-
Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος τι να προτιμήσω?
Dacia duster 1.5d 4x4 καινούργιο ή Nissan qashqai 1.6d 4x4 μεταχειρισμένο σε κατάσταση καινούργιου αλλά του 2015 με 60.000χλμ.
???? -
Dacia duster 1.5d 4x4 καινούργιο ή Nissan qashqai 1.6d 4x4 μεταχειρισμένο σε κατάσταση καινούργιου αλλά του 2015 με 60.000χλμ.
???? -
???? -
Για τι προφίλ χρήσης?
Τα είδες και τα δύο?
Εσένα τι σου άρεσε?Απάντησε σε αυτά και η αλήθεια θα λάμψει από μόνη της.
-
Normαλ χρήση + μπασε- βγαλε μια βάρκα.
Και τα δύο μ αρεσουν.
Το ερώτημα είναι στα ιδια λέφτα καινούργιο ή λίγο καλύτερο μτχ.? -
Τα αυτοκίνητα αυτά έχουν δύο μεγάλες διαφορές: Το Κασκάι έχει καλύτερο διάκοσμο και είναι πιο ραφιναρισμένο από θόρυβο.
Από εκεί και πέρα βάζεις στη ζυγαριά τις εγγυήσεις και την καινουργίλα και αποφασίζεις. -
Πιστεύω ότι το καινούριο δεν συγκρίνεται με μεταχειρισμένο και δη qashqai που αν και best seller κινδυνεύεις να αντιμετωπίσεις τα γνωστα προβλήματα ποιότητας και συναρμογής. Άρα για μένα duster
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στα τόσα εκατομμύρια που έχουν πωληθεί ελάχιστα ειναι τα θέματα στο qashqai. Τι να πει και το duster δηλαδη. Από κάτω ειναι τα ιδια παντως οπως μου ειπε και ο μάστορας!
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Στα τόσα εκατομμύρια που έχουν πωληθεί ελάχιστα ειναι τα θέματα στο qashqai. Τι να πει και το duster δηλαδη. Από κάτω ειναι τα ιδια παντως οπως μου ειπε και ο μάστορας!το duster αν δεν κάνω λαθος έχει πάρει 3 αστέρια στα test ασφαλείας Επισης μέσα δεν είναι ποιοτικό .Το qq επειδή το έψαχνα κάποτε έχουν σοβαρά θέματα με τριγμούς και τα πλαστικά του οπως και στο καινούργιο τα προβληματα παρέμειναν
-
Καλημέρα. Καταρχήν να πω στον φίλο πως ένα αυτοκίνητο με 60000 χλμ στην πλάτη του μοιάζει σαν καινούργιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι. Το δικό μου με σχεδόν 120000 επίσης μοιάζει σαν καινούργιο αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δεν είναι.
Από εκεί και μετά το duster ούτε στην τελευταία του γενιά δεν έχει τον ποιοτικό χαρακτήρα ενός qq. Tα 3 αστέρια και όχι περισσότερα τα πήρε καθότι δεν έχει ούτε καν σαν επιλογή κάποια μοντέρνα συστήματα ασφάλειας με σημαντικότερη την έλλειψη του αυόνομου φρεναρίσματος. Κρίνοντας από το δικό μου duster και έχοντας δει το καινούργιο μπορώ να πω πως αυτό το τελευταίο είναι αισθητά αναβαθμισμένο και έχοντας αξιόπιστα μηχανικά σύνολα αναρτήσεις στήσιμο και συναρμογή μόνο καλά μαντάτα επιφυλάσσει για τους υποψήφιους αγοραστές του ως προς την αξιοπιστία, την οικονομία την άνεση και την χρηστικότητα. Για εμένα το δίλημμα δεν υφίσταται εκ των πραγμάτων. Duster με κλειστά τα μάτια. -
Ορθοτατο το παραπάνω σχόλιο .
-
Αν και έχω QQ και εγώ Duster θα αγόραζα σε αυτή την περίπτωση. Νομίζω ότι πρέπει να έχει και πιο κοντή πρώτη σε σχέση με το QQ, το οποίο βοηθάει για την δουλειά που το θέλεις.
Το QQ ούτε καινούργιο δεν είναι 'σαν καινούργιο', όχι μετά από 60.000Km
Επίσης, από το forum τουλάχιστον, φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες Duster είναι πολύ πιο ικανοποιημένοι από τους ιδιοκτήτες QQ, ενώ και από θέμα αξιοπιστίας δεν φαίνεται να τους έχουν παρουσιαστεί προβλήματα. -
Πάντως το Nissan έχει και πιο δυνατό κινητήρα μην ξεχνάμε, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για επιταχύνσεις, άνεση στο ταξίδι κτλ.
-
Κι έλεγα, κάνεις δεν θα το πει;
Πέρα από όλα τα άλλα που προαναφερθηκαν, ίδια είναι ρε παιδιά ο 1,5 της Renault με τα 110 άλογα και ο 1,6 με τα 130; -
Τι έκδοση είναι το QQ και τι έκδοση σε ενδιαφέρει για το duster;
-
Πριν ενάμιση μήνα με απασχόλησε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Τελικά κατέληξα σε QQ me 100000 xm άψογα συντηρημένο,αγρατζούνιστο και με φουλ εξοπλισμό(ηλιοροφη,καμερες κλπ)Το πήγα στην αντιπροσωπεία για έλεγχο και δεν πίστευαν ότι το αμάξι έχει αυτά τα χμ.Μετά από 2.500 χμ που έχω κάνει το αμάξι δεν τρίζει,τραβάει σα δαίμονας(1.6 με 130 άλογα και 32.5 κιλά ροπή).Το duster δεν μου άρεσε στο δρόμο γιατί γέρνει πολύ,ειδικά σε σχέση με το qq μου με τις 18άρες ζάντες.Έχω και ένα χρόνο εγγύηση.Το θέμα είναι από ποιον θα το αγοράσεις.Και μου βγήκε και 2 χιλιάδες φτηνότερο.
-
Εκτός από αυτά που λένε τα παιδιά,σκέψου ότι το ένα είναι euro 5 και το άλλο euro 6 παίζει σημαντικό ρόλο γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο μεθαύριο.Σε μια πόλη της Γερμανίας απαγόρευσαν τα euro 5.
Θα μου πεις εδώ κυκλοφορούν euro 4 μέσα στη Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη τα euro 5 θα απαγορεύσουν;
Εκτος και αν είσαι επαρχία οπότε αλλάζει το πράγμα.
-
Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα να πω στον φίλο sxinthecity. Τίποτε άλλο. Το qq δεν παύει να είναι ένα πολύ αξιόπιστο προϊόν αλλά άλλη αίσθηση σου δίνει το καινούργιο και άλλη το χρησιμοποιημένο. Φίλος έδωσε ένα καλό ποσό και πήρε πριν λίγα χρόνια ένα ML μεταχειρισμένο με κάποιες δεκάδες χλμ αλλά σε κατάσταση 'καινούργιο'. Στην αρχή όλα καλά. Μετά...
-
Θα συμφωνήσω.Κι εγώ αν ήταν πιο σφιχτό το duster στο δρόμο,καινούριο θα έπαιρνα.Είναι θέμα προτεραιοτήτων που θέτει κανείς.
-
Το μτχ είναι ελεγμένο και όντως σε κατάσταση καινούργιου. Το θέμα όμως παραμένει ΄'κούτα' ή μτχ?
duster1,5d 4x4(new) vs qashqai 1.6 4x4(used)