-
Μαζί σου 1000%,αρα ενισχύεται το υπερυψωμένο sw>Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
SUV για εθνική είναι κακή ιδέα. Οπισθέλουλκουσα (αεροδυναμικός θόρυβος και κατανάλωση), κλίσεις στις καμπές, χειρότερη συμπεριφορά και επιδόσεις, σε σχέση με ένα αντίστοιχο τετρακίνητο, ψηλωμένο estate.
Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για αυτό και πρότεινα Octavia Scout 4x4 με 184 άλογα και μεγάλη απόσταση από το έδαφος, με τιμή κάτω από 40 χιλιάρικα.
-
Aν τα 500 λίτρα σε καλύπτουν και δεν έχεις θέμα με τα 2400cc τότε κοιτάς και το V60 Cross. Επειδή έθεσες και τον παράγοντα της εμφάνισης σίγουρα δε συγκρίνεται με κανένα από τα προηγούμενα.
https://www.volvocars.com/gr/about/our- ... 60cc-v60cc
-
Το v60 δεν με τρελαίνει, ειδικά αν πρέπει να ανεβω στα 2.4 κ με παραχώρηση στον χώρο...>Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aν τα 500 λίτρα σε καλύπτουν και δεν έχεις θέμα με τα 2400cc τότε κοιτάς και το V60 Cross. Επειδή έθεσες και τον παράγοντα της εμφάνισης σίγουρα δε συγκρίνεται με κανένα από τα προηγούμενα.
https://www.volvocars.com/gr/about/our- ... 60cc-v60cc
-
Kodiaq 4χ4 ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης antonispatra έγραψε:
Το v60 δεν με τρελαίνει, ειδικά αν πρέπει να ανεβω στα 2.4 κ με παραχώρηση στον χώρο...Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπερδεύτηκα. Γιατί μιλάτε για το 2.4 και όχι για το 2.0;
-
e pace?
στα 44 προ εκπτωσεων manual awd 150
στα auto μπαινει συριζοδακτυλος και φευγουν...
αν εχεις παντως εταιρεια, επαιζε πολυ δυνατα μια προσφορα της leaseplan...
που εχοντας μια αποψη των λογικων τιμολογησης τους, κατι μου λεει οτι μπορει να το βρεις στα 40 και κατω...ok, παιζουν και τα φάου-skoda
στη 2η περιπτωση περισσοτερο και λιγοτερο στη πρωτη, υποψιν η τρελλη απομειωση αξιας σε τετοια επιπεδα, σωστο ή λαθος, ειναι πραγματικοτητα... -
Πάμε μια ακόμη:
Σε ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟ-SUV!!!
-
4.5 μετρα το βγαζεις και με μπροστοκινητο....
Παρε Kodiaq -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
4.5 μετρα το βγαζεις και με μπροστοκινητο....
Παρε KodiaqΤο kodiaq το ειδα απο κοντά, δεν μου γεμίζει το μάτι. Πολύ κλασική εικονα ειδικά απο πισω.
Σε αμμο ή μη καλη γλιστρα η μπροστινή ειναι άχρηστηΣτάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα αυτά πρέπει να γίνονται από ένα αυτοκίνητο;
Λες 40.000χλμ/έτος και σκέφτομαι μόνο Φυσικό αέριο ΑΛΛΑ μετά μου το 'χαλάς' με την Εγνατία οδό... και τη βάρκα..
Σχεδόν τα ίδια χλμ κάνω και εγώ, κινούμενος Εγνατία (Βέροια Θεσσαλονίκη Βέροια) και εξυπηρετούμε κυρίως από 1 μόνο πρατήριο (Νέα μαγνησία), θα έλεγα αν είσαι προς τα εδώ.. και βολεύεσαι να σκεφτόσουν κάτι πχ skoda octavia cng οικογένεια- σκυλιά - πεθερά κι ένα τζιπ μόνο για την βάρκα, όταν χρειαστεί, βάζοντας ένα κοτσαδορο στο octavia θα μπορείς να τη μεταφέρεις μέχρι τη γλιστρα πχ... αν βολεύει... -
Ο συγκεκριμένος κινητήρας ειναι πολυ αδύναμος με 110ιππους. Υπάρχει κ το μικρόβιο των ρεπριζ [WHITE SMILING FACE], ασε που το απλό Octavia δεν είναι υπερυψωμένο οπως το scout>Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Λες 40.000χλμ/έτος και σκέφτομαι μόνο Φυσικό αέριο ΑΛΛΑ μετά μου το 'χαλάς' με την Εγνατία οδό... και τη βάρκα..
Σχεδόν τα ίδια χλμ κάνω και εγώ, κινούμενος Εγνατία (Βέροια Θεσσαλονίκη Βέροια) και εξυπηρετούμε κυρίως από 1 μόνο πρατήριο (Νέα μαγνησία), θα έλεγα αν είσαι προς τα εδώ.. και βολεύεσαι να σκεφτόσουν κάτι πχ skoda octavia cng οικογένεια- σκυλιά - πεθερά κι ένα τζιπ μόνο για την βάρκα, όταν χρειαστεί, βάζοντας ένα κοτσαδορο στο octavia θα μπορείς να τη μεταφέρεις μέχρι τη γλιστρα πχ... αν βολεύει...Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Το v60 δεν με τρελαίνει, ειδικά αν πρέπει να ανεβω στα 2.4 κ με παραχώρηση στον χώρο...
Μπερδεύτηκα. Γιατί μιλάτε για το 2.4 και όχι για το 2.0;
Δε βγαίνει AWD το 2λιτρο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δε βγαίνει AWD το 2λιτρο.
Ευχαριστώ! Δεν το έβλεπα και είχα κολλήσει άσχημα!
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Σχεδόν τα ίδια χλμ κάνω και εγώ, κινούμενος Εγνατία (Βέροια Θεσσαλονίκη Βέροια) και εξυπηρετούμε κυρίως από 1 μόνο πρατήριο (Νέα μαγνησία), θα έλεγα αν είσαι προς τα εδώ.. και βολεύεσαι να σκεφτόσουν κάτι πχ skoda octavia cng οικογένεια- σκυλιά - πεθερά κι ένα τζιπ μόνο για την βάρκα, όταν χρειαστεί, βάζοντας ένα κοτσαδορο στο octavia θα μπορείς να τη μεταφέρεις μέχρι τη γλιστρα πχ... αν βολεύει...Να το, τα κάνει όλα και συμφέρει!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σχεδόν τα ίδια χλμ κάνω και εγώ, κινούμενος Εγνατία (Βέροια Θεσσαλονίκη Βέροια) και εξυπηρετούμε κυρίως από 1 μόνο πρατήριο (Νέα μαγνησία), θα έλεγα αν είσαι προς τα εδώ.. και βολεύεσαι να σκεφτόσουν κάτι πχ skoda octavia cng οικογένεια- σκυλιά - πεθερά κι ένα τζιπ μόνο για την βάρκα, όταν χρειαστεί, βάζοντας ένα κοτσαδορο στο octavia θα μπορείς να τη μεταφέρεις μέχρι τη γλιστρα πχ... αν βολεύει...Να το, τα κάνει όλα και συμφέρει!
Είναι επαγγελματικό, δεν μπορώ [WHITE SMILING FACE][WHITE SMILING FACE]
-
Αν υπάρχει λιγο πανω απο τα 40Κ ελαφρώς μεταχειρισμένο Α4 Αllroad ή V90 Cross Country D5 4x4 (που λογικά ξεφεύγει απο τα 50Κ αλλά κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια)...
-
Να δώσεις 40 χιλιάρικα για μεταχειρισμένο; Άσε που με τόσα χιλιόμετρα το έτος, το καινούριο έχει σαφώς περισσότερο ζωή μπροστά του.
-
Το Α4 ειναι χωροταξικα σαν το v50 μου, οπότε απορρίπτεται. Στο v90φτανουμε τα 65-70,οπότε Επίσης...>Ο χρήστης Sera2008 έγραψε:
Αν υπάρχει λιγο πανω απο τα 40Κ ελαφρώς μεταχειρισμένο Α4 Αllroad ή V90 Cross Country D5 4x4 (που λογικά ξεφεύγει απο τα 50Κ αλλά κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια)...
-
Καινουριο Hyundai Tuscon η Kia Sportage που ειναι καπως πιο προσγειωμενα στα ελληνικα δεδομενα, πως σου φαινονται;
40000χλμ/έτος, 4κίνηση κ χώροι!!!