-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Από την άλλη είδα και τον κάκτο στην έκθεση .
Αυτό το αμάξι η μλκια της εταιρείας με τον αεραγωγό του συνοδηγού , τα πίσω παράθυρα και το στροφόμετρο έχει κάνει πολύ κακό ενώ έχει πολύ καλά στοιχεία και καλές τιμές σαν αμάξι .Ο αεραγωγός του συνοδηγού δεν είναι -ή δε μου φάνηκε όπως τον είδα τόσο θέμα-,τα άλλα δύο είναι και για μένα προσωπικά, κυρίως το στροφόμετρο.
Το κακτους αν εφτιαχνε αυτες τις βλακειες, θα ηταν φοβερη προταση, εγω δεν το οδηγησα αλλα μπηκα σε εκθεσιακό.
Το καθισμα ειναι εξαιρετικο. Αμεσως το καταλαβαινεις.Η αισθηση που σου αφηνει ειναι σαν τα ακριβα στρωματα τα οποια περα απο την σωστη στηριξη της πλατης, εχουν και ενα υποστρωμα το οποιο ειναι σαν βαμβακι, το οποιο ομως επανερχεται στην θεση του.
Δεν εκατσα πολυ αλλα φανταζομαι θα αεριζεται και πιο σωστα η πλατη του οδηγου.
+1
Το είδα στην έκθεση κι ήλπιζα να το είχαν και testdrive να πάρω μια γεύση κι από τις αναρτήσεις,αλλά δεν..
Πάντως,επειδή ζήτησαν το email μου για να με ενημερώσουν για διαθέσιμο td σε αντιπροσωπεία,μετά από 2 μέρες μου έστειλαν προσφορά (χωρίς να συζητήσουμε κάτι), για την 1.2 110hp feel με έκπτωση -1280 ευρώ +230 πινακ.+έξοδα=16500 από τιμή τιμοκαταλόγου 17550. -
Αυτό με το ότι έρχονται για κάκτο και παραγγέλνουν αιρκρος μου του είπε και ο πωλητής του Μακρή πέραν της Ωμέγα .
Ακόμα να σας πω ότι πλέον το αυτόματο φρενάρισμα στο αιρκρός είναι στάνταρ .
Στο 110 feel δεν μπορείς να βάλεις τίποτα γιατί αλλάζει κατηγορία φόρου , αλλά στα 16500 είναι τέλειο .
Παρτε προσφορές και από τον Μακρή , εμένα εκεί μου έκαναν την καλύτερη προσφορά για το 3 και ήρθε το αμάξι και νωρίτερα . Γενικά πολύ καλή εξυπηρέτηση .
Εχει εκεί και κάκτο μπλέ χρώματος βενζίνη με ηλιοροφή , αλλά με 5άρι σασμάν και πλούσια έκδοση και καθίσματα με ελάχιστα χλμ . Κάντε βόλτα και το πουλάει γύρω στα 18500 .
Τα καθίσματα είναι εξαιρετικά , για την ανάρτηση δεν πρόλαβα να έχω πλήρη άποψη .
Ακόμα στο αιρκρός τα ημιδερμάτινα που έχει στο μαύρο χρώμα είναι εξαιρετικά και διακριτικά . 450 μόνο . Πρακτικά στο φήλ θέλεις αυτά που είναι εξτρα παντού και πλέον τους αυτόματους καθαριστήρες και εσωτερικό καθρέπτη στα 350 .
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Ο αεραγωγός του συνοδηγού δεν είναι -ή δε μου φάνηκε όπως τον είδα τόσο θέμα-,τα άλλα δύο είναι και για μένα προσωπικά, κυρίως το στροφόμετρο.
Για εμένα το κυριότερο θέμα είναι τα πίσω παράθυρα, μετά ο αεραγωγός και τελευταίο το στροφόμετρο, το οποίο δεν το θεωρώ ιδιαίτερα χρήσιμο - ειδικά εάν έχεις αυτόματο κιβώτιο.
Ακόμα στο αιρκρός τα ημιδερμάτινα που έχει στο μαύρο χρώμα είναι εξαιρετικά και διακριτικά . 450 μόνο . Πρακτικά στο φήλ θέλεις αυτά που είναι εξτρα παντού και πλέον τους αυτόματους καθαριστήρες και εσωτερικό καθρέπτη στα 350 .
Εμένα μου αρέσουν τα καφέ (δεν μου αρέσει το σκούρο εσωτερικό) αλλά περισσότερο απ' όλα μου αρέσει το έξτρα metropolitan ύφασμα που είναι ανοιχτόχρωμο! Εγώ θέλω και πολλά άλλα, αλλά δεν μπορεί να πάρει καμία έκδοση όλα αυτά που θέλω χωρίς να αλλάξει κλίμακα η ΛΤΠΦ .
Μιλάω για αυτόματο πάντα, χειροκίνητο δεν ξανα-αγοράζω...έκανα 2η φορά το ίδο λάθος, 3η δεν θα υπάρξει! -
H ενημέρωση από την αντιπροσωπεία για τις τιμές του DS3 Crossback είναι ότι θα κυμανθούν λίγο χαμηλότερα από τις τιμές που έχει στην Γαλλία. Σημερινό νέο αυτό.
-
Λογικό γιατί με την αγοραστική δύναμη του Έλληνα στο 67% του μο στην Ευρώπη εξίσωση τιμής Ελλάδας Γαλλίας πρακτικά μηδενίζει τις οποια δυναμική του μοντέλου
Φυσικά οι τιμές δεν θα είναι 33% φθηνότερες για να το παίρνουμε με την ίδια άνεση που το αγοράζει ο μέσος Ευρωπαίος , αλλιμονο γιατί θα έμπαιναν μέσα! Οπότε και το 5-10% φθηνότερα που ίσως βγει από Γαλλία πάλι βουνό θα είναι για τον μέσο Έλληνα....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ωχ, υπαρχει οντως μια διαφορα στο ονομαστικο εισοδημα και στον δεικτη αγοραστικης δυναμης για αυτο και διαφερουν τοσο πολυ οι τιμες, αλλα χωρις να εχω υπολογισει τιποτα με την πρωτη ματια δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα μεταξυ ελλαδος και ιταλιας.
Στην βορεια ιταλια τα εισοδηματα ειναι πολυ υψηλα αλλα στην μεση και κατω ψηλομοιαζουμε. Αρα πανακριβο φαινεται. -
Αναμένουμε να δούμε και Ελλάδα. Στην έκθεση ο πωλητής μου είχε πεί ότι υπολογίζουν να έρθει στα €21-22.000 η βασική έκδοση και γύρω στα €28-30.000 αυτή που θα με ενδιέφερε.
Είναι πάρα πολύ όμορφο και ξεχωριστό, αλλά εκτός της τιμής ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι βασίζεται (δεν ξέρω για ποιο λόγο, Γαλλική ιδιοτροπία μάλλον!) στο C3 και όχι στο C3 Aircross και έτσι έχει πολύ μικρούς χώρους συγκριτικά με άλλα Crossovers της κατηγορίας του (ειδικά σε σχέση με το C3 Aircross το οποίο έχει εξαιρετικούς χώρους).
Δηλαδή ενώ το C3 Aircross κάνει άνετα για αυτοκίνητο μιας οικογένειας με 1 παιδί (ίσως και 2), το DS3 ζορίζει ακόμα και με 1 παιδί.
-
Στην βόρεια Ιταλία το μέσο εισόδημα είναι σχεδόν τριπλάσιο από το ελληνικό!
Τώρα αν ένα καλά εξοπλισμένο ds3 κοστίζει 30000 και ίσως να μην κάνει ούτε για οικογένεια με ένα παιδί μιλάμε για τρελή πολυτέλεια για όποιον το επιλεξει
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Στην βορεια ιταλια τα εισοδηματα ειναι πολυ υψηλα αλλα στην μεση και κατω ψηλομοιαζουμε. Αρα πανακριβο φαινεται.
Έχοντας σπουδάσει και διατηρώντας επαφή με Κάτω Ιταλία (Σικελία) λόγω συγγενών,όπως τα λες είναι.
-
Εγώ φίλους κοντά στην Βενετία μπάρμαν σε ξενοδοχείο 2100 ευρώ ρεσεπσιονιστ 1600!
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εγώ φίλους κοντά στην Βενετία μπάρμαν σε ξενοδοχείο 2100 ευρώ ρεσεπσιονιστ 1600!Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρωτά τον και πόσο πληρώνει ενοίκιο....
Μη βλέπετε το μισθό μόνο, είναι και η ζωή πολύ ακριβότερη -
Εντάξει εννοείται δεν μένει Βενετία σε χωριο μένει πολλά χλμ από την Βενετία.
Ενοίκιο δεν πληρώνει ιδιοκατοικει ,αλλά όταν έρχεται Ελλάδα και πάει σούπερ μάρκετ του πέφτουν τα αυτιά από την ακρίβεια. Το ίδιο και όταν βγαίνουμε για ποτό.
Το ζευγάρι βγάζει 3700 και έχουν δουλειά όλο τον χρόνο και εδώ σε αντίστοιχες θέσεις θα έβγαζαν 1500 χωρίς ένσημα για τον μισό χρόνο ! Τι συζητάμε τώρα?Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τίποτα δεν συζητάμε! Είναι σίγουρα πολύ καλύτερα εκεί που είναι από ότι εδώ!
Ποιότητα ζωής, πολύ μεγαλύτερο εισόδημα και επίσης σαφώς μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη. Προφανώς δεν θα μείνεις Βενετία ή γενικά στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά μόλις βγεις λίγο πιο έξω, οι τιμές των σπιτιών και το κόστος ζωής πέφτουν δραματικά, σε επίπεδα Ελλάδος. Με πολλαπλάσιους μισθούς...
Για το σουπερμάρκετ έχω μια ένσταση. Όντως σε πολλά είμαστε (αδικαιολόγητα) ακριβότεροι, αλλά αν δούμε και τις τιμές του κρεοπωλείου εκεί θα έρθουμε στα ίσια μας... Στο κρέας είμαστε ΠΟΛΥ φθηνοί! Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το κρέας κοστίζει 3-5 φορές παραπάνω. Η μέση τιμή του είναι ανάλογα με το είδος από 20 ως 35 Ευρώ το κιλό! Γι' αυτό και ως επί το πλείστον η τιμή που προβάλλεται δεν είναι ανά κιλό αλλά ανά 100 γραμμάρια!
Υ.Γ.: Συγνώμη για τη συνέχιση του off topic, αλλά νομίζω ότι είναι ενδιαφέρουσα συζήτηση.
-
Ισχύει για το κρέας τιμη αρνιού για το Πάσχα που ήθελαν να νιώσουν λίγο Έλληνες 25 ευρώ το κιλο! Και ήταν και μπαγιάτικο! Αλλά το κρεοπωλείο δεν ισοφαρίζει το σούπερ μάρκετ. Εγώ δίνω 1/4 σε κρέατα την βδομάδα σε σχέση με σούπερ μάρκετ
Τέλος οφ τοπικ.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι βασίζεται (δεν ξέρω για ποιο λόγο, Γαλλική ιδιοτροπία μάλλον!) στο C3 και όχι στο C3 AircrossΤο καινούργιο DS3 θα βασίζεται στην EMP1 πλατφόρμα που θα φοράνε όλα τα καινούργια μικρά του ομίλου (νέο 208, νέο Corsa κοκ). Είναι από τα πρώτα μοντέλα μάλιστα που θα χτιστούν πάνω στο νέο αυτό πάτωμα. Καμιά σχέση δεν έχουν με C3 και C3 aircross, και τωρινό cactus θα συμπληρώσω, που βασίζονται στο παλιό πάτωμα. Ο πωλητής δεν ξέρει τι του γίνεται!
-
Πάντως είναι πολύ πιο στενό από το αιρκρος .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πάντως είναι πολύ πιο στενό από το αιρκρος .Και με μικρότερο μεταξόνιο.
-
τοτε που παει με 21-22 βασικη έκδοση? μιλαμε πρεπει να είσαι τελειως φαν μποι της μαρκας για να το επιλεξεις....
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
τοτε που παει με 21-22 βασικη έκδοση? μιλαμε πρεπει να είσαι τελειως φαν μποι της μαρκας για να το επιλεξεις....Στοχεύει κυρίως στο κοινό (που δεν είναι και μικρό) του Mini. Ένα αυτοκίνητο όμορφο, γεμάτο τεχνολογία και εξοπλισμό μεγαλύτερης κατηγορίας, με ξεχωριστό εσωτερικό, καλή ποιότητα, πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης και αρκετά σβέλτο (ειδικά με τα δυνατά μοτέρ).
Κάποιος που έχει χρήματα και το θέλει για 1ο αυτοκίνητο (εργένης, όπως είχα αγοράσει εγώ κάποτε το Μινι) ή οικογένεια για 2ο, και θέλει να έχει ξεχωριστό στυλ, πολυτέλεια και πολύ καλό εξοπλισμό, το DS3 είναι ιδανικό.
NEO DS3-CROSSBACK