-
Αυτά δεν είναι λόγοι για να απορριφθεί ένα αυτοκίνητο. Εγώ πάντως εδώ μέσα αναφέρω αυτά που μου κάνουν εντύπωση ώστε να ενημερώνονται οι υποψήφιοι αγοραστές.
Η εντύπωση δεν μπορεί να είναι πάντα θετική. Κάποια στοιχεία για μένα είναι αρνητικά, για κάποιον άλλον μπορεί να είναι θετικά.
Το ότι βαράει 'αλύπητα' το ηχητικό αλάρμ με τις διαχωριστικές λουρίδες δεν φταίει το αυτοκίνητο. Φταίει το οδικό δίκτυο που είναι σε μαύρο χάλι. Επιπλέον είναι σχεδόν αδύνατο να οδηγεί κάποιος στην Ελλάδα χωρίς να πατήσει διαχωριστική λουρίδα. Ειδικά στις αστικές περιοχές.
Κατά την άποψή μου θα έπρεπε για την Ελλάδα να υπήρχε η δυνατότητα να μπορούν να απενεργοποιούνται μόνιμα κάποιοι αυτοματισμοί που αφορούν άλλα οδικά δίκτυα και άλλες οδηγικές κουλτούρες.
Όχι γιατί κάποια είναι ενοχλητικά, αλλά εγώ τα θεωρώ και επικίνδυνα.
-
Στο civic πάντως (ευτυχώς!!!!!) απενεργοποιούνται όλα μόνιμα. Δε θα το άντεχα να μην απενεργοποιούνται! Είστε σίγουροι ότι δεν απενεργοποιούνται μόνιμα σε όλα τα αυτοκίνητα; Εντύπωση μου κάνει.
Το μόνο που δεν απενεργοποιείται μόνιμα στο civic και μου σπάει τα νεύρα είναι το start-stop. -
Μπορει ρε παιδια να σας φαινεται περιεργο,αλλα δεν θελω να ασχολουμε συνεχως με κουμπακια.Οποτε αν ισχυει τελικως οτι δεν απενεργοποιουνται μονιμα,σορρυ γκαις αλλα τα κουβαδακια μου και σ αλλη παραλια.Το καλυτερο βεβαια ειναι να το δω απο κοντα και να κανω αυτοψια ο ιδιος,αλλα η εδω αντιπροσωπεια δεν εχει φερει δειγμα ακομη.Η αγορα παει για το νεο ετος αλλωστε,υπαρχει χρονος.Τωρα εχει προταιρεοτητα ο μπεμπης που ερχεται ωσονουπω.
Νομιζω οτι το Ιμπιζα (κοιταζω και αυτο) δεν εχει τα συγκεκριμενα συστηματα......
-
Από ότι βλέπω το νέο Clio έχει το σύστημα Easy Link ενώ το Megane έχει το R-link 2. Μπες στο Renault Easy Connect και θα βρεις από το manual ή το simulator αν απενεργοποιούνται μόνιμα.
-
Από ότι βλέπω το νέο Clio έχει το σύστημα Easy Link ενώ το Megane έχει το R-link 2. Μπες στο Renault Easy Connect και θα βρεις από το manual ή το simulator αν απενεργοποιούνται μόνιμα.
αποσκιερε γιου αρ ράιτ
https://gb.e-guide.renault.com/eng/Clio-5/LANE-DEPARTURE-WARNING
... απο εναν γάτον προσηλιακον.
μάιντ αυτο 43χρονε έι ντι: Each time the vehicle is started, the function continues the mode saved the last time the engine was stopped.
που εχεις βεβαιως ράιτ για το ιμπιθα, αυτο που μου πιεζει τους βουβωνες ειναι ενα αλλο σηματακι που βγαινει συνεχεια, ακομη και αν πέρδω, μαλλον για εμποδιο κατι.
ΑρΕς
aposkieros και τεσσερο δεν παιζει, μονον επτα. τη νυχτα που εφυγε που ο μπουκοβι.
-
Θενκς γκαις......αρα το Κλιο παραμενει στις επιλογες μου.....Αλλα αν βρεθει καποιο μπροστα μου θα κανω αυτοψια......!!!!!!!
-
Δοκιμή του 1.0 TCe από 4Τ:
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/dokimazoyme-neo-renault-clio-10-tce-100
-
Το 1ο τρίμηνο του 20 θα εισαχθεί εργοστασιακή έκδοση με αέριο.
-
Το 1ο τρίμηνο του 20 θα εισαχθεί εργοστασιακή έκδοση με αέριο.
CNG;
-
LPG.
Μπορείς να βρεις στοιχεία περισσότερα σε χώρες που εισάγεται ήδη π.χ. Ιταλία.
-
Άρα υγραέριο για να μη μπερδεύεται ο κόσμος, όχι αέριο.
-
Σωστή η διόρθωση. Συνδυαστικά με τον βενζίνης TCe 100. H Renault το βαφτίζει 1.0 TCe 100 GPL.
-
Πόσα λίτρα υγραέριο, πόσα βενζίνη και με ποιά τυχόν μείωση χώρου αποσκευών;
-
Στο site της renault Ιταλιας που ήδη διατίθεται δεν βρήκα τη σχετική πληροφορία.
Αν το πετύχω αλλού θα επανέρθω.
Παράλληλα, μια δοκιμή του 1.0 TCe 100 hp από το Drive:
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-renault-clio-10-tce-100
-
Δοκιμή του DCi 115 από το gocar:
https://www.gocar.gr/test-drives/test/29264,Dokimh_Renault_Clio_15_Blue_dCi_diesel_1.html
-
Παιδιά δε ξέρω αν έχει σχολιαστεί πιο πριν αλλά γιατί το diesel έχει μικρότερο πορτπαγκάζ (366 λ.) από το βενζινοκίνητο (391 λ.);
Ο θεός να τα κάνει βέβαια 391 αλλα τέλος πάντων...
Επίσης γνωρίζετε αν θα βγει και σε έκδοση sport tourer; Ευχαριστώ.
-
Δεν έχει γίνει καμία αναφορά για Sport Tourer προς το παρόν.
-
Παιδιά δε ξέρω αν έχει σχολιαστεί πιο πριν αλλά γιατί το diesel έχει μικρότερο πορτπαγκάζ (366 λ.) από το βενζινοκίνητο (391 λ.)
Λόγω του δοχείου για το Ad Blue.
-
Παιδιά, ξέρετε που μπορώ να βρω ποσο κοστίζει ο προαιρετικός εξοπλισμός του καινούργιου clio;
-
Παιδιά, ξέρετε που μπορώ να βρω ποσο κοστίζει ο προαιρετικός εξοπλισμός του καινούργιου clio;
Εννοείς online? Γιατί προφανώς μπορείς να το βρείς σε οποιαδήποτε ανιτπροσωπεία.
Renault Clio V