-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Άντε παιδιά με το καλό η παραλαβή και καλοτάξιδα να είναι και αναμένουμε γρήγορα εντυπώσεις γιατί ψηνόμαστε άσχημα κάποιοι για τον Τ(ο)υσ(φ)ώνα [emoji100][emoji100][emoji100]!!!
Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το εχει ο γειτονας μου το προ-facelift ντιζελ 1.7 με 115 ιππους προσθιοκινητο στην εκδοση comfort navi.....και ημουν τυχερος γιατι πριν το παρω ετυχε να μας μετακινησει οικογενειακως και σε πολη και σε χωματοδρομους προς το κτημα του.....χωρεσε 2 οικογενειες δηλαδη 4 ατομα πισω (τα δυο κοντα στο 1,80 τα αλλα δυο κοντα στο 1,70 και δυο παιδια αγκαλια, ολα αυτα μονο πισω χωρις να στριμοχνωνται οταν απο μπροστα καθομαστα εγω και ο γειτονας ογκωδης κοντα στο 1.85)....εκαιγε 7,6 και ειδικα στο χωματοδρομο αναμεσα σε κακοτραχαλα χωραφια με σφινωμενες πετρες στο εδαφος και διασπαρτες πανω απο αυτο μαζι με αποτομες λακουβες ενιωθες ανεπαισθητες αναταραξεις του στυλ οτι βρισκει καποιες μικρες δυσκολιες στο οδοστρωμα....αθορυβη καμπινα...και αντιστοιχα στην πολη και στον επαρχιακο πληρως smoothy !!!! η κιλυση του στο οδοστρωμα μαζι με την αθορυβη καμπινα και καταναλωση 6,7......ητανε αρκετο για να μας πεισει μαζι με την εντυπωσιακη εμφανιση του και την χαμηλη συντηρηση (σε σχεση με τα περισσοτερα της κατηγοριας) που χρειαζεται.....το συνιστω με κλειστα τα ματια!!!!!!
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως τα θηριακι με την ποιότητα κύλισης που έχει και την αθόρυβη καμπίνα πετάει το γάντι σε premium κατασκευές με τα διπλάσια €€€. Μοναδικό πραγματικά μείον τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα ,τα τέλη!
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Xplicit....ερωτηση...στην εκδοση comfort το αμαξι εχει εκτος απο το hill assist control και το downhill brake control???Πρέπει να έχει, είναι ένα κουμπάκι δίπλα από το λεβιέ, πάνω από το start-stop.
Βγήκε η άδεια κυκλοφορίας. Ρύποι για 1.6 diesel 116ps comfort, στους 124. 148 και κάτι τα τέλη κυκλοφορίας.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Xplicit....ερωτηση...στην εκδοση comfort το αμαξι εχει εκτος απο το hill assist control και το downhill brake control???
Πρέπει να έχει, είναι ένα κουμπάκι δίπλα από το λεβιέ, πάνω από το start-stop.
Βγήκε η άδεια κυκλοφορίας. Ρύποι για 1.6 diesel 116ps comfort, στους 124. 148 και κάτι τα τέλη κυκλοφορίας.
Σοβαρα...καλοριζικο!!!!!....εγω ακομη περιμενω....νομιζα οτι τα τελη ειναι στα 158 ευρω ετσι μου ειπαν απο αντιπροσωπεια.....
-
Ευχαριστώ!!!
Κι εμένα για 158 μου είχαν πει, τόσο βγαίνει με 132 ρύπους ( χ 1,20 ). Απόρησα με τους ρύπους και πήρα τηλ για να ρωτήσω μήπως έκαναν κάποιο λάθος, αλλά μου είπαν όλα οκ.
Η άδεια στο πλαίσιο V7 γράφει 124 και στο V9 715*2017/1347AG
-
Ευχαριστώ!!! [emoji106] [emoji106] [emoji106]Κι εμένα για 158 μου είχαν πει, τόσο βγαίνει με 132 ρύπους ( χ 1,20 ). Απόρησα με τους ρύπους και πήρα τηλ για να ρωτήσω μήπως έκαναν κάποιο λάθος, αλλά μου είπαν όλα οκ.
Η άδεια στο πλαίσιο V7 γράφει 124 και στο V9 715*2017/1347AG
Αρα και εμενα στο V7 θα μου ερθει τοσο να τα υπολογιζω τα τελη...σουπερ!!!
-
Πολυ ομορφο, δεν χορταινω να βλεπω την μουρη του καθε φορα. Πολυ πετυχημένο σχεδιο. Οσοι κατοχοι να το χαιρεστε εξαιρετικη επιλογη. Μεσα μου τα χαλαει με την μουνταδα του. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΑΥΡΙΛΑ...τη βαρεθηκα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όντως πολύ μαυρίλα μέσα. Γενικά δεν τόλμησαν στο εσωτερικό. Έπρεπε να έχουν κάνει περισσότερες αλλαγές στο facelift. Τίμιο αυτοκίνητο overall αλλά δεν θα αγόραζα με τίποτα το ατμοσφαιρικό 1600.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Όντως πολύ μαυρίλα μέσα. Γενικά δεν τόλμησαν στο εσωτερικό. Έπρεπε να έχουν κάνει περισσότερες αλλαγές στο facelift. Τίμιο αυτοκίνητο overall αλλά δεν θα αγόραζα με τίποτα το ατμοσφαιρικό 1600.Γιατί όχι;
Μια χαρά κάνει για κάποιες δουλειές!
Π.χ. την περιφορά του Επιταφίου.Πέρα από την πλάκα, πολύ ωραίο αυτοκίνητο, αλλά αδικείται από τον ατμοσφαιρικό 1600άρη.
-
Απορώ με την επιμονή των κορεατών σε αυτό το μοτέρ. Ούτε χαμηλούς ρύπους έχει, ούτε χαμηλή κατανάλωση, ούτε επιδόσεις. Πολύ καλύτερη επιλογή ο diesel. Σε βενζίνη αξίζει το turbo με τα 177 άλογα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όντως το Tuscon είναι πολύ όμορφο, πολύ πιο όμορφο από το ομόσταυλο Sportage.
-
Καλορίζικο το tucsonaki!
πότε το παραλάμβανεις από την αντιπροσωπεία? έτοιμος για βόλτες υποθέτω
άντε καλοτάξιδο να είναι, να το ευχαριστηθείς!
και στα δικά μας οι υπόλοιποι... -
Ο χρήστης greeklazy έγραψε:
Καλορίζικο το tucsonaki!
πότε το παραλάμβανεις από την αντιπροσωπεία? έτοιμος για βόλτες υποθέτω
άντε καλοτάξιδο να είναι, να το ευχαριστηθείς!
και στα δικά μας οι υπόλοιποι...Ευχαριστώ μαν!
Μερικές πρώτες εντυπώσεις.
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 4#p3282064 -
62άρι ντεπόζιτο, 1.6 115ps
Με 46,8 λίτρα, έκανα τα χλμ που βλέπετε. Μεταφράζεται σε 6,2 πραγματική κατανάλωση. Μικτή οδήγηση σε Εγνατία-Ιόνια (120-130), επαρχιακό δίκτυο (100) και κάτι μικροβόλτες. Το trip computer έγραφε ότι είχα ακόμη 150 χλμ, αλλά με 15 λίτρα περίσσευμα σίγουρα έβγαζα μια 200άρα +
Αυτές οι αλλαγές ταχυτήτων δε συνηθίζονται..
-
Που να στρώσει κιόλας σε μερικές χιλιάδες χλμ.
Από τράβηγμα πώς το νιώθεις;;; -
Τραβάει ικανοποιητικά, δεν κομπιάζει, προσπερνάς πολύ άνετα. Αρκετά πολιτισμένος κινητήρας, δε νιώθεις βαρύ το αμάξι. Όταν όμως πατάς τέρμα το γκάζι καταλαβαίνεις αυτό το μικρό lag, πως είναι ηλεκτρόγκαζο..
-
Τραβάει ικανοποιητικά, δεν κομπιάζει, προσπερνάς πολύ άνετα. Αρκετά πολιτισμένος κινητήρας, δε νιώθεις βαρύ το αμάξι. Όταν όμως πατάς τέρμα το γκάζι καταλαβαίνεις αυτό το μικρό lag, πως είναι ηλεκτρόγκαζο..Επειδη ειμαι ασχετος απο ντιζελ.. .ερωτησουλα καλε μου φιλε....μου ειπαν οτι οταν το παρω πρεπει μεσα στην βδομαδα μια δυο φορες τουλαχιστον να το βγαζω στην εγνατια για να ξεμπουκωνει και να μην εχουμε μελλοντικα θεμα με φιλτρα και τα λοιπα...δηλαδη να μην τον εχω πολυ 'σταματα-ξεκινα' για μικρες αποστασεις γιατι καταστρεφει τον κινητηρα πετρελαιου... ισχυει???
-
Ισχύει αλλά το μια δυο φορές την βδομάδα είναι σχετικό. Μια φορά κάθε 1000 χλμ να το ανοίγεις για κάνα 20λεπτο ανεβάζοντας στροφές ,αυτό μπορεί να γίνει πχ κατεβάζοντας μια σχέση ώστε να φτάνεις τις ~3000 στροφές. Σκοπός είναι να ανεβαζουν θερμοκρασία τα καυσαέρια για να καίγονται τα κατάλοιπα χοντρικά
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο κινητήρας δεν καταστρέφεται....απλά όταν κάνεις μικρές και σύντομες διαδρομές επιβαρύνεις το φίλτρο μικροσωματιδιων και πρέπει να βγαίνει σε ανοιχτό δρόμο ώστε να κάνει αναγέννηση και να καθαρίζει. Ειναι άλλωστε γνωστό το αξίωμα ότι αν σκοπεύεις να κάνεις χρήση σχεδόν αποκλειστικά πόλη,δεν παίρνεις πετρέλαιο.
-
Η ανάρτηση πίσω των πολλαπλών πως την βλέπεις ? Κάνει την διαφορά; Βοηθά στην άνεση και στην ευστάθεια;
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το diesel ούτως ή άλλως δεν το παίρνεις για σταμάτα-ξεκίνα, εκεί πας σε βενζίνη. Εγώ θα σου έλεγα μια φορά τη βδομάδα, κάνε μια χαλαρή βόλτα προς τα έξω. Καλύτερα έτσι παρά να σου ανάψει αναγέννηση και να χρειαστεί να σταματήσεις ή να σβήσεις το αμάξι.
Η ανάρτηση γενικότερα, είναι κάπως σφιχτή, χωρίς να κουράζει. Μπαίνει σε στροφή και δεν πλαγιάζει τόσο όσο θα περίμενε κανείς. Μου φαίνεται καλύτερη πχ από του karoq. Όσον αφορά των πολλαπλών πίσω, το αμάξι δεν κοπανάει, απορροφά αρκετές ανωμαλίες του δρόμου, σε αυτό ίσως βοηθάνε και οι 16άρες ζάντες με 70άρι προφίλ.
Hyundai tucson facelift 2018