-
Φυσικά οι υπολογισμοί έγιναν με τους τιμοκαταλογους που είχα αποθηκευμένους που ήταν οι περσινοι! Κοιτώντας τώρα το σάιτ ως εκ θαύματος η ινσπαιρ από 29850 πήγε 30450 στο αυτόματο και από 26700 σε 26900 στα απλό! Ομοίως στην φιλ από 29750 σε 30350 και από 32150 σε 32750
-
Αν έγινε κάτι τέτοιο μεγάλη πουστι@ να το μάθουμε...
-
Με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο με εφαρμογή του νέου ττ υπολογίζω σε ινσπαιρ απλό/αυτόματο/ φιλ απλο/αυτόματο το όφελος είναι: 560/1650/1070/1040. Δλδ η πιο συμφέρουσα επιλογή θα γίνει η ινσπαιρ αυτόματο ( με την προϋπόθεση ότι δεν θα ξαναπειραξουν τους τιμοκαταλογους για να τα φέρουν ίσα όλα)
-
Για άλλους δεν ξέρω εγώ μιλάω για όλους και ούτε συμβόλαιο έχω με κανέναν ούτε είναι ανηψιος του Συγγελίδη....
-
..λεγεται καπιταλισμός..
-
Αν έγινε κάτι τέτοιο μεγάλη πουστι@ να το μάθουμε...
Ναι μόνο η Σιτροέν θα το κάνει οι άλλοι παναγιες.... δυστυχώς οι εισαγωγείς αυτοκινήτων λειτουργούν με λογική του παπατζη....δεν θέλουν να σου πουλήσουν ένα αγαθό αλλά να σου αδειάσουν την τσέπη....
Οπότε έρχεται και κουμπώνει η ατάκα του πωλητή δεν μπορούμε να κρατήσουμε τιμή για μετά από 3-4 μήνες ....ότι προσφορά έχει εκείνο τον μήνα θα την πάρουμε!!!
Τα αλάνια του οικονομικού μαγειρεύουν τις αυξήσεις ώστε ότι κόψει το νέο ττ να το απορροφήσει ο εισαγωγέας/έμπορος και αν γκρινιάζει ο υποψήφιος αγοραστής έχουμε την καραμέλα του covid που καλύπτει τα πάντα.
Σου λέει μέχρι τώρα είχαμε χαμηλές τιμές εμείς αλλά σε τσάκιζε η φορολογία. Πλέον που μειώνεται η φορολογία πρέπει να βγάλουμε τα σπασμένα.
Οπότε αν ψωνίσεις τώρα το κάνεις με αυξημένο ττ αν ψωνίσεις με το μειωμένο θα πληρώσεις την διαφορά λόγω αύξησης άρα μια η άλλη.
-
Οκ ας το λένε και Παντελή! Εμείς πρέπει να το αναδεικνύουμε ως υπεύθυνοι πολίτες.
-
Για άλλους δεν ξέρω εγώ μιλάω για όλους και ούτε συμβόλαιο έχω με κανέναν ούτε είναι ανηψιος του Συγγελίδη....
Αυτό τώρα τι σημαίνει; Ότι οι κάποιοι γράφουν με δόλο; Ή κατευθυνόμενα;
-
Καπιταλισμός λέγεται το σύστημα που χρησιμοποιεί το κεφάλαιο ως βάση ανάπτυξη της οικονομίας.
Καμία σχέση με αυτό.
Ελληνική λαμογιά λεγεται
-
Όχι ρε Γυρε μην το χαλάς τώρα καπιταλισμός λέγεται ....οι άνθρωποι κοστολογούν βάσει του κόστους που έχουν! Δεν μαγειρεύουν τιμές! Λήξαν οι προσφορές αυξήθηκαν τα κόστη απλά εμείς είμαστε καχύποπτοι και λέμε τώρα ότι συνδέονται αυτά με την αλλαγή φορολογίας! Απλά είμαστε εγκάθετοι....
Η φάση θα θυμίσει τα επιδόματα ενοικιου για φοιτητές και λοιπούς! Μόλις βγήκαν οι ιδιοκτήτες ζήτησαν το επιδομα αύξηση! Κατά τα άλλα φιλολαϊκά μέτρα!
-
Η φάση θα θυμίσει τα επιδόματα ενοικιου για φοιτητές και λοιπούς! Μόλις βγήκαν οι ιδιοκτήτες ζήτησαν το επιδομα αύξηση! Κατά τα άλλα φιλολαϊκά μέτρα!
Ή όπως με την πτώση του ΦΠΑ π.χ. στην εστίαση. Δε σου μειώνουμε ανάλογα την τιμή γιατί εμείς έχουμε την χασούρα από το ιό που πρέπει να καλύψουμε.
-
Οπότε να μην βγαίνουν οι κυβερνώντες και τα παπαγαλάκια τους και να λένε δίνουμε κίνητρα στην αγορά! Να λένε βοηθάμε τους εισαγωγείς και εμπόρους να ορθοποδήσουν , εσύ καταναλωτη ότι πληρωνες θα πληρώνεις ....έτσι ας βοηθήσουμε τον Σ. και κάθε Σ. να εδραιωθεί λίγο καλύτερα στον θρόνο του....
-
Αυτό τώρα τι σημαίνει; Ότι οι κάποιοι γράφουν με δόλο; Ή κατευθυνόμενα;
Καταρχήν αν υπάρχει 'κατεύθυνση' αυτομάτως υπάρχει δόλος. Στην περίπτωση μας ναι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δόλο στα λεγόμενα τους, χωρίς όμως οικονομικό όφελος αν αυτό εννοείς με την 'κατεύθυνση'. Θες πέστο κόλλημα, θες παρωπίδες πάντως υπάρχει. Αν πέφτεις από τα σύννεφα λυπάμαι.
-
Το χρήμα ουδείς εμισησε!
Ο καθένας προσπαθεί να βγάλει το μεγαλύτερο κέρδος που μπορεί, και το κράτος και οι εισαγωγείς/έμποροι.
Όσο ποιό μακρυά απομακρύνεσαι από τη πηγή τόσο λιγότερο όφελος έχεις.
Δεν είπα κάτι άλλο παίδες.
-
Αρχικά οι τιμές ανέβηκαν εργοστασιακά . Σε όλες σχεδόν τις εταιρείες από ότι διαβάζω .
Σε κάποιες περιπτώσεις οι αυξήσεις δεν ήταν πραγματικές .
Παράδειγμα στο 3 αιρκρος που τις παρακολουθώ , έβγαλε μία φτηνή έκδοση , χωρίς οθόνη αλλά αρκετά κάτω από την φηλ .
Κατάργησε την φηλ και έβαλε στάνταρ ζάντες στο ι-τάτς . Τέλος στο σάιν μπορεί να αύξησε την τιμή κατά 400 ευρώ , αλλά έβαλε 1000 ευρώ εξοπλισμό στην έκδοση 31 .
Ετσι πουλάει την έκδοση 30 με 1300 έκπτωση , ενώ την 31 με 300 έκπτωση , αυτά ίσχυαν τον Ιούνιο , τώρα δεν ξέρω πως ακριβώς παίζει , αλλά στην πράξη ήταν ίδια τιμή .
Στο 5 αιρκρος δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στον εξοπλισμό .
-
Στο aircross 5 από ότι βλέπω μόνο τις τιμές αυξάνουν αργά αλλά σταθερά!
Χωρίς να έχω πληροφορίες θεωρώ από Σεπτέμβρη θα το ανεβασουν κιαλλο σε δύο κύματα ώστε από το 2021 να απορροφηθεί όλη η έκπτωση των ττ
-
Χωρίς να έχω πληροφορίες θεωρώ από Σεπτέμβρη θα το ανεβασουν κιαλλο σε δύο κύματα ώστε από το 2021 να απορροφηθεί όλη η έκπτωση των ττ
Αν σε ενδιαφέρει για αγορά, δεν νομίζω να πέσει η τιμή κι άλλο ποτέ...
-
Tkin73 wrote:
Αν σε ενδιαφέρει για αγορά, δεν νομίζω να πέσει η τιμή κι άλλο ποτέ...
Wow..τσαμπα πράμα. Έχω διατυπώσει πολλές φορές την άποψή μου ότι είναι το ποιο value for money αυτοκίνητο pound per pound (όπως λένε και για τους μποξερ!).
γιατι τόσο φθηνό; τόσο το δίνουν τώρα;
-
28 χιλιάρικα για αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας μεγέθους, diesel 130 ίππων, αυτόματο, με καλό εξοπλισμό ΚΑΙ φρέσκο μοντέλο, νομίζω ότι είναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή!
Το ακριβές αντίθετο τιμολογιακά του 2008, παρόλο που ανήκουν στον ίδιο όμιλο...
-
Πέρασα μια βόλτα σήμερα και το είδα από κοντά. Αρχική άποψη: πολύ ωραίο! Βέβαια υποκειμενικά μιλώντας.
Είχε φυσικά μια πλούσια diesel/αυτόματη έκδοση (~33κ όπως μου είπε ο πωλητής), δλδ πολύ πάνω απ ότι μπορώ εγώ. Το παραπάνω με αυτόματο και 28κ πως έγινε???
Μου άρεσαν τα καθίσματα, το εσωτερικό, τα όργανα, η κονσόλα, το υπερβολικό(?) ύψος, τα συρόμενα πίσω καθίσματα.
Δεν μου άρεσαν: νομίζω ο χώρος για τους πίσω δεν είναι αρκετά καλός, το πολύ μικρό πίσω τζάμι, το σχήμα του χώρου αποσκευών (παρά το ότι τα λίτρα του -560- είναι πάαααρα πολλά), η τιμή του.
Είδα back to back επίσης και karoq (φάνηκε το πιο άνετο), duster (φτωχό αλλά αξεπέραστο vfm), kadjar (αδιάφορο).
NEO CITROEN C5 AIRCROSS