-
Κάνω μια ανακεφαλαίωση, για να δούμε τί μοντέλα έρχονται με CNG πέρα από τα ήδη υπάρχοντα.
Αναμένεται στην αρχή του 2020 το Skoda Kamiq, και υπάρχει και παλιότερη αναφορά για να φορέσει TGI το VW T-Cross, χωρίς να υπάρχει πιο πρόσφατη ενημέρωση.
-
Kανένα βενζινάδικο να φέρει ΦΑ γιατί νομίζω ότι αυτός είναι ο βασικότατος παράγοντας για πολλούς ώστε να μην κινηθούν σε αγορά τέτοιου αυτοκινήτου.
-
Πάντως το Καμικ βγαινει με ΦΑ, ειχε και τιμές στην εκθεση. Αλλά 90 αλογα ειναι οριακα κατα τη γνώμη μου. Καλυτερα να εβγαινε με τον 1.5.
-
Πάντως το Καμικ βγαινει με ΦΑ, ειχε και τιμές στην εκθεση. Αλλά 90 αλογα ειναι οριακα κατα τη γνώμη μου. Καλυτερα να εβγαινε με τον 1.5.
Δυστυχώς το Κamiq έχει το μικρότερο πάτωμα -όπως τα Ibiza,Αrona,Polo,T-cross- και δεν μπορεί να βάλει τον 1.5 TGI
-
Δυστυχώς το Κamiq έχει το μικρότερο πάτωμα -όπως τα Ibiza,Αrona,Polo,T-cross- και δεν μπορεί να βάλει τον 1.5 TGI
Γιατί, τι διαφορά έχει από τον 1.5 TSi? Τι παραπάνω έχει που δεν χωράει? Μήπως είναι απλά θέμα μάρκετινγκ?
-
Οι φιάλες αερίου είναι μεγαλύτερες και -αν δε κάνω λάθος- και μία παραπάνω, 3 αντί για 2.
Edit: Είναι μεγαλύτερες,αλλά σε αριθμό είναι 3 και στον 1.0 και στον 1.5 . Στον 1.5 οι 2 είναι από συνθετικό υλικό και η 1 από ατσάλι,στον 1.0 και οι 3 μικρότερες,όλες ατσάλινες.
-
Έχω περιέργεια αν το VW group θα επιλέξει να φορέσει τον 1.5 TGI, στα μεγαλύτερα αμαξώματα.
Για παράδειγμα Karoq, Tiguan, Ateca.
-
Το Golf TGI σταμάτησε να το φέρνει η ελληνική αντιπροσωπεία;
-
Επίσης, δεν βλέπω στους ανανεωμένους καταλόγους και το Skoda Citigo σε CNG.
-
Δυστυχώς οι επιλογές για αυτοκίνητο Φ.Α είναι ελάχιστες. Για παράδειγμα ένα Καμίκ (ή Αρόνα) 1.5 με 130 ίππους και DSG θα ήταν σούπερ για την Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει. Το 1.000αρι είναι πολύ αργό και αδύνατο και δεν βγαίνει και αυτόματο.
-
Για να συνοψίσουμε με αυτά που έχουν αποσυρθεί από την ελληνική αγορά και με αυτά που αναμένονται.
Είναι διαθέσιμα με CNG:
VW UP, VW Polo, Seat Ibiza, Seat Leon, Seat Arona, Skoda Octavia, Fiat Panda, Fiat 500L.Αναμένονται με CNG:
Skoda Scala, Skoda Kamiq.Ξεχνάμε κάποιο;
-
Nαι. Τα VW Caddy και Caddy Maxi, καθώς και τα Φίατ (Αντετο)Κούμπο και Ντόμπλο. Ακραίες επιλογές, αλλά υπάρχουν και αυτές.
-
Υπηρχε μεχρι πρότινος και το Audi Α3 και Α5 καθως και το VW golf
-
Για να συνοψίσουμε με αυτά που έχουν αποσυρθεί από την ελληνική αγορά και με αυτά που αναμένονται.
Είναι διαθέσιμα με CNG:
VW UP, VW Polo, Seat Ibiza, Seat Leon, Seat Arona, Skoda Octavia, Fiat Panda, Fiat 500L.
Αναμένονται με CNG:
Skoda Scala, Skoda Kamiq.
Ξεχνάμε κάποιο;
Υπάρχει σίγουρα cng 500L ?
εκτός από παλιά άρθρα, δεν το βλέπω πουθενά, ούτε στο επίσημο site ου έχει το Panda και το βανάκι.
-
Nαι. Τα VW Caddy και Caddy Maxi, καθώς και τα Φίατ (Αντετο)Κούμπο και Ντόμπλο. Ακραίες επιλογές, αλλά υπάρχουν και αυτές.
Ναι, αναφερόμουν σε επιβατικά και όχι σε επαγγελματικά, ούτε σε επαγγελματικά με περιτύλιγμα επιβατικού.
-
futurist wrote:
Είναι διαθέσιμα με CNG:
VW UP, VW Polo, Seat Ibiza, Seat Leon, Seat Arona, Skoda Octavia, Fiat Panda, Fiat 500L.
Αναμένονται με CNG:
Skoda Scala, Skoda Kamiq.
Ξεχνάμε κάποιο;
Υπάρχει σίγουρα cng 500L ?
εκτός από παλιά άρθρα, δεν το βλέπω πουθενά, ούτε στο επίσημο site ου έχει το Panda και το βανάκι.
Για 500L δεν είμαι σίγουρος, υπάρχει ένα ερωτηματικό.
-
Υπηρχε μεχρι πρότινος και το Audi Α3 και Α5 καθως και το VW golf
Φαίνεται να έχουν αποσυρθεί όλα αυτά από τους καταλόγους.
-
Διαβασα σε μια ομαδα στο fb, οτι το golf θα ερθει σε κανενα χρονο σε cng παλι
-
Ξέρουμε τυχόν το λόγο της απόσυρσης του Golf CNG για παρατεταμένο διάστημα από την ελληνική αγορά;
-
Ξέρουμε τυχόν το λόγο της απόσυρσης του Golf CNG για παρατεταμένο διάστημα από την ελληνική αγορά;
Πιθανότητα η παύση της παραγωγής λόγω λανσαρίσματος του Golf Mk8. Όταν παρουσιαστεί η αντίστοιχη έκδοση CNG του νέου μοντέλου θα ανοίξουν οι παραγγελίες για εκείνο.
Αγορά νέου αυτοκινήτου φυσικού αερίου