-
-
Car and driver:
Έχει φωτο από τη μεγάλη οθόνη του info, αλλά νομίζω ότι δοκιμάσανε το αμάξι με την 7' οθόνη (η οποία σε μια φώτο με τον οδηγό δείχνει αρκετά καλή)
-
επηγα και το ειδα, η ρενάουλτ ειναι διπλα στη σουζ και ειχα το ετησιο.
1.5 ντηζαλαιο 115, νταινάμικ, με μεταλλικο και τη μεγαλη την οθονη εικοσι επτακο με το κλειδι στο χερι. και αν περτικαλι, παραδοση Χριστουγεννα. αλλιως φλεβαρη. αν οχι οθονη αλλα μεταλλικο, 20350 και 350 η οθονη εξτρα.
σαν την γυναικας μου ε-φανη, εχει του 2015.
ηταν οκ δηαλαδης, αλλο καντραν, αυτο που ειχανε στην εκθεση ηταν πιο απλο, αλλα ακομη θελουν ολιγα μαθηματα απο σουζαίους πως φτιαχνεις φθηνιαρικο λειτουργικο και ομορφο.
μπροστα και πισω εσωτερικα ιδιο σε διαστασεις, μικροτερο απο το ιμπιθα του μικρού και γενικα φτιαγμενο για μεταναστες σχιστοματηδες - κοντοστουπηδες στη γαλλια. εμφανιση, χρειαστηκα να δω ταμπλο να ξεχωρισω απο το παλιο, οπως χρειαζεται να ειδεις αιδειο να ξεχωρισεις διδυμες.
εμενα μου αρεσουν οι διδυμες, το βαζω στο υποψη για προσθηκη στο γατοστολο.
-
Και εγώ εξωτερικά το μπερδεύω με το απελθόν!
Γκολφοποίηση έπαθαν και στη ρενο μου φαίνεται.
-
Κλασσικη γατοπεριγραφη.....εγραψες....
Δηλαδη το Κλιο ειναι μικροτερο απο το Ιμπιζα;Και αν καταλαβαινω εχουν παραδοση σχεδον τεσσερις μηνες εκτος το πορτοκαλι που εχει δυο......
-
Συνειδητή γκολγφοποίηση νομίζω... Αν θα πετύχει στις πωλήσεις θα δείξει.
Εμένα εμφανισιακά κλικ τρελό μου έχει κάνει το νέο 208 και περιμένω να έρθει να το δω.
Στοκ κυρίως 1.0 TCe 100 έχουν φέρει με την άφιξη, που απ' ότι φαίνεται θα είναι η πιο εμπορική έκδοση.
-
Το 208 ειναι ωραιο αλλα μεσα μεγαλο χαλι,προσωπικη αποψη,και το μεσα ειναι αυτο που βλεπεις συνεχεια....Οποτε το 208 τρωει ενα μεγαλο Χ απο μενα.....Το Κλιο κλασεις πιο ομορφο μεσα-εξω.....
Ομορφο μεσα,-εξω το νεο Κορσα και περιμενω να δω αυτο πριν καταληξω καπου.
-
το ειδα απο κοντα στην μεσαια εκδοση
Μπαρουφα τελικά ....σαν αυτοκίνητο του 2005 είναι η μεσαι εκδοση...
σε σταση το κιβωτιο ειναι Χαλια,..... ρε σεις εκει στη γαλλια πατε μια βολτα στην ιαπωνια και δειτε τα κιβωτια τους
καμια σχεση με την πλουσια εκδοση στις φωτο...και πισω στεναχωρο
-
Εχει κανεις στο φορουμ γνωση απο κοστος επιπλεον εξοπλισμου,χρωματα κτλ για το νεο Κλιο;
Παρεπιπτοντως στο σαιτ της Ρενο εφτιαξαν τους εξοπλισμους.
-
Μεταλλικό χρώμα Blue Iron: χωρίς χρέωση
Μη μεταλλικό (λευκό): 160 euro
Μεταλλικό: 470 euro
Μεταλλικό ειδικής επεξεργασίας (Κόκκινο Flame & Πορτοκαλί Valencia): 560 euro
-
Ευχαριστω......samatistas.....ξερεις που μπορω να τα βρω αναλυτικα;
-
Σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία μπορούν να σου δώσουν μια φωτοτυπία τις εκδόσεις εξοπλισμού που έχει όλα τα κόστη από τα extra.
-
Παιδια μια ερωτηση.Στον βασικο εξοπλισμο του Κλιο και αλλων φυσικα αυτοκινητων υπαρχουν συστηματα διατηρησης λωριδας και αναγνωρισης σηματων,ξερει κανεις εαν αυτα μπορουν να απενεργοποιηθουν;Γιατι δυστυχως ζουμε στην Ελλαδα οπου διαγραμμισεις ειναι αλλου για αλλου ενω σηματα δειχνουν αλλα ντ αλλων.Οποτε καταλαβαινετε πως σε καποια σημεια ισως δεν λειτουργουν σωστα.Οπως στα στενα δρομακια της Συρου οπου ζω παταω αναγκαστικα την μεσαια λωριδα,οπου αν την διαβασει το συστημα θα με πεταξει εξω απ το δρομο χωρις λογο.
-
Ευτυχώς όλα αυτά απενεργοποιούνται.
-
Ξερουμε αν απενεργοποιουνται μονιμα η καθε φορα που μπαινουμε στο αυτοκινητο;
-
Παιδια μια ερωτηση.Στον βασικο εξοπλισμο του Κλιο και αλλων φυσικα αυτοκινητων υπαρχουν συστηματα διατηρησης λωριδας και αναγνωρισης σηματων,ξερει κανεις εαν αυτα μπορουν να απενεργοποιηθουν;Γιατι δυστυχως ζουμε στην Ελλαδα οπου διαγραμμισεις ειναι αλλου για αλλου ενω σηματα δειχνουν αλλα ντ αλλων.**Οποτε καταλαβαινετε πως σε καποια σημεια ισως δεν λειτουργουν σωστα.**Οπως στα στενα δρομακια της Συρου οπου ζω παταω αναγκαστικα την μεσαια λωριδα,οπου αν την διαβασει το συστημα θα με πεταξει εξω απ το δρομο χωρις λογο.
Μου αρέσει που γράφεις ίσως...
Πάντως αν το Clio έχει τα ίδια ηλεκτρονικά με το Aircross οπλίσου με υπομονή.
Ειδικά ο ήχος από το σύστημα διατήρησης λωρίδας δεν παλεύεται με τίποτα. Ούτε μουσική δεν σε αφήνει να ακούσεις. Με το παραμικρό βαράει. Και το κορυφαίο είναι ότι χτυπάει ακόμη και σε διαγραμμίσεις που έχουν ξεφτίσει εντελώς. Και εννοείται ότι μπερδεύεται/μπερδεύει και τις διαγραμμίσεις πεζών και άστα βράστα. Κεφάλι κουδούνι!!
Ξέρεις πότε δεν βαράει; Όταν κάνεις χρήση φλας... Καλό ε;
Αυτά δεν απενεργοποιούνται μόνιμα. Πρέπει κάθε φορά που βάζεις μπροστά να πατάς κουμπιά ή να μπαίνεις στο μενού. Το οποίο φυσικά στην πράξη δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια.
-
Στο Megane πάντως απενεργοποιούνται μόνιμα από το μενού. Οπότε φαντάζομαι και στο Clio το ίδιο....
-
Θέλει ψάξιμο γιατί αφορά και καινούριο μοντέλο.
-
Καταλαβα....μαλλον πρεπει να στραφω σε αλλο σουπερμινι........
-
τι ειπες τωρα... σγα το λογο.
απο οσα μινια εχω δει μεχρι τωρα, ειναι το μονο που εγουσταρισα. ας ειναι και στενο για τους πισω αφου δεν ειμαι ο πισω.
σγα τον αυτοματισμο. που και στο ιμπιθα χαμο κανει και οπου το εχω δει χαμο κανει
σόου γουάτ?
σε λιγο καιρο θα βγει απντέιτ και θα ειναι οκ.
το πλεον αγουσταριστον μπάι γατος ειναι το χιεστα, μια μαυριλα μου βγαζει, ενα στεναγμο. μετα το μικρα. και μετα το γιάρι και το νεο το σουφτίκι. τα πουγκια κλπ δεν τα εχω δει. και η αδελφη με κυνηγαει για το σε το τριο το 110 -το προτεινα ο μαυρος που με επεισε ο κριου - που καιει πιοτερο απο τη κορολα του 2κ και την εχει στειλει συνεργειο για κατι βιδωματα που εξεχασανε οι γαλλοι. το κλιο ειναι ομορφουλι και οκ.
Renault Clio V