-
Τελικά από την πορεία του νήματος μάλλον δεν το διαβαζει κανείς κάτοχος! Το 90% των σχολίων αφορούσε το πότε θα κυκλοφορήσει και μετά σχόλια για τις τιμές. Ένα χρόνο που κυκλοφορεί μετά δυστυχώς αναδραση χρήσης δεν έχουμε
-
Δεν ξέρω αν έχουμε εδώ κατόχους . Στο κλάμπ και στο Φ/Β γράφουν και βάζουν και φωτό . Ισως απλά διασκεδάζουν τόσο και ξεχνάνε να μας ενημερώσουν ...
Αλλωστε όπως λένε και οι αμερικάνοι no news , good news...
-
Καλά δεν το λέω για κακό μπας και πάρω καμιά απάντηση σε αυτά που ρωτάω
-
Ολα καλα και ωραια αλλα δεν μπορω την εμφανιση του ρε γμωτο.
-
E ενταξει αν εξαιρέσεις την μουρη που με τα δυο επιπεδα για τα φωτα ειναι λιγο υπερβολικη και φουτουριστικη από το πλαι και πίσω δεν έχει ψεγαδι!
-
Εμένα μου φαίνεται πολύ επιβλητικό και ιδιαίτερο σαν αυτοκίνητο. Υποκειμενικά όλα αυτά βέβαια.
-
Xc40/ds7 > 3008> x1> gla> tuscon> tiguan/kuga> q3> c5> crv/eclipse
Κάπως έτσι τα βλέπω, υποκειμενικά φυσικά. Ίσως gla πιο κάτω και c5 ελάχιστα πιο πάνω.
-
το c5 δεν μπορει να είναι τόσο μακρια από το 3008 όταν μοιράζονται τόσα κοινα μέρη! μην τρώμε τον παπα του ψευδοπριμιουμ...
-
Κάπως έτσι τα βλέπω, υποκειμενικά φυσικά. Ίσως gla πιο κάτω και c5 ελάχιστα πιο πάνω.
Το CRV που έχεις βάλει τελευταίο είναι φοβερό αυτοκίνητο και από στήσιμο και γενική συμπεριφορά. Καμία σχέση με το eclipse.
Το οδήγησα όταν έψαχνα σε AWD 1.5 190hp auto και έπαθα πλάκα. Για μένα πολύ καλύτερο από 3008 και c5 ειδικά σε 4κίνητο.
-
Για εμφανιση καθαρα μιλουσαμε δημητρη.
Εννοειται ειναι πιο πανω απο αλλες πλευρες
-
ΟΚ. Δεκτό! Η εμφάνιση είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα Από κοντά πάντως το CRV είναι πολύ πιο ωραίο και επιβλήτικό σε σχέση με τις φωτογραφίες.
Αν η Honda του έβαζε ένα infotainment της προκοπής και στην Ελλάδα υπήρχε σοβαρός αντιπρόσωπος θα ήταν η απόλυτη τελειότητα.
-
Για αυτό πουλάνε όλα τα αμάξια . Γιατί ο καθένας μας τα βλέπει αλλιώς .
Εντάξει το τελευταίο , είναι τελευταίο μάλλον για όλους , αλλά για μένα 40 σε αντίθεση με το 60 για παράδειγμα , δεν είναι αρμονικό και το πίσω μέρος με ενοχλεί .
Ετσι περνάει μόνο το τελευταίο . Q3 , C5 , CRV ανεβαίνουν θέσεις και η τελευταία 3άδα είναι kuga , XC40 και eclipse.
Τα άλλα βράζουν στο ίδιο ζουμί και πλέον θέλουν κάποιον που έχει διάφορες προτεραιότητες για το καθένα .
-
Σαν να εχω τον κουμπαρο μου μπροστα που λεει ακριβως τα ιδια για το 40. Χαχα
Οσον αφορα το c5, ισως πρεπει να αναθεωρησω να το ψαξω καλυτερα απο κοντα + td. Τιμιο αμαξι, το εξοπλιζεις καλα και η τιμη δεν ξεφευγει τραγικα.
Στα γρηγορα ενα C5 diesel auto, feel, μαυρη οροφη, πανοραμικη, nav, μεταλλικο στα 36κ
Αντιστοιχα ενα παρομοιο 40 t3 , 8-10κ πιο ακριβο. Τεραστια διαφορα.χμμ
-
γιατι τοσο χαμηλα το eclipse?
-
αλλά για μένα 40 σε αντίθεση με το 60 για παράδειγμα , δεν είναι αρμονικό και το πίσω μέρος με ενοχλεί .
Δεν συμφωνώ σε όλα με τον περιπλανώμενο, αλλά σε αυτό συμφωνώ 100%. Μέτριο (προς χάλια για εμένα) είναι το XC40, δεν θα το αγόραζα με τίποτα, καθαρά λόγω εξωτερικής εμφάνισης.
-
Δεν αντεξα, πηγα,ειδα εφυγα. Td απο βδομαδα διοτι πουλησε αυτο που ειχαν και περιμενει αλλο. Εξηγησα οτι θελω να παω στον δρομο που πηγαινοερχομαι δουλεια, οποτε μου αφησε ανοικτο να το δανειστω για σουκου. ( καλη φαση, αν και 1 2 ωρες αρκουν, γα τσεκαρισμα μπαγκαζια, parking κλπ)
Απο κοντα
Θετικα:
Ευρυχωρο, σχετικα επιβλητικο, 3 καθισματα πισω συρομενα, συμαζεμενο τιμονι, τεραστιος χωρος στον τεμπελη.
Αρνητικα:
19ρες υπερβολη στην shine, σκληρα πλαστικα παντου, ειδικα πανω απο το καντραν και συνοδηγο το οποιο μου ρκανε εντυπωση.( πλεον τα πιο πολλα εχουν μαλακα πανω μερη). Επισης δν μου αρεσαν κατι σαν θολους που εχει πλαγια και μπροστα. Το λευκο δν του παει.
-
@bolt , Γιαννενα ε? Με ποιον μιλησες?
-
Εμ, με τον υπευθυνο νομιζω δν κρατησα ονομα ειχε πολυ δουλεια, εχει φερςι καμποσα μτχ και ξεχυθηκαν οι γιαννιωτες για φτηνες αγορες. Ειναι γνωστο πως εδω εχουνε/εχουμε 4 αυτοκινητα καθε οικογενεια.
Μια κυρια με κατευθυνε να μιλησω στον παλικαρο. Και αυτος και ενας ακομα στην πεζω φαινονται χαλαροι/σωστοι τυποι.
Βολβο πιο επισημα πραγματα.
-
Εισαι απο γιαννενα; πως σου φανηκαν εσενα;
-
Απο Γιαννενα ειμαι κι εγω . Τον ιδιοκτητη ξερω, τα παιδια τα ξερω φατσικα. Δεν το κοιταξα φιλε το C5 . Δεν ενδιαφερομαι για αυτη την κατηγορια και πολυ, καθοτι δεν εχω οικογενεια, και το γκαζι ειναι πολυ πανω στις προτεραιότητες μου
Δλδ ενα 308 gti θα ηταν πολυ κοντα στα θελω μου . Η citroen δεν βγαζει κατι που να με ελκύει πλεον
NEO CITROEN C5 AIRCROSS