-
kandinsky wrote:
150-230 περίπου αναλόγως του υλικού, με την τοποθέτηση
Τώρα, με ένα γρήγορο ψάξιμο το βρήκα πάλι, μην κάνω και ευθέως διαφήμιση.
Γαλάτσι καλύμματα αυτοκινήτου έβαλα και ΟΚ, βγήκε.
Μίλησα μαζί τους. Η τιμή αρκετά δέλεαρ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να περάσω από εκεί να παρατηρήσω ιδίοις όμμασι τα υλικά που χρησιμοποιούν. Όντως έχουν ξεχωριστό πατρόν για κάθε αυτοκίνητο. Προσπαθούν να αποτυπώσουν την εικόνα του σαλονιού στα καλύμματα. Μικρό φάουλ στο γεγονός ότι, στα πίσω καθίσματα ο τεμπέλης καλύπτεται και δημιουργούν ξεχωριστό άνοιγμα με φερμουάρ. Σε αυτά που βρήκα από mw brothers, το κάλυμμα 'ντουμπλάρει' το πίσω κάθισμα, χωρίς να ακυρώνεται ο τεμπέλης, ο οποίος ντύνεται εξίσου.
Παιδιά, καντε διαφήμιση! Ποιοι ειναι;
-
PanCarShop λογικά. Στην Πρωτοπαπαδάκη είναι (συνέχεια τις Γαλατσίου). Έχει και σάιτ, αλλά είμαι με το κινητό και δεν μπορώ να βάλω λινκ
-
PanCarShop λογικά. Στην Πρωτοπαπαδάκη είναι (συνέχεια τις Γαλατσίου). Έχει και σάιτ, αλλά είμαι με το κινητό και δεν μπορώ να βάλω λινκ
Σε ευχαριστώ πολύ, φαίνεται καλή περίπτωση, αλλά τώρα είναι κλειστά φυσικά.
https://www.pancarshop.gr/kalymmata-koukoules/kalymmata-platokathismata/
-
https://www.kalimatotexniki.gr/
αυτο λενε και οχι τη παν καρ
-
Eυχαριστώ, και στην PanCar πάντως λένε ότι τα φτιάχνουν από τη δεκαετία του 70, ότι δεν φαίνονται πιαστράκια (όπως πχ της Autocar), ότι κάνουν πατρόν για το κάθε ένα ξεχωριστά και έχει πολλές επιλογές.
Αν έχει κάποιος συγκεκριμένη εμπειρία ας τη μοιραστεί.
-
κι εγώ για την πανκαρ έλεγα. Ομολογουμένως δεν ήξερα για την καλυμματοτεχνική. Θα μιλήσω και μαζί τους να δω τι θα πουν για την εφαρμογή των καλυμμάτων.
-
Την PanCar την ξέρω από πολύ-πολύ παλιά. Πριν το αποφασίσει κάποιος ας πάει να δει μία τοποθέτηση σε άλλο αυτοκίνητο. Εγώ δεν θα άφηνα καινούριο αυτοκίνητο εκεί για καλύμματα, ούτε σε κάποια άλλα μαγαζιά που ξέρω.
-
Που σημαίνει;
Ζορίζουν τα καθίσματα, δεν είναι καθαροί, κάνουν τσαπατσουλιές;
-
Νομίζω τα περισσότερα καλύμματα που πωλούνται από τα μαγαζιά στην Αθήνα κόβονται και ράβονται στην Καλλιθέα στην Coverstyle.gr κατα παραγγελία ανάλογα το αυτοκίνητο. Έχω την ίδια άποψη με τον Storm για την PanCar στα καλύμματα όμως και μόνο (δηλαδή ποιότητα/ποικιλία υφασμάτων/δερματίνης και αποτέλεσμα τοποθέτησης). Πριν από ένα χρόνο είχα επισκεφθεί PanCar, Καλυμματοτεχνική (είχε μερικά καλύτερα κομμάτια/σχέδια από την προηγούμενη), Νιφούδης, Κρασάκης, AUTOPAP, Lemonis Customize. Η διαφορά στις τιμές καλυμμάτων και την τοποθέτηση 50-120 ευρώ μεταξύ τους. Στο ανάλογο θέμα στο φορουμ έχουν προτείνει και άλλους.
-
Νομίζω τα περισσότερα καλύμματα που πωλούνται από τα μαγαζιά στην Αθήνα κόβονται και ράβονται στην Καλλιθέα στην Coverstyle.gr κατα παραγγελία ανάλογα το αυτοκίνητο. Έχω την ίδια άποψη με τον Storm για την PanCar στα καλύμματα όμως και μόνο (δηλαδή ποιότητα/ποικιλία υφασμάτων/δερματίνης και αποτέλεσμα τοποθέτησης). Πριν από ένα χρόνο είχα επισκεφθεί PanCar, Καλυμματοτεχνική (είχε μερικά καλύτερα κομμάτια/σχέδια από την προηγούμενη), Νιφούδης, Κρασάκης, AUTOPAP, Lemonis Customize. Η διαφορά στις τιμές καλυμμάτων και την τοποθέτηση 50-120 ευρώ μεταξύ τους. Στο ανάλογο θέμα στο φορουμ έχουν προτείνει και άλλους.
Κάνε μια παράθεση εδώ αν μπορείς
-
xplicit δυστυχώς δεν το βρίσκω και δεν βοηθάει η νέα μορφή του forum, θυμάμαι στο θέμα είχε απαντήσει και ο Δούκας. Βρήκα μόνο αυτό αλλά δεν είναι το ίδιο https://forum.4troxoi.gr/node/58095 όπου προτείνουν και τον παρακάτω https://www.facebook.com/l.stapetsaries/. Αν το βρω αργότερα μέσα στη μέρα θα σου στείλω pm.
-
Που σημαίνει;
Ζορίζουν τα καθίσματα, δεν είναι καθαροί, κάνουν τσαπατσουλιές;
Εγώ δεν θα έβαζα καλύμματα σε καινούριο αυτοκίνητο. Θα έβαζα σε αυτοκίνητο 10ετίας που έχουν φθαρεί τα εργοστασιακά καλύμματα.
Η PanCar και πολλά άλλα καταστήματα αυτού του τύπου είναι καταστήματα παντός τύπου όπως είναι και η Autoplus.
Που σημαίνει ότι αφήνεις το αυτοκίνητο από έξω σε ένα μικρό χώρο. Την ίδια στιγμή πελάτες πάνε και έρχονται και απασχολούν τους υπαλλήλους διαρκώς. Όλα γίνονται βιαστικά και γρήγορα γιατί πρέπει να εξυπηρετηθούν όλοι. Και ζημιές θα γίνουν και τσαπατσούλικη δουλειά θα γίνει.
Εγώ ακόμη και την Connolly με τις δερμάτινες ταπετσαρίες στο Γέρακα δεν την προτείνω. Πήγα και παρακολούθησα φουλ τοποθέτηση δερμάτων (καθίσματα/πόρτες) σε OPEL ASTRA G Coupe και έβαλα τα κλάματα. Δεν ήταν δικό μου το αυτοκίνητο αλλά φαγώθηκε ο άλλος να βάλει Connolly.
Το σωστό μαγαζί θα πρέπει να έχει εσωτερικό χώρο να μπαίνει μέσα το αυτοκίνητο. Να κλείνεις ραντεβού και να ασχολούνται μόνο με το αυτοκίνητό σου με προσοχή, αργές κινήσεις και με καλά εργαλεία που δεν κάνουν ζημιές.
-
... AUTOPAP...
Παλαιό Ηράκλειο; Αυτή εννοείς; https://autopap.olympicbiz.com/
-
Ναι Storm
-
Δυστυχώς έχει αλλάξει 'χέρια' εδώ και αρκετά χρόνια.
Κράτησαν την επωνυμία (Παπαθεωδώρου) αλλά πλέον την έχει κάποιος Τσαλακού.
Δεν ξέρω αν παραμένουν ίδιες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.
Είχα 'ντύσει' εκεί δύο αυτοκίνητα πριν πολλά χρόνια. Πολύ καλή δουλειά και προϊόντα. Ειδικά η Γερμανική δερματίνη που έφερναν. Ακόμη έχω ένα μεγάλο κομμάτι και το ρίχνω στο πίσω κάθισμα σαν προστατευτικό. Πέρασαν 22 χρόνια και δεν έχει φθαρεί καθόλου.
-
Καλημέρα σας,
ελπιζω να είστε όλοι καλά και στα σπίτια σας!
Ειμαι κάτοχος ενός Hyundai Tucson diesel 136ps 1600cc αυτόματο με πρώτη άδεια κυκλοφορίας 11/2018.
Το αυτοκίνητο το πήρα μεταχειρισμένο τον 2/2020 από αντιπροσωπεία της Hyundai στην Αθήνα με 25000km και το έφερα στη Θεσσαλονίκη όπου κατοικώ. Το αυτοκίνητο δεν έχει κάνει ακόμα το πρώτο service (30000km). Έχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις:
-
Δεν μου έχει ανοίξει ποτέ το ISG. Μένει πάντα στο πορτοκαλί. Επικοινώνησα με την αντιπροσωπία και μου είπαν να τους το πάω και να το αφήσω μια ολόκληρη μέρα για να φορτίσουν την μπαταρία ώστε να ανεβεί σε επίπεδο πάνω από 80%. Σκέφτομαι μήπως η μπαταρία τα έχει παίξει και θέλει αλλαγή. Είναι μέσα στην εγγύηση;
-
Παρατήρησα και εγώ αυτή την υψηλή συχνότητα στο ρελαντί που αναφέρθηκε σε κάποιο άλλο ποστ. Τελικά είναι φυσιολογικό;
-
Υπάρχει ενημέρωση λογισμικού για την μηχανή την οποία πρέπει να την κάνεις όταν πας για το πρώτο service ή θα μας καλούσαν από την αντιπροσωπεία έτσι κι αλλιώς όταν θα έβγαινε για να πάμε να την περάσουν;
-
Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με το ραδιόφωνο. Δεν μου αποθηκεύει το σωστό όνομα του σταθμού (π.χ. Το 1055 rock το έχει αποθηκευμένο με το όνομα HERSONIS) και δεν υπάρχουν τα εικονίδια του σταθμού όπως έχω δει σε κάποια βιντεάκια από αυτοκίνητα στο εξωτερικό. Μήπως υπάρχει αναβάθμιση και για το multimedia και θα μπει και αυτό όταν θα γίνει το πρώτο service;
-
Το αυτοκίνητο έχει ετικέτα '48v hybrid' από πίσω αλλά συμβαίνουν τα εξής παράξενα:
α. Δεν έχει μπαταρίες ούτε ηλεκτρικό κινητήρα δηλαδή δεν είναι υβριδικό!
β. Δεν θα μπορούσε να είναι υβριδικό καθότι η πρώτη άδεια κυκλοφορίας είναι 11/18 και δεν είχαν έρθει στην Ελλάδα τότε τα υβριδικά Tucson.
γ. Ο πωλητής που μου το πούλησε μου είπε ότι το έκαναν για επικοινωνιακούς σκοπούς (για διαφήμιση, φωτογραφίσεις κλπ)δ. Δεν υπάρχει ρεζέρβα ούτε γρύλος (αλλά υπάρχει σημάδι από ρεζέρβα και υπάρχει και η υποδοχή που μπαίνει ο γρύλος!
ε. Υπάρχει στο δάπεδο του πορτμπαγκάζ ένα κουτάκι με καλώδια που δεν ξέρω τι είναι (θα ανεβάσω φωτογραφίες μόλις καταλάβω πως γίνεται) και μαζί με το αυτοκίνητο μου έδωσαν το γκρι αφρολέξ που πηγαίνει κάτω στο δάπεδο του πορτμπαγκάζ το οποίο όμως είναι για το υβριδικό (έχει χώρο για τις μπαταρίες!) και ένα tyre kit βαλιτσάκι!Τι μπορεί να συμβαίνει; Ξέρει κάποιος;
Ελπίζω να μην σας κούρασα (πολύ!)
-
-
Αν είναι mild hybrid, η μπαταρία μάλλον είναι πίσω πίσω. Αλλά περίεργο να είναι και να είναι του 2018 γιατί εδώ και κανένα χρόνο λέει η Hyundai ότι το βγάζει.
-
Καλημέρα σας,
ελπιζω να είστε όλοι καλά και στα σπίτια σας!
Ειμαι κάτοχος ενός Hyundai Tucson diesel 136ps 1600cc αυτόματο με πρώτη άδεια κυκλοφορίας 11/2018.
Το αυτοκίνητο το πήρα μεταχειρισμένο τον 2/2020 από αντιπροσωπεία της Hyundai στην Αθήνα με 25000km και το έφερα στη Θεσσαλονίκη όπου κατοικώ. Το αυτοκίνητο δεν έχει κάνει ακόμα το πρώτο service (30000km). Έχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις:
- Δεν μου έχει ανοίξει ποτέ το ISG. Μένει πάντα στο πορτοκαλί. Επικοινώνησα με την αντιπροσωπία και μου είπαν να τους το πάω και να το αφήσω μια ολόκληρη μέρα για να φορτίσουν την μπαταρία ώστε να ανεβεί σε επίπεδο πάνω από 80%. Σκέφτομαι μήπως η μπαταρία τα έχει παίξει και θέλει αλλαγή. Είναι μέσα στην εγγύηση;
- Παρατήρησα και εγώ αυτή την υψηλή συχνότητα στο ρελαντί που αναφέρθηκε σε κάποιο άλλο ποστ. Τελικά είναι φυσιολογικό;
- Υπάρχει ενημέρωση λογισμικού για την μηχανή την οποία πρέπει να την κάνεις όταν πας για το πρώτο service ή θα μας καλούσαν από την αντιπροσωπεία έτσι κι αλλιώς όταν θα έβγαινε για να πάμε να την περάσουν;
- Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με το ραδιόφωνο. Δεν μου αποθηκεύει το σωστό όνομα του σταθμού (π.χ. Το 1055 rock το έχει αποθηκευμένο με το όνομα HERSONIS) και δεν υπάρχουν τα εικονίδια του σταθμού όπως έχω δει σε κάποια βιντεάκια από αυτοκίνητα στο εξωτερικό. Μήπως υπάρχει αναβάθμιση και για το multimedia και θα μπει και αυτό όταν θα γίνει το πρώτο service;
- Το αυτοκίνητο έχει ετικέτα '48v hybrid' από πίσω αλλά συμβαίνουν τα εξής παράξενα:
α. Δεν έχει μπαταρίες ούτε ηλεκτρικό κινητήρα δηλαδή δεν είναι υβριδικό!
β. Δεν θα μπορούσε να είναι υβριδικό καθότι η πρώτη άδεια κυκλοφορίας είναι 11/18 και δεν είχαν έρθει στην Ελλάδα τότε τα υβριδικά Tucson.
γ. Ο πωλητής που μου το πούλησε μου είπε ότι το έκαναν για επικοινωνιακούς σκοπούς (για διαφήμιση, φωτογραφίσεις κλπ)δ. Δεν υπάρχει ρεζέρβα ούτε γρύλος (αλλά υπάρχει σημάδι από ρεζέρβα και υπάρχει και η υποδοχή που μπαίνει ο γρύλος!
ε. Υπάρχει στο δάπεδο του πορτμπαγκάζ ένα κουτάκι με καλώδια που δεν ξέρω τι είναι (θα ανεβάσω φωτογραφίες μόλις καταλάβω πως γίνεται) και μαζί με το αυτοκίνητο μου έδωσαν το γκρι αφρολέξ που πηγαίνει κάτω στο δάπεδο του πορτμπαγκάζ το οποίο όμως είναι για το υβριδικό (έχει χώρο για τις μπαταρίες!) και ένα tyre kit βαλιτσάκι!Τι μπορεί να συμβαίνει; Ξέρει κάποιος;
Ελπίζω να μην σας κούρασα (πολύ!)
Πρίν το αγοράσεις δεν έκανες κανένα έλεγχο;;;; Ουσιαστικά μετά ένα χρόνο απο την πρώτη άδεια το αγόρασες εσύ και είχε ήδη κάνει 25Κ χλμ;;;; Είναι σίγουρα μοντέλο του '18;;; Ρεζέρβα κτλ μάλλον στα τσίμπησε ο πωλητής......
Υ.Γ εννοείται ότι σέρβις έπρεπε να είχες κάνει χθες και δεν ακολουθείς το πρόγραμμα των κάθε 30Κ Χλμ!!!!
-
Καλωσόρισες, πολλά και ασφαλή χλμ σου εύχομαι.
-
Προφανώς αναφέρεσαι στο start-stop. Για να ανάψει πρέπει να υπάρχουν ιδανικές συνθήκες στο μοτέρ, όπως θερμοκρασία λαδιού, θερμοκρασία νερού κλπ. Δοκίμασε μετά από μια μεγάλη βόλτα να δεις αν λειτουργεί ή όχι. Aν δεν τότε αντιπροσωπεία, όπου σε πρώτη φάση φόρτιση και αν συνεχίσει απαιτείς αλλαγή.
-
Ποια υψηλή συχνότητα? Τι εννοείς ακριβώς?
-
Ενημερώσεις γίνονται εφόσον κριθούν απαραίτητες. Εάν υπάρχει αστοχία υλικού, σε ειδοποιούν γραπτώς και τηλεφωνικώς. Για αναβάθμιση, συνήθως γίνονται ενδιάμεσα στα service.
-
Δυστυχώς το RMS, αποθηκεύει ως όνομα ό,τι τρέχει εκείνη τη στιγμή στην οθόνη. Πρέπει να είσαι stand by και μόλις δεις το όνομα του σταθμού να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί για αποθήκευση.
-
Εάν το αυτοκίνητό σου είναι όντως 11/2018 (δες άδεια) τότε ΔΕΝ είναι υβριδικό. Τα υβριδικά (μη χ#σω υβριδικό με μπαταρία 48v...) ξεκίνησαν να διατίθενται στην αγορά από τα μέσα του 2019 και έπειτα. Κατά πάσα πιθανότητα το αυτοκόλλητο το κόλλησαν οι ίδιοι. Σε περίπτωση που ήταν υβριδικό θα έπρεπε στην κεντρική οθόνη να σου βγάζει ένδειξη πότε μπαίνει σε λειτουργία το σύστημα. Ρεζέρβα και γρύλο έχουν οι φθηνότερες εκδόσεις (πχ εγώ στο comfort έχω) και όχι οι ακριβότερες. Αυτές περιορίζονται σε κιτ επιδιόρθωσης.
Η εταιρία λέει τα service να γίνονται κάθε 30.000 χλμ. Αυτό το νούμερο αλλάζει με βάση τις συνθήκες κάθε περιοχής. Σωστότερο θα ήταν τα αυτοκίνητα να αναγράφουν ώρες όπως ακριβώς γίνεται στα βαρέα οχήματα. Εγώ θα σου πω τα service να τα κάνεις κάθε 15 τα μικρά και 30 τα μεγάλα. Και αυτό λόγω του ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει μεγάλο χάσμα στις θερμοκρασίες, χειμώνας -20 καλοκαίρι +40. Επίσης, ανα service να βάζεις και ένα καλό μυκητοκτόνο σε γεμάτο ρεζερβουάρ και να βάζεις μόνο ενισχυμένο πετρέλαιο.
off topic: Λέω να ξεκινήσω δειλά δειλά μια ομάδα στο fb, όποιος ενδιαφέρεται μπαίνει
-
-
Καλωσόρισες, πολλά και ασφαλή χλμ σου εύχομαι.
- Προφανώς αναφέρεσαι στο start-stop. Για να ανάψει πρέπει να υπάρχουν ιδανικές συνθήκες στο μοτέρ, όπως θερμοκρασία λαδιού, θερμοκρασία νερού κλπ. Δοκίμασε μετά από μια μεγάλη βόλτα να δεις αν λειτουργεί ή όχι. Aν δεν τότε αντιπροσωπεία, όπου σε πρώτη φάση φόρτιση και αν συνεχίσει απαιτείς αλλαγή.
Το έφερα από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και δεν άναψε ποτέ πράσινο! Ήταν πάντα στο πορτοκαλί!
- Ποια υψηλή συχνότητα? Τι εννοείς ακριβώς?
Αυτό το διαπεραστικό βουητό που αναφέρω, ενώ υπάρχει πλέον πάντα, δεν είναι σταθερής έντασης. Για παράδειγμα, όταν αφήνω το γκάζι και το αμάξι πέφτει σε στροφές ρελάντι ακούγεται κάπως να μειώνεται και αυτό ανάλογα. Γι' αυτό σκεφτόμουν το τουρμπο (λόγω και μεταβλητής γεωμετρίας) μήπως μετά τα 12.000 χλμ. 'άνοιξε'... (;!;)
Από την άλλη δε γνωρίζω εάν δικαιολογείται αυτό το βουητό από την αντλία υψηλής πίεσης καυσίμου στο χώρο της μηχανής (σίγουρα είναι πολλά τα psi). Έχω την αίσθηση ότι όταν ακούγονται κάνουν περισσότερο τικ-τικ παρά βουητό - δεν είμαι όμως και σίγουρος...
Στην αντιπροσωπεία που έχω πάει - λόγω θορύβου εκεί από τον εξωτερικό χώρο - δεν ακούν κάτι...Με ψιλο-αδιάφορο ύφος μου είπαν άστο κάνα 2-3 μέρες να δούμε... (τρέχα-γύρευε).
Αυτο ανέφερε ο Lardis σε παλιότερο ποστ Το ακούω και εγώ και δεν ξέρω τι είναι!
- Ενημερώσεις γίνονται εφόσον κριθούν απαραίτητες. Εάν υπάρχει αστοχία υλικού, σε ειδοποιούν γραπτώς και τηλεφωνικώς. Για αναβάθμιση, συνήθως γίνονται ενδιάμεσα στα service.
- Δυστυχώς το RMS, αποθηκεύει ως όνομα ό,τι τρέχει εκείνη τη στιγμή στην οθόνη. Πρέπει να είσαι stand by και μόλις δεις το όνομα του σταθμού να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί για αποθήκευση.
Σε εμένα επειδή το πήρα μεταχειρισμένο από Αθήνα έχει αποθηκευμένους στις αντίστοιχες συχνότητες τα ονόματα των Αθηναϊκων σταθμών! Δεν μπορώ να βρω άκρη και για έναν άλλο λόγο: δεν δείχνει στην οθόνη τις συχνότητες των σταθμών παρά μόνο τα ονόματα τους! Προσπάθησα να κάνω reset και πατώντας το αντίστοιχο κουμπί με μολύβι και μέσα από το μενού αλλά όπως γράφει και στις οδηγίες δεν χάνονται τα ονόματα των σταθμών παρά μόνο οι υπόλοιπες πληροφορίες! Καμία άλλη ιδέα;
- Εάν το αυτοκίνητό σου είναι όντως 11/2018 (δες άδεια) τότε ΔΕΝ είναι υβριδικό. Τα υβριδικά (μη χ#σω υβριδικό με μπαταρία 48v...) ξεκίνησαν να διατίθενται στην αγορά από τα μέσα του 2019 και έπειτα. Κατά πάσα πιθανότητα το αυτοκόλλητο το κόλλησαν οι ίδιοι. Σε περίπτωση που ήταν υβριδικό θα έπρεπε στην κεντρική οθόνη να σου βγάζει ένδειξη πότε μπαίνει σε λειτουργία το σύστημα. Ρεζέρβα και γρύλο έχουν οι φθηνότερες εκδόσεις (πχ εγώ στο comfort έχω) και όχι οι ακριβότερες. Αυτές περιορίζονται σε κιτ επιδιόρθωσης.
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο για τις φθηνότερες εκδόσεις. Στο προσπέκτους με τις εκδόσεις του 2018 αναφέρει ότι έχει ρεζερβα και στις 3 εκδόσεις (comfort, style, premium). Αυτό άλλαξε με την έλευση του υβριδικού όπου σε οποίες εκδόσεις είχε τις μπαταρίες έβαζε tire kit αντί για ρεζέρβα
Η εταιρία λέει τα service να γίνονται κάθε 30.000 χλμ. Αυτό το νούμερο αλλάζει με βάση τις συνθήκες κάθε περιοχής. Σωστότερο θα ήταν τα αυτοκίνητα να αναγράφουν ώρες όπως ακριβώς γίνεται στα βαρέα οχήματα. Εγώ θα σου πω τα service να τα κάνεις κάθε 15 τα μικρά και 30 τα μεγάλα. Και αυτό λόγω του ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει μεγάλο χάσμα στις θερμοκρασίες, χειμώνας -20 καλοκαίρι +40. Επίσης, ανα service να βάζεις και ένα καλό μυκητοκτόνο σε γεμάτο ρεζερβουάρ και να βάζεις μόνο ενισχυμένο πετρέλαιο.
Δεν το ήξερα αυτό για το μυκητοκτονο! Πετρέλαιο γεμίζω το ρεζερβουάρ σε γνωστή αλυσίδα βενζινάδικων που έχει την ίδια τιμή με την απλή κάθε Πέμπτη!
off topic: Λέω να ξεκινήσω δειλά δειλά μια ομάδα στο fb, όποιος ενδιαφέρεται μπαίνει
Hyundai tucson facelift 2018