-
Αρα ποσο βγαινει;;;
-
Κανονικά όσο έλεγαν 25κατι. Πήρα τηλ πριν λίγο αντιπροσωπεία. 10 Μαρτίου πάνε Γερμανία για παρουσίαση αντιπροσώπων. Λογικά τέλος Μαρτίου για εκθεσιακά/td.
-
Το δικο σου βρε συ, ποσο βγαινει;
-
Α 'το δικό μου' 31600€ χοντρικά. Δες το link που έβαλα @Lap
-
Αααα νομιζα πως εβαλες δυο φορες τον ιδιο εξοπλισμο και σου βγηκε τοσα και οτι κανονικα ειναι πιο κατω.
Ετσι κανε τετοια configurations ωστε να βλεπουμε τι θα μπορεις να αγορασεις εσυ ωστε να μην το ψαχνουμε εμεις τζαμπα και χανουμε χρονο.
Χαχαχα
-
Ε, δύσκολα όμως. Μας έφαγε η μόδα. Θέλει suv η γυναίκα και κάτω από 30.000€. Της έφαγα τα αυτιά και εγώ στο spam για την αναξιοπιστία του VAG τόσο καιρό και σου λέει τι Golf ρε μεγάλε τώρα μας δουλεύεις;...
Άρα καρφί για 2008 με το καλό βενζίνη φυσικά GT-line με ξεμπερδευω.
-
Χαχαχα.....
Μ αρεσει που ψαχουμε αυτοκινητα. Στο αντιστοιχο forum που μπαινουν οι γυναικες θα μας κοροϊδευουν με link τα ποσταρισματα μας.
Θα λενε....'κοιτα τον ψαχνει αλλα αυτοκινητα...αστον να ψηθει' και θα γελανε ολες μαζι.
Χαχαχα
-
Μετά συγχωρήσεως, αλλά μεταξύ 2008 GT-Line 1.2-130 και Golf 1.5-150 mhd Style νομίζω ότι πρέπει να έχεις τσακωθεί με τη λογική για να επιλέξεις το πρώτο. Πόσο μάλλον όταν είναι και ακριβότερο...
-
Μετά συγχωρήσεως, αλλά μεταξύ 2008 GT-Line 1.2-130 και Golf 1.5-150 mhd Style νομίζω ότι πρέπει να έχεις τσακωθεί με τη λογική για να επιλέξεις το πρώτο. Πόσο μάλλον όταν είναι και ακριβότερο...
Τι μετά συγχωρήσεως ρε Χάρη, τα φάγαμε τα μουστάκια μας μιλά στα ίσια σε εμένα πάντα Κερατσίνι γεννήθηκα μεγάλωσα όχι Παρίσι
Φίλε σε κάνα 15' σχολαει η γυναίκα μου. Θες να της το εξηγήσεις εσύ γιατί εγώ εθαβα τι VAG 4 μήνες και δεν με παίρνει;
Πέρα από την πλάκα έχω ψηθεί άσχημα για Γκόλφω αλλά θα με θάψουν φίλοι και γνωστοί για τους ίδιους λόγους με την γυναίκα...
Το mh έχει 28.000€ style. 27.400€ 2008 130ps puretech GT-line. Μια η άλλη είναι αλλά αν πήγαινα για Γκόλφω θα χτυπούσα TSI M/T 150ps. Συνεχίζω να φοβάμαι το DSG και την νεα εφαρμογή της τεχνολογίας από τον ήδη επίφοβο VAG. Άσε που το DSG το έκαναν σαν σπυρί ακμηακου εφήβου....
-
Η αλήθεια είναι ότι το diesel πολύ ακριβό και το puretech αρκετά τσιμπημένο εκμεταλλευόμενο το ότι 'έπιασε' το concept. Τέλος πάντων ας βγει με το καλό να το οδηγήσουμε και βλέπουμε, χρόνος υπάρχει...
-
Πάντως το Golf Style 1.5-150ps είτε στα 26 χιλιάρικα χειροκίνητο είτε στα 28 ως mhd με DSG δείχνει παρασάγγες καλύτερη αγορά από το αντίστοιχο 2008 GT-Line 1.2-130ps χειροκίνητο στα 27,5 χιλιάρικα ή 1.2-155ps EAT8 στα 36,5. Ειδικά η τελευταία τιμή είναι μόνο για πνευματικά ανάπηρους!
Πολύ αλήθεια.
-
Χρήστο όντως τα έχουμε φάει τα μουστάκια μας αλλού, αλλά μπορούμε να συνομιλούμε με επιχειρήματα.
Πάντως το Golf Style 1.5-150ps είτε στα 26 χιλιάρικα χειροκίνητο είτε στα 28 ως mhd με DSG δείχνει παρασάγγες καλύτερη αγορά από το αντίστοιχο 2008 GT-Line 1.2-130ps χειροκίνητο στα 27,5 χιλιάρικα ή 1.2-155ps EAT8 στα 36,5. Ειδικά η τελευταία τιμή είναι μόνο για πνευματικά ανάπηρους ή εκκεντρικούς δισεκατομμυριούχους με αυξημένη αίσθηση του χιούμορ και ροπή προς το S&M!
-
Και εγώ συμφωνώ πως το DSG mh στα 28.000€ είναι καλύτερο αυτοκίνητο αλλά...μόλις το βάλεις δίπλα στο Gt-line 2008 θαμπώνει σαν επιλογή λόγω της εμφάνισης του τελευταίου. Προσωπικά εμένα μου έπεσε το σαγόνι. Το γεγονός αυτό και μόνο αρκεί για να αρχίσεις να κοροϊδεύεις την λογική με επιχειρήματα του τύπου: Dsg και προβλήματα, καθισμα οδηγού golf σιγά πόσο καλύτερο θα είναι, φώτα led ε...δεν είναι και matrix , 17αρες ζαντουλες θα δείχνει χάλια , travel assist με τους δρόμους εδώ σιγά την διαφορά από ένα απλό acc, mild hybrid μάρκετινγκ παπαριτσες για όσους τσιμπάνε κλπ. Και μάλιστα χωρίς να έχω ιδέα τι περιλαμβάνει ο εξοπλισμός του Gt-line.
Αλήθεια Sabbas Thess το XCeed γιατί το απερριψες τελικά; Θυμάμαι πως σε ενθουσίασε. Για εμένα ιδανική επιλογή με όλα τα θετικά μιας πλατφόρμας C κατηγορίας και με πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Είναι τόσο χάλια η σχέση τιμής / απόδοσης εκεί γύρω στα 28.000€;
-
To dsg στα my είναι υγρού τυπου.
-
@VagKirk μου έβγαλαν τα δύο γερμανικά μου αμάξια (fiesta, Octavia) προβλήματα (βλέπε νήμα Captur II μην spammαρω αν θες λεπτομέρειες) τις τελευταίες 3 ημέρες που αν έπαιρνα αύριο όχημα κατά 60% θα ήταν Xceed, 20% Tuscon και 20% Captur II...
Μια ζωή γερμανόφιλος τώρα τους έχω σιχαθεί με την ψυχή μου! Την αμαρτία μου την λέω. Με ενθουσίασε το Golf αλλά με προσγειωσε καλά σήμερα το Skoda 'μεστον λάκκο με τα κ@λ@δάκτυλα' που έλεγε και ένα παλιός διοικητής μου...
Ας είναι Xceed. Μακάρι να είναι βασικά οποιοδήποτε από τα 3 και άσε τον γείτονα να ξινίζει για το χαμένο image....
-
Και εγώ συμφωνώ πως το DSG mh στα 28.000€ είναι καλύτερο αυτοκίνητο αλλά...μόλις το βάλεις δίπλα στο Gt-line 2008 θαμπώνει σαν επιλογή λόγω της εμφάνισης του τελευταίου. Προσωπικά εμένα μου έπεσε το σαγόνι. Το γεγονός αυτό και μόνο αρκεί για να αρχίσεις να κοροϊδεύεις την λογική με επιχειρήματα του τύπου: Dsg και προβλήματα, καθισμα οδηγού golf σιγά πόσο καλύτερο θα είναι, φώτα led ε...δεν είναι και matrix , 17αρες ζαντουλες θα δείχνει χάλια , travel assist με τους δρόμους εδώ σιγά την διαφορά από ένα απλό acc, mild hybrid μάρκετινγκ παπαριτσες για όσους τσιμπάνε κλπ. Και μάλιστα χωρίς να έχω ιδέα τι περιλαμβάνει ο εξοπλισμός του Gt-line.
Αλήθεια Sabbas Thess το XCeed γιατί το απερριψες τελικά; Θυμάμαι πως σε ενθουσίασε. Για εμένα ιδανική επιλογή με όλα τα θετικά μιας πλατφόρμας C κατηγορίας και με πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Είναι τόσο χάλια η σχέση τιμής / απόδοσης εκεί γύρω στα 28.000€;
DSG mh στα 28.000€ ειναι πολλα για Γκολφ 1.5. Γκολφ οτι παρεις μεχρι 22-23 αξιζει οχι παραπανω. Μετα ειτε πας σε καποιο 2λιτρο ντηζελ 4motion ειτε GTi.
-
@VagKirk μου έβγαλαν τα δύο γερμανικά μου αμάξια (fiesta, Octavia) προβλήματα (βλέπε νήμα Captur II μην spammαρω αν θες λεπτομέρειες) τις τελευταίες 3 ημέρες που αν έπαιρνα αύριο όχημα κατά 60% θα ήταν Xceed, 20% Tuscon και 20% Captur II...
Μια ζωή γερμανόφιλος τώρα τους έχω σιχαθεί με την ψυχή μου! Την αμαρτία μου την λέω. Με ενθουσίασε το Golf αλλά με προσγειωσε καλά σήμερα το Skoda 'μεστον λάκκο με τα κ@λ@δάκτυλα' που έλεγε και ένα παλιός διοικητής μου...
Ας είναι Xceed. Μακάρι να είναι βασικά οποιοδήποτε από τα 3 και άσε τον γείτονα να ξινίζει για το χαμένο image....
Το Fiesta δεν είναι γερμανικό.
-
Η Ford Europe τι θεωρείται; Αγγλική; Έστω...
-
VAGKIRK wrote:
DSG mh στα 28.000€ ειναι πολλα για Γκολφ 1.5. Γκολφ οτι παρεις μεχρι 22-23 αξιζει οχι παραπανω. Μετα ειτε πας σε καποιο 2λιτρο ντηζελ 4motion ειτε GTi.
Αυτο για το golf μπορείς να μας το αιτιολογησεις;
Αν είναι να πάμε σε διλιτρο παίρνουμε το i30N σρα 28-29K και τελειώνουμε.
-
Γερμανικα θεωρουνται τα ευρωπαϊκα ford,
VW Golf MK 8