-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Full εξοπλισμένο δεν είναι, αλλά έχει καλό εξοπλισμό και η τιμή είναι πολύ καλή πιστεύω για αυτά που προσφέρει.ΥΓ: Το έχω ξαναγράψει ΦΟΥΛ εξοπλισμένο σημαίνει ότι έχει ΟΛΟ τον έξτρα εξοπλισμό που προσφέρεται από το εργοστάσιο...τόσο απλά. Όμως στην Ελλάδα χρόνια τώρα λέμε 'φουλ εξοπλισμένο' ο καθένας εννοώντας αυτά που θεωρεί απαραίτητα.
Δεν είναι προσωπικό το σχόλιό, απλά το ποστ σου στάθηκε αφορμή να τα γράψω άλλη μια φορά.Μην το σκεφτεσαι ...αλλα επειδη εχει αλλαξει η τελωνειακη φορολογηση τον σεπτεμβρη....πιστεψε με σε αυτην την τιμη καινουργιο με χωρους και φρεσκο ντιζεκοκινητηρα και ολα τα βασικα καλουδια ειναι δυσευρετο..και με την αξιοπιστια της μαρκας
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Παιδια η βασικη του ντιζελ στο καινιυργιο κινητηρα 1.6crdi με 115 αλογα....φουλ εξοπλισμενο στην εκδοση 'comfort' εκτος του cruise control.....στα 22 καθαρα αξιζει???...ετοιμαζομαι να το κλεισω...
Δεν περίμενες τελικά το c5 aircross; ( ένα 5μηνο υπομονή να έκανες και θα το έπαιρνες!!! Χιχιχ)!! td το έκανες; Οδηγησες αλλα; Σε ικανοποιούσε το τράβηγμα του;
Εντάξει εξωτερικά είναι πολύ ωραίο. Εσωτερικά μου κάνει ένα κλικ πιο πίσω από τα ευρωπαϊκά σε εικόνα αλλά οκ.
Σίγουρα αν προχωρήσεις θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από αξιοπιστία.
Για εμένα τα δυνατά του στοιχεία είναι αξιοπιστία , χώροι , εξωτερικοί εμφάνιση και φυσικά vfm στην έκδοση που κοιτάς γιατί με 22000 παίρνεις μεγάλο αμάξι .
100 κιλά πιο ελαφρύ να ήταν όπως και το σπορτατζ θα κέρδιζε περισσότερο κόσμο.
Πάντως σε αυτά το λεφτά παίρνεις και το grandland τον 1.5 ντίζελ με καλύτερες ελαφρώς επιδόσεις , χαμηλότερους ρύπους, πιο πολύ εξοπλισμό,έχει πχ cc , και κάποια συστήματα ασφαλείας (προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, και αναγνώριση σημάτων) που λείπουν από το τουσον και περισσότερο χώρο με ρηγμενα τα καθίσματα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦιλε το ειδα απο κοντα το grandland....και οφειλω να σου πω οτι απο χωρους ειναι παρομοια αλλα το τουσον υπερτερει καθως μπηκα σε αυτο με παρεα και μπορω να σου πω το 5 ενηλικες απο 1,85 και πανω τους χωραει ανετα και μαλιστα τρεις απο αυτους 110 κιλα φαρδεις....μετα με κερδισε η συναρμογη και το φινιρισμα και εσωτερικα και εξωτερικα ειναι πιο ωραιο απο το grandland.....τριτον η τιμουλα στο συνολο δεν την πετυχαινα στο οπελ που μου εδιναν την βασικη με τον 1.200βενζινης, ενω εδω χτυπησα τον καινουργιο smartstream πετρελαιο 1.600 κυβικα......και εγω πηγα προς στιγμη να σκεφτω για το cruise control αλλα στην καθημερινοτητα μου δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου....μια στο τοσο.....οποτε απλως εκανα την κινηση και το τσακωσα.....
-
Με το καλό να παραλαβεις. Κανείς μια από τις πιο safe επιλογές στην κατηγορία σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις. Το τουσον είναι αμάξι με παρελθόν πετυχημένο και πλέον έχει και παρουσιαστικό ιδιαίτερα ελκυστικό. Αν δεν έχω αλλάξει αμάξι ως το 2021 το νέο τουσον που ελπίζω να έχει ρίξει λίγο και τα κιλά του θα είναι από αυτά που θα κοιτάξω!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Παιδια η βασικη του ντιζελ στο καινιυργιο κινητηρα 1.6crdi με 115 αλογα....φουλ εξοπλισμενο στην εκδοση 'comfort' εκτος του cruise control.....στα 22 καθαρα αξιζει???...ετοιμαζομαι να το κλεισω...
Δεν περίμενες τελικά το c5 aircross; ( ένα 5μηνο υπομονή να έκανες και θα το έπαιρνες!!! Χιχιχ)!! td το έκανες; Οδηγησες αλλα; Σε ικανοποιούσε το τράβηγμα του;
Εντάξει εξωτερικά είναι πολύ ωραίο. Εσωτερικά μου κάνει ένα κλικ πιο πίσω από τα ευρωπαϊκά σε εικόνα αλλά οκ.
Σίγουρα αν προχωρήσεις θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από αξιοπιστία.
Για εμένα τα δυνατά του στοιχεία είναι αξιοπιστία , χώροι , εξωτερικοί εμφάνιση και φυσικά vfm στην έκδοση που κοιτάς γιατί με 22000 παίρνεις μεγάλο αμάξι .
100 κιλά πιο ελαφρύ να ήταν όπως και το σπορτατζ θα κέρδιζε περισσότερο κόσμο.
Πάντως σε αυτά το λεφτά παίρνεις και το grandland τον 1.5 ντίζελ με καλύτερες ελαφρώς επιδόσεις , χαμηλότερους ρύπους, πιο πολύ εξοπλισμό,έχει πχ cc , και κάποια συστήματα ασφαλείας (προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, και αναγνώριση σημάτων) που λείπουν από το τουσον και περισσότερο χώρο με ρηγμενα τα καθίσματα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦιλε το ειδα απο κοντα το grandland....και οφειλω να σου πω οτι απο χωρους ειναι παρομοια αλλα το τουσον υπερτερει καθως μπηκα σε αυτο με παρεα και μπορω να σου πω το 5 ενηλικες απο 1,85 και πανω τους χωραει ανετα και μαλιστα τρεις απο αυτους 110 κιλα φαρδεις....μετα με κερδισε η συναρμογη και το φινιρισμα και εσωτερικα και εξωτερικα ειναι πιο ωραιο απο το grandland.....τριτον η τιμουλα στο συνολο δεν την πετυχαινα στο οπελ που μου εδιναν την βασικη με τον 1.200βενζινης, ενω εδω χτυπησα τον καινουργιο smartstream πετρελαιο 1.600 κυβικα......και εγω πηγα προς στιγμη να σκεφτω για το cruise control αλλα στην καθημερινοτητα μου δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου....μια στο τοσο.....οποτε απλως εκανα την κινηση και το τσακωσα.....
Υστερογραφο....για το td αθορυβο και ηρεμο....δυσκολα καταλαβαινεις ανωμαλια σε λακουβα....ουδετερο.....καλη ηχομονωση...αν το πιεσεις υποστρεφει ελαχιστα...ουσιαστικα για μια τυπικη οικογενεια ειναι ιδανικο.....
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Με το καλό να παραλαβεις. Κανείς μια από τις πιο safe επιλογές στην κατηγορία σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις. Το τουσον είναι αμάξι με παρελθόν πετυχημένο και πλέον έχει και παρουσιαστικό ιδιαίτερα ελκυστικό. Αν δεν έχω αλλάξει αμάξι ως το 2021 το νέο τουσον που ελπίζω να έχει ρίξει λίγο και τα κιλά του θα είναι από αυτά που θα κοιτάξω!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοιταξε εγω δεν ειμαι ανθρωπος για οδηγικες συγκινησεις ηθελα το αμαξι μου να εχει χωρους γιατι ειμαι ογκωδης....να κινηται σχετικα σβελτα και να μην σου ερχεται εμετος απο τα τρανταγματα σε καθε νερολακουβα που θα συναντας....να καιει αξιοπρεπως για να μπορω να το κινω και να μην πληρωνω πολλα για συντηρηση....να ειναι επισης και οσο γινεται ομορφο αμαξακι να το χαρουμε και λιγακι......τωρα καποιος θα πει οτι αυτα που λεω ειναι και λιγο νεροβραστα...αλλα ενταξει...
-
Μια χαρά τα λες και το αμάξι που διάλεξες δεν είναι τυχαίο έχει ιστορία από το 2004 και υπάρχει ως suv αρκετά χρόνια πριν γίνει μόδα αυτή η κατηγορία. Στην Αμερική μόνο έχει πουλήσει πάνω από μισό εκατομμύριο αμάξια όλα αυτά τα χρόνια και με συνεχώς αυξημένες πωλήσεις.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα στην παρέα... Για οικογενειακό αυτοκίνητο - όχι απαραίτητα suv - (2 παιδιά 7&14 / 12.000 klm το χρόνο, αρκετά στην πόλη) ποιο άλλο θα κοιτούσατε τη δεδομένη χρονική στιγμή (με ταβάνι τα ~ 23.000 κλειδί)...
-
i30 fastback?
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
i30 fastback?Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1 πολύ καλό αυτοκίνητο το έχει πάρει συνάδελφος το 1,4tgi .Το έχω οδηγήσει είναι πολύ ωραίο και αρκετοί χώροι...
-
Πήγα και το είδα. Πράγματι πολύ όμορφο. Ο λόγος που δεν το προχώρησα ήταν ότι όταν έκατσα πίσω ακούμπαγε το κεφάλι μου στην οροφή (1,80 μ.)...
-
Ο χρήστης stavros74 έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα... Για οικογενειακό αυτοκίνητο - όχι απαραίτητα suv - (2 παιδιά 7&14 / 12.000 klm το χρόνο, αρκετά στην πόλη) ποιο άλλο θα κοιτούσατε τη δεδομένη χρονική στιγμή (με ταβάνι τα ~ 23.000 κλειδί)...Φίλε Σταυρε νομίζω πως αν κανεις νέο τοπικ θα έχεις πιο πολλές προτάσεις σχετικά με νέο αυτοκίνητο γιατί εδώ που είναι για το τουσον μόνο καταλαθος μπορεί να σου απαντήσουν..
Φιλικά πάντα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Με το καλό να παραλαβεις. Κανείς μια από τις πιο safe επιλογές στην κατηγορία σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις. Το τουσον είναι αμάξι με παρελθόν πετυχημένο και πλέον έχει και παρουσιαστικό ιδιαίτερα ελκυστικό. Αν δεν έχω αλλάξει αμάξι ως το 2021 το νέο τουσον που ελπίζω να έχει ρίξει λίγο και τα κιλά του θα είναι από αυτά που θα κοιτάξω!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω πολυ σου ευχομαι....το καλυτερο και πιο ωραιο απο το δικο μου να στο δωσει ο Θεος...
-
Δεν θα πω....γιατι η καποιοι αντιπροσωποι της χιουνται καταδιδουν αλλους αντιπροσωπους που θα κανουν καποια προσφορα καλυτερη απο αυτους στην εισαγωγικη για να τους κανει ντα!!......οταν με το καλο το παραλαβω...τοτε θα σου πω.....Την ίδια προσφορά πήρα γι' αυτό σε ρωτάω. Τώρα και να μου πεις Αθήνα, πολύ που θα καταλάβω με τόσες που είναι
Εγώ για παράδειγμα, πήρα επίσημη προσφορά στα 22.200 και τα υπόλοιπα έπαιξαν προσφορά αντιπροσώπου, Κομοτηνή. Σημειωτέον πως το έκλεισα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πριν κλείσουν για το '18.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Δεν θα πω....γιατι η καποιοι αντιπροσωποι της χιουνται καταδιδουν αλλους αντιπροσωπους που θα κανουν καποια προσφορα καλυτερη απο αυτους στην εισαγωγικη για να τους κανει ντα!!......οταν με το καλο το παραλαβω...τοτε θα σου πω.....
Την ίδια προσφορά πήρα γι' αυτό σε ρωτάω. Τώρα και να μου πεις Αθήνα, πολύ που θα καταλάβω με τόσες που είναι
Εγώ για παράδειγμα, πήρα επίσημη προσφορά στα 22.200 και τα υπόλοιπα έπαιξαν προσφορά αντιπροσώπου, Κομοτηνή. Σημειωτέον πως το έκλεισα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πριν κλείσουν για το '18.
Φιλαρακι θα σου απαντησω συμφωνα με το πνευμα των ημερων αλλα μολις το παραλαβω δεν σε ξεχνω και θα σου απαντησω παλι με περισσοτερες λεπτομερειες και φωτο....το εκλεισα στην Μακεδονια (και οχι στην 'βορεια' τρομαρα τους...χαχαχα) και επειδη εκει η εισαγωγικη εχει επισημο καταστημα οποιαδηποτε καλυτερη προσφορα απο ετερο αντιπροσωπο στην περιοχη..απλα την αφιονιζει και του κανει την ζωη δυσκολη μονο και μονο για να παιξει τα κερδοσκοπικα της παιχνιδακια....
-
Δεν θα πω....γιατι η καποιοι αντιπροσωποι της χιουνται καταδιδουν αλλους αντιπροσωπους που θα κανουν καποια προσφορα καλυτερη απο αυτους στην εισαγωγικη για να τους κανει ντα!!......οταν με το καλο το παραλαβω...τοτε θα σου πω.....
Την ίδια προσφορά πήρα γι' αυτό σε ρωτάω. Τώρα και να μου πεις Αθήνα, πολύ που θα καταλάβω με τόσες που είναι
Καλοριζικο!!! Καλοταξιδο!!! και μονο χαρες να σας δινει.....μου φαινεται πολυ ομορφα παραξενο που συναντω και αλλο ατομο που πηρε ακριβως την ιδια εκδοση και τιμη......επειδη ειμαι και καινουργιος οδηγος ελπιζω να μπορω να μην σε πειραζει αν ρωταω διαφορα καποιες φορες....???
-
Φιλαρακι θα σου απαντησω συμφωνα με το πνευμα των ημερων αλλα μολις το παραλαβω δεν σε ξεχνω και θα σου απαντησω παλι με περισσοτερες λεπτομερειες και φωτο....το εκλεισα στην Μακεδονια (και οχι στην 'βορεια' τρομαρα τους...χαχαχα) και επειδη εκει η εισαγωγικη εχει επισημο καταστημα οποιαδηποτε καλυτερη προσφορα απο ετερο αντιπροσωπο στην περιοχη..απλα την αφιονιζει και του κανει την ζωη δυσκολη μονο και μονο για να παιξει τα κερδοσκοπικα της παιχνιδακια....
Καρντάσι, θα 'μαστε σε επικοινωνία, διότι κι εγώ ψάχνομαι για μερικά εξτραδάκια (cc, εργοστασιακές μπάρες οροφής, αυτόματο άνοιγμα-κλείσιμο πορτ μπαγκάζ).
Χαχαχαχα φιλε να σε καλα!!!!.....ερωτησουλα ασχετουλα αλλα για να γινεται συζητηση...τη χρωματακι διαλεξες???
-
Φιλαρακι θα σου απαντησω συμφωνα με το πνευμα των ημερων αλλα μολις το παραλαβω δεν σε ξεχνω και θα σου απαντησω παλι με περισσοτερες λεπτομερειες και φωτο....το εκλεισα στην Μακεδονια (και οχι στην 'βορεια' τρομαρα τους...χαχαχα) και επειδη εκει η εισαγωγικη εχει επισημο καταστημα οποιαδηποτε καλυτερη προσφορα απο ετερο αντιπροσωπο στην περιοχη..απλα την αφιονιζει και του κανει την ζωη δυσκολη μονο και μονο για να παιξει τα κερδοσκοπικα της παιχνιδακια....Καλοριζικο!!! Καλοταξιδο!!! και μονο χαρες να σας δινει.....μου φαινεται πολυ ομορφα παραξενο που συναντω και αλλο ατομο που πηρε ακριβως την ιδια εκδοση και τιμη......επειδη ειμαι και καινουργιος οδηγος ελπιζω να μπορω να μην σε πειραζει αν ρωταω διαφορα καποιες φορες....???
Με το καλό να παραλάβουμε !!
Κι εσύ σε μαύρο?Καρντάσι, θα 'μαστε σε επικοινωνία, διότι κι εγώ ψάχνομαι για μερικά εξτραδάκια (cc, εργοστασιακές μπάρες οροφής, αυτόματο άνοιγμα-κλείσιμο πορτ μπαγκάζ).
-
Καλοριζικο!!! Καλοταξιδο!!! και μονο χαρες να σας δινει.....μου φαινεται πολυ ομορφα παραξενο που συναντω και αλλο ατομο που πηρε ακριβως την ιδια εκδοση και τιμη......επειδη ειμαι και καινουργιος οδηγος ελπιζω να μπορω να μην σε πειραζει αν ρωταω διαφορα καποιες φορες....???
Κι εσύ σε μαύρο?Καρντάσι, θα 'μαστε σε επικοινωνία, διότι κι εγώ ψάχνομαι για μερικά εξτραδάκια (cc, εργοστασιακές μπάρες οροφής, αυτόματο άνοιγμα-κλείσιμο πορτ μπαγκάζ).
Να εισαι καλα φιλε μου......ερωτησουλες.....τη χρωματακι το εκλεισες και αν το αμαξι εκτος απο το 'HAC' εχει και υποβοηθηση σε κατωφερεια....??
-
Μπαινω απο κινητο και μου βγαζει μεσοβεζικες τις απαντησεις....τωρα ειδα το 'μαυρο' που μου γραφεις για το χρωματακι....αν και δελεαστικο το μαυρο, παραταυτα προτιμησα μια ιριδιζουσα αποχρωση αναλογως το φως του ηλιου...olivine grey!!
-
Μαύρο εσύ?
Και τα 2 πρέπει να τα έχει. Το hill assist έχει κουμπί απενεργοποίησης δίπλα από το λεβιέ ταχυτήτων.
Θα σου απαντώ εδώ γιατί και με το thread του HYUNDAI FORUM, θα μπερδευτούμε.
Για συνεργείο που ρωτάς για Θεσσαλονίκη, δε γνωρίζω κάτι (Αγρίνιο θα το περάσω). Όταν με το καλό παραλάβω και ξεκινήσει το retrofit θα υπάρξει και αντίστοιχη ενημέρωση
Hyundai tucson facelift 2018