybrid 145hp?
Από τη μια έχεις όντως το πολύ φθηνό LPG που εγώ φουλάρω το Clio με 20 ευρώ και βγάζω 400χλμ από την άλλη έχεις μόνο 100hp, μέσα στη πόλη καίει αρκετά παραπάνω και βέβαια έχεις χειροκίνητο κιβώτιο.Από την άλλη με το υβριδικό έχεις και 145hp και εντός πόλης σίγουρα είναι πολύ πιο άνετο και πολύ χαμηλότερη κατανάλωση. Άρα η διαφορά είναι μόνο η οικονομία στο ταξίδι που γέρνει υπέρ του LPG. Αλλά και πάλι έχεις χειροκίνητο κιβώτιο και μόλις 100hp + τους περιορισμούς για τα ταξίδια με πλοία που περιλαμβάνουν και τα LPG οχήματα.
Δε ξέρω εγώ σκέφτομαι από το clio LPG να πάω στο νέο Captur hybrid.
-
Το τελικό συμπέρασμα ποιο είναι όμως στο δίλλημα LPG 100hp vs Full Hybrid 145hp?
Από τη μια έχεις όντως το πολύ φθηνό LPG που εγώ φουλάρω το Clio με 20 ευρώ και βγάζω 400χλμ από την άλλη έχεις μόνο 100hp, μέσα στη πόλη καίει αρκετά παραπάνω και βέβαια έχεις χειροκίνητο κιβώτιο.Από την άλλη με το υβριδικό έχεις και 145hp και εντός πόλης σίγουρα είναι πολύ πιο άνετο και πολύ χαμηλότερη κατανάλωση. Άρα η διαφορά είναι μόνο η οικονομία στο ταξίδι που γέρνει υπέρ του LPG. Αλλά και πάλι έχεις χειροκίνητο κιβώτιο και μόλις 100hp + τους περιορισμούς για τα ταξίδια με πλοία που περιλαμβάνουν και τα LPG οχήματα.
Καλά τα λες γέροντα. Δεν ξέρω πόσο διαφορά στην κατανάλωση είναι μέσα στην πόλη αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράματα. Τα 100 άλογα πάλι σχετικό είναι δεν το παίρνεις το αμάξι για να βάζει φωτιές στην άσφαλτο. Από εκεί και πέρα Προσωπικά με όσα έχω διαβάσει για hybrid μόνο toyota (5η γενιά) σε αυτό το price range θα πήγαινα. Δοκιμασμένα πράγματα.
Από οικονομία στην πόλη να πούμε ότι έχεις 8 λίτρα τα 100? Το οποίο σημαίνει με τιμή 0.75 6ευρω τα 100. Για να κάψεις το ίδιο με hybrid πρέπει να είσαι κοντα στα 3,3l/100. Αμφιβάλω αν μπορεί να κρατηθεί αυτό το νούμερο πάντα μέσα στην πολη. -
μεσα στην πολη γιατι ειναι πιο οικονομικο το hybrid? τι καταναλωση βγαζει?
Renault Captur II