-
off the record, μη μπερδεύεις lpg με cng..
Αν δεν έχεις θέμα με τις μάρκες, seat ibiza, leon, τέλος του χρόνου arona και skoda octavia..
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
off the record, μη μπερδεύεις lpg με cng..Αν δεν έχεις θέμα με τις μάρκες, seat ibiza, leon, τέλος του χρόνου arona και skoda octavia..
- vw polo και golf
-
Μαλλον εσυ το μπερδευεις ! Εγω μιλησα για Gtron και φυσικο αεριο. Ειδες πουθενα κατι αλλο;Που ειδες το λαθος;
-
Μια διατύπωση έκανα διότι συνήθως συγχέονται αυτές οι έννοιες, μην εξάπτεσαι..
-
Μαλλον επειδη λεγομαι ασχετος ειπες να με βοηθησεις ε; Κανενα προβλημα φιλε μου!
-
Εφτασε η ωρα να αποχωριστω το πολυαγαπημενο μου Audi A3 2008 1.4 TFSI. Σκεφτομαι να παρω το καινουργιο μοντελο στον μικρο κινητηρα των 1000cc. Δεν ειμαι ανθρωπος του γκαζιου και στο test drive ο κινητηρας αυτος μου φανηκε αξιοπρεπεστατος.
Οδηγησα και το Q2 σαν κατι πιο φρεσκο. Δε μου αρεσε ιδιαιτερα. Το αισθανθηκα με αρκετες κλισεις στις στροφες ( λογικο αλλωστε).
Για το Α3 βεβαια εχω τον ενδοιασμο οτι θα βγει καινουργιο μοντελο που στην Ελλαδα θα κυκλοφορησει μαλλον τελη 2019. Αξιζει να το περιμενω; εχει ακουσει κανεις σας κατι γι αυτο;και τελος! εσεις τι ΘΑ διαλεγατε; Α3 σταθερη δοκιμασμενη αξια ή Q2 με το λιγο παραξενο παρουσιαστικο με ηχεια μονο μπροστα!!; και χωρις προβολεις LED...
Περιμενω γνωμες σας παιδια γιατι εχω μπερδευτει λιγο!
-
Αν αγορασεις τωρα Α3 θα δεις αρκετα συντομα μια μεγαλη πτωση στην μεταπωλητικη αξια του
-
Δεν είναι μικρό το χρονικό διάστημα της αναμονής μέχρι να φτάσει στις εκθέσεις το καινούριο Α3.
Από την άλλη, αναρωτήσου αν έχεις λόγο να πάρεις ψηλό αμάξι το οποίο σου φαίνεται και λίγο παράξενο ως προς το παρουσιαστικό του, όπως γράφεις
Γιατί όμως να εγκλωβιστείς μόνο σε αυτά τα δύο μοντέλα, δε σου αρέσει κανένα άλλο;! -
Μεταξύ των δύο, Α3 εύκολα! Και ναι μεν θα αλλάξει σχετικά σύντομα το μοντέλο, αλλά γι' αυτό το λόγο το παρόν μοντέλο πωλείται φορτωμένο με εξοπλισμό σε καλή τιμή (για Audi). Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι το νέο μοντέλο (όταν έρθει) θα κοστίζει κάποια χιλιάρικα παραπάνω με αντίστοιχο εξοπλισμό...
-
Ακόμα κι αν δεν είσαι άνθρωπος των αλλαγών, μην πάρεις το ίδιο μοντέλο. Πέρασε μια δεκαετία, άλλαξε κάτι στη ζωή σου.
Από τα δύο, το σουβλάκι από μένα. -
Δες κάτι άλλο...έχεις πολλές επιλογές όμως και θα μπερδευτείς όμορφα όμως
Ξεκινά δες τι μπορείς να πάρεις στα €€ αυτά, δοκίμασε τα και δες κάτι διαφορετικό... Έτσι για την εμπειρία και να μην το μετανιώσεις μετά.. -
Ε ναι ρε φίλε είχες 10 χρόνια το ίδιο αμάξι και θα αγοράσεις πιθανόν για αλλά 10 το ίδιο μοντέλο; Και το καλύτερο αμάξι του κόσμου να ήταν θα το βαριόμουν προσωπικά. Φυσικά το δίλημμα που βάζεις με το q2 είναι δύσκολο γιατί πρόκειται για ένα απόλυτα αδιάφορο αμάξι που το ψωνίζεις μόνο με την λογική να πάρεις ντε και καλά αουντι
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τίποτα απο τα 2...υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα απο το Q2 και απο το παρα πολυ παλιο και ξεπερασμένο πλέον Α3.
-
Ωραία όλα αυτά που λέτε, αλλά επειδή τα αυτοκίνητα τα ζεις από μέσα, το εσωτερικό του προηγούμενου Α3 καμία σχέση δεν έχει με το εσωτερικό του τελευταίου Α3. Σίγουρα λοιπόν δεν σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγείς το ίδιο αυτοκίνητο.
-
Το 2019 το καινούριο, το 2021 το facelift... Με αυτό το σκεπτικό δεν πρόκειται να αγοράσεις αμάξι. Αν σου αρέσει το τωρινό Α3 κ πληρεί τα στάνταρ σου αγόρασέ το. Όντως σε καλή τιμή παίρνεις ένα καλό εξοπλιστικά πακέτο. Το Q2 έχει αδιάφορο βασικό εξοπλισμό..
Συμπερασματικά, θα κοιτούσα κ αλλού, πχ σε αυτά τα χρήματα: kia ceed 1.4 140ps, εκτός του επιπλέον εξοπλισμού, έχεις καλύτερη πίσω αναρτηση, περισσότερο χώρο αποσκευών ΚΑΙ 7 χρόνια εγγύηση.
-
Δεν ειναι ετσι xplicit: εκτος του οτι το facelift θα βγει 2023, μιλάμε για ενα αυτοκίνητο που ηδη εχει ανακοινωθει ο αντικαταστατης του σε 3 μηνες περιπου.
-
Και εγώ δεν είμαι κατά το να παίρνεις ενα αμάξι όταν έχει ανακοινωθεί ότι έρχεται το νέο άμεσα αφού το παίρνεις φορτωμένο εξοπλισμό σε πολύ καλή τιμή.
Απλά η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία δεν είναι καλή για τέτοια ενέργεια για κανέναν αμάξι.
Όλα τα αμάξια από εδώ και μπρος ακόμα και τα φθηνά σε 2-3 χρόνια από τώρα θα έχουν όλες τις ηλεκτρονικές οθόνες που λείπουν τώρα από το τρέχων μοντέλο. Σκέψου δλδ το α3 του 2018 με παραδοσιακό ταμπλό το 2022 πως θα μοιάζει! Σε 4 χρόνια ακόμα και τα αμάξια των 15 χιλιάδες θα έχουν tft οθονες, φαντάσου τι θα γίνεται στην κατηγορία του α3! Εκτός αν σου αρέσει η ρετρό διάθεση!Μετά το σημερινό α3 προσφέρει όλα τα βοηθήματα ασφαλείας που σε 3 χρόνια θα υπάρχουν σε όλα τα αμάξια; Αν όχι πάλι θα είσαι τελείως ξεπερασμένος.
Το 2023 εσύ δεν θα έχεις ούτε acc όταν δίπλα σου θα υπάρχει προχωρημένη ημιαυτόνομη οδήγηση! Πόσο πριμιουμ θα νιώθεις;
Και μην χρησιμοποιείτε το γνωστό επιχείρημα ότι έτσι δεν αγοράζεις ποτέ! Οι χρόνιες που διανύουμε είναι σαρωτικές στον τομέα του infotainment στα βοηθητικα συστήματα ασφαλείας στην αυτόνομη οδήγηση και στα υβριδικά δεν θα πω τόσο πολύ τα 2 τελευταία γιατί θεωρώ ως το 2025 είσαι οκ και χωρίς αυτά.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απόλυτα σωστός. Μην πάρεις κάτι χωρίς όλα τα διαθέσιμα συστήματα ασφαλείας.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ακόμα κι αν δεν είσαι άνθρωπος των αλλαγών, μην πάρεις το ίδιο μοντέλο. Πέρασε μια δεκαετία, άλλαξε κάτι στη ζωή σου.
Από τα δύο, το σουβλάκι από μένα.Είπε ο άνθρωπος ότι τον χάλασε η οδική συμπεριφορά, αλλά αφού εμάς δεν πειράζει... ΟΚ!!!
-
Ασφαλώς, εγώ επιμένω στη γνώμη μου: Μην πάρεις το ίδιο, δοκίμασε κάτι διαφορετικό. Αν σε χάλασε η οδική συμπεριφορά, θα μάθεις να κινείσαι λίγο πιο αργά και συνετά. Το κάνουν άλλωστε αυτό τα τζιποειδή, σε βάζουν σε πιο χαλαρό ρυθμό μετακίνησης.
Και μη μιλήσει κανείς για ενεργητική ασφάλεια, σιγά μη βγάλουμε επικίνδυνο το Q2. Ή σούπερ σπορ το Α3 δεκαετίας.
Σταυρολεξο για δυνατους λυτες