-
Νομίζω ότι είναι ανοιχτά καθημερινά έως τις 21:00 και Σάββατα έως τις 15:00
-
Πες μας ότι θα τηρηθεί και αυστηρα σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το πότε έδωσαν το 500αρικο
Όχι πως στη Ελλάδα θα μου έκανε εντύπωση αν κάτι τέτοιο ήταν αλήθεια.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
..... Εδώ πολύ βασικά (κατ' εμέ) έξτρα όπως αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα, cruise control, 2ζωνικός, smartphone connectivity, είναι έξτρα στα φθηνότερα αδερφάκια Karoq/Tiguan, θα είναι στάνταρ στο Audi?Λαθος σου τα πανε για το τιγκ
Τριζωνικο εχει, αισθητηρες εχει και μπροστα, ενεργο cruise.... -
Μιλάμε για βασικές εκδόσεις δηλαδή την Active του Tiguan οπότε λάρωσε...δεν έχει τίποτα απ' όλα αυτά.
-
Μιλάμε για βασικές εκδόσεις δηλαδή την Active του Tiguan οπότε λάρωσε...δεν έχει τίποτα απ' όλα αυτά.Η active με τους νεους κινητηρες των 1.5 δενφαινεται πλεον στον τιμοκαταλογο.
-
Έχω κατάλογο 1.5 μηνός στα χέρια μου. Εάν έχει αλλάξει κάτι τότε i stand corrected.
-
Πες μας ότι θα τηρηθεί και αυστηρα σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το πότε έδωσαν το 500αρικο
Όχι πως στη Ελλάδα θα μου έκανε εντύπωση αν κάτι τέτοιο ήταν αλήθεια.
Κι όμως.... Αυτό είπε
-
Έχω κατάλογο 1.5 μηνός στα χέρια μου. Εάν έχει αλλάξει κάτι τότε i stand corrected.Βλεπω τον 24/9/18. Θεωρητικα και εσυ αυτον βλεπεις. Αν δεις προσεκτικα θα δεις οτι εκδοση active ειναι μονο με τον (παλιο) κινητηρα 1.4 . Κοινως, αφορα αυτοκινητα που (πιθανως) υπαρχουν ως στοκ.
Αυτο από μόνο του δεν λεει απολυτως τιποτα, περα απο το οτι το αυτοκινητο διατιθεται πλέον σε 2 επιπεδα στανταρντ εξοπλισμου (+1 το rline)
απο 3 +1 και η εναρκτηρια τιμη ειναι πιο ακριβη απο πριν. -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Μιλάμε για βασικές εκδόσεις δηλαδή την Active του Tiguan οπότε λάρωσε...δεν έχει τίποτα απ' όλα αυτά.
Η active με τους νεους κινητηρες των 1.5 δενφαινεται πλεον στον τιμοκαταλογο.
+1
Λαρως ειμαι
Η advantage ειναι η βασικη και αυτη εχει τριζωνικο αισθητηρες μπρος πισω και ενςργο cruise
Οποτε stefan εισαι λαθος γιατι αυτα ειναι στανταρ -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
+1
Λαρως ειμαι
Η advantage ειναι η βασικη και αυτη εχει τριζωνικο αισθητηρες μπρος πισω και ενςργο cruise
Οποτε stefan εισαι λαθος γιατι αυτα ειναι στανταρΝαι αλλά και εσύ μην ξεχνάς να πεις ότι με αυτην την αλλαγή το πιο φτηνό Tiguan ανέβηκε τιμή κατά 1-2 χικιαρικακια (νομίζω, δεν έχω τον κατάλογο μπροστά μου τώρα)
-
Το q3 στο βασικό θα έχει full led, αυτοματο κλιματισμό και διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοηθησης. Αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, android auto/ car play extra ( και μαλλον μονο σε συνδυασμό με πακετο σύνδεσης κανα 1000ρικο δλδ) και πιθανόν η ψηφιακή οθόνη. Αυτά απο την εμπειρία μου αλλα και απο τα αντίστοιχα εξοπλισμενα q2, a4.. πιθανον να βγαλει και ατοκο προγραμμα, οπως βγαζει 1 φορά το χρόνο περίπου τελευταια η audi. Αρχικά η x1 θα ειναι πιο value for money σιγουρα
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
+1
Λαρως ειμαι
Οποτε stefan εισαι λαθος γιατι αυτα ειναι στανταρΝαι αλλά και εσύ μην ξεχνάς να πεις ότι με αυτην την αλλαγή το πιο φτηνό Tiguan ανέβηκε τιμή κατά 1-2 χικιαρικακια (νομίζω, δεν έχω τον κατάλογο μπροστά μου τώρα)
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά τα 1-2 χιλιάρικα πιθανολογώ να οφείλονται στην έλευση ενός νέου εξελιγμένου κινητήρα και λιγότερο σε άλλα ζητήματα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
+1
Λαρως ειμαι
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά τα 1-2 χιλιάρικα πιθανολογώ να οφείλονται στην έλευση ενός νέου εξελιγμένου κινητήρα και λιγότερο σε άλλα ζητήματα.
Σίγουρα και αυτό, απλά σχολιάζω ότι το 'πιο φτηνό Tiguan που μπορεί κανείς να αγοράσει' είναι πιο ακριβό σε σχέση με πριν, αλλά ταυτόχρονα και καλύτερα εξοπλισμένο.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Το q3 στο βασικό θα έχει full led, αυτοματο κλιματισμό και διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοηθησης. Αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, android auto/ car play extra ( και μαλλον μονο σε συνδυασμό με πακετο σύνδεσης κανα 1000ρικο δλδ) και πιθανόν η ψηφιακή οθόνη. Αυτά απο την εμπειρία μου αλλα και απο τα αντίστοιχα εξοπλισμενα q2, a4.. πιθανον να βγαλει και ατοκο προγραμμα, οπως βγαζει 1 φορά το χρόνο περίπου τελευταια η audi. Αρχικά η x1 θα ειναι πιο value for money σιγουραΠόσο σίγουροι είμαστε για τα full Led? Έχει ανακοινώσει εξοπλισμό ο εισαγωγέας?
Θυμίζω ότι πρόσφατα διαφημίστηκε κάτι αντίστοιχο για το 500Χ με τα νέα μοτέρ και τελικά ουδέποτε ήρθε με στάνταρ led. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ Audi (γενικώς, όχι μόνο αυτής της κατηγορίας τιμής) που να έχει στάνταρ led αυτή τη στιγμή. Ως εξτρα τι θα του βάζει? Laser?
-
Δείτε το βασικό εξοπλισμό του Q2 και μ[πορείτε να καταλάβετε τι θα έχει περίπου στάνταρ. Ενα καλοεξοπλισμένο Q2 πάει 40Κ με τον 1.5, λέτε το Q3 να είναι φτηνότερο?
Πολλά τα λεφτά για ένα Tiguan με άλλο σήμα.
-
To δίχρωμο γκρι Q2 (2lt diesel quattro νομίζω) που έχει μέσα η Καρέντα Αμαρουσίου είναι στα 60Κ να σας ενημερώσω.
-
'Σίγουρα και αυτό, απλά σχολιάζω ότι το 'πιο φτηνό Tiguan που μπορεί κανείς να αγοράσει' είναι πιο ακριβό σε σχέση με πριν, αλλά ταυτόχρονα και καλύτερα εξοπλισμένο.'
Κι όμως εδώ φίλε dettol, λες μια μεγάλη αλήθεια ή όπως λέει ο λαός, 'ότι πληρώνεις παίρνεις'. Στην περίπτωση του τιγκ μοιάζει να ισχύει πέρα ως πέρα. Μετά μια σειρά σκανδάλων η vw έπρεπε να ξεπλύνει την ντροπή και εμφάνισε ένα νέο τιγκ με premium χαρακτηριστικά. Συγκεντρώνει επάνω του την αφρόκρεμα νέων τεχνολογιών και γλυπτικής μετάλλου και αυτό κοστίζει όμως... Όταν πχ οχήματα της κατηγορίας του φέρουν πχ το duster ABS 8.1(υλοποίηση 2006) version bosch... εκείνο παίζει με την 9 generation plus και αυτό κοστίζει μεν αλλά του παρέχει το καλύτερο 100-0 δε. Ο τάρανδος επίσης και η συμπεριφορά του σε αυτόν επετεύχθησαν με κοστοβόρες διαδικασίες και τεχνολογία. Αυτά πληρώνεις. Αυτά θα πληρώσεις και για το νέο q3 του οποίου η διαδικασία παραγωγής (όπως και του τιγκ , της Χ1 ) είναι για σεμινάριο. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Συγκεντρώνει επάνω του την αφρόκρεμα νέων τεχνολογιών και γλυπτικής μετάλλου και αυτό κοστίζει όμως...Τί πίνεις Σπύρο...τι σου έδωσε ο Τεό!?!?!
Ποια γλυπτική, που είναι 10 χρόνια πίσω σε σχεδίαση...για το tig μιλάς, όχι για το 3008.
-
Φανούρη εννοώ την τεχνολογία του μετάλλου και όχι το αισθητικό αποτέλεσμα που είναι εντελώς υποκειμενικό! Γιατί προσωπικά αν και δεν είμαι θιασώτης εντούτοις το νέο τιγκ μου άρεσε εξαρχής.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Το q3 στο βασικό θα έχει full led, αυτοματο κλιματισμό και διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοηθησης. Αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, android auto/ car play extra ( και μαλλον μονο σε συνδυασμό με πακετο σύνδεσης κανα 1000ρικο δλδ) και πιθανόν η ψηφιακή οθόνη. Αυτά απο την εμπειρία μου αλλα και απο τα αντίστοιχα εξοπλισμενα q2, a4.. πιθανον να βγαλει και ατοκο προγραμμα, οπως βγαζει 1 φορά το χρόνο περίπου τελευταια η audi. Αρχικά η x1 θα ειναι πιο value for money σιγουραΌπως τα λέει ο φίλος είναι... για αυτό ανέφερα πιο πάνω ότι γύρω στα 35k το αμάξι είναι πλήρες...τώρα όποιος θέλει κρυφούς φωτισμούς , δέρματα , 2 ίντσες παραπάνω οθόνη , 20 αρες ζάντες s line κτλπ άνετα το παει 45k...
Audi Q3 2018