-
Εμένα στο μεσεντζερ μου είπαν για αρχή της χρονιάς.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εμένα στο μεσεντζερ μου είπαν για αρχή της χρονιάς.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τη να πω....μηπως ειναι θεμα αντιπροσωπων???....παντως με προσκαλεσαν αν ενδιαφερομαι να πηγαινα να δω το DS7 γιατι σημερα το ειχαν φερει στην αντιπροσωπεια....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο γαλλικό σάιτ ξεκίνησε η ανάρτηση τιμών και εξοπλισμών...
-
6 τελικά οι εκδόσεις εξοπλισμού στην Γαλλία! Με το σταγονόμετρο ο εξοπλισμός από έκδοση σε έκδοση.
Ακόμα και η φουλ έκδοση shine δεν έχει στάνταρ το grip control, part assist+ full led, connectedcam citroen.
Οι δύο πρώτες δεν έχουν ούτε την οθόνη tft ούτε μιρορ κινητό και nav, αναδιπλουμενους καθρέφτες , αισθητήρες μπροστά κάμερα οπισθοποριας. Οι 3 πρώτες δεν έχουν κάρτα εισόδου ούτε τα έξτρα αναπαυτικά καθίσματα που διαφημίζει η Σιτροέν ούτε ασύρματη φόρτιση.
Δλδ για εμένα από την 4 έκδοση και μετά αρχίζει ο σοβαρός εξοπλισμός με την feel (29 βενζίνη, 31.5 ντίζελ, 33 αυτόματο ντίζελ για Γαλλία πάντα).
Η feel νομίζω ότι είναι λίγο πιο πλούσια από την allure οπότε τα 33 για 1.5 130 ΕΑΤ8 στην feel στην Γαλλία φαντάζουν vfm.
Θεωρώ πάντως ότι είναι λάθος που δεν βάζει την tft screen οργάνων παντού. Έτσι η χαμηλότερη τιμή από το 3008 ξεθωριάζει κάνοντας το 3008 να δείχνει καλό vfm για κάποιους που θέλουν οπωσδήποτε ηλεκτρονικη οθόνη οργανων
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και σε εμένα σήμερα από τον γιαννιρη για οκτωβρη μου είπαν. Όταν τους είπα ότι έξω λένε για Δεκέμβρη. Ε μετά άρχισε να τα μασάει Οκτώβρη Νοέμβρη δεν έχουμε δώσει και ραντεβού μου λέει!...και μου πρότεινε να πάω να δω το ds7 που φυσικά ούτε τιμές έχουν ακόμα βγάλει ούτε αν είναι ντίζελ ή βενζίνη το εκθεσιακό που μου πρότεινε να δω ήξερε!!!
-
Οι εκδόσεις μπίζνες δεν έρχονται ποτέ στην Ελλάδα .
Αρα μιλάμε για 4 εκδόσεις που στην ουσία είναι τρείς αφού η στάρτ είναι μόνο για το βενζίνης 130 . Ισως για νοικιάρικα .
Εδώ μπορεί να μην την φέρουν καθόλου , αλλά και η live έχει αρκετά .Σύγκριση
https://www.citroen.fr/vehicules-neufs/ ... oss.html#0Η Φηλ βλέπω να είναι μια καλή έκδοση .
-
Όντως η feel είναι η πιο vfm. Εγώ βλέπω τα @αματα χρηματοδοτικά των ...πλουσίων Γάλλων! Για το φηλ το βενζίνη 29150 αρχική . 30% δλδ 8745 προκαταβολή 59 δόσεις Χ318,28 και 25% στο τέλος 7287 δλδ 34810 πληρώνεις συνολικά δλδ μια επιβαρύνση 19.5% για 5 χρόνια 3.9% ετήσια! Απλά άψογα! Καμία σχέση με τα 8.5% τα δικά μας επιτόκια ή τα άτοκα που πρέπει να δώσεις 35% προκαταβολικά και να εξοφλήσεις σε 36 τεράστιες δόσεις. Φοβερό πρόγραμμα οι Γάλλοι.
-
Το χρηματοδοτικό είναι θέμα των τραπεζών, και στην Ελλάδα τα επιτόκια δανεισμού είναι πολύ υψηλά.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Όντως η feel είναι η πιο vfm. Εγώ βλέπω τα @αματα χρηματοδοτικά των ...πλουσίων Γάλλων! Για το φηλ το βενζίνη 29150 αρχική . 30% δλδ 8745 προκαταβολή 59 δόσεις Χ318,28 και 25% στο τέλος 7287 δλδ 34810 πληρώνεις συνολικά δλδ μια επιβαρύνση 19.5% για 5 χρόνια 3.9% ετήσια! Απλά άψογα! Καμία σχέση με τα 8.5% τα δικά μας επιτόκια ή τα άτοκα που πρέπει να δώσεις 35% προκαταβολικά και να εξοφλήσεις σε 36 τεράστιες δόσεις. Φοβερό πρόγραμμα οι Γάλλοι.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικο ειναι γιατι η Γαλλια ειναι στο QE.
-
Για τους 1-2 που δεν καταλαβαινουν τι είναι το qe (χιχιχ) ....
https://www.euretirio.com/posotiki-xala ... ve-easing/
Αν υπήρχαν τέτοια προγράμματα και εδώ όλοι θα τρέχαμε στις αντιπροσωπείες να αλλάξουμε αμάξι!
Και να δεις πως θα έβγαζαν παραδακι οι τράπεζες (εντάξει όχι με 8.5% με 4% αλλά όχι ένα δάνειο την βδομάδα αλλά δέκα τη μέρα!) και θα δούλευαν οι αντιπρόσωποι!
Τώρα με το 8.5% περιμένουν οι τράπεζες και οι ντηλερ τον πελάτη στην γωνία για να πιάσουν το θύμα στο δοκανο....οι ντηλερ θα τζιραραν τρέλα οι τράπεζες θα γέμιζαν πελατακια που οκ δεν θα τα ξεζουμιζαν αλλά θα ανέβαινε το αποθεματικό τους. Τώρα αρκούνται στους λίγους και απλά τους πίνουμε το αίμα...Ο χρήστης wantone έγραψε:
Όντως η feel είναι η πιο vfm. Εγώ βλέπω τα @αματα χρηματοδοτικά των ...πλουσίων Γάλλων! Για το φηλ το βενζίνη 29150 αρχική . 30% δλδ 8745 προκαταβολή 59 δόσεις Χ318,28 και 25% στο τέλος 7287 δλδ 34810 πληρώνεις συνολικά δλδ μια επιβαρύνση 19.5% για 5 χρόνια 3.9% ετήσια! Απλά άψογα! Καμία σχέση με τα 8.5% τα δικά μας επιτόκια ή τα άτοκα που πρέπει να δώσεις 35% προκαταβολικά και να εξοφλήσεις σε 36 τεράστιες δόσεις. Φοβερό πρόγραμμα οι Γάλλοι.
Λογικο ειναι γιατι η Γαλλια ειναι στο QE.
-
Για δείτε κάτι για να καταλάβετε πως παίζουν οι τιμές εκεί ..
https://www.largus.fr/actualite-automob ... 60391.html
-
Εδώ η Σιτροέν θα μας ζαλίσει με το φοβερό άτοκο πρόγραμμα 36 δόσεων που πχ για το αμάξι το 1.5 ΕΑΤ8 των 33150 το οποίο θα ζητά 11600 προκαταβολικά και 600Χ36 μήνες!!!! Ποιος δεν έχει 12 χιλιαδες στην άκρη για αμάξι και να μπορεί να δίνει και 600 ευρώ το μήνα για 3 χρόνια!!! Μετά γιατί ο μο του στόλου είναι στα +15 χρόνια?!
-
Λοιπον καθομουν και χαζευα στην TV και βλεπω διαφημιση με την σιτροεν...επειδη ξεκινησαν τα σχολεια κανει προσφορες στα αυτοκινητα της με την ονομασια 'back to school'....και μετα μου λετε για εκδοσεις και πωλησεις...οταν φτανει μια εταιρια να προσφερει οποιαδηποτε σεζον τα αμαξια της σε προσφορες σημαινει οτι το ενδυναμη αγοραστικο κοινο αδυνατει να παρει ευκολα αμαξι....οποτε υπαρχουν ελπιδες να βγαλει καμιαω προωθηση και το c5 μολις ερθει με τιτλο 'its cristmas time' ή 'santa claus is coming to town'....χαχαχαχα λεω τωρα εγω ο ονειροπολος....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει αυτό είναι της λογικής πως να διατηρήσω επίκαιρες διαρκώς τις προσφορές που έχω. Δλδ αποφασιζει να έχει διαρκώς προωθητικά για να πουλάει και μια το ονομάζει καλοκαιρινές και φθινώπορο μια χειμωνιάτικες κοκ. Είναι η γνωστή τακτική πως να ανανεώνω το ενδιαφέρον το υποψηφίου πελάτη και πως να δικαιολογώ τις προσφορές.
Τα τελευταία χρόνια νομίζω μέχρι και black friday έχει υπάρξει!
Και δεν το κάνει μόνο η Σιτροέν. Και η πεζω το κάνει και bmw το κανει , και η Όπελ και πάει λέγοντας.
Το θέμα είναι να είναι πραγματικές και στα ψιλά γράμματα.
Το πρόγραμμα του 35% προκαταβολικά και 36 άτοκες δόσεις δουλεύει στην ελληνική πραγματικότητα μέχρι τα 15 -16 χιλιάρικα. Δίνεις 5-5,5 μπροστά και ως 290 ευρώ για 3 χρόνια. Μια χαρά. Όταν πας όμως στα 28Κ τα +500 ευρώ ανά μήνα είναι υπερβολή.
Πρέπει να το σπάσουν 35 μπροστά 25 στο τέλος και 60 δόσεις με 5% επιτόκιο.Ερώτηση : στα 2 + 3 χρόνια επέκταση εγγύησης τα +3 τα πληρώνεις αν θες ; Τι κόστος;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Την επέκταση εγγύησης δεν την πληρώνεις .
Το 3 κροςμπακ σας το έβαλα , αλλά σχόλια δεν είδα .
Kdeligior θα ήθελα να δεις στο κάρ τι παίζει με καινούργια ή με λίγα χλμ Γκράντλαντ . Ισως υπάρχει κάτι που σου αρέσει και σε βολεύει η τιμή του .
-
Αφού δεν την πληρώνεις γιατι λέει 2 εργοστασιακή +3 επίσης εργοστασιακή και δεν λέει κατευθείαν 5 χρόνια;
-
Ε στο πουλάει για υποχρέωση
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Αφού δεν την πληρώνεις γιατι λέει 2 εργοστασιακή +3 επίσης εργοστασιακή και δεν λέει κατευθείαν 5 χρόνια;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σου κάνει δώρο ακόμα +3χρονια, αλλά έως συνολικά 60000χμ(2+3=5). Έχει και προγράμματα +3χρονια έως 80000 και 100000 τα οποία τα πληρώνεις.
-
Μεγαλη εμπιστοσυνη βλεπω εχει στα αμαξια της!!! δλδ μέχρι 12000 χλμ /ετος ειναι σιγουρη οτι δεν θα σου βγαλουν θεμα και δεν χρεωνει έξτρα την εγγυηση!!! στα 16000 και πολυ περισσότερο στα 20000/ ετος ζητάει λεφτα να προπληρώσεις εναντι πιθανής βλάβης!!
Τουλάχιστον δίνει εργοστασιακη εγγυηση και όχι απο ασφαλιστικη που έχουν πολυ σκληρους όρους και με το παραμικρό σε πετανε εκτος... -
Τα δυο ετη ειναι υποχρεωτικα απο τον νομο, κανενα προιον δεν πωλειται, εκτος απο καποιες εξαιρεσεις, με μικροτερη της διετους εγγυησης στην αγορα της Ε.Ε
NEO CITROEN C5 AIRCROSS