-
@iceman7 said in Renault Captur II:
ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΒΟΜΒΑ
#nordstream_apo_ta_lidlΣας έφερα Γαλλικό αέριο απο τα Champs-Élysées και το παίζεται και δύσκολοι
-
@yem said in Renault Captur II:
@iceman7 said in Renault Captur II:
ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΒΟΜΒΑ
#nordstream_apo_ta_lidlΣας έφερα Γαλλικό αέριο απο τα Champs-Élysées και το παίζεται και δύσκολοι
Άμα πιάσουν τα κρύα
Κατεβαίνεις στο αμάξι και βγάζεις την νύχτα άνετα !!!!
Άσχετο ....μήπως θυμάσαι ποσό κοστίζει το
Πρώτο service; -
Το ειχα γράψει λίγες σελίδες πιο πριν, νομίζω 150€ λάδια/φίλτρα και διάφοροι έλεγχοι ... Τσάμπα πράμα .
Σε 1-2 μήνες θα κάνω το δεύτερο, νομίζω είχε τα ίδια με το πρώτο -
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Είμαι έτοιμος για αγορά του Captur αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τις εκδόσεις.
Πήρα προσφορά για την Techno μαζί με την διχρωμία στα 26200 με ανοιχτή τιμή και αναμονή περί τον Φεβρουάριο.
Παράλληλα σε άλλο κατάστημα βρήκα στα 25600 κλειδωμένη τιμή και έλευση του αυτοκινήτου τον Νοέμβριο την έκδοση dynamic.
Οι διαφορές είναι μόνο στην κεραία και στις ράγες; Ούτε ο ίδιος ο πωλητής δεν ήξερε στα σίγουρα. Ξέρετε εάν η έκδοση dynamic έχει τα φιμέ πίσω τζάμια; Έχω μια υποψία ότι και τα καθίσματα είναι διαφορετικά.
Εσείς που είστε κάτοχοι θα ήθελα την επιβεβαίωση σας γιατί δεν βρήκα τον παλιό κατάλογο με τις παλιές εκδόσεις -
Η dynamic δεν είχε τις ράγες και το shark fin ,
δεν είχε και άλλα που έχει η techno και η techno δεν έχει κάποια που έχει η dynamic !
Ένας μύλος είναι η κατάσταση .
Αυτό που περιγράφεις με την κάθε αντιπροσωπεία να πουλάει ότι έκδοση θέλει όσο θέλει και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις των πωλητών είναι χαρακτηριστικό της Renault Eλλάδας.
Αν ξεπεράσεις αυτό τον σκόπελο και αγοράσεις το Captur είσαι γνήσιος Ρενολτάκιας και καλά να πάθεις -
δεν είχε και άλλα που έχει η techno και η techno δεν έχει κάποια που έχει η dynamic !
Αυτό που περιγράφεις με την κάθε αντιπροσωπεία να πουλάει ότι έκδοση θέλει όσο θέλει και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις των πωλητών είναι χαρακτηριστικό της Renault Eλλάδας.
Αν ξεπεράσεις αυτό τον σκόπελο και αγοράσεις το Captur είσαι γνήσιος Ρενολτάκιας και καλά να πάθειςΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το ερώτημα που με βασανίζει είναι αν πρέπει να δώσω παραπάνω χρήματα για την techno έναντι της dynamic...ποια είναι η άποψη σου; Συμφωνώ για τις αντιπροσωπείες και τους πωλητές μέχρι κεραίας! Λες και δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν!
-
@akis3 said in Renault Captur II:
Αν ξεπεράσεις αυτό τον σκόπελο και αγοράσεις το Captur είσαι γνήσιος Ρενολτάκιας και καλά να πάθειςΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το ερώτημα που με βασανίζει είναι αν πρέπει να δώσω παραπάνω χρήματα για την techno έναντι της dynamic...ποια είναι η άποψη σου; Συμφωνώ για τις αντιπροσωπείες και τους πωλητές μέχρι κεραίας! Λες και δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν!
..και τα έχουν καταφέρει πολύ καλά σε αυτό!
Νομίζω έχει πίσω φιμε η Techno πάντως και η Dynamic (αντίστοιχή της είναι).
Η Dynamic δεν έχει καταργηθεί πλέον; Δεν ξέρω αν θα έπαιρνα περασμένη έκδοση γιατί σε μελλοντικό αγοραστή μπορεί να φανεί κάπως, εκτός αν πραγματικά χάνεις πράγματα στην Techno.
Ψάξε για κάνα παλιόν κατάλογο ή review για να τα δεις σίγουρα.
-
Έχει καταργηθεί αλλά μάλλον το συγκεκριμένο όχημα έρχεται από ακυρωμένη παραγγελία.
Γι'αυτό και η κλειδωμένη τιμή. Και εμένα με χαλάει αλλά είναι 600 ευρώ κλειδωμένα που μπορεί να γίνουν και περισσότερα....ένας αντιπρόσωπος μου είπε σήμερα ότι δεν έχει η dynamic αυτόματο φρενάρισμα. Αν ισχύει αυτό τότε είναι ένας καλός λόγος για να αποφασίσω -
Έχει καταργηθεί αλλά μάλλον το συγκεκριμένο όχημα έρχεται από ακυρωμένη παραγγελία.
Γι'αυτό και η κλειδωμένη τιμή. Και εμένα με χαλάει αλλά είναι 600 ευρώ κλειδωμένα που μπορεί να γίνουν και περισσότερα....ένας αντιπρόσωπος μου είπε σήμερα ότι δεν έχει η dynamic αυτόματο φρενάρισμα. Αν ισχύει αυτό τότε είναι ένας καλός λόγος για να αποφασίσωΔύσκολο αυτό που σου είπε.. όλα τα βασικά ADAS τα είχε αν θυμάμαι καλά. Πάντως suv χωρίς ράγες είναι ήδη μείον στα μάτια μου!
-
Η αληθεια ειναι οτι επικρατει ενα γενικοτερο μπαχαλο με τα αυτοκινητα...αφου εχω τη αισθηση οτι λογω ελλειψεων κ ανατιμησεων κανουν αλλαγες στις εκδοσεις "καθε μερα"....
Παντως χωρις να το εχω ψαξει δν νομιζω οτι η techno θα εχει σαν μεσο ορο πιο πολλα "συν" απο την dynamic....(το θεμα ειναι πως ρα ζυγιζεις εσυ)...
Εγω βλεπω οτι εδω κ 2μιση χρονια τα αμαξια εχουν λιγοτερα κ ειναι πιο ακριβα...
Το δικο μου το dynamic εχει φιμε πισω κ νομιζω οτι 95% δεν ηταν δωρο αλλα στν εκδοση...πρεπει να το δω...
Απο εκει κ περα εγω θα επαιρνα αμαξι με κλειδωμενη τιμη...καθως με ανοιχτη τιμη λογικα αλλο ενα 600αρι θα το τσιμπησει...
Απο εκει κ περα εσυ γνωριζεις τη χρηση θα κανεις στο αμαξι κ ποσο σημαντικες ειναι πχ οι ραγες.... -
ΥΓ...Ακομα περιμενω να μου τοποθετησουν τους αυτοματους καθρεφτες...(απο τον Γεναρη) κ απο οτι μου ειπαν θα περιμενω πολυ ακομα....
Οπως επισης σε ερωτηση που εκανα για εναν φιλο που ψιλοενδιαφερετε λογω lpg η ανοιχτη τιμη τωρα ειναι 26500 ευρω κ χωρις αυτοματους καθρεφτες....
ΥΓ2...Λογικο ειναι να μην νοιαζει τη ρενω να πουλησει captur....
Aφου αν χρειασθει βαζει ενα σημα mitsubishi Κ το πουλαει για ΑSX....:)))) Να κανουμε κ λιγο χαβαλε... -
Το Captur είχε όντως όλα τα ADAS , σε κάποια φάση έκοψε το αυτόματο φρενάρισμα λόγο έλλειψης microchip (απαράδεκτο) και έκαναν μία έκπτωση επειδή αυτό δεν πρόκειται να μπει aftermarket !
H Techno αν θυμάμαι καλά είχε πίσω φιμέ κρύσταλλα , βάση ασύρματης φόρτισης και Auto hold στο χειρόφρενο παραπάνω από την αρχική Dynamic ίσως και τίποτα άλλα ψιλά .
Προσοχή όμως , άλλη η πρώτη dynamic με το 5άρι σασμάν και άλλο αυτή με το 6άρι .
Για τους ηλ.καθρέπτες ξεκίνησαν οι κλήσεις για να πάτε να βάλετε τον διακόπτη. -
@dublin said in Renault Captur II:
Πάντως suv χωρίς ράγες είναι ήδη μείον στα μάτια μου!
Αισθητικά και μόνο.
Αν δεν τις χρησιμοποιείς, έχεις χειρότερη
αεροδυναμική που προσθέτει extra θόρυβο και (ιδίως εκτός πόλης) αυξάνει κατανάλωση. -
@panormus772 said in Renault Captur II:
@dublin said in Renault Captur II:
Πάντως suv χωρίς ράγες είναι ήδη μείον στα μάτια μου!
Αισθητικά και μόνο.
Αν δεν τις χρησιμοποιείς, έχεις χειρότερη
αεροδυναμική που προσθέτει extra θόρυβο και (ιδίως εκτός πόλης) αυξάνει κατανάλωση.Μαλλον μιλας για τις μπαρες οροφης και οχι τις ραγες οροφης…..
-
Έκλεισα το δικό μου κάτω από τα 26000 με κλειδωμένη τιμή. Θα έρθει τελωνείο τον Φεβρουάριο. Να σας ενημερώσω ότι όλα τα καινούρια δεν θα έχουν καν την δυνατότητα -έστω μετέπειτα-να κλείνουν ηλεκτρικά οι καθρέπτες....🤬
-
Να σας ενημερώσω ότι όλα τα καινούρια δεν θα έχουν καν την δυνατότητα -έστω μετέπειτα-να κλείνουν ηλεκτρικά οι καθρέπτες....🤬
Πρόβλημα με τα τσιπακια...το ίδιο πράγμα κατάργησε και η Φορντ!
-
Έκλεισα το δικό μου κάτω από τα 26000 με κλειδωμένη τιμή. Θα έρθει τελωνείο τον Φεβρουάριο. Να σας ενημερώσω ότι όλα τα καινούρια δεν θα έχουν καν την δυνατότητα -έστω μετέπειτα-να κλείνουν ηλεκτρικά οι καθρέπτες....🤬
Απο την μια καλυτερα σκεψου εμας που κλεινουν να χαλασει και να μην εχουν ανταλλακτικα
-
Για τους καθρεπτες κ εμενα το ιδιο μου ειπαν....Αρα λογικα ισχυει....
-
@alex-mix said in Renault Captur II:
Απο την μια καλυτερα σκεψου εμας που κλεινουν να χαλασει και να μην εχουν ανταλλακτικα
Ας τα έβλεπα να ανοιγοκλείνουν κάνα χρόνο και μετά ας χαλούσαν...
-
@alex-mix said in Renault Captur II:
Ας τα έβλεπα να ανοιγοκλείνουν κάνα χρόνο και μετά ας χαλούσαν...
Χαχα και γω ετσι ημουν πριν το παρω επρεπε οπωσδηποτε να ανοιγοκλεινουν τωρα τα συνηθισα
Renault Captur II