-
Το corsa το δοκιμασατε;;;
Με την Opel τρέχω εδώ και δύο μήνες. Έχω πάει σε αντιπροσωπείες, έχω πάρει τηλέφωνα στα κεντρικά, πλήρης αδιαφορία. Δεν έμαθα ποτέ πόσο έκπτωση δικαιούμαστε, συνέχεια έλεγαν 'θα σας πάρουμε σε δύο ημέρες' και δεν με πήραν ποτέ. Αυτή η ιστορία τράβηξε δύο μήνες, και πραγματικά κουράστηκα. Περίμενα πολύ με αποτέλεσμα να καθυστερήσω πολύ στην επιλογή μου. Και το κυριότερο, δεν τους εμπιστεύομαι πια. Μπορεί να έπεσα σε χάλια αντιπροσωπείες, στους χειρότερους πωλητές και τηλεφωνητές, σημασία έχει ότι δεν την εμπιστεύομαι πια.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιλογή!! Ισως πιο συμαβτικό σε σχεδίαση απο το 208, αλλά μαλλον καλύτερο και σιγουρα πολυ πιο σωστά τιμολογημένο.
τα 2 αυτά χρώματα ειναι φοβερά και μαζι με το μπλέ κάνουν την επιλογή εξαιρετικά δυσκολη!! Δεν μπορεις να παρεις ενα πορτοκαλί και ένα κόκκινο!;!;
Αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή, ένα για τον καθένα!
Το μπλε είναι δωρεάν, πάντως. Το κόκκινο και το πορτοκαλί το χρυσοπληρώνεις. Είχε κι άλλο ένα χρώμα που μου άρεσε πολύ, κάτι ανάμεσα σε γκρι και γαλάζιο, το γκρι titanium, εξαιρετικό.
Μπορεί το 208 να είναι ένα κλικ πιο ωραίο για γούστα μου, αλλά το Clio μού προσφέρει περισσότερα πράγματα (κάμερα, blind spot, led προβολείς με αυτόματη ενεργοποίηση, αυτόματο κλιματισμό) σε μικρότερη τιμή. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου, είναι ένα πολύ ωραίο, οικονομικό αυτοκίνητο.
Υ.Γ. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει μεταξύ κόκκινου και πορτοκαλί...
-
Παντως η περιπτωση σου Bauhaus ειναι σαν αυτα τα case studies σε σεμιναριο τοποθετησης προιοντος και καναλιων προωθησης.
Αν διαβαζει κανεις εκει στην οπελ....και αν αγαπατε την εταιρια που δουλευετε....πραγματικα...... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ
-
@vilfer εαν μπεις στην avis και παιξεις με τον configurator θα σου βγαλει ολες τις διαθεσιμες εκδοσεις με τιμες αναλυτικα που ειναι ομως κατα προσεγγιση αλλα πολυ κοντα στις πραγματικες.
Υ.Γ. Το Κορσα ενω πληρουσε ολες τις προυποθεσεις που ειχα, εφαγε ακυρο κυριως λογω του μικροτερου ανοιγματος των πισω θυρων,λεπτομερια βεβσια αλλα πολυ σημαντικη για εμενα αφου θα πρεπει να μπαινοβγαινει μωρο......
Πλεον οι επιλογες μου ειναι Ιμπιζα και Κλιο.....
-
Καλησπέρα, ad276.
Αρχικά, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
470 η προειδοποίηση τυφλού σημείου; Ακριβό είναι, ρε γμτ...
Ο αντιπρόσωπος μού είπε επί λέξει ότι έχει ήδη αρκετές παραγγελίες και τα αυτοκίνητα θα έρθουν μέσα Φλεβάρη. Κρατάει μια μικρή επιφύλαξη επειδή όλες οι παραγγελίες - πλην του δικού μου - είναι με χειροκίνητο κιβώτιο. Και πάλι, όπως μου είπε, το πολύ-πολύ να καθυστερήσει και να πάει τέλη Φλεβάρη. Επίσης, κατόπιν ερώτησής μου για τυχόν αύξηση τιμών το επόμενο διάστημα, μου υποσχέθηκε ότι αφού θα έχουμε κάνει την παραγγελία οποιαδήποτε αύξηση θα την απορροφήσει η αντιπροσωπεία και δεν θα επιβαρυνθώ.
Παντως η περιπτωση σου Bauhaus ειναι σαν αυτα τα case studies σε σεμιναριο τοποθετησης προιοντος και καναλιων προωθησης.
Αν διαβαζει κανεις εκει στην οπελ....και αν αγαπατε την εταιρια που δουλευετε....πραγματικα...... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ
Η Opel μπορεί να κατασκευάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα, δεν ξέρω, αλλά απέναντί μου έχασε το σημαντικότερο στοιχείο σε μια συναλλαγή, την εμπιστοσύνη.
Όχι μόνο ήταν ασυνεπείς απένατί μου και δεν επικοινώνησαν όπως μου είχαν πει πάμπολλες φορές, αλλά κυρίως μου έδειξαν ότι δεν ενδιαφέρονται. Δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν, δεν ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μου, δεν ενδιαφέρονται να μ' εξυπηρετήσουν προκειμένου ν' αγοράσω ένα δικό τους προϊόν! Με μία λέξη, τραγικοί...
-
Το 1.3 με τα 130 άλογα έχει σε όλες τις εκδόσεις του ταμπούρα;; Τα ίδια με το χιλιάρι;;
-
Ναι, ταμπούρα εχουν όλες οι εκδόσεις. Συμφωνα με την Ρενώ γλυτώνουν βάρος και εχουν ιδια απόδοση με τα δισκόφρενα.
-
Έστειλα όλη την απαιτούμενη χαρτούρα και την προκαταβολή σήμερα. Δύο μήνες υπομονή κι έρχεται.
Να ρωτήσω κάτι, παιδιά. Η κάμερα 360 μοιρών και οι αισθητήρες ενεργοποιούνται μόνο κατά την όπισθεν; Δηλαδή, αν πας να στρίψεις σ' ένα πολύ στενό δρομάκι η κάμερα 360 ή οι αισθητήρες δεν σε βοηθούν;
-
Στα ρενω δεν γνωριζω...στα αλλα οπως μερσεντες, οπελ, πεζω,bmw που γνωριζω ....ναι..
Λογικα και στη ρενω.
Αντε με το καλοοοοοοοο.
Πολυ ωραια επιλογη.
Τι χρωμα;;;
-
Ναι, ταμπούρα εχουν όλες οι εκδόσεις. Συμφωνα με την Ρενώ γλυτώνουν βάρος και εχουν ιδια απόδοση με τα δισκόφρενα.
Πρέπει να είναι πολύ βλάκες οι υπόλοιποι κατασκευαστές που βάζουν δισκόφρενα πίσω...
Εκτός αν δεν έχουν τη 'συνταγή' της Renault που επιτυγχάνει τη ίδια απόδοση με μικρότερο βάρος (και κόστος, αλλά αυτό δεν το λέει).
Λέτε να δούμε και ταμπούρα μπροστά, τώρα που έκανε το breakthrough η Renault;
-
Στα ρενω δεν γνωριζω...στα αλλα οπως μερσεντες, οπελ, πεζω,bmw που γνωριζω ....ναι..
Λογικα και στη ρενω.
Αντε με το καλοοοοοοοο.
Πολυ ωραια επιλογη.
Τι χρωμα;;;
Αναφέρεσαι στους αισθητήρες ή στην κάμερα;
Κόκκινο τελικά, γύρε μου. Αποφάσισα να κάνω το χατήρι της κυράς για να την εκβιάζω ψυχολογικά στο μέλλον. Μπου-χα-χα...
-
Σοφή επιλογή με μακροχρόνια και σταθερή απόδοση, χαχα
Για τους αισθητηρες ελεγα...κανουν μπιπ μπιπ και δειχνουν τις μπαρες αποστασης .
Στα οπελ ειναι ενα κλικ πιο αργοι αλλα αν πηγανεις αργα μεσα στην πολη σε προλαβαινουν....
-
Άρα, η κάμερα 360 είναι μόνο για παρκάρισμα ή και για οδήγηση σε στενά δρομάκια; Είχα την εντύπωση πως είναι μόνο για παρκάρισμα, αλλά σε μία ιστοσελίδα της η Renault αναφέρει:
'The All-new Clio is also the first Renault vehicle to come with a 360° camera, giving the driver a view from above to detect any obstacles around the vehicle. This is ideal not just for parking but also when you’re driving in tight spaces'.
Και άλλη μια απορία έχω. Στον κατάλογο με τα έξτρα που μπορείς να προσθέσεις αναφέρει ότι στην έκδοση Dynamic συμπεριλαμβάνεται ο διακόπτης ECO. Στο διαφημιστικό φυλλάδιο, στις επιλογές των έξτρα αναφέρει:
Δυνατότητες εξατομίκευσης του στυλ οδήγησης και του εσωτερικού φωτισμού (3 προεπιλεγμένα προγράμματα MY SENSE, ECO, SPORT).
Ξέρει κανένας τι γίνεται, τελικά;
-
Στον εσωτερικο φωτισμο μαλλον θα αλλαζει χρωμα...
λογικα κοκκινο στο σπορ
πρασινο στο εκο
και πουα my sence (γαλλοι γαρ)
Ααα, κατσε στο dacia duster πατας ενα κουμπακι με σχεδιακι μιας καμερας και σου βγαζει τις 360 μοιρες καμερα στην οθονη....μηπως κατι τετοιο εννοουν;;;
-
Δηλαδή, λες ότι το MySense απλώς αλλάζει τον εσωτερικό φωτισμό βάσει του προγράμματος οδήγησης που επιλέγεις; Ότι, δηλαδή, δεν επηρεάζει τον τρόπο οδήγησης;
Ααα, κατσε στο dacia duster πατας ενα κουμπακι με σχεδιακι μιας καμερας και σου βγαζει τις 360 μοιρες καμερα στην οθονη....μηπως κατι τετοιο εννοουν;;;
Έλα μου, ντε! Πες μου, εσύ.
Πρέπει να πάρω τον αντιπρόσωπο το απόγευμα επειδή έχω μπερδευτεί...
-
Σιγουρα επηρεαζει την χαρτογραφηση του κινητηρα και του κιβωτιου. Σιγουροτατα.
-
Άρα, η κάμερα 360 είναι μόνο για παρκάρισμα ή και για οδήγηση σε στενά δρομάκια; Είχα την εντύπωση πως είναι μόνο για παρκάρισμα, αλλά σε μία ιστοσελίδα της η Renault αναφέρει:
'The All-new Clio is also the first Renault vehicle to come with a 360° camera, giving the driver a view from above to detect any obstacles around the vehicle. This is ideal not just for parking but also when you’re driving in tight spaces'.
Το πιθανότερο είναι να ενεργοποιεί τη 360 κάμερα όταν ενεργοποιηθούν και οι αισθητήρες. Αυτό συμβαίνει και όταν είσαι από μία ταχύτητα και κάτω και απλά πλησιάσεις σε εμπόδιο. Θεωρητικά δηλαδή θα μπορεί να σου ενεργοποιεί την κάμερα ακόμα κι όταν πλησιάσεις πολύ τον προπορευόμενο στο φανάρι.
-
Οπότε, θεωρητικά πάντα, ενεργοποιείται και όταν κινείσαι αργά σ' ένα στενό και προσπαθείς να στρίψεις σε μια κλειστή γωνία;
-
Σωστά. Αυτό φαντάζομαι θα συμβαίνει.
-
Έτσι πρέπει να λειτουργεί η κάμερα με τους μπροστινούς αισθητήρες,αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει και κουμπί για την απενεργοποίηση τους (εν αντιθέσει με τους πίσω, που θα μπαίνουν -όπως σε όλα τα αμάξια- υποχρεωτικά με την όπισθεν).
-
Καλημέρα,
μ' ενημέρωσε σήμερα ο αντιπρόσωπος ότι υπάρχει ετοιμοπαραδοτο το clio με τα 130 άλογα, μάλιστα μου κάνει και πολύ καλή προσφορά, αν ενδιαφέρομαι.
Η συγκεκριμένη έκδοση δεν έχει cvt, αλλά edc. Λέτε να εχω πρόβλημα; Ξέρει κανένας;
Πείτε, παιδιά, γιατί πρέπει να του απαντήσω σήμερα-αύριο.
Renault Clio V