-
Δες εδω απο το 15:30 και μετα....
Παντως ετσι σε λευκο με 8ταχυτο αυτοματο και ενα adaptive cruise control και full led μπροστα, ειναι μια χαρα. Δεν θες τιποτα αλλο. Απο navi εχεις το android auto με ενα κλικ στο κινητο το εχεις και ειναι παντα ενημερωμενο και πιο γρηγορο και ευκολο, μαζι με spotify κτλ
Το 8ταχυτο νομιζω ειναι της ford
-
Το 8τάχυτο της ZF είναι για κινητήρες με διαμήκη τοποθέτηση. Το 8άρι του Focus είναι της Ford και συνδυάζει μετατροπέα ροπής (για ομαλότητα στις εκκινήσεις) και συμπλέκτη (για πιο γρήγορες αλλαγές από εκεί και πέρα).
-
από κατανάλωση όμως τι γίνεται!? τι εμπειρία έχουν οι κάτοχοι χιλιαριού, μετράει κάποιος συστηματικά την κατανάλωση;
Έχω 50.000 χλμ με το μοντέλο του 2015, manual. 7.4 μέση κατανάλωση μετρημένη στην αντλία και κάθε μέρα, σχεδόν, πόλη πήγαινε-έλα στη δουλειά. Το καινούριο, που είναι ελαφρύτερο, θα είναι λίγο καλύτερο στη κατανάλωση.
-
Καλημέρα
Μπορει να μου πει κάποιος τι γίνεται με τις τιμές; Στο site δίνει κάποιες τιμές αναφέροντας ότι ειναι τιμες λιανικής χωρίς ΦΠΑ.
Στο διαδίκτυο δεν βγάζω άκρη, κάποιοι τις δίνουν χωρις φπα, άλλοι δεν αναφέρουν τίποτα.
Η επικοινωνία με αντιπροσωπείες ειναι δύσκολη γιατί δεν έχουμε κάποια εδω στην Κέρκυρα.
Αν μπορει κάποιος...
-
Στο site έχει τις τιμές σε 2 σημεία::
-
Sto Online Configurator οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης, δηλαδή είνα η ΛΤΠΦ.
https://www.ford.gr/cars?bnpShowroom=on -
Στον τιμοκατάλογο, είναι η λιανική τιμή (με ΦΠΑ και τέλος), ώς ανώτατη προτεινόμενη λιναική τιμή.
https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf
-
-
Να εισαι ευλογημένος νεαρέ μου.
Θα αγόραζα αυριο αν ειχα λύση στο θέμα του εξουσιοδοτημένου στην Κέρκυρα.
Ευχαριστώ και πάλι.
-
Ολοι τη πατησαμε καποτε....γεμισαμε χαρα και ετοιμαστηκαμε να φοραμε μπλουζες με το σημα της ford..
Μετα ειδαμε τα μικρα γραμματακια.
-
Πόσο αλήθεια!!!!!
-
Εν τω μεταξύ στο configurator κάτι δεν πάει καλά με τον υπολογισμό της τιμής, ακόμα και ως προ φόρων.
Μπήκα τις προάλλες έτσι για χαβαλέ να φτιάξω εκεί το αυτοκίνητό που πήρα ακριβώς για να δω αν άλλαξε κάτι.
Πρώτον, κάποια από τα έξτρα έχουν αλλάξει. Για παράδειγμα δε δίνει καθόλου επιλογή για ηχοσύστημα B&O μαζί με DAB radio
Δεύτερον, μου έβγαλε τιμή προ φόρων για το αμάξι που πήρα 34 χιλιάρικα, πράγμα το οποίο δεν στέκει με τίποτα καθώς αν αυτή ήταν η προ φόρων, θα έπρεπε πλέον να το πουλάνε 50χιλ.
Μάλλον έχουν παρουσιαστεί κάποια bugs... Ή έχουν αποφασίσει να βάλουν τις τελικές τιμές (επιτέλους) και δεν έχουν αλλάξει το μήνυμα!
-
Καλησπέρα,
παρήγγειλα σήμερα το ford focus business 1.5 ecoboost 150ps A8 με extra τον εργοστασιακό συναγερμό κ το parking pack 1!! Θα μπει στη παραγωγή του Νοεμβρίου μου είπαν. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία για να δω πόσο θα περιμένω; ευχαριστώ!!
-
Καλό κουράγιο φίλε και με το καλό να το παραλάβεις!
Ο πωλητής πόσο καιρό σου είπε;
Χωρίς να σημαίνει ότι θα γίνει έτσι, γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες στις ειδικές παραγγελίες (βλ. τι έξτρα βάζεις κτλ), το δικό μου το παρήγγειλα πέρυσι τέτοια εποχή και μου είχαν πει και εμένα ότι θα μπει στην παραγωγή του Νοέμβρη και υποτίθεται ότι θα το παραλάμβανα Ιανουάριο.
Να μη στα πολυλογώ, μετά από μια σειρά ατυχών συγκυριών, βγήκε από το εργοστάσιο τέλος Φεβρουαρίου και το παρέλαβα μέσα Απρίλη!!!
Μην απογοητεύεσαι όμως, σημασία έχει ότι πήρες κάτι ακριβώς όπως το θέλεις και όταν έρθει δε θα σε νοιάζει τίποτα Κοίτα να απολαύσης την περίοδο της αναμονής!
-
Μου είπε τέλη Δεκεμβρίου στο περίπου!! Αλλά εγώ θέλω να προλάβω πριν τις 28/2/2020 για να μη διπλασιαστουν τα τέλη με τα wltp!!
-
Χτές προχθές που κοιτούσα για αυτόματο Focus, είδα πως έχουν φτιάξει το configurator.
Μάλιστα, όταν έβαζα κάποιο εξτρά, άλλαζε το σκαλί φόρου κι αμέσως έδειχνε τη διαφορά στη συνολική τιμή.
-
Τόνισέ το του από τώρα και ζήτα να σου στείλει εγγράφως το αναμενόμενο διάστημα παράδοσης. Το να αργήσει ένα μήνα, άντε 2 δεν έγινε και τίποτα. Στην περίπτωσή μου όμως άργησε παραπάνω από το διπλάσιο από αυτό που είχαν υποσχεθεί.
Εμένα μου είχαν πει 3 μήνες και επειδή το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου τους ξεκαθάρισα από την αρχή ότι το θέλω τον Ιανουάριο (θα έδινα το παλιό) και με αυτή την προϋπόθεση παραγγέλνω.
Ως αποτέλεσμα όταν άργησε πολύ, μου έδωσαν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης και όταν άργησε κι άλλο μου έκαναν και μια αξιοσέβαστη έκπτωση γιατί αλλιώς θα το ακύρωνα.
-
Εσένα γιατί άργησε τόσο πολύ αν επιτρέπεται;
Ναι δίκιο έχεις!! Εσυ ποιο πήρες;
-
Η πρώτη καθυστέρηση ήταν γιατί μάλλον άργησε η αντιπροσωπεία να δηλώσει την παραγγελία και μεταφέρθηκε στην επόμενη φουρνιά.
Η δεύτερη καθυστέρηση ήταν λόγω του φόρτου και των γιορτών των Χριστουγέννων (αυτό το εικάζω εγώ - δεν γνωρίζω σίγουρα)
Και η τρίτη και μεγαλύτερη ήταν γιατί ο κατασκευαστής του αναδιπλώμενου κοτσαδόρου (η εταιρία που τους κατασκευάζει για την Ford) είχε έλλειψη και το εργοστάσιο ανέβαλε την κατασκευή μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό. Το τεράστιο φάουλ της Ford Motor Hellas ήταν πως αφού σίγουρα είχαν ενημερωθεί από την Γερμανία για αυτή την έλλειψη, αντί να μου πουν αλήθεια για το τι συμβαίνει, μου κάνανε για 2 μήνες τον κινέζο.
Τέλος καλό όλα καλά όμως και τώρα που έχουν γίνει όλα τους αναγνωρίζω πως ως αντιπροσωπεία τουλάχιστον έκαναν ότι μπορούσαν για να διορθώσουν την γκάφα.
Πήρα το 1.5 182ps Station Wagon ST Line Θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες σε προηγούμενες σελίδες του νήματος.
-
παρήγγειλα σήμερα το ford focus business 1.5 ecoboost 150ps A8 με extra τον εργοστασιακό συναγερμό κ το parking pack 1!! Θα μπει στη παραγωγή του Νοεμβρίου μου είπαν. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία για να δω πόσο θα περιμένω; ευχαριστώ!!
Όταν παράγειλα του Kuga μου είχαν δώσει παραγωγή Φεβρουαρίοου και παράδοση το αργότερο 15 ημέρες μετά την ημερομηνία παραγωγής (άρα από 15 Μαρτίου έως 15 Απριλίου). Τελικά πρόλαβε παραγωγή Ιανουαρίου (στις 30) και έφτασε Ελλάδα 16 Φεβρουαρίου. Οπότε συνολικά περίμενα λιγότερα από 2 μήνες!
Τέλος καλό όλα καλά όμως και τώρα που έχουν γίνει όλα τους αναγνωρίζω πως ως αντιπροσωπεία τουλάχιστον έκαναν ότι μπορούσαν για να διορθώσουν την γκάφα.
Σε ποιά αντιπροσωπεία προσέφεραν τόσο καλή εξυπηρέτηση?
-
Γαι να έχω μια εικόνα της περιόδου παράδοσης, τι να ζητήσω να μου πουν; (αριθμό παραγγελίας, ημερομηνία καταχώρησης, εκτιμώμενο διάστημα παράδοσης και πότε θα μπει στη παραγωγή;)
-
Το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει είναι να σου πούν πότε θα μπεί παραγωγή και μετά όταν έχουν τον αριθμό πλαισίου.
-
ΒΕΛΜΑΡ Ηράκλειο Κρήτης.
Υπήρξε και η ανάλογη πίεση βέβαια, δεν τα προσέφεραν μόνοι τους. Παρ' όλα αυτά τους κρίνω εκ του αποτελέσματος και είμαι ευχαριστημένος
Πάνο εγώ θα ζητούσα όλα όσα αναφέρεις.
Ford Focus MK4