Ψάχνω ταπετσιέρη να μου ντύσει τα καθήσματα..!
Ξέρει κανείς κανέναν που να ζητάει λογικά χρήματα? Οι περισσότεροι ζητάνε κάτι εξωφρενικά ποσά!
Ενδιαφέρομαι μάλλον για δέρμα αλλά ίσως και για μια καλή δερματινή μιας και ακούω οτι βολεύει σε πολλά πράγματα!
-
Ξέρει κανείς κανέναν που να ζητάει λογικά χρήματα? Οι περισσότεροι ζητάνε κάτι εξωφρενικά ποσά!
Ενδιαφέρομαι μάλλον για δέρμα αλλά ίσως και για μια καλή δερματινή μιας και ακούω οτι βολεύει σε πολλά πράγματα! -
Ενδιαφέρομαι μάλλον για δέρμα αλλά ίσως και για μια καλή δερματινή μιας και ακούω οτι βολεύει σε πολλά πράγματα! -
Εχω βάλει πολλές φορές δερματίνη μαύρη εδώ:
AUTOPAP κος ή κα Παπαθεοδώρου
ΠΕΥΚΩΝ 151 Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ τηλ. 2855404Τιμές περίπου στα 200euro για φουλ ντύσιμο μπρος-πίσω και πλάτες.. Χρώματα: Κόκκινο, γκρι, μαύρο,μπλε, πράσινο.
Δουλειά περίφημη. Ποιότητα άριστη.
Η δερματίνη είναι γερμανική ποιοτική με σφραγίδες, κλπ...κλπ...Το κυριώτερο! ΔΕΝ κάνουν ζημιές. Είναι πολύ προσεχτικοί!
-
Storm
αλλαγή του υφάσματος ή ντύσιμο από πάνω? -
Από πάνω με ραφές τύπου μπάκετ...
Το κάνουν έτσι για να μπορεί να ξαναγυρίσει το κάθισμα στην αρχική του μορφή. -
Storm το απο πανω λέγεται κάλημα όχι ταπετσαρία!
Αυτό που σου έκανε μπορεί να συγκριθεί με τα εργοσιακά δερμάτινα καθήσματα ακριβών αυτοκίνητων?Και τα εργοστασιακά δερμάτινα είναι φυσικά φτιαγμένα σε ταπετσιέριδες στην Ελλάδα..!
Θα πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω!
Έχεις φωτογραφίες από το αυτοκινητό σου?Ξέρεις αν κάνει ταπετσαρίες?
-
Ο χρήστης 200sx έγραψε:
Storm το απο πανω λέγεται κάλημα όχι ταπετσαρία!
Αυτό που σου έκανε μπορεί να συγκριθεί με τα εργοσιακά δερμάτινα καθήσματα ακριβών αυτοκίνητων?Και τα εργοστασιακά δερμάτινα είναι φυσικά φτιαγμένα σε ταπετσιέριδες στην Ελλάδα..!
Θα πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω!
Έχεις φωτογραφίες από το αυτοκινητό σου?Ξέρεις αν κάνει ταπετσαρίες?
Είναι πράγματι καλλύματα, αλλά όχι της λογικής τα περνάω από πάνω και φεύγω. Γίνονται ραφές πάνω στο κάθισμα σε συγκεκριμένα σημεία. Εγώ είχα βάλει σε Swift, Hyundai Coupe, Peugeot 206 και στο Astra. Θα κοιτάξω να βρω φωτογραφίες.
Ταπετσαρίες δεν νομίζω να κάνουν (γδύσιμο και ντύσιμο) Θυμάμαι όμως ότι ξέρουν κάποιον στην Λ.Ηρακλείου (στο ύψος της Ιφιγενείας) που κάνει μόνο αυτήν την δουλειά.
-
ξερει κανεις κανεναν καλο ταπετσιερη για επισκευη κουκουλας καμπριο (soft top)? thanks
-
Παιδιά καλησπέρα,
ψάχνω και εγώ ταπιτσιέρη για τον ουρανό του αυτοκινήτου. Είναι υφασμάτινος, έχει ξεκολλήσει και κρέμεται. Όταν οδηγώ δεν το βλέπω και δεν ενοχλεί αλλά θέλω να το φτιάξω μαζί με κάτι υφάματα στις πόρτες. Ξέρει κανένας κανένα καλό ταπιτσιέρη και περίπου πόσο πάει το κόστος επισκευών?Ευχαριστώ.
-
Στον παρακάτω έχω φτιαξει τον ουρανό από το αυτοκίνητο μου και έμεινα ευχαριστημένος, πριν 3 χρόνια 120 ευρω.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Φρύνωνος 37 - Παγκράτι
Τηλέφωνο: 210.75.12.712Φιλικά,
Γιάννης - topic:timeago_later,12 years
-
Στο προηγούμενο αμάξι είχα επισκεφθεί επαγγελματία που μου έραψε το τιμόνι με μικρό κόστος.
Έκανε καλή δουλειά και άντεξε 10 χρόνια. Όμως τώρα που τον ξαναχρειάζομαι έκλεισε.
Ήθελα στο Mazda 6 να φτιάξω το τιμόνι του είτε με δερματίνη ή δερμάτινο με ραφές και να του προστατεύσω και το ταμπλό απο τον ήλιο. Πηγαίνει βάσει μοντέλου και κουμπώνει η επένδυση.
Ρώτησα 1-2 ταξιτζήδες και μου είπαν να ψάξω στην περιοχή του Κηφισού .
Έχουμε υπ οψιν κάποιον επαγγελματία γιατί που τηλεφώνησα σε 2-3 μόνο για το τιμόνι είπαν 200€ -
Κάνε μια ερώτηση και εδώ: https://www.tapetsaries-lysandros.gr/
Δεν τον έχω χρησιμοποιήσει αλλά μου έχουν πει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά σε λογικές τιμές.
-
Ο χρήστης meletis_m έγραψε:
Στο προηγούμενο αμάξι είχα επισκεφθεί επαγγελματία που μου έραψε το τιμόνι με μικρό κόστος.
Έκανε καλή δουλειά και άντεξε 10 χρόνια. Όμως τώρα που τον ξαναχρειάζομαι έκλεισε.
Ήθελα στο Mazda 6 να φτιάξω το τιμόνι του είτε με δερματίνη ή δερμάτινο με ραφές και να του προστατεύσω και το ταμπλό απο τον ήλιο. Πηγαίνει βάσει μοντέλου και κουμπώνει η επένδυση.
Ρώτησα 1-2 ταξιτζήδες και μου είπαν να ψάξω στην περιοχή του Κηφισού .
Έχουμε υπ οψιν κάποιον επαγγελματία γιατί που τηλεφώνησα σε 2-3 μόνο για το τιμόνι είπαν 200€Για ρώτα εδώ:http://www.colorglo.gr/el/
Στο κατάστημα στον Άλιμο έφτιαξα τον ουρανό και μια επισκευή στο κάθισμα του οδηγού που το αφρολέξ μετά από 17 χρόνια που κυκλοφορεί το αμάξι είχε 'κάτσει'.Πολύ καλή δουλειά και συννενοήσιμοι άνθρωποι.Για το τιμόνι μου είπαν 50€ και δουλειά που είδα live ήταν εξαιρετική.