-
Εγώ για να σε βγάλω απ το δίλημμα επειδή είμαι και γω σε αναζήτηση, ανάμεσα σε αυτά τα δύο που αναφέρεις το πιο πλήρες σε θέματα ασφάλειας και άνεσης τα έχει το QQ και σίγουρα στρωμένο αυτοκίνητο, και με παραγωγή του 17 νομίζω είναι μονόδρομος. Αν και δεν με χωρούσε λόγο μιας βλακείας πλαστικό στο δεξί πόδι που έχουν προσθέσει σε κάθε μου κίνηση χτυπούσα πάνω του.
Το μόνο αρνητικό είναι το multimedia ππυ είναι αρχαίο αν και τα μαπς στη βερσιον 3 είναι αρκετά αξιόπιστο.
Οπότε ναι, για μένα Νισσαν.
-
Ευχαριστώ για τις απαντησεις. Αυτό με το multimedia ειναι εμφανες και επειδή στο test drive πήγα με usb flash για μουσική διαπίστωσα πως το aircross έχει πολύ καλό εργοστασιακό ήχο . Αν και λείπει το πάνω στο ταμπλό ηχείο που έχουν στο u.k version.
Από τιμές σερβις και ανταλακτικών αλλά και τεχνολογικής αξιοπιστίας τι λέτε? -
Ιμάντες έχουν ή καδένα?
-
Νομίζω ιμάντες .
Πάντως συνεχίζω να λέω ότι η διαφορά τιμής είναι πολύ σημαντική και ακόμα να πω ότι η ντίζελ με τα 120 άλογα και με τα 850 € έξτρα που είπα είναι 700 € διαφορά πάντα για την πλούσια έκδοση . Δηλαδή ΠΡΟ εκπτώσεων και δώρων έχουμε 21240 για το 130 και 21990 για το 120 ντίζελ .
Αλλά αν πας σε τζιπ νομίζω ότι το ντίζελ λόγω σχήματος θα έχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση και ενώ σαν όγκος το κασκάι είναι σωστή επιλογή , σαν βάρος και σχήμα και μέγεθος και χρήματα , τότε το αιρκρός έχει προβάδισμα είτε σαν 130 , είτε σαν 120 .
-
Ο χρήστης parlapipis έγραψε:
αλλά αφού θα το παραγγείλω με εξτρά και θα γίνει προσωποποιημένη κατασκευή λόγω των εξτρά γιατί να μην 'έχει κωδικό για κάμερα' ? και γιατί να μην μπορώ να βάλω park assist ? αφού κάνω ειδική παραγγελία.
και τότε γιατί το διαφημίζουν στο βιβλίο?Θέμα του εισαγωγέα είναι...τόσο απλά.
-
Πάντως το Σάββατο που πήγα μετα συζύγου να δει και εκείνη το C3 Aircross ο Πωλητής μας είπε ότι αναμένουν το κωδικό για την κάμερα να ανοίξει σύντομα γιατί τον ρώτησα και εγώ , ήταν ανοικτός στην αρχή για τις πρώτες παραγγελίες , έκλεισε και τώρα θα τον ξανανοίξουν...πάντως μας είπε ότι δεν χρειάζεται κάμερα πίσω το αμάξι αυτό για το παρκάρισμα...
-
Η αδερφή μου,που έχει το C3 εδώ κι έναν χρόνο περίπου,στην έκδοση shine ήταν απ΄την αρχή στάνταρ η κάμερα οπισθοπ.
Απ'όσο έχω δει και στο C3aircross το ίδιο infotainment κι ίδια κάμερα είναι.Πως την έφερναν στην αρχή και τώρα δεν γίνεται;
Mάλλον,θα είχε κάποιο θέμα στο εργοστάσιο με τον προμηθευτή η Citroen. -
Αλλάζοντας ξαφνικά όλα τα δεδομένα....δηλαδή αφού στο c3 aircross δεν έχω αισθητήρες μπροστά δεν μπορώ να συνεχίσω να το θέλω. Όπως έγραψε και κάποιος συμφορουμίτης , πως να συμβιβαστώ όταν πρέπει να ζω και να παρκάρω σε μεγαλούπολη αν δεν έχω εικόνα και μπροστά? Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός ή αν σκέφτομαι εν θερμώ αλλά τόσα χρήματα και να μην τους έχουν? Και όχι μόνο αυτό αλλά και να μην μπορείς να τους αποκτήσεις με το προαιρετικό park assist το οποίο δεν έρχεται ελλάδα? Θα κοιτάξω qashqai και t roc που τουλάχιστον σε αυτό το θέμα με καλύπτουν..
-
Δεν ξέρω αν εσύ είσαι υπερβολικός, ξέρω όμως ότι εγώ δεν έχω καταλάβει τι προσφέρουν οι μπροστινοί αισθητήρες παρκαρίσματος...
Σπάω το κεφάλι μου να βρω κάποια χρησιμότητα...
-
Θεωρώ ότι στα στενά μέρη που καλούμαστε να παρκάρουμε θα είχαν ιδιαίτερη χρηστικότητα και χρησιμότητα. με τις μανούβρες και τα μπρος πίσω είναι εργαλείο που χρειάζεται. ακόμα και οι ακριανοί στον εμπρός προφυλακτήρα σε ειδοποιούν όταν στρίβεις κάπου στενά. γιατί να μην αποφύγεις το γρατζούνισμα?
-
Τι να σου πω φίλε μου.
Προχθές καθόμουν σε μία στάση λεωφορείων και κοιτούσα ένα παλικάρι που παιδευόταν 5 λεπτά να παρκάρει ένα Qashqai. Τελικά τα κατάφερε.
Μετά από 5 λεπτά έφυγε ο μπροστινός του και ήρθε ένας τύπος με ένα Toyota Corolla 'καγκουρέ', χαμηλωμένο, μαύρο τζάμι πίσσα, μπούκα και το sub βάραγε αλύπητα.
Πήγε να το βάλει, ούτε που πρόσεξε τίποτε.
Έκανε όπισθεν και ΜΠΑΜ πάνω στο Qashqai.
Όλο το Qashqai πήγε 10 εκατοστά ποιο πίσω και έπεσε πάνω σε ένα παλιό Clio.Βγήκε ο τύπος από το 'καγκουρέ' Corolla με το μαύρο γυαλί, σαν να μην τρέχει τίποτα. Έκλεισε τις πόρτες και έφυγε.
Εσύ μπορεί να θέλεις να αποφύγεις το γρατζούνισμα, οι άλλοι όμως θέλουν;
-
Ο χρήστης parlapipis έγραψε:
Θεωρώ ότι στα στενά μέρη που καλούμαστε να παρκάρουμε θα είχαν ιδιαίτερη χρηστικότητα και χρησιμότητα. με τις μανούβρες και τα μπρος πίσω είναι εργαλείο που χρειάζεται. ακόμα και οι ακριανοί στον εμπρός προφυλακτήρα σε ειδοποιούν όταν στρίβεις κάπου στενά. γιατί να μην αποφύγεις το γρατζούνισμα?Συμφωνω 100% , εχοντας μπρος πισω αισθητηρες ειναι χρησιμοτατοι ΚΑΙ οι μπροστα.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ursus στο δικό σου αυτοκίνητο πως λειτουργούν οι μπροστινοί αισθητήρες; Ενεργοποιούνται όταν βάζεις όπισθεν;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ursus στο δικό σου αυτοκίνητο πως λειτουργούν οι μπροστινοί αισθητήρες; Ενεργοποιούνται όταν βάζεις όπισθεν;Βασικα ενεργοποιειται το συστημα γενικά σε πολυ χαμηλη ταχυτητα, καποιες φορες και χωρις ταχυτητα. Πχ αν ειμαι σταματημενη σ ενα φαναρι και περασει καποιο μηχανακι μπροστα μου κοντα μου βγαζει ηχητικη ειδοποιηση και ενδειξη στην οθονη απο τους μπροστα.
-
Thanks. Πάντα το είχα απορία αυτό, γιατί κάτι δεν μου κόλλαγε αν λειτουργούσε μόνο με την όπισθεν.
Το παρκάρισμα σίγουρα θα είναι ποιο εύκολο με αυτό το σύστημα. Αυτό είναι ένα θετικό.
-
Βασικα ενεργοποιειται το συστημα γενικά σε πολυ χαμηλη ταχυτητα, καποιες φορες και χωρις ταχυτητα. Πχ αν ειμαι σταματημενη σ ενα φαναρι και περασει καποιο μηχανακι μπροστα μου κοντα μου βγαζει ηχητικη ειδοποιηση και ενδειξη στην οθονη απο τους μπροστα.
αυτό θέλω κι εγώ.. και στο παρκάρισμα και στο φανάρι..
-
Εξαιρετικά χρήσιμοι οι αισθητήρες εμπρός για οποιον κινείται στην πόλη...τους είχα στην 116 (€900 εξτρα τοτε το πακετο αισθητηρων εμπρος πισω!) και στο Kuga ήταν το μόνο εξτρα που έβαλα...δυσκολα θα αγόραζα ξανά αυτοκίνητο πάνω απο 4μ. χωρις περιμετρικούς αισθητήρες.
Νίκο ειναι μόνιμα ενεργοποιημένοι (εκτός εαν τους απενεργοποιήσει ο οδηγός απο το σχετικό κουμπί) σε ταχύτητα μέχρι 20 χ.α.ω.
-
Το καλυτερο παιδια ειναι να μην εχει αισθητηρες ουτε μπρος ουτε πισω αλλα ουτε και καμερα.Προσωπικα μου ειναι αχρηστοι.Θελω να εχω τον ελεγχο εγω οπως κανω τοσα χρονια.Τοσα χρονια που δεν ειχαμε παθαμε κατι;
-
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Το καλυτερο παιδια ειναι να μην εχει αισθητηρες ουτε μπρος ουτε πισω αλλα ουτε και καμερα.Προσωπικα μου ειναι αχρηστοι.Θελω να εχω τον ελεγχο εγω οπως κανω τοσα χρονια.Τοσα χρονια που δεν ειχαμε παθαμε κατι;'Το καλυτερο'???
Καλα τοσα χρονια δεν ειχαμε επισης συστηματα ασφαλειας, δεν ειχαμε gps, κλιματισμο ή ηλεκτρικα παραθυρα κλπ κλπ. Προφανως οδηγουσαν οι ανθρωποι και βολευονταν μ αυτα που ειχαν, αυτο τι σημαινει να μεινουμε κολημενοι στα παλια;
Το να πεις οτι δεν εισαι υπερ πχ του αυτονομου φρεναρισματος να το καταλαβω. Το να πεις ομως οτι σε χαλανε οι αισθητηρες δεν το πιανω....
-
Τα συστήματα ασφαλείας είναι σαφώς πιο απαραίτητα από τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Το να μάθεις τα όρια του αυτοκινήτου σου και να μπορείς να παρκάρεις υπό συνθήκες όχι ιδανικές είναι κατά τη γνώμη μου απολύτως απαραίτητο. Δε λέω ότι είναι θέμα ζωής ή θανάτου, αλλά πολύ χρήσιμο. Και σε καμία περίπτωση δε θεωρώ ότι η έλλειψη αισθητήρων μπροστά είναι λόγος για να μη πάρω ένα αυτοκίνητο.
αγορά νέου οικογενειακού αυτοκινήτου