-
Δεν έχει νομίζω. Δεν είδα κάτι στην έκθεση. Αλλά τι να το κάνεις σου λέει η λογκαναρα με δοκιμή στην αντλία καταναλώνει σε ταξίδι 6,6-7 λίτρα σε ταξίδι με 110-120 και 8 στα 130. Τζάμπα!!!!
Πριν λίγο καιρό το lpg είχε 0,8 ευρώ. Αλλα ακομα και σήμερα στο 1,10 είναι περίπου
-
Lpg βρίσκεις και κάτω από 1€ σε aegean. Κάτι μεγάλα στο Ν. Κόσμο το έχουν σταθερά κοντά στο 0,99. Νοθεύεται άραγε το lpg?
Με τέτοια τιμή και 8 κατανάλωση για να κινηθείς και αξιοπρεπώς με 130 στην Εθνική θες περίπου 8€/100km. Πραγματικά τζάμπα.
Μέσα στην πόλη άραγε τι μέση κατανάλωση έχει το Captur? Έχουν εικόνα οι κάτοχοι?
-
Δεν ξέρω αν νοθευονται αλλά ξέρω ότι ανάλογα την εποχή αλλάζει το μίγμα τους.
-
Εγώ πάντως κάποτε που πήγα για σέρβις με είχαν ρωτήσει οι τεχνικοί σε ποιο πρατήριο βάζω υγραέριο γιατί τα φίλτρα είναι πεντακάθαρα και να μην το αλλάξω και σε ερώτηση εδώ μέσα που είχα κάνει το ίδιο μου είχαν πει κάποια παιδιά. Οπότε μάλλον νοθευεται
-
Το μπορεί να βάλει πιο φτηνό από το αέριο? Νομίζω υπάρχει το εργοστασιακό και το κίνησης ίσως εκεί κάνουν μπίζνες.
@andya3 δες στην προηγούμενη σελίδα που έχουμε ανεβάσει καταναλώσεις https://forum.4troxoi.gr/topic/91133/node-91133/1414?page=71 -
Στο link υπάρχει ένα εξαιρετικό review του captur. Είναι Γερμανικό αλλά έχει και Αγγλικούς υπότιτλους, αν και λίγο κακομεταφρασμένους.
Ο Γερμαναράς το κριτικάρει για την ποιότητα του εσωτερικού και τη συναρμογή. Η κονσόλα με το λεβιέ ταχυτήτων "παίζει" πολύ. Επίσης λόγω χαμηλού ύψους δεν είναι κατάλληλο για ψηλούς, βάζει άνω όριο το 1,90. (Άντε τώρα να πουλήσουν τα Γαλλικά σε Γερμανία, Ολλανδία και Σκανδιναβία...)
Για το μοτέρ (που έχω κι εγώ κι εγώ τις αμφιβολίες μου) το χαρακτηρίζει επαρκέστατο. Κάνει και την πλάκα του λέγοντας πως στη Γερμανία μπορούν να τρέχουν όσο θέλουν στην Autobahn, αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη με ταχύτητες "Captur" οδηγούν...
Το πάει με 170 και λέει ότι ταξιδεύει άνετα και χωρίς θορύβους μέχρι τα 150. Με την επίφύλαξη ότι είναι αφόρτωτο και δεν το έχει πάει σε ανηφορικές διαδρομές.
Ως συμπέρασμα το συστήνει ανεπιφύλακτα σαν οικογενειακό αυτοκίνητο, ιδιαίτερα την έκδοση με το lpg λόγω και της μεγάλης οικονομίας που προσφέρει. -
Το πρόβλημα του αυτοκινήτου, δεν είναι το ύψος.
Εγώ που είμαι 1,94 μια χαρά χώρεσα.
Το πρόβλημα είναι που το αυτοκίνητο στενεύει όσο πάμε προς την οροφή, με αποτέλεσμα να ενοχλεί στον ώμο, ένα μεγαλόσωμο οδηγό. -
Το πρόβλημα του αυτοκινήτου είναι οι ποτηροθήκες . -
-
@yem said in Renault Captur II:
Το πρόβλημα του αυτοκινήτου είναι οι ποτηροθήκες . -
Συμφωνώ απόλυτα !!
Έχω κα τη γυναίκα μου να γκρινιάζει κάθε φορά που ταξιδεύουμε ! -
Άλλο ένα άχρηστο αυτοκίνητο.
-
@andya3 said in Renault Captur II:
Lpg βρίσκεις και κάτω από 1€ σε aegean. Κάτι μεγάλα στο Ν. Κόσμο το έχουν σταθερά κοντά στο 0,99. Νοθεύεται άραγε το lpg?
Με τέτοια τιμή και 8 κατανάλωση για να κινηθείς και αξιοπρεπώς με 130 στην Εθνική θες περίπου 8€/100km. Πραγματικά τζάμπα.
Μέσα στην πόλη άραγε τι μέση κατανάλωση έχει το Captur? Έχουν εικόνα οι κάτοχοι?
Μέσα στην πόλη εξαρτάται που και πως !
δηλαδή
εγώ γαλατσι Αιγάλεω Ραφήνα Μαρούσι 8,3 l/100
Κέντρο με κάθε 10 μέτρα σταμάτα -ξεκίνα 11 l/100
Μέσο όρο στα 5500 Χμ έχω 6,94 l/100 !!
Από οικονομία καλό είναι
ΑΛΛΑ το δικό μου είναι κουδουνίστρα δεξιά στον αεραγωγό και στην πόρτα συνοδηγού !!
4 αυτοκίνητα Nissan για 35 χρόνια τριξίματα δεν είχα ακούσει !
Έχει άλλος πρόβλημα με τριξίματα ;; -
@ntinos1957 said in Renault Captur II:
δηλαδή
Από οικονομία καλό είναι
ΑΛΛΑ το δικό μου είναι κουδουνίστρα δεξιά στον αεραγωγό και στην πόρτα συνοδηγού !!
Έχει άλλος πρόβλημα με τριξίματα ;;Ένας τριγμός που βρήκα είναι στο διακοσμητικό φιλέτο ανάμεσα στους αεραγωγούς του συνοδηγού , στην πόρτα έχεις βρει τί και πού γιατί εγώ δεν έχω κάτι άλλο!
-
Ψεκασε και θα φτιάξει
-
@ntinos1957 said in Renault Captur II:
δηλαδή
Από οικονομία καλό είναι
Έχει άλλος πρόβλημα με τριξίματα ;;Ένας τριγμός που βρήκα είναι στο διακοσμητικό φιλέτο ανάμεσα στους αεραγωγούς του συνοδηγού , στην πόρτα έχεις βρει τί και πού γιατί εγώ δεν έχω κάτι άλλο!
Όταν τραβάω την χειρολαβή του συνοδηγού τρίζει
Ενώ του οδηγού όχι!
Μάλλον παπαριά στην συναρμογή !
Από εκεί τρίζει όταν έχει ανωμαλίες η άσφαλτος (δηλ.παντού)
Τώρα μέσα από τον αεραγωγό του συνοδηγού υπάρχει ένα τρυζονι !Που να ψεκάσεις και με τι;; Είναι μη σου τύχει !
-
Όλα τρίζουν ακομα και οι λιμουζίνες τρίζουν. Ψεκάζεις με σπρέι σιλικόνης και σταματά ο τριγμος.
-
Με πήραν τηλ. από τη Renault Δυτ. Αττικής που είχα πάει για td το Νοέμβριο. Έρχεται το Captur full hybrid etech 1.6 145hp Οκτώβριο-Νοέμβριο με τις 3 εκδόσεις (equilibre,tecno,rive gauche) και τιμές περίπου του 140 mehv (27.500,28.500,29.000, μάλλον πάει προς κατάργηση εισαγωγής το mild).Λέει ότι δέχονται παραγγελίες τώρα για τις πρωτες παραλαβές Νοέμβρη...
-
Τιμή ευκαιρίας....θα τρέξω...αχαχαχα!!!
-
Συγκριτικά με ότι γίνεται τους τελευταίους μήνες,συγκριτικά με άλλα full hybrid και σε σύγκριση με το Clio full hybrid,φαίνεται αρκετά καλή τιμή.
Η μεσαία έκδοση (techno) είναι η παλιά dynamic με ικανοποιητικό εξοπλισμό (αισθητήρες μπρος-πίσω,κάμερα οπισθ., navi,φώτα LED,keyless,αισθ.φώτων-βροχής,δίχρωμα με δερματίνη/ύφασμα στα καθίσματα,σχεδόν όλα τα ADAS με προαιρετικό το acc κ.τ.λ.)Όπως είπα,στην ίδια περίπου τιμή έχει το clio full hybrid και μου φαίνεται περίεργο,εκτος αν είναι τιμή λανσαρίσματος..
-
Σε Full hybrid πιο είναι απέναντι του εκτός από yaris cross και chr?
-
Σε Full hybrid πιο είναι απέναντι του εκτός από yaris cross και chr?
Το Κόνα.
Renault Captur II