-
Καλησπέρα! Ψάχνω για βενζινοκίνητο οικογενειακό αυτοκίνητο με μεγάλο χώρο αποσκευών (πάνω από 500 λίτρα).
Ο προϋπολογισμός είναι αυστηρά έως 17500 ευρώ. Η έρευνα που έχω κάνει ως τώρα είναι αποκλειστικά διαδικτυακή και έχω καταλήξει στα ακόλουθα:- Skoda Octavia 1.0 TSI Active 116 HP Ambition 590 lt (17.400 ευρω)
- Skoda Rapid Limo 1.0 TSI 110 HP style 550 lt (16.900 ευρω)
- Seat Toledo 1.0 TSI 110 HP style 550 lt (16.205 ευρώ)
- Seat Toledo 1.4 TSI 125 HP style DSG 550 lt (17.450 ευρώ)
- Seat Leon SW 1.2 TSI 110 HP style 587 lt (17.350 ευρώ)
Τα Citroen C-elyssee, Peugeot 301 & Fiat Tipo τα απορρίπτω ως βενζινοκίνητα.
Παρακαλώ πολύ για τις απόψεις σας, πάνω στα αυτοκίνητα που αναφέρω, ή σε κάποιο που μου διαφεύγει, αλλά έχει χώρο απόσκευών πάνω από 500 lt, είναι βενζινοκίνητο και τιμή έως 17500 ευρώ το πολύ!!!
Ευχαριστώ!!! -
Καλησπέρα! Ψάχνω για βενζινοκίνητο οικογενειακό αυτοκίνητο με μεγάλο χώρο αποσκευών (πάνω από 500 λίτρα).
Ο προϋπολογισμός είναι αυστηρά έως 17500 ευρώ. Η έρευνα που έχω κάνει ως τώρα είναι αποκλειστικά διαδικτυακή και έχω καταλήξει στα ακόλουθα:- Skoda Octavia 1.0 TSI Active 116 HP Ambition 590 lt (17.400 ευρω)
Παρακαλώ πολύ για τις απόψεις σας, πάνω στα αυτοκίνητα που αναφέρω, ή σε κάποιο που μου διαφεύγει, αλλά έχει χώρο απόσκευών πάνω από 500 lt, είναι βενζινοκίνητο και τιμή έως 17500 ευρώ το πολύ!!!
Ευχαριστώ!!! -
Ευχαριστώ!!! -
Προσωπική γνώμη φυσικά,εγώ θα έπαιρνα το Octavia. Περισσότερο αυτοκίνητο από όλα τα άλλα. Το rapid δείχνει παρωχημένο και με ποιοτικούς συμβιβασμούς -συν το μικρό πλάτος καμπίνας-, το Toledo γενικά απέτυχε ενώ το Leon στα μάτια μου δείχνει άχαρο.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση!
-
Ξεκάθαρα Octavia
Sent from my iPad using Tapatalk
-
...μεταξύ των δύο skoda προτιμώ κι εγώ το Octavia....
...μεταξύ των τριών Seat που παραθέτω με δελεάζει ο 1,4 TSI με το DSG του Toledo...
περιμένω κι άλλες απόψεις...και αν έχω ξεχάσει κάποιο μοντέλο που κυκλοφορεί με τα κριτήρια που έθεσα ή
αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα (π.χ. διάδοχος Jetta...θα είναι ακριβότερο μάλλον).... -
Το Jetta αν και όταν έρθει θα ξεπερνάει κατα πολύ το όριο χρημάτων που έθεσες. Αρκεί να δεις πόσο κάνει το golf,ειδικά με dsg. Το Toledo μου δίνει την εικόνα ενός αυτοκινήτου που φτιάχτηκε με τα περισσεύματα ανταλλακτικών από τις άλλες εταιρείες του ομίλου. Έχοντας οδηγήσει την Octavia,μόνο καλά λόγια μπορώ να πω...με κλειστά μάτια!
-
Οctavia (κλασσικό,διαχρονικό sedan) ή Leon SW (αν σχεδιαστικά το αποδέχεσαι).
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!
Θα περιμένω και άλλες γνώμες.... -
Dacia duster 14790€. 478λιτρα
-
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν επιθυμώ όχημα τύπου SUV....είμαι παλαιών αρχών ....κουρσάκιας...
Κατά τ' άλλα συμπαθές και σε πολύ καλή τιμή το Duster... -
Leon ST. Θα απέφευγα γενικά αυτοκίνητο που παραπέμπει σε ταξί.
-
Octavia ευκολα...
-
Καλορίζικη η octavia!
-
Μεταξυ οκταβια που φαινεται το πιο λογικο απο αυτα που τεθηκαν εγω θα εβαζα στο τραπεζι και κατι σε τογιοτα.
https://www.toyota.gr/car-configurator/ ... 31693dfec/
Μου φαινεται εκ πρωτης αναγνωσης ως μια καλυτερη επιλογη απο την οκταβια οταν και η οκταβια ειναι στην βασικη της εκδοση.
Αρνητικο ομως του τογιοτα πως σε αυτα τα χρηματα ειναι με ατμοσφαιρικο κινητηρα ( 1.6 με 132 αλογα) δηλαδη δεν θα ναι ευκολοτερος στην χρηση απο τον 1.0 τουρμπο αλλα ειναι πιο δυνατος και πολυ πιθανον πιο αξιοπιστος σε ενα μαγαλο βαθος χρονουedit: Μπα τωρα που το ξαναβλεπω εχει λιγοτερα απο500 λιτρα πορτπαγκαζ
-
Ο χρήστης Geokioy έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν επιθυμώ όχημα τύπου SUV....είμαι παλαιών αρχών ....κουρσάκιας...Χαλάς την πιάτσα
Με τα κριτήρια που καθορίζεις στο αρχικό post, και εγώ θα επέλεγα τη δοκιμασμένη λύση της Octavia. -
Αρα το octavia εχει το προβαδισμα. Για το leon st τι λετε; εχει τον παλιο tsi 1.2. το toledo 1.4 tsi dsg αξιζει λογω κινητηρα κ κιβωτιου;
Ευχαριστώ -
Αν σου αρέσουν τα SW σχήματα, τότε το Leon είναι καλή λύση, γιατί τα συνδυάζει όλα. Ακόμα και 100κε κάνουν διαφορά. Δεν ξέρω αν θέλεις/χρειάζεσαι επιδόσεις, πάντως ειδικά στο Rapid θα κοίταγα και τον 1.2. Συνολικά όμως η Octavia είναι το πιο 'πολύ' αυτοκίνητο, και ταυτόχρονα το πιο φρέσκο.
-
Για το Toledo 1.4TSI DSG ;;;
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΩΣ 175ΟΟ ΕΥΡΩ