-
Πολλά του λείπουν (δυστυχώς), αλλά μπορεί για αρκετούς αγοραστές να μην έχουν σημασία:
- Κλιματισμός
- Navi
- Κάμερα οπισθοπορείας
- Περιμετρική κάμερα
- Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες
- Εσωτερικός καθρέπτης με αυτόματη σκίαση
- Αισθητήρας φώτων και υαλοκαθαριστήρων
- Δερμάτινο τιμόνι
- Έχει 4 μόνο ηχεία
- Προβολείς ομίχλης
- Δεν έχει κάποιο από τα συστήματα ασφαλείας του Safety Shield
- Δεν έχω καταλάβει εάν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος.
Δέχομαι ότι μπορεί όλα τα παραπάνω να μην είναι σημαντικά για κάποιους. Επίσης δέχομαι ότι κάποια από αυτά τοποθετούνται εκ των υστέρων, ίσως με αμφίβολο αποτέλεσμα και σίγουρα όχι τόσο καλό όσο το εργοστασιακό και φυσικά ανεβάζουν την συνολική τιμή.΄
Είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και αρκετά συμφέρον πακέτο σε αυτά τα χρήματα, αλλά αντικειμενικά έχει ελλείψεις στον εξοπλισμό. Το Accenta για εμένα είναι πιο ολοκληρωμένο, αλλά η τιμή είναι αυξημένη κατά €3.300 και αγγίζει τις €26.000 με μεταλλικό.
-
Navi δεν εχει,εγω προσωπικα την βγαζω με το κινητο μου,αν θελω να βαλω,βαζω 10ιντσο και καμερα οπισθοπορειας με 300 ευρω...
Αισθητηρες παρκαρισματος εχει εργοστασιακους μπρος-πισω.
Προβολεις ομιχλης(ο θεος να τους κανει,) στο δικο μου εβαλα παμφθηνα.
Τα ηχεια του ειναι 4 συν 2 τουιτερ στο ταμπλω.
Το δερματινο τιμονι το κανουν δωρο αν το ζητησεις,προσωπικα δεν το ηθελα.
Για τον κλιματισμο,δεν εχω τι να πω,αν καποιοι δεν μπορουν το απλο a/c,σεβαστο...
Τα υπολοιπα,ηλ.καθρεπτες,αισθητηρες φωτων-υαλοκαθαριστηρων,safety shield,και αυτα ειναι σεβαστα αν δεν μπορει καποιος χωρις αυτα,αλλα δεν τα λες και κραυγαλεα ελλειψη.... -
Το πρόβλημα Φάνη είναι ότι το acenta δεν το φέρνουν. Γενικά ο εισαγωγέας για κάποιο λόγο σπρώχνει όσο μπορεί το QQ και 'κρατάει' πίσω το xtrail.
Έχει αισθητήρες παρκαρίσματος
Navi και κάμερα οπισθοπορείας τα λύνει η αντιπροσωπεία με επώνυμα (όχι κινεζιές), after market (στο κόστος που έγραψα).Τώρα τα υπόλοιπα, άλλα είναι σημαντικά και άλλα όχι που σε δύο κατά τα άλλα ισάξια αυτοκίνητα μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα στο ένα από αυτά.
ACCENTWIZARD το κλιματιστικό είναι από τα πράγματα που θα ήθελα στο αυτοκίνητο. Ορισμένες πολυτέλειες σου κάνουν τι ζωή πιο εύκολη. Το γεγονός όμως ότι δύο από τα τρία που παίζουν για αγορά ΔΕΝ έχουν (xtrail και karoq), σημαίνει ότι είμαι διατεθειμένος να το θυσιάσω.
-
*Κλιματισμός
-
Ο χρήστης alejandrok έγραψε:
ACCENTWIZARD το κλιματιστικό είναι από τα πράγματα που θα ήθελα στο αυτοκίνητο. Ορισμένες πολυτέλειες σου κάνουν τι ζωή πιο εύκολη. Το γεγονός όμως ότι δύο από τα τρία που παίζουν για αγορά ΔΕΝ έχουν (xtrail και karoq), σημαίνει ότι είμαι διατεθειμένος να το θυσιάσω.
Ειπαμε,σεβαστο...
Απλα,να μην ξεχναμε οτι ουσιαστικα το X-trail,πωλειται σε 'ειδικη' τιμη,δεν ειναι αυτη η κανονικη τιμη του,και αποδεικνυεται απο την τιμη που πωλειται το Qashqai.
Εξ ου και οι οποιες 'εκπτωσεις' στον εξοπλισμο.Αν δηλαδη στα 23000 ειχε και ολες τις προαναφερθεισες 'ελλειψεις',θα μιλαγαμε για την ευκαιρια του αιωνα.... -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δέχομαι ότι μπορεί όλα τα παραπάνω να μην είναι σημαντικά για κάποιους. Επίσης δέχομαι ότι κάποια από αυτά τοποθετούνται εκ των υστέρων, ίσως με αμφίβολο αποτέλεσμα και σίγουρα όχι τόσο καλό όσο το εργοστασιακό και φυσικά ανεβάζουν την συνολική τιμή.΄
Το εργοστασιακό δεν είναι πάντα καλύτερο. Σιγά το infotainment της Nissan που το χρέωναν και 900€. Που βγάζουν ανανεώσεις των χαρτών όποτε θέλουν και πολλές φορές ζητάν λεφτά για τις αναβαθμίσεις...
Προβολάκια, ηχεία, πίσω κάμερα και αισθήτηρες βάζεις πολύ φτηνά after market. Οι Κίνα να είναι καλά και ο ηλεκτρολόγος της γειτονιάς σου.
-
το xtrail ειναι ενα καλο αυτοκινητο
θα επελεγα μεταξυ kuga κ xtrail
-
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
το xtrail ειναι ενα καλο αυτοκινητοθα επελεγα μεταξυ kuga κ xtrail
Ασφαλως,επισης ειναι D segment,τη στιγμη που Kuga και Karoq ειναι C...
-
Νομίζω ότι λάθος συγκρίνετε το QQ με το xtrail και φυσικά το xtrail έχει τα πάντα στην κατηγορία connecta.
Με αυτή τη λογική και το QQ έχει 19κ και ψάχνεις για aftermarket.
Θεωρώ πώς όποιος πάει στο xtrail είναι για τους χώρους του και μιλάμε για κατηγορίας των 30κ και συγκρίνεται με kodiaq...
Εκτός και αν κατάλαβα κάτι λάθος.
Και κάτι τελευταίο, το οτι ειναι πολυφορεμένο Θεωρώ πως δεν είναι λόγος να μη το αγοράσει κάποιος... αν σου αρέσει σε καλύπτει, τι σε νοιάζει αν το έχει και ο γείτονας;
-
xRRx
Το QQ δεν ήταν ποτέ στις επιλογές μου για πολλούς λόγους και από σπόντα το οδήγησα.
Ναι, kuga και Karoq είναι μια κατηγορία και xtrail άλλη. Απλά στην άλλη κατηγορία το Kodiaq πλέον κοστίζει 27.000+ και άρα είναι εκτός budget. Αυτό που ορίζει αυτά που βλέπω είναι τα λεφτά (δυστυχώς).Για το πολυφορεμένο έχεις δίκιο, γενίκευσα χωρίς λόγο. Αν κάτι είναι ωραίο είναι ωραίο και τέλος.
-
xRRx
Το QQ δεν ήταν ποτέ στις επιλογές μου για πολλούς λόγους και από σπόντα το οδήγησα.
Ναι, kuga και Karoq είναι μια κατηγορία και xtrail άλλη. Απλά στην άλλη κατηγορία το Kodiaq πλέον κοστίζει 27.000+ και άρα είναι εκτός budget. Αυτό που ορίζει αυτά που βλέπω είναι τα λεφτά (δυστυχώς).Για το πολυφορεμένο έχεις δίκιο, γενίκευσα χωρίς λόγο. Αν κάτι είναι ωραίο είναι ωραίο και τέλος.
Και παλι,μιλωντας για το Kodiaq,ειναι και 40(τουλαχιστον) αλογα κατω απο το X-trail...
Σταθμισε τα και παρε αυτο που γουσταρεις -
13... πλέον βγαίνει μόνο σε 1.5 150!
-
13... πλέον βγαίνει μόνο σε 1.5 150!Α,οκ,ειχα μεινει στον 1400αρη με τα 125 αλογα...
-
Αυτό πάντως που κανείς δεν αναφέρει τα full LED, ως βασική έλλειψη εν ετει 2018, δεν το καταλαβαίνω. Μας έχουν κάνει οι αυτοκινητοβιομηχανίες να το θεωρούμε περιττή πολυτέλεια, όταν και για λόγους ασφαλείας, αλλά και για αισθητικούς θα έπρεπε να είναι στάνταρ πια. Όταν πήρα προσφορά για το T-ROC το χιλιάρι, μου είπαν οτι δεν μπαίνει ούτε ως εξτρά, παρα μόνο στο 1.5. 23.000 ευρώ αυτοκίνητο και το θεωρούσαν προνόμιο του 'ακριβού' κινητήρα.
-
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Αυτό πάντως που κανείς δεν αναφέρει τα full LED, ως βασική έλλειψη εν ετει 2018, δεν το καταλαβαίνω. Μας έχουν κάνει οι αυτοκινητοβιομηχανίες να το θεωρούμε περιττή πολυτέλεια, όταν και για λόγους ασφαλείας, αλλά και για αισθητικούς θα έπρεπε να είναι στάνταρ πια. Όταν πήρα προσφορά για το T-ROC το χιλιάρι, μου είπαν οτι δεν μπαίνει ούτε ως εξτρά, παρα μόνο στο 1.5. 23.000 ευρώ αυτοκίνητο και το θεωρούσαν προνόμιο του 'ακριβού' κινητήρα.Μάλλον κάποιος άλλος το κάνει, οι βιομηχανίες προσπαθούν για το αντίθετο (τις περιττές πολυτέλειες να τις επιθυμούμε και να τις πληρώνουμε στα στάνταρ).
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Αυτό πάντως που κανείς δεν αναφέρει τα full LED, ως βασική έλλειψη εν ετει 2018, δεν το καταλαβαίνω. Μας έχουν κάνει οι αυτοκινητοβιομηχανίες να το θεωρούμε περιττή πολυτέλεια, όταν και για λόγους ασφαλείας, αλλά και για αισθητικούς θα έπρεπε να είναι στάνταρ πια. Όταν πήρα προσφορά για το T-ROC το χιλιάρι, μου είπαν οτι δεν μπαίνει ούτε ως εξτρά, παρα μόνο στο 1.5. 23.000 ευρώ αυτοκίνητο και το θεωρούσαν προνόμιο του 'ακριβού' κινητήρα.
Μάλλον κάποιος άλλος το κάνει, οι βιομηχανίες προσπαθούν για το αντίθετο (τις περιττές πολυτέλειες να τις επιθυμούμε και να τις πληρώνουμε στα στάνταρ).
Τι εννοείς να τις πληρώνουμε στα στάνταρ; Αφού είναι στάνταρ πώς τις πληρώνουμε; Μπερδεύτηκα...
-
Αν δεν εχει led δεν το αγοραζεις δηλαδη;
20 ευρω εχουν δυο λαμπες led,εμενα μου τα καναν δωρο,και δεν τα ηθελα -
Παντως αν δει κανεις, μη γνωστης, σημερινα αυτοκινητα χωρις φουλ λεντ δεν καταλαβαινει οτι προκειται για νεο μοντελο ή προηγουμενης γενιας.
Περα απο τα φωτιστικα ο εξωτερικος σχεδιασμος ειναι καπως στασιμος. Βαζουν καποιες διχρωμιες μηπως και..αλλα δενΟταν το βλεπω σε πανακριβες μερτσεντες και μπεμπες ( 50 + χηνες), συγνωμη αλλα μου ερχεται γελιο.
Ε μαζεψε λιγα φραγκα και περιμενε λιγο καιρο και παρτο ολα φουλ λεντ.
-
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Μάλλον κάποιος άλλος το κάνει, οι βιομηχανίες προσπαθούν για το αντίθετο (τις περιττές πολυτέλειες να τις επιθυμούμε και να τις πληρώνουμε στα στάνταρ).
Τι εννοείς να τις πληρώνουμε στα στάνταρ; Αφού είναι στάνταρ πώς τις πληρώνουμε; Μπερδεύτηκα...
Δίκιο έχεις, τώρα που ξαναβλέπω το συντακτικό ντρέπομαι
Εννοούσα ότι στόχος των εταιρειών είναι να επιθυμούμε τις περιττές πολυτέλειες και φυσικά να πληρώνουμε γι' αυτές! -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Αν δεν εχει led δεν το αγοραζεις δηλαδη;
20 ευρω εχουν δυο λαμπες led,εμενα μου τα καναν δωρο,και δεν τα ηθελαΔεν έχει καμία απολύτως σχέση ένα xenon ή full led φανάρι με μια απλή λάμπα.
Ότι και να λέμε το φανάρι με τα αλογόνου και τα κάτοπτρα, δηλαδή ούτε καν projectors, μόνο παλιακά δείχνουν.
Επιλογή SUV έως 23.000€