-
Lap wrote:
Φαινεται πολυ καλο. Ποσο κοστίζει το discover media που το βαζεις εξτρα απο τα 21500 ευρω ωστε να τα εχεις ολα;;;
Καλή μπούρδα!! Γκόλφω είναι...δεν γίνεται να είναι καλό...αχαχα!!
Παντως το dsg ειναι νεας γενιας και υγρου τύπου.!!!!!
Και μεταβλητό λογο τιμονιού.... Και ηχομονωση και καλη καταναλωση.
Αμαν ρε Φανη τι άλλο θες;;;
-
Το νεα dsg υγρού τύπου, τι λένε από αξιοπιστία;
-
Τα παλια με 6 ταχυτητες που τα ειχαν σε ταξι πηγαν αρκετα καλα. Κατι 300αρες τα εβγαζαν. Σε χιλιαδες χιλιομετρα.
Τωρα εχω δει και με 800.000 σε ταξι που ειπε οτι το εκανε ανακατασκευη σε selwnoids κτλ αλλα οκ... Καπου το ειχε στείλει ελεγε ο ταξιτζης δεν θυμάμαι που....
Ομως,τοσα πολλα ποιος θα πιάσει;.
Στο νεο..... Δεν ξερω.
-
Όταν έκανα πάντως έρευνα αγοράς για το γκόλφ αυτό που βρήκα είναι ότι το dsg7 (dq200) είναι ξηρού τύπου και όχι υγρού. Υγρού τύπου είναι τα εξάρια και τα 7άρια που μπαίνουν στα άνω των 2000κεκ αυτοκίνητα του ομίλου
-
Όταν έκανα πάντως έρευνα αγοράς για το γκόλφ αυτό που βρήκα είναι ότι το dsg7 (dq200) είναι ξηρού τύπου και όχι υγρού. Υγρού τύπου είναι τα εξάρια και τα 7άρια που μπαίνουν στα άνω των 2000κεκ αυτοκίνητα του ομίλου
Οταν το ειχα ψαξει απο το VIN ειχα δει οτι και το tiguan 1.5 μου εχει υγρου συμπλεκτη, το dq380 (ή 381, δεν θυμαμαι)
-
Οχι αυτο που λεει ο dettol φοραει και το golf. Το ανεφερα σε πρπηγοθμενα posts
-
Τα παλια με 6 ταχυτητες που τα ειχαν σε ταξι πηγαν αρκετα καλα. Κατι 300αρες τα εβγαζαν. Σε χιλιαδες χιλιομετρα.
Τωρα εχω δει και με 800.000 σε ταξι που ειπε οτι το εκανε ανακατασκευη σε selwnoids κτλ αλλα οκ... Καπου το ειχε στείλει ελεγε ο ταξιτζης δεν θυμάμαι που....
Στο νεο..... Δεν ξερω.
γυρε για ντι ες τζι μιλας? εισαι σιγουρος? αυτα ειναι χιλιομετρα μετατροπεα ροπης, οχι ντι σι τζι. και τα 6αρια υγρου καιγανε δισκους αλλα στα 100k πλην αν τα ζοριζες σε ανηφορα που μπορει να σου εβγαζε θεμα στα 30 μετρα. το εχω μαθει δη χαρντ γουέι. τα πρωτα 7αρια η πρωτη φορα που αλλαζες ηταν στα 10-15-30k και μετα 100k. και νεο παντως ντι ες τζι εχω αλλαξει με θεμα. δεν νομιζω να φταινε βεβαια οι φαβαιοι αλλα η φυση της κατασκευης γιατι ειναι κοινο προβλημα παντου σε ολους. και αν εισαι φραγκουα το αντεχεις σε ζμπορτ ακριβο, σε κ.σ. χωνεις τα διπλα και πανω απο οτι θα εδινες για δισκοπλατο και σε λιγοτερα κουμου. απο την αλλη ειναι φθηνη, πολυ σμουθ λυσις και περνας μελι μεχρι να ερθει η ιντεραμερικαν οδικης.
-
Lap wrote:
Στο νεο..... Δεν ξερω.
γυρε για ντι ες τζι μιλας? εισαι σιγουρος? αυτα ειναι χιλιομετρα μετατροπεα ροπης, οχι ντι σι τζι. και τα 6αρια υγρου καιγανε δισκους αλλα στα 100k πλην αν τα ζοριζες σε ανηφορα που μπορει να σου εβγαζε θεμα στα 30 μετρα. το εχω μαθει δη χαρντ γουέι. τα πρωτα 7αρια η πρωτη φορα που αλλαζες ηταν στα 10-15-30k και μετα 100k. και νεο παντως ντι ες τζι εχω αλλαξει με θεμα. δεν νομιζω να φταινε βεβαια οι φαβαιοι αλλα η φυση της κατασκευης γιατι ειναι κοινο προβλημα παντου σε ολους. και αν εισαι φραγκουα το αντεχεις σε ζμπορτ ακριβο, σε κ.σ. χωνεις τα διπλα και πανω απο οτι θα εδινες για δισκοπλατο και σε λιγοτερα κουμου. απο την αλλη ειναι φθηνη, πολυ σμουθ λυσις και περνας μελι μεχρι να ερθει η ιντεραμερικαν οδικης.
Κοιτα ρωτουσα πριν χρονια ολους τους ταξιτζηδες με octavia/passat. Μια εποχη δεν ειχα αυτοκινητο και επαιρνα μερα παρα μερα ταξί. Οποτε πετυχαινα αυτοματο ξεκινουσα τις ερωτησεις. Τους επριζα τους ανθρωπους. Ολοι ελεγαν πως τα 6αρια υγρου τυπου εβγαζαν ανω των 250.000 300.000 χωρις βλαβη. Καποιοι ελεγαν οντως πως αλλαζαν δισκους σε αυτα τα χιλιοκετρα αλλα κοστιζε λιγο παραπαξω απο τα χειροκίνητα. Ενα ταξι το ειδα με 800.000.... Ρωτουσα αντεξε τοσα χιλιομετρα το αυτόματο;;; μου ειπε οχι και οτι εκανε ανακατασκευη και οτι γενικα δεν βγαζουν λιγοτερα θεματα απο τα απλα αυτοματα.
Μεγαλα προβληματα μαλιστα ειχαν τα 4αρια των psa και της aisin. Αυτο το ακουσα απο αρκετους.
-
ALEX19 wrote:
Οταν το ειχα ψαξει απο το VIN ειχα δει οτι και το tiguan 1.5 μου εχει υγρου συμπλεκτη, το dq380 (ή 381, δεν θυμαμαι)
To dq380 το βάζει στο golf gti και διαχειρίζεται ροπη μέχρι 420nm. Δε νομίζω το γκολφ το 1,5 φοράει το συγκεκριμένο κιβώτιο
-
-
Παντως το dsg ειναι νεας γενιας και υγρου τύπου.!!!!!
-
Αμαν ρε Φανη τι άλλο θες;;;
-
Ποσώς με ενδιαφέρει, είναι διπλοσύμπλεκτη βλακεία οπότε τρώει άκυρο από τα αποδυτήρια...απλά πράγματα!
-
Να κλείσει η VW...τόσο απλά..αχαχα!!
ΥΓ: 300.000χλμ (ειδικά σε ταξί με κίνηση Αθήνας) δεν βγάζει το διπλοσύμπλεκτο ούτε με 100 ευχέλαια την ημέρα!! 30.000χλμ ίσως....
-
-
dettol wrote:
ALEX19 wrote:
To dq380 το βάζει στο golf gti και διαχειρίζεται ροπη μέχρι 420nm. Δε νομίζω το γκολφ το 1,5 φοράει το συγκεκριμένο κιβώτιο
Νομίζω το 381 7A . Yγρου τυπου. Μάλλον σταμάτησαν τελείως τα ξηρου.
Το ίδιο και στην Renault, ακόμα και τo twingo φορά υγρού τύπου διόλου συμπλέκτη.
Του vw έχει αναβαθμίσει με αλλη ρχιτεκτονικη και το μεκατρονικ
-
Μάλλον σταμάτησαν τελείως τα ξηρου.
Μην το λες. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το polo 1.0 115hp που εχουμε, φοραει το dq200 (ξηρου)
-
Καλά ναι... Μέχρι το facelift όπου θα πάρει το μηχ συνολο του etsi. Σε ένα δυο μήνες παρουσοαζεται το face-lift.
Παρεπιπτόντως, δείτε σε scoop το νέο polo. Ίδιο το golf. Αλλαζουν και τα πισω φανάρια του.
-
Το dq381 7-a το βάζει σε πολύ πιο γρήγορα αυτοκίνητα.Όσο και να το έψαξα δε βρήκα κάτι άλλο πέρα από το dq200 που είναι ξηρού τύπου
-
Το 1.5 από ότι βλέπω το dq200. To TDI 2.0 μάλλον θα φοράει το dq381 (τουλαχιστον το αντίστοιχο Leon σίγουρα φοράει αυτό)
-
το dq200 πάντως είναι ξηρού τύπου και πολύ ζημιάρικο
-
Το dq381 7-a το βάζει σε πολύ πιο γρήγορα αυτοκίνητα.Όσο και να το έψαξα δε βρήκα κάτι άλλο πέρα από το dq200 που είναι ξηρού τύπου
Εψαξες για τα etsi;;;; εγω για αυτα μιλω.
The first is a straightforward front-wheel-drive Golf MHEV powered by a 148bhp 1.5-litre TSI turbocharged petrol engine, equipped with an 8bhp BISG and a prototype of the all-new DQ381 seven-speed DSG automatic transmission.
Εδω δοκιμη του προτύπου αλλα 1,5 etsi.... Λετε το 1.0 etsνα εχει αλλο dsg;;
-
ALEX19 wrote:
Εψαξες για τα etsi;;;; εγω για αυτα μιλω.
The first is a straightforward front-wheel-drive Golf MHEV powered by a 148bhp 1.5-litre TSI turbocharged petrol engine, equipped with an 8bhp BISG and a prototype of the all-new DQ381 seven-speed DSG automatic transmission.
Εδω δοκιμη του προτύπου αλλα 1,5 etsi.... Λετε το 1.0 etsνα εχει αλλο dsg;;
Mεγάλη σπαζοκεφαλιά τι κιβώτιο φοράει,ούτε οι αντιπροσωπίες που ρώτησα δεν ήξεραν πάντως το 381 το βάζει στο γκολφ ρ των 300 και βάλε αλόγων και σε αντίστοιχα αουντι. Τώρα τι ισχύει με το γκόλφ το 1,5 μόνο κάτοχος μπορεί να μας το πει
-
Και αλλου στο internet σε forums λενε για τον 1,5 etsi πως φορα πλεον το DQ381. Για το 1.0 etsi δεν βρηκα κατι.
Νομοζω δεν μπορεις να παρεις dsg χωρις etsi στο golf. Οποτε ψηλοσιγουρευει για το DQ381 στα 1.5 λίτρα.
Ο απολυμαντικός ειπε πως στο tiguan του δειχνει το vin DQ381
-
Και αλλου στο internet σε forums λενε για τον 1,5 etsi πως φορα πλεον το DQ381. Για το 1.0 etsi δεν βρηκα κατι.
Ο απολυμαντικός ειπε πως στο tiguan του δειχνει το vin DQ381
Εαν έχουν αναβαθμίσει το κιβώτιο στο 1,5 είναι θετικό γιατί τα ξηρού τύπου έχουν πολλά προβήματα αξιοπιστίας σπάνια άντεχε το κιβώτιο αυτό πάνω από 60000χλμ
VW Golf MK 8