-
1η φορά ακούω LPG εξωλέμβια αν και ασχολούμαι χρόνια με τον χώρο. Για μικρή μηχανή ίσως έχει νόημα, αλλά για μεγάλη με την κατανάλωση που έχουν δεν γίνεται να έχεις δεξαμενή. Η δικιά μου έκαιγε 30-50λτ βενζίνη την ώρα, σε ταξίδι....σε WOT άστα...!
-
Lpg εξωλέμβια... Έξυπνο. .. Και πως το γεμιζεις;
Χαχαχα... Δεν πειράζει... Κάνουν και τα μπλε και τα πορτοκαλί. Να βρούμε και έναν να φορα κόκκινα γυαλλια, σαν του τραγουδιού, και να κάνουμε ένα όμορφο ουράνιο τόξο.
-
Παιδιά μιλάμε για 4αρι(+κάτι λίγα) φουσκωτό (τύπου tender) νομίζω είχε μια Yamaha 50αρα . Και η δεξαμενή ήταν στο καναπεδακι της πλωρης.
Αν τον βρω αυτές τις μέρες θα τον ρωτήσω.
-
1η φορά ακούω LPG εξωλέμβια αν και ασχολούμαι χρόνια με τον χώρο. Για μικρή μηχανή ίσως έχει νόημα, αλλά για μεγάλη με την κατανάλωση που έχουν δεν γίνεται να έχεις δεξαμενή. Η δικιά μου έκαιγε 30-50λτ βενζίνη την ώρα, σε ταξίδι....σε WOT άστα...!
Οι Selva νομίζω είχαν βγάλει κάτι τροπέτα σε συνεργασία με Ιταλούς και γενικά το παλεύουν.
-
Οι Selva νομίζω είχαν βγάλει κάτι τροπέτα σε συνεργασία με Ιταλούς και γενικά το παλεύουν.
Ενδιαφέρον!! Δεν το ηξερα...απέχω αρκετά χρόνια από το άθλημα. Είχα μείνει που η Selva είχε συνεργασία με Yamaha.
-
Ρε παιδια και πως γεμιζει.... Απο που;
-
παντως ενας φιλος γατου, ο γκαζ ιταλυ,ο κωστας εχει βαλει αεριο στη χάρλει του... οποτε σε σκαφος ανετα.
-
@Lap αν δεν κάνω λάθος ο φίλος με το 'project' γέμιζε μπουκάλες σομπας υγραερίου... Δεν τον ξαναείδα - δεν νομίζω να έχει ανατιναχτεί ακόμα.
@Fanis όντως και εγώ όταν ψιλό ασχολούμουν όποιος πούλαγε μεταχειρισμένη Selva σου έλεγε Yamaha με άλλο κουστούμι... Ποτέ... Τέτοια φασαρία και τρέμουλο ούτε οι κουμποτα. Έτρεμε όλο το σκαρί.
@Gatoz αυτό τον τύπο το βλέπω και στην ομάδα υγραέριοκίνησης. Και η μηχανή πολύ ψαρωτικη με το βαρελάκι πίσω στην Σχάρα.
-
Αγόρασα τον Μάιο το 1000 lpg.Περα από το πρώτο φουλαρισμα,πήρε 26 lt,δεν παίρνει πάνω από 22 lt.Παιζει τόσο μεγάλο ρόλο η αύξηση της θερμοκρασίας; Με δεδομένο ότι κατασκευαστικά χωράει 32 lt
-
Η δεξαμενή χωράει 40 λίτρα, κρατάει καβατζα 5-8 λίτρα ( ίσως και παραπάνω) αν ανάψει κόκκινο συνήθως χωράει 25λιτρα, αν το αδειάσεις τελείως ίσως να βάλεις έως και 35λιτρα max ( μου έχει τύχει μόνο 2 φορές). Η εξωτερική θερμοκρασία και η πίεση της αντλίας παίζουν ρόλο.
-
Επίσης μετά από 2700 χλμ που έχω κανει,δεν λέει να πέσει η κατανάλωση κάτω από 10,3.Να αρχίσω να συμβιβάζομαι με αυτή την κατανάλωση και στο μέλλον ή να αισιοδοξώ;
-
Έχε πίστη στη Lovato, έχεις καιρό να το συνηθίσεις και να 'ανοίξει' λίγο το μοτέρ. Αν κάνεις χιλιόμετρα μονο εντός Αττικής με πολλά σταμάτα - ξεκίνα κάπου εκεί θα είσαι. Εγώ είμαι στο 8.5 χωρίς ταξίδια ακόμα αλλά βγαίνω λίγο Κηφισό και Ποσειδώνος.
Την βενζίνα κάθε πότε την καις?
Πια έκδοση έχεις?
-
Πολύ σπάνια.Για πολύ λίγο όταν ξεκινάω και το ίδιο πριν κλείσω την ημέρα μου επιστρέφοντας σπίτι.Καθημερινα διασχίζω Ποσειδώνος
-
Και εγώ το ίδιο, έβαλα ίσα ίσα να έχει να μην είναι αναμμένο το λαμπάκι.
Αν και είναι καλά τα 10λ/100 σίγουρα θα πάει στα 9
-
Πήρα τηλ. 5-6 αντιπροσωπείες σήμερα για το Captur full hybrid e-tech 145hp.
Οι δύο πωλητές (ο ένας εξ'αυτών ο κεντρικός, στη Μεταμόρφωση) κατάλαβαν αμέσως για πιο τους μιλούσα.Οι υπόλοιποι μου μιλούσαν για το mild hybrid και χρειάστηκε να τους εξηγήσω για να καταλάβουν κι ένας δεν είχε καλά-καλά ιδέα ότι υπάρχει και με αυτόν τον κινητήρα...
Συμπερασματικά,στη Μεταμόρφωση μου είπαν σε κανένα 6μηνο (που μάλλον είναι και το πιθανότερο) κι ο δεύτερος μου είπε φθινόπωρο. Ίδωμεν..
επ, που πας εσυ? ε?
-
panormus772 wrote:
Οι δύο πωλητές (ο ένας εξ'αυτών ο κεντρικός, στη Μεταμόρφωση) κατάλαβαν αμέσως για πιο τους μιλούσα.Οι υπόλοιποι μου μιλούσαν για το mild hybrid και χρειάστηκε να τους εξηγήσω για να καταλάβουν κι ένας δεν είχε καλά-καλά ιδέα ότι υπάρχει και με αυτόν τον κινητήρα...
Συμπερασματικά,στη Μεταμόρφωση μου είπαν σε κανένα 6μηνο (που μάλλον είναι και το πιθανότερο) κι ο δεύτερος μου είπε φθινόπωρο. Ίδωμεν..
επ, που πας εσυ? ε?
Xαχαχα... Απλό ενδιαφέρον προς το παρόν, αλλά που και που μου αρέσουν και τα 'λάτιν'..
-
Στην Ευρωπη. Η εκδοχη του αυτη φανταζομαι ομως πως θα το θεσει στα ακριβοτερα της κατηγοριας του. Υποθετω βεβαια πως η συντηρηση και η καταναλωσις θα ειναι επιπεδου βεσπας.
-
Αυτό το Zoe δεν θα το φέρουν ποτέ?
Best seller σε όλη την Ευρώπη, εδώ δεν μας κάνει? Μας πέφτει μικρούλη?
Εχουμε λεφτά για διπλά ακριβότερο προϊόν?
Όχι απλά η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα είναι ακόμα ακριβό σπορ για λεφτάδες που δεν θα πάρουν τη 'ζωή' για να κάνουν τη δουλειά τους οικονομικά αλλά το Tesla για να βγάζουν φωτογραφια που το φορτιζουν τσάμπα στο parking του ΑΒ...
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314903601-renault-captur
Πιστεύω του πηγαίνει πολύ το μαύρο σε συνδυασμό με την ασημογκρι οροφή.
Επίσης μου αρέσει που αυτή η έκδοση δεν έχει πολλά νίκελ και δεν έχει επίσης τις διαμανταρισμενες ζάντες.
-
Οι δύο πωλητές (ο ένας εξ'αυτών ο κεντρικός, στη Μεταμόρφωση) κατάλαβαν αμέσως για ποιο τους μιλούσα.Οι υπόλοιποι μου μιλούσαν για το mild hybrid και χρειάστηκε να τους εξηγήσω για να καταλάβουν κι ένας δεν είχε καλά-καλά ιδέα ότι υπάρχει και με αυτόν τον κινητήρα...
Renault Captur II