-
Κυκλοφορούν ανάμεσά μας:
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Pathse-Ellada-to-neo-Renault-Captur_193376.asp?a=6
-
Είχα ρωτήσει στη Lion πριν μια εβδομάδα και μου είπαν τέλος του χρόνου με περισσότερες πιθανότητες απο Ιανουάριο στις εκθέσεις και τιμές μαζί.
Το υβριδικό πόσο λέτε να κοστίζει; Ρισκάρετε να κάνετε καμιά πρόβλεψη; Έρχεται και το υβριδικό XCEED αρχες του χρόνου.
-
Οπως φιλε Fani σχετικα και με ενα σχολιο που εκανες παραπανω οτι η εκδοση που θα ηθελες θα εφτανε και θα ξεπερνουσε τα 30.000 , θα τα εδινες πραγματι αυτα τα λεφτα εφοσον ξερεις οτι εχει ταμπουρα εν ετη 2020 , δεν θα σε χαλαγε λιγουλακι...
Δεν θα έδινα αυτά τα χρήματα για το Captur....τελεία. Όμως δεν θα επηρέαζε την απόφασή μου εαν έχει ταμπούρα ή δίσκους, ποσώς με απασχολεί, εφόσον στις δοκιμές δείξει ότι φρενάρει καλά. να στο πω και αλλιώς, πιο πολύ με χαλάει να δώσω €30.000 για ένα αυτοκίνητο με ημιάκαμπτο παρά με ταμπούρα.
-
Trogg wrote:
Οπως φιλε Fani σχετικα και με ενα σχολιο που εκανες παραπανω οτι η εκδοση που θα ηθελες θα εφτανε και θα ξεπερνουσε τα 30.000 , θα τα εδινες πραγματι αυτα τα λεφτα εφοσον ξερεις οτι εχει ταμπουρα εν ετη 2020 , δεν θα σε χαλαγε λιγουλακι...
Δεν θα έδινα αυτά τα χρήματα για το Captur....τελεία. Όμως δεν θα επηρέαζε την απόφασή μου εαν έχει ταμπούρα ή δίσκους, ποσώς με απασχολεί, εφόσον στις δοκιμές δείξει ότι φρενάρει καλά. να στο πω και αλλιώς, πιο πολύ με χαλάει να δώσω €30.000 για ένα αυτοκίνητο με ημιάκαμπτο παρά με ταμπούρα.
Φάνη παίρνεις ημιάκαμπτο και πολλά καλούδια ασφαλείας με 30000€ αν είχε και ανεξάρτητη πίσω τότε θα πήγαινε πολύ περισσότερο και θα μας φαινόταν υψηλό το κόστος. Ασε που ήδη θα είχε μπει στη βασική έκδοση της επόμενης κατηγορίας(που με τα 30000€ έχει ήδη μπει) και θα υπήρχε και άλλο δίλημμα. Κάπου δίνουμε κάτι και παίρνουμε κάτι άλλο έτσι γίνεται πάντα, αν τα θέλουμε ολα τότε μας ακούγεται πολύ ακριβό. Εμένα π.χ. δεν θα με πείραζε να έχει ημιάκαμπτο τη στιγμή που θα είχε πλούσιο εξοπλισμό ασφαλείας αν η υλοποίηση στις αναρτήσεις ήταν πολύ καλή.
-
Ούτε εμένα με ενοχλεί ο ημιάκαμπτος...απλά λέω ότι με ενοχλεί περισσότερο από τα ταμπούρα. Τα ταμπούρα δεν με ενοχλούν καθόλου. Αυτό το έγραψα ώς απάντηση στον Trogg.
-
Παντως εγω ειμαι σ αυτο το διλημμα, εχω ενα καλο budget για διαθεση νεου αυτοκινητου , να δωσεις ενα τετοιο ποσο αλλα να εχεις ενα σχεδον πληρη εξοπλισμενο αυτοκινητο με ολα τα συγχρονα συστηματα ασφαλειας με μικρες βεβαια παραχωρησεις στις λεπτομερειες (ταμπουρα, ημιακαμπτος κλπ) ή με αυτα τα χρηματα να πας στην επομενη κατηγορια αλλα να χασεις απο εξοπλισμο...
-
Παντως εγω ειμαι σ αυτο το διλημμα, εχω ενα καλο budget για διαθεση νεου αυτοκινητου , να δωσεις ενα τετοιο ποσο αλλα να εχεις ενα σχεδον πληρη εξοπλισμενο αυτοκινητο με ολα τα συγχρονα συστηματα ασφαλειας με μικρες βεβαια παραχωρησεις στις λεπτομερειες (ταμπουρα, ημιακαμπτος κλπ) ή με αυτα τα χρηματα να πας στην επομενη κατηγορια αλλα να χασεις απο εξοπλισμο...
Εξαρτάται από:
- Τις ανάγκες σου (θές π.χ. χώρους ή ευκολία σε παρκάρισμα και μετακίνηση στην πόλη?)
- Τα θέλω σου (θες γκάζια, εξοπλισμό, χώρους, μεγάλο αμάξωμα, κλπ)
- Τι σου αρέσει να βλέπεις κάθε μέρα
- Τι μετράει περισσότερο για εσένα, ο εξοπλισμός ή το μέγεθος.
Προσωπικά προτιμώ ένα μικρότερο αυτοκίνητο καλοεξοπλισμένο παρά ένα μεγαλύτερο με ελλείψεις που θα με ενοχούν κάθε μέρα. Για παράδειγμα δεν διανοούμαι να έχω δώσει €30.000 για αυτοκίνητο και να μην έχει αυτόματο κιβώτιο, ή navi ή φώτα led ή άλλες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές ευκολίες. Εγώ είμαι του εξοπλισμού, ιδανικά θέλω ΟΛΑ τα έξτρα...αχαχα!! Δεν μπορώ να ξέρω ότι το αυτοκίνητο μπορέι να εξοπλιστεί π.χ. με ηλιοροφή, καθίσματα με μασάζ, ηελκτρικά καθσίματα κλπ. και εγώ να μην τα έχω!
-
Και εγω ειμαι αυτης της λογικης τα παντα ολα αν γινεται ή σχεδον ολα και τελικα εκει κλεινω σ ενα μικροτερο αμαξι στην κατηγορια των Β SUV, ειμαι κεντρο Αθηνα δεν κανω πολλα ταξιδια περα απο τα βασικα, οι νεοι κινητηρες προσφερουν γκαζια ικανοποιητικα το μονο μου θεμα ειναι οι χωροι οντας οικογενεια με δυο πλεον μωρα γι αυτο και το πορτ παγκαζ του νεου renault captur που μου εχει κανει τοσο εντυπωση απο ολα αυτα αυτης της κατηγοριας πιστευω οτι θα με καλυψει , ετσι οπως ειναι και θα ειναι και η κλιμακα τελων ταξινομησης για να παρω ενα μεγαλυτερο αμαξι που ναι μεν θα το ηθελα γιατι θα εχω περισσοτερους χωρους αλλα για να το εξοπλισω οπως θελω και που και παλι θα λειπουν πραγματα θα ξεπερναει τις 35.000 με 40.000 ειναι πολλα λεφτα την σημερινη εποχη και μονο αν τα ειχα ευχαριστως θα τα εδινα καθως δεν μπαινω και δεν θα μπω στην διαδικασια δανεισμου ειμαι αντιθετος...αυτα εχω να διαθεσω τι μπορω καλυτερο και πληρεστερο να αγορασω...
Βεβαια εσυ Φανη ξεπερνας κατα πολυ τα θελω...ενταξει εγω μπορω να συμβιβαστω χωρις ηλιοροφη, αυτοματο κιβωτιο και ηλεκτρικα καθισματα με το μασαζακι...
-
.....για να παρω ενα μεγαλυτερο αμαξι που ναι μεν θα το ηθελα γιατι θα εχω περισσοτερους χωρους αλλα για να το εξοπλισω οπως θελω και που και παλι θα λειπουν πραγματα θα ξεπερναει τις 35.000 με 40.000
Βεβαια εσυ Φανη ξεπερνας κατα πολυ τα θελω...ενταξει εγω μπορω να συμβιβαστω χωρις ηλιοροφη, αυτοματο κιβωτιο και ηλεκτρικα καθισματα με το μασαζακι...
-
Oι χώροι (μιλάω από την δικιά μου εμπειρία) χρειάζονται μόνο για 1-2 χρόνια και μετά μένεις με το μεγάλο αμάξωμα που το 'φορτώνεσαι' παντού. Για αυτά τα 1-2 χρόνια με λίγο προσοχή στο τι θα πάρεις και πως θα τα τοποθετήσεις (άντε και 1 μπαγκαζιέρα) κάνεις άνετα την δουλειά σου με ένα B SUV. Ο κουμπάρος μου με 2 μωρά έκανε ταξίδια με ένα Corsa με μπαγκαζιέρα, αφού δεν έχουν άλλο αυτοκίνητο.
-
Και εγώ μπορώ να συμβιβαστώ με τόσα και ακόμα λιγότερα...αχαχαχ! Απλά λέω τι θέλω, ειδικά εαν έχω πληρώσει πολλά λεφτά. Ειδικά σε ακριβά αυτοκίνητα, δεν μπορώ π.χ. να φανταστώ μια Jaguar με ύφασμα και χειροκίνητα καθίσματα...δεν μου κάθεται καλά!
-
-
Επειδή είχα πάει για service στον Κηφισό το Fiesta σήμερα πρωί κι είχα αναμονή 3ώρες,πετάχτηκα μια βόλτα στις κοντινές αντιπροσωπείες.Πήγα στη Renault που είναι δίπλα και ρώτησα τον πωλητή για πότε έρχονται τα νέα Clio και Captur.
Για το Clio μου είπε πως αν ξαναπέρναγα κι είχα χρόνο,ως το μεσημέρι θα του ερχόταν ένα για την έκθεση.Το Captur από Γενάρη.Για τιμές, δεν ήξερε ακόμη για κανένα από τα δύο.
-
Και εγω ειμαι αυτης της λογικης τα παντα ολα αν γινεται ή σχεδον ολα και τελικα εκει κλεινω σ ενα μικροτερο αμαξι στην κατηγορια των Β SUV, ειμαι κεντρο Αθηνα δεν κανω πολλα ταξιδια περα απο τα βασικα, οι νεοι κινητηρες προσφερουν γκαζια ικανοποιητικα το μονο μου θεμα ειναι οι χωροι οντας οικογενεια με δυο πλεον μωρα γι αυτο και το πορτ παγκαζ του νεου renault captur που μου εχει κανει τοσο εντυπωση απο ολα αυτα αυτης της κατηγοριας πιστευω οτι θα με καλυψει , ετσι οπως ειναι και θα ειναι και η κλιμακα τελων ταξινομησης για να παρω ενα μεγαλυτερο αμαξι που ναι μεν θα το ηθελα γιατι θα εχω περισσοτερους χωρους αλλα για να το εξοπλισω οπως θελω και που και παλι θα λειπουν πραγματα θα ξεπερναει τις 35.000 με 40.000 ειναι πολλα λεφτα την σημερινη εποχη και μονο αν τα ειχα ευχαριστως θα τα εδινα καθως δεν μπαινω και δεν θα μπω στην διαδικασια δανεισμου ειμαι αντιθετος...αυτα εχω να διαθεσω τι μπορω καλυτερο και πληρεστερο να αγορασω...
Έπεσα τυχαία απο λινκ στο σχόλιο σου και είπα να κάνω είσοδο μετά απο δεκαετίες στο forum για να σε σώσω. Απλά μην πάρεις το captur ούτε στα 10000. Η αντιπροσωπεία απλά είναι στον κόσμο της, εμένα μου άλλαξαν παρμπρίζ που μου άλλαζε η ασφαλιστική δωρεάν σε ανεξάρτητο συνεργείο αλλά εγώ ήθελα το γνήσιο και ας πληρώσω 400€ και οι αθεόφοβοι μου έβαλαν το ίδιο με της carglass που φυσικά δεν έγραφε πουθενά renault!!! Για να μην πω για σπασμένο καθρέφτη, μόνο το κρύσταλλο) που μου ζητούσαν 60€ και αναγκάστηκα να βάλω ιμιτασιόν με 9€. Για να μην πω στα 68000 που η μηχανή φτύνει λάδια απο την πάνω τσιμούχα και μου ζητάνε 630€ να μου αλλάξουν μια τσιμούχα στο πάνω καπάκι!! Τραγικές καταστάσεις, μακριά και μην κοιτάς πίσω, πάρε το arona με υγραέριο να οδηγάς τσάμπα και ανταλλακτικά χώμα
-
Για την αντιπροσωπεια γνωριζω και εγω οτι δεν ειναι και η καλυτερη εχω ακουσει αρκετα αρνητικα σχολια και το εχω υπ οψιν στους αρνητικους παραγοντες για το αμαξι , μια φορα εχω παει στην αντιπροσωπεια στον Κηφισο πριν αρκετους μηνες για να δω το προηγουμενο Captur και το Kadjar ενταξει εξυπηρετικοι ηταν αλλα για τα σημαντικοτερα τι να πω. Το arona το ειχα κοιταξει αλλα δεν με ενθουσιαζε και τοσο το εσωτερικο του ειδικα πισω , για το υγραεριο συμφωνω αλλα νομιζω οτι μειωνει αρκετα τον χωρο αποσκευων σωστα τα 400lt που εχει πρεπει να γινονται γυρο στα 350 που αν ισχυει δεν θα με βολεψουν .
Τωρα βεβαια αν αρχισουμε να λεμε και για τις αντιπροσωπειες και ποιες θεωρουνται αρνητικοι παραγοντες για να αγορασει καποιος ενα αμαξι δεν ξερω αν υπαρχει καποια που να θεωρειται η ιδανικη και να ειναι καποιος ειναι 100% ευχαριστημενος...ολες πιστευω εχουν τα θεματα τους λιγοτερο περοσσοτερο...
-
- Oι χώροι (μιλάω από την δικιά μου εμπειρία) χρειάζονται μόνο για 1-2 χρόνια και μετά μένεις με το μεγάλο αμάξωμα που το 'φορτώνεσαι' παντού. Για αυτά τα 1-2 χρόνια με λίγο προσοχή στο τι θα πάρεις και πως θα τα τοποθετήσεις (άντε και 1 μπαγκαζιέρα) κάνεις άνετα την δουλειά σου με ένα B SUV.
Η επισημανση σου αυτη αν και προσωπικη οπως αναφερεις φιλε Φανη θα σημειωθει και θα αξιολογηθει τα μαλα....θεωρω οτι ενα μεγαλο αμαξι σου λυνει τα χερια με τα παιδια για καμια 10 χρονια αλλωστε αν αγορασω οικογενειακο αυτοκινητο θα το κρατησω τουλαχιστον 7-8 χρονια...γι αυτο και θελω να εχει και αρκετα καλουδια πανω.Τωρα η μπαγκαζιερα τι να πω , θελω να την αποφυγω δεν μ αρεσει που βλεπω τοσα αυτοκινητα μικρα ως επι το πλειστον να εχουν κοτσαρει και μια μπαγκαζιερα για να ικανοποιησουν το αυξημενο ογκο αποσκευων , η καταραμενη κριση και η φορολογια μας εχουν κανει να κανουμε τα αυτοκινητα μας φορτηγα...να δω τα Χριστουγεννα που θελω να κανω ενα μικρο ταξιδακι μεχρι τηνΤριπολη και θα κοτσαρω και εγω μια μπαγκαζιερα στο micra πως θα τα καταφερω να παω μιας και δεν εχω οδηγησει ποτε με ενα τετοιο ογκο απο πανω μου....
-
Το arona το ειχα κοιταξει αλλα δεν με ενθουσιαζε και τοσο το εσωτερικο του ειδικα πισω , για το υγραεριο συμφωνω αλλα νομιζω οτι μειωνει αρκετα τον χωρο αποσκευων σωστα τα 400lt που εχει πρεπει να γινονται γυρο στα 350 που αν ισχυει δεν θα με βολεψουν .
280 λίτρα ειναι ο χωρος αποσκευώ στο Αρίνα με το φυσικό αέριο (δρν είναι υγραέριο).
-
Πρώτες φωτογραφίες του Captur II από την πανευρωπαϊκή του παρουσίασή στην Ελλάδα:
https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/renault_captur_greece-7733858/
-
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Pathse-Ellada-to-neo-Renault-Captur_193376.asp
Κ αλλες φωτός από Ελλαδα
https://renaultnews.gr/piso-apo-to-timoni-toy-olokainoyrgioy-renault-captur-100-neo-100-captur/
Όλο και πιο όμορφο μου φαίνεται! Θα ήταν πρωτη μου επιλογή αν έπαιρνα τωρα b suv!
-
Το θέμα είναι αν αυτό και το 2008 παραμένουν στην Β κατηγορία με τις τιμές που έχουν , ή θα πάνε σαν το Τ-ροκ που έχει μεταξόνιο Β και τιμές προς την επόμενη κατηγορία .
Γιατί όταν στα 17000 παίρνεις το 3 αιρκρός με 2605 μεταξόνιο και 420/520 λίτρα χώρο αποσκευών , με πολύ καλό εξοπλισμό , αν αυτά ξεκινάνε στα 20000 , τότε θα αρχίσουν να χτυπιώνται με τα μεγαλύτερα .
-
-
-
Ταμπούρα λοιπόν, confirmed.
Renault Captur II