-
Ακόμη και οι κινέζικες λάμπες led κάνουν γύρω στο 100άρικο και σίγουρα όχι 20€. Όσοι τοποθέτησαν στο QQ είδαν διαφορά σε σχέση με τις αλογόνου (που είναι απλά απαράδεκτες στο συγκεκριμένο), αλλά σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση με τα εργοστασιακά συστήματα full led που τοποθετούν οι κατασκευαστές.
-
Εντάξει, 100 δεν έχουν αλλά ενα κιτ των 80w που θεωρείται τοπ απο Κίνα έχει 70€.
Τώρα του 20ρικου είναι 36w με μικρές ψύκτρες και δεν βλέπεις ούτε στο μισό μέτρο και φυσικά κατώτερες απο αυτές που φοράει.Το κιτ πχ που βάζουν στη Nissan μιας που αναφέρθηκε το QQ είναι 'τουμπανες' και φυσικά έχεις καλύτερη απόδοση, αν και πραγματικά θα ήθελα να μπαίνουν οι λάμπες απο το techna που προσαρμόζονται ανάλογα το βάρος και σε ακολουθούν σε κάθε στροφή...
-
Πετυχαίνω στο πάρκινγκ της δουλειάς γνωστό από άλλη εταιρία ο οποίος σκάει μύτη με tiguan rline του κουτιού.
Πιάνουμε κουβέντα του εύχομαι καλορίζικο κλπ, μου το δείχνει λίγο (πολύ όμορφο) και στο τέλος ρωτάω πόσο πήγε.
Κάπου κοντά στο 32000 μου είπε, δεν θυμάμαι καλά γιατί ζαλιστηκα...
Η ζάντα 19 άρα υπερλαμπρη...
Μπροστα λάμπες αλογόνου, κίτρινες. ..
I rest my case που λένε και στο χωριό της γυναίκας μουΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Μπροστα λάμπες αλογόνου, κίτρινες. ..Εμένα με χαλάνε οι κίτρινες Η1 στους προβολείς στροφής, γιατί κάνουν μεγάλη διαφορά από τα bi-xenon που έχει το ST-Line .....θα βάλω ένα σετάκι Crystals για να είναι όμορφο
....why oh why, ενώ τα xenon του Kuga στρίβουν, έχουν βάλει ταυτόχρονα και σταθερούς προβολείς στροφής, μόνο η Ford ξέρει....
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Πετυχαίνω στο πάρκινγκ της δουλειάς γνωστό από άλλη εταιρία ο οποίος σκάει μύτη με tiguan rline του κουτιού.
Πιάνουμε κουβέντα του εύχομαι καλορίζικο κλπ, μου το δείχνει λίγο (πολύ όμορφο) και στο τέλος ρωτάω πόσο πήγε.
I rest my case που λένε και στο χωριό της γυναίκας μουΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι κίτρινες λάμπες αλογόνου σε πείραξαν? Εδώ η r-line δεν έχει ούτε led φωτα ημέρας, όταν για παράδειγμα ένα C1 τα έχει από τη βασική έκδοση
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Οι κίτρινες λάμπες αλογόνου σε πείραξαν? Εδώ η r-line δεν έχει ούτε led φωτα ημέρας, όταν για παράδειγμα ένα C1 τα έχει από τη βασική έκδοση
+1000
Αμάξι από προηγούμενη δεκαετία... Φοβερή οικονομία έκαναν στην VW! -
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Εμένα με χαλάνε οι κίτρινες Η1 στους προβολείς στροφής, γιατί κάνουν μεγάλη διαφορά από τα bi-xenon που έχει το ST-Line .....θα βάλω ένα σετάκι Crystals για να είναι όμορφο
....why oh why, ενώ τα xenon του Kuga στρίβουν, έχουν βάλει ταυτόχρονα και σταθερούς προβολείς στροφής, μόνο η Ford ξέρει....
Μια εξήγηση είναι ότι το κίτρινο θεωρητικά φωτίζει καλύτερα στην ομίχλη.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Εμένα με χαλάνε οι κίτρινες Η1 στους προβολείς στροφής...
Συμφωνώ απόλυτα για τους προβολείς ομίχλης
...στους προβολείς στροφής όμως, βάλε ρε Ford μια πιο ασπρούλα λαμπίτσα, για να μην βγάζει μάτι με τα άσπρα xenon που είναι 2,5εκ πιο πέρα....
-
Ενώ εγώ που δεν έχω ούτε Xenon, ούτε φώτα στροφής ούτε άσπρο φώς ούτε τίποτα, δεν έχω τέτοια προβλήματα και ερωτήματα!!! Για αυτό δεν έβαλα Xenon....
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ενώ εγώ που δεν έχω ούτε Xenon, ούτε φώτα στροφής ούτε άσπρο φώς ούτε τίποτα, δεν έχω τέτοια προβλήματα και ερωτήματα!!! Για αυτό δεν έβαλα Xenon....Σίγουρα δεν έχεις; Όταν στρίβεις το τιμόνι δεν ανάβει μια λάμπα που φωτίζει την άκρη του δρόμου; Δεν μιλάω για τα κυρίως φώτα που στρίβουν με μοτέρ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
....ούτε φώτα στροφής ούτε άσπρο φώς....Είσαι σίγουρος ? Δεν μπορώ να βρω και τίποτα στο manual ή στο site*...και καλά, ακόμα δεν έχεις αλλάξει τις λάμπες με Vision ?
*καημό το έχω να βρω ένα, ΕΝΑ, manual της Ford που να πετυχαίνει σωστά όλους τους λαμπτήρες του αντίστοιχου μοντέλου
-
Εμένα με χαλάνε οι κίτρινες Η1 στους προβολείς στροφής...
Συμφωνώ απόλυτα για τους προβολείς ομίχλης
...στους προβολείς στροφής όμως, βάλε ρε Ford μια πιο ασπρούλα λαμπίτσα, για να μην βγάζει μάτι με τα άσπρα xenon που είναι 2,5εκ πιο πέρα....
Α ναι έχεις δίκιο, δεν το διάβασα προσεκτικά.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Σίγουρα δεν έχεις; Όταν στρίβεις το τιμόνι δεν ανάβει μια λάμπα που φωτίζει την άκρη του δρόμου; Δεν μιλάω για τα κυρίως φώτα που στρίβουν με μοτέρ.
Είσαι σίγουρος ? Δεν μπορώ να βρω και τίποτα στο manual ή στο site*...
Ναι, 100% σίγουρος. Δεν έχει τέτοιο σύστημα το Business, πάει πακέτο με τα Xenon, τα αλογόνου δεν έχουν. Μπούρδα της Ford αλλά έτσι το έχουν.
και καλά, ακόμα δεν έχεις αλλάξει τις λάμπες με Vision ?
Εάν σου πω τι έπαθα....
Έχω πάρει τις λάμπες εδώ και μήνες (μάλιστα έχω πάρει 2 ζευγάρια, διαφορετικά, ένα Philips και ένα Osram!) και δεν μπορώ να τις αλλάξω (δεν έχω και πολύ χρόνο είναι η αλήθεια και δεν έχω ασχοληθεί όπως πρέπει)!!!
Στην 1η δοκιμή έσπασα ένα μικρό κομματάκι από το φις χωρις να καταφέρω να το ξεκουμπώσω και έτσι το παράτησα μην κάνω μεγαλύτερη ζημιά! -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Αν δεν εχει led δεν το αγοραζεις δηλαδη;
20 ευρω εχουν δυο λαμπες led,εμενα μου τα καναν δωρο,και δεν τα ηθελαΚοίτα, αν ήταν να πάρω το X-Trail στα 23.000, δεν θα με ένοιαζε. Αλλά το T-Roc σε αυτή τη τιμή με ενοχλούσε και πιθανόν να μην το αποφάσιζα. Άσχετα αν τελικά το πήρα με τα LED.
Σημασία πάντως, δεν έχει τι θα έκανα εγώ ή εσυ, ή ο καθένας, αλλά οτι δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν ακόμα αμάξια με αλογόνου επειδή οι εταιρείες δεν θα τα βγάζαν ούτε στις πιο βασικές εκδόσεις έτσι. Όσο για τις λάμπες των 20ε, σου απάντησαν από πάνω. -
The flying dutchman
Πράγματι μας κάνουν να κυνηγάμε ένα σωρό άχρηστα πράγματα και να τα βάζουν και στο standart εξοπλισμό και ορισμένα σημαντικά για την καθημερινή οδήγηση να τα αφήνουν εκτός. Τα led είναι μέσα σε αυτά (τα σημαντικά). -
θα βάλω ένα σετάκι Crystals για να είναι όμορφοΤι σετακι είναι αυτό;
-
-
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Αν δεν εχει led δεν το αγοραζεις δηλαδη;
20 ευρω εχουν δυο λαμπες led,εμενα μου τα καναν δωρο,και δεν τα ηθελαΚοίτα, αν ήταν να πάρω το X-Trail στα 23.000, δεν θα με ένοιαζε. Αλλά το T-Roc σε αυτή τη τιμή με ενοχλούσε και πιθανόν να μην το αποφάσιζα. Άσχετα αν τελικά το πήρα με τα LED.
Σημασία πάντως, δεν έχει τι θα έκανα εγώ ή εσυ, ή ο καθένας, αλλά οτι δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν ακόμα αμάξια με αλογόνου επειδή οι εταιρείες δεν θα τα βγάζαν ούτε στις πιο βασικές εκδόσεις έτσι. Όσο για τις λάμπες των 20ε, σου απάντησαν από πάνω.Περι ορεξεως λενε,εξαλλου το t-roc ειναι και premium
Δεν το εχω ψαξει καθολου,δεν με απασχολησε ποτε το θεμα led-xenon κλπ,ποτε και σε κανενα μου αμαξι...
Δεν ξερω καν αν ειναι νομιμα η μη....
Προτιμω να εχω ενα καλο αμαξι overall με νορμαλ καταναλωσεις,ποιοτικο κατασκευαστικα,αξιοπιστο,και με σωστη οδικη συμπεριφορα,να μην στριβεις το τιμονι και αυτο να πηγαινει ευθεια,παρα να εχει led,η 10 καμερες ξερω 'γω....
Αν μου τα κανουν δωρο,η ειναι στανταρ οκ,αλλα οχι οτι δεν μπορω χωρις αυτα,η οτι θεωρω οπισθοδρομικα και αναχρονιστικα τα φωτα αλογονου....
Στο ebay δυο λαμπες led στα 72watt για το αυτοκινητο μου εχουν απο 15 ευρω,με ενα προχειρο ψαξιμο... -
...Στο ebay δυο λαμπες led στα 72watt για το αυτοκινητο μου εχουν απο 15 ευρω,με ενα προχειρο ψαξιμο...Ωραία όλα τα άλλα, και εν μέρει συμφωνούμε, αλλά αυτό με τις λάμπες άστο, καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Πες καλύτερα ότι θα βάλεις το καλύτερο kit xenon που θα βρεις, παρά ότι 'δύο LED λάμπες κάνουν 15€'....
-
Τα αναβαθμισμένα φώτα, είτε xenon είτε ακόμα καλύτερα LED, πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά από το νόμο όπως παλαιότερα τα abs και esp. Ειδικά σε χώρες με τόση τραγική οδηγική παιδεία όσο η δικιά μας, εγώ θα ήθελα υποχρεωτικό και το lane assist.
Δεν είναι gadgets αυτά. Είναι συστήματα ασφαλείας που μπορούν να σώσουν ζωές. Όλοι πριν τα χρησιμοποιήσουν δεν αντιλαμβάνονται τη διαφορά που κάνουν.
Στο ebay δυο λαμπες led στα 72watt για το αυτοκινητο μου εχουν απο 15 ευρω,με ενα προχειρο ψαξιμο...
Κάπως έτσι σκέφτονται πολλοί συμπολίτες μας και μετά γίνεται αναγκαίο αξεσουάρ και ο ηλεκτροχρωματικός καθρέφτης.
Επιλογή SUV έως 23.000€