-
https://www.carbuyer.co.uk/new-ds3-cros ... 018-images Αυριο η επίσημη παρουσίαση .
-
https://www.carbuyer.co.uk/new-ds3-cros ... 018-images Αυριο η επίσημη παρουσίαση .
-
Φαίνεται εξαιρετικό και πολύ φουτουριστικό, για να δούμε...μακάρι!
-
τρομερο απο εμφανιση !!! αλλα για να το παρεις όπως το βλεπεις στις φωτογραφιες θα χρειαστεις +50% από την αρχικη τιμη που θα ανακοινωθεί .
Παντως η citroen με τα ds εχει βαλει τα γιαλια σχεδιαστικα σε πολυ κοσμο και κανει τα πριμιουμ να κλαινε στην γωνια.... -
Countryman , Q2 , T-rock , X2 οι αντίπαλοι .
Τιμές υπολογίζω από 20000 για την βενζίνη , αλλά με πολλές δυνατότητες εξοπλισμού που θα το φτάνουν μέχρι τα 30000 σε φουλ εκδόσεις με 155 άλογα . -
Και το 20000 λίγο μου φαίνεται και το πάνω άκρο λίγο. Τα ds θα συνεχίσουν να τα έχουν στα ίδια μαγαζιά με τα Σιτροέν;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο πάτωμα του Cactus πατάει ???
Κάπως έτσι μου φαίνεται.... -
Οχι . Ηδη το μαγαζί της Κηφισίας έκανε μια μικρή ξεχωριστή έκθεση για σιτροέν και τα 2/3 της παλιάς γίνεται τώρα ξεχωριστή έκθεση Ντι-Ες με εσωτερικές σκάλες και διάφορα άλλα χουλιγουντιανά .
Πατάει σε νέο πάτωμα που θα έχουν τα νέα 208 και κόρσα .
-
Πολύ όμορφο, ξεχωριστή σχεδίαση και το εσωτερικό είναι εξαιρετικό σε σχεδίαση (και φαίνεται και σε ποιότητα, αλλά θα δείξει αυτό) και ελπίζω και σε εργονομία. Πολύ μου αρέσει, ελπίζω να είχε δίκιο ο ΣΧ περί ποιότητας και premium για την DS.
@Aikibill: Τα διακοπτάκια δεξιά και αριστερά του μοχλού ταχυτήτων λογικά είναι για τα ηλεκτρικά παράθυρα (όπως τα είχε παλιά η BMW).
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Countryman , Q2 , T-rock , X2 οι αντίπαλοι .
Τιμές υπολογίζω από 20000 για την βενζίνη , αλλά με πολλές δυνατότητες εξοπλισμού που θα το φτάνουν μέχρι τα 30000 σε φουλ εκδόσεις με 155 άλογα .Είναι σαφώς πιο όμορφο από τα 3 πρώτα (για την Χ2 δεν ξέρω γιατί από κοντά είναι πανέμορφη, θέλω να δω και το DS) ειδικά το νέο countryman είναι αρκετά άσχημο και σαφώς χειρότερο σχεδιαστικά από το προηγούμενο.
Και το 20000 λίγο μου φαίνεται και το πάνω άκρο λίγο. Τα ds θα συνεχίσουν να τα έχουν στα ίδια μαγαζιά με τα Σιτροέν;
Από ότι διαβάζω, θα κάνουν ξεχωριστά καταστήματα για τα DS, και στην Αθήνα ήδη φτιάχνεται. Τώρα, εάν στις επαρχίες θα πωλούνται μέσω του δικτύου citroen, δεν το γνωρίζω αλλά λογικά ναι.
-
Θα εχει και την αναρτηση της κακτους λογικα
-
Όμορφο! Αποπνέει μια πολυτέλεια εσωτερικά και θα είναι πολύ καλό και σε άνεση αν χρησιμοποιεί και τις αναρτήσεις του κάκτου (ήδη το c3 της αδερφής μου με τις συμβατικές,μου φαίνεται άνετο).
Τα 20.000 τιμή όμως μου ακούγεται λίγο δύσκολο -εκτός αν είναι extreme βασική π.χ. όπως η βασική του c3. -
Η θεση της κεντρικης οθονης θυμιζει αυτην των πεζω, κατι μου λεει πως το νεο 208 θα εχει την ιδια οθονη.
-
Το αυτοκίνητο δείχνει πολύ όμορφα σχεδιασμένο!
Δύο ερωτηματικά υπάρχουν, που ως ένα βαθμό θα καθορίσουν και την πορεία του:
Πρώτα και πάνω απ' όλα η τιμολόγηση του. Όταν δεν έχεις καταφέρει ακόμη να καταχωρήσεις στη συνείδηση του κόσμου τη μάρκα DS ως premium, απλώς δεν μπορείς και να χρεώνεις τιμές premium, ακόμη κι αν ενίοτε διαθέτεις εφάμιλλο ή και καλύτερο προϊόν. Tο άλλο στοίχημα είναι αν η απτή (αντιληπτή) ποιότητα θα είναι σε επίπεδα premium. Γιατί, για να καθιερωθείς στην premium κατηγορία πρέπει και η απτή ποιότητα να είναι αντίστοιχη! -
Το DS7 πάντως μέσα από πρεμιουμιλα πήγαινε πολύ καλά
-
Φωτο από τη σημερινή παρουσίαση:
http://worldscoop.forumpro.fr/t6845p150 ... ssback-d34
(τελικά τα παράθυρα έχουν τους διακόπτες στην κονσόλα απ'όσο διακρίνω)Βίντεο: https://www.facebook.com/revistacoches/ ... 726843589/
-
22000 στην Γαλλία η βασική τιμή . Αρα εδώ το 20άρι λογικό ...
-
Και το εσωτερικό του - τουλάχιστον αισθητικά - είναι κλάσεις ανώτερο από countryman και τα άχρωμα και χωρίς έμπνευση εσωτερικά του vag.
Εννοείται ότι θα χρειαστούν αρκετά χρόνια για να καταχωρηθεί στην συνείδηση του κόσμου ως premium εταιρεία η DS, αλλά έχει τα προσόντα.
-
Το ταμπλό του θύμιζει λίγο Citroen Visa σε σχέδιο και χρώματα....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
15 χρόνια είχαν πει , ότι θέλουν για να γίνουν πρίμιουμ . Πέρασαν 3-4 , βάλτε τα υπόλοιπα...
-
4,12 m. μήκος αν κατάλαβα καλά (από τα λίγα γαλλικά που έκανα στο λύκειο )
NEO DS3-CROSSBACK