-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
-Ωραιο το Saab αλλα πως το συντηρεις; Τι γινεται σε τρακαρισμα, τι υποστηριξη υπαρχει; Επισης νομιζω οτι ζητανε πολλα χρηματα για καταργημενη εταιρεια, δυσκολα θα δωσει καποιος πανω απο 12χιλιαρο ρεαλιστικα για κατι τετοιο.Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Για το δικό μου βρίσκω τα πάντα.
-Η Giulia παραειναι καινουρια και παραειναι σπορ, προτιμω να επενδυσω τα χρηματα σε κατι πιο μεγαλο/ανετο παρα στην οδικη συμπεριφορα.
Παραμένει μικρή η Ιουλία.
-
Το ΒΟΛΒΟ Σ80 είναι καλή περίπτωση, τα βρίσκεις μπιρ παρά. Προετοιμάσου για κανα 11λ/100 χλμ. μικτή.
-
Η πρόταση του νονού, φαίνεται καλή.
Βέβαια και των υπολοίπων καλές είναι, όμως αυτή είναι πιο ξεχωριστή.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αν το badget καλύπτει πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι η Mercedes-Benz σειράς Ε
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
To C6 ειναι πραγματι καρφι σ αυτα που ψαχνω. Το θεμα ειναι οτι επειδη εχω τσεκαρει στο παρελθον για C6 αυτη η αγγελια πηγαινοερχεται στο car 2 χρονια που κατι σημαινει για την πωληση του αυτοκινητου αν χρειαστει ποτε να το δωσεις. Οχι οτι υπαρχουν βλεψεις μεταπωλησης για καμια 10ετια βεβαια, αλλα με βαζει σε σκεψεις Και το Saab που εβαλε ο Realzeus ζημια γμτ
-
Mη σε απασχολεί πως θα το δώσεις μετά από 10 χρονάκια, όταν θα είναι 20-22 ετών και η τιμή του θα είναι ένα με το χώμα, αλλά πως θα βγάλεις αυτή τη δεκαετία από ανταλλακτικά μιας που δεν πρέπει εδώ να υπάρχει τίποτα σε επαρκές στοκ. Πόσα 6άρια πουλήθηκαν και είναι ακόμη σε κυκλοφορία στη χώρα μας? Και μάλιστα βε6 πετρέλαια?
Υπόψη ότι άμα είμαστε σοβαροί, άσχετα αν δεν είμαστε, αυτό κανονικά είναι παλιό euro class και δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί σε ευρύτερη Αθήνα και Θεσ/νίκη, μπορεί να το αναγράφει και στην άδεια του όπως γινόταν παλιά.
Δεν ξέρω που κινείσαι βέβαια.
Από μένα,για τα παραπάνω, και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι στα αζήτητα για χρόνια, μείνε μακρυά (ΠΟΛΥ).Παρά το γεγονός ότι είναι κορυφαίο ταξιδιάρικο και με καλούς χώρους μέσα στην καμπίνα . -
Αρχικά θέλω να ρωτήσω τον θεματοθέτη , τι αμάξι οδηγεί σήμερα και πόσο συχνά κινείται μέσα στην πόλη .
Γιατί αν οδηγείς αμάξι που πλησιάζει τα 5 μ. τότε πολλά πράγματα αλλάζουν , ενώ μέχρι τώρα ήσουν στα 4,25 μ. για παράδειγμα .
Από όσα λές μέχρι τώρα η καλύτερη λύση παραμένει η ενοικίαση . Δεύτερη καλή λύση είναι το σουπέρμπ σε καινούργιο θα έλεγα .
Μια άλλη λύση σε καινούργιο είναι
https://www.opel.gr/vehicles/modela-ope ... tml#engine
Τώρα το να δώσεις γύρω στα 20 για μτχ και μάλιστα παλιό είναι ένα θέμα . Αφού θα το κρατήσεις και πολλά χρόνια .
Τα σουβ παραμένουν μια καλή λύση .
Ακόμα έχει σημασία και τα ύψη των ηλικιωμένων . Αν είναι μικρομεσαίοι , τότε ακόμα και το οκτάβια και τα αντίστοιχα μπορεί να δώσουν λύση .
-
πάρε το S80
πήγαινε μετα στην bsr γιατί με 5 ενήλικες και αποσκευές και αυτόματο θέλει τα αναβολικά του με ενα 500άρικο είσαι κομπλέ 260 άλογα και μάλλον πιο οικονομικό
http://en.bsr.se/tuning-kits/t/952/volv ... -2007-2009μετα madico για τις πιο ανοικτές μεμβράνες ,θα πηγαίνουν τέλεια με το μολυβί -γκρί του αυτοκινήτου και οι παππούδες θα σε ευγνωμονούν τώρα το καλοκαίρι
λάστιχα καινούργια εχει
τιμή συζητήσιμη
με κάτω από 10 χιλιάρικα είσαι ετοιμος με πληρωμένα όλα
πάρτο γιατί θα πάω να το πάρω εγώ
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Mη σε απασχολεί πως θα το δώσεις μετά από 10 χρονάκια, όταν θα είναι 20-22 ετών και η τιμή του θα είναι ένα με το χώμα,+1 το ιδιο ισχυει για ολα ,ιδιως τα αντιεμπορικα γαλλικα,σουηδικα μεγαλα αυτοκινητα.
αλλά πως θα βγάλεις αυτή τη δεκαετία από ανταλλακτικά μιας που δεν πρέπει εδώ να υπάρχει τίποτα σε επαρκές στοκ. Πόσα 6άρια πουλήθηκαν και είναι ακόμη σε κυκλοφορία στη χώρα μας? Και μάλιστα βε6 πετρέλαια?
Μονο η φανοποια θα με προβληματιζε, αλλα δε θ απεκλεια αυτοκινητο μη και με τρακαρουν. Αναλωσιμα βρισκονται ολα και μονο βαρια μηχανικα θα ταν θεμα. Περιφερειακα μηχανικα ειναι κωδικοι που μοιραζονται και αλλα οχηματα.
αυτό κανονικά είναι παλιό euro class και δεν επιτρέπεται να κυκλοφορεί σε ευρύτερη Αθήνα και Θεσ/νίκη, μπορεί να το αναγράφει και στην άδεια του όπως γινόταν παλιά.
Δεν ξέρω που κινείσαι βέβαια.Αυτο ειναι οντως θεμα ,σε επιπεδο να ξερω και ιστορια με καλο προστιμο. Μου διεφυγε οταν το ποσταρα αλλα δε ξερω και σε ποια πολη ειναι.
@kapami
Κατι Accord,delta,159 αποκλειονται για μενα συνοπτικα και ευκολα για διαφορους λογους. Χωροι πισω, ανεση, ταξιδι κτλπΗ ''ασφαλης'' οδος ειναι η E-class w211 για τη δουλεια που τη θελεις και υπαρχει και φθονια-ευκολια καλες τιμες ανταλλακτικων αν ψαχτεις γιατι δουλευεται πολυ ως ΤΑΧΙ. Το θεμα ειναι οτι γηινες τιμες εχουν οι προ fl 15ετιας+ με πολλα χιλιομετρα και για αξιοπρεπη οχηματα ζητανε γελοια λεφτα. Ειναι το ονειρο του ελληναρα
BMW με τιποτα λογω προσανατολισμου και ανεσης πισω.
Αν θελεις παλι το κατι παραπανω και μιλαμε για κλαση ανωτερο απο Ε class, e60,s80 πας σε S280-S320 w220 αλλα μιλαμε για συντηρηση πραγματικης mercedes μετα... Αυτο ναι ειναι Mercedes... Δε παιζεται
Οταν υπαρχουν τα volvo δε θα κοιταζα κανενα saab. Αν δε το χε ο Διας απο σποντα και επειδη το πηρε κοψοχρονια, που ετσι ναι αξιζει (προσωπικα ουτε καν ετσι...), ουτε που θα τα ειχαμε αναφερει.Υπο αυτο το πρισμα τελικα ειναι καλη περιπτωση σ αυτα τα χρηματα το συγκεκριμενο s80. Δλδ γιατι οχι αυτο και τελικα A6 που θα πληρωσεις και λιγο την αυξημενη του μεταπωληση?
Σκεψου και τη περιπτωση ολοκαινουργιας superb με χωρους γηπεδου και προσοχη λαστιχα οχι χαμηλου προφιλ. Απο εμπειρια με 2 νεα ως επιβατης taxi στο εξωτερικο ειναι αλλο αμαξι με 18-19αρες, κουραζει.
Αν θελεις απλα με λιγα χρηματα να κανεις τη δουλεια σου, θα σε ικανοποιησει πολυ 2λιτρο mondeo fl mk3 ή c5 mk1,5 exclusive στο θεμα ανεση για 5, χωροι πισω/πορτμπαγκαζ,ταξιδι. Αν και στα αλογα αυτα με 5 ατομα παντα και κιλα καροτσας μαλλον θα θες το κατι παραπανω απο δυναμη.
Υποψιν οτι οι πισωκινητες πλατφορμες εχουν ενα θεμα στους πισω χωρους.
Outsider Lancia thesis με αυξημενο κοστος αλλαγης αμορτισερ. Τη βλεπει η E w211 και ζηλευει σε πολλους τομεις. Φοβερο αυτοκινητο.
Νονος στα πρηζει αυτο -> https://www.car.gr/11477846-citroen-c5-3-0-v6-exclusive και στα @@ σου με 4,5 που κανει αν κατι ζητησει...
-
3690 λέει τώρα...
-
Χωρίς τέλη κυκλοφορίας ....
-
Κούνα του 3000 και το πήρες... τα τέλη ποσο είναι;
-
920 euro
-
Από όσο ξέρω τον kapami, σιχαίνεται το πετρέλαιο, οπότε κακώς του προτείνετε diesel.
Όσο για τα Saab, είναι για μένα καλύτερα αυτοκίνητα στον δρόμο από τα αντίστοιχα Volvo. (Είχα βρει το ίδιο κοψοχρονιά τότε και S60 Νονέ, αλλά δεν το προτίμησα ) Βέβαια, ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για άνεση, οπότε δεν αποτελεί πρόβλημα αυτό και ίσως του ταιριάζει περισσότερο το πιο μαλακό Volvo. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που έβαλα όμως (9-5 με 260 άλογα, τετρακίνηση κλπ) είναι σαφώς καλύτερο από τα S80 που προτάθηκαν και είναι και δίλιτρο.
Superb καινούριο (1.4, 150 άλογα, DSG) πάει σχεδόν 30 χιλιάρικα, οπότε ξεχάστε το. Μεταχειρισμένο δε έχει ίδια τιμή με πολύ καλύτερα αυτοκίνητα (π.χ. 5άρα, Saab-Volvo κλπ), οπότε δεν έχει κανένα νόημα.
Μια E-Class πάντως είναι ό,τι ψάχνει ο kapami.
-
Πρόσεξε με τις E-class ,ειδικά με τις W-211, ισχύει ότι οσο πιο καινούργιες τόσο καλλίτερα έχουν λύσει πολλά προβλήματα ιδανικά μόνο face lift !
https://www.honestjohn.co.uk/news/misce ... -used-car/
-
Για το 3λιτρο c5 τα χα υπολογισει ολα βεβαια.
Δια τo συγκεκριμενο saab κοστιζει 7 χιλιαρικα πανω παντως απ το s80, κι ας ειναι αμαξι λιγο πιο νεας ''γενιας'' απο το s80. Προσωπικα το προτιμω απο μια E class που παιζει στα ιδια χρηματα,σαφως ανωτερο,δυνατο,4κινητο. Βεβαια ειναι και το αισθητικο που για εμενα ειναι εντελως fail μεσα-εξω.
Kapami πρεπει να κοιταξεις κατι σημαντικοτατο γυρω απο το οποιο εχουν στραφει τα ποστ μου και το εχω αναφερει και εμμεσως πλην σαφως και στο προηγουμενο ποστ.
Θες αμαξι για πεντε (5) οχι 4...
Ειναι ενα πραγμα που τα περισσοτερα μεγαλα γερμανοσουηδικα συνηθως δε προσφερουν παροτι ειναι μεγαλα αυτοκινητα και γι αυτο ειπα ν αποφυγεις πισωκινητες πλατφορμες κυριως. Θυμαμαι να καθομαι σε μεγαλο lexus πισω ,ειλικρινα δε θυμαμαι ποιο ,και να γελαω με τον χωρο. Καλως κακως ιστορικα οι γαλλοι προσεφεραν παντα σχεδον καλυτερα τα πολυωρα ταξιδια με απαραμιλλη ανεση και χωρο. Γι αυτο ειπα μεχρι και για c5 mk1,5 exclusive, 5 ταξιδευουν εξαιρετικα. Ιδιως οι 3 πισω βασικα. Και γι αυτο ειπα και για mondeo mk3 γιατι εχει που εχει εξαιρετικο μεταξονιο, δεν ειναι σκληρο και παραλληλα εχει στενο πισω τουνελ. Μη σου κανει εντυπωση αν βολευτουν 5 καλυτερα σ ενα προσθιοκινητο seg D με μεγαλο εσωτερικο πλατος και 450-500 λιτρα πορτμπαγκαζ αντι σ ενα πισωκινητο/τετρακινητο seg E.
Σκεψου τωρα να βαλεις 5ο πισω σ αυτο το saab π.χ...Αυτο ας πουμε δε θα μου περναγε απαρατηρητο,ιδιως σ αυτα τα χρηματα...αντι ενος ακριβοτερου superb 1.8 της ιδιας χρονιας που τηρει επαξια τις προδιαγραφες χωρων
https://www.car.gr/12673273-ford-mondeo ... full-extra -
Το Mondeo ίσως και να επαρκεί από άποψη χώρων (μπορεί και όχι βέβαια), αλλά δεν υπάρχει αυτόματο στο car.gr. Να κοιτάμε και τις απαιτήσεις, ε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Mondeo ίσως και να επαρκεί από άποψη χώρων (μπορεί και όχι βέβαια), αλλά δεν υπάρχει αυτόματο στο car.gr. Να κοιτάμε και τις απαιτήσεις, ε;Θα μπορούσε να το δει και καινούργιο στα 20+, βέβαια δεν ξέρω πόσο + πάει. Kapami;;; Έναν καλύτερο προσδιορισμό budget;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δεν υπάρχει σε αυτόματο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν υπάρχει σε αυτόματο.Πλάκα κάνεις!!!
Δεν το ήξερα αυτό.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Μεγαλο οικογενειακο