-
Καλησπέρα!
Το έχω πει & άλλη φορά σε άλλο θέμα του forum.
Μη βάζετε τίποτα από τις αντιπροσωπείες. Εννοώ ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά.
Σε δύο προηγούμενα αυτοκίνητά μου, στο ένα μου έκαναν δώρο από αντιπροσωπεία συναγερμό meta & στο άλλο πήγα σε πολύ καλό κατάστημα & μου τοποθέτησαν πολύ καλο συναγερμό με 350,00€.
Αποτελέσματα: Στο πρώτο αυτοκίνητο μου τελείωνε γρήγορα τη μπαταρία & στο δεύτερο είχα ταλαιπωρηθεί πολύ από άκυρες ενεργοποιήσεις, επαναπρογραμματισμούς κλπ.
& στα δύο τους αποσύνδεσης & ησύχασα.
Το ίδιο θέμα & στο αυτοκίνητο συγγενικού μου προσώπου.
Αποσύνδεση & τέρμα.
Αν μπει χέρι πιτσιρικά μαστρομάστορα άστο καλύτερα.
Αυτά τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία.
& για την αγορά & το κόστος, αγοράζουμε μέχρι εκεί που έχουμε καταλήξει. Στο ποσό αναφέρομαι.
Αυτοκίνητο είναι. Αναλώσιμο. Δε χρειάζεται να δώσουμε ότι έχουμε & δεν έχουμε.
Πρέπει να υπάρχει μια καβάτζα για μια στραβή. Επιπλέον κυκλοφορούν τόσοι ανασφάλιστοι & άσχετοι που αναλογικά ένα τρακάρισμα θα το έχουμε σίγουρα.
Οπότε μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα απλώνουμε τα πόδια μας.
Φιλικά πάντα! -
Δεν ήξερα ότι θα έχω πρόβλημα αν έβαζα συναγερμό και μάλιστα εγώ το ζήτησα γιατί δεν έχω πάρκινγκ στο σπίτι και θα το αφήνω όπου βρίσκω. Εντωμεταξύ είδα ότι μου έχει προσθέσει στην τιμή το parking pack 1 Και τους αυτόματους υαλοκαθαριστηρες με αισθητήρα βροχής. Δεν μου το είχε αναφέρει αυτό αλλά δεν με πειράζει γιατί θα το παίρνει και η γυναίκα οπότε όλα καλά
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
bil971 σε ότι είπες είσαι πολύ σωστός! JohnyBcool πίστεψε με αν θέλουν να στο πάρουν δεν θα τους εμποδίσει ο συναγερμός!
-
Δεν είναι μόνο η κλοπή αλλά και τα κολοπαίδια με γρατζουνιές και ζημιές.
Μου το έχουν κάνει και με το 307 που έχω εδώ στην γειτονιά μου. Τελοσπαντων θα τον ακυρώσω και θα του πω να μου κάνει δώρο άλλα 3 χρόνια εγγύησηΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Kαι οπωσδήποτε μικτή.
-
Eμένα από την άλλη,σε όσα αμάξια στην οικογένεια μου έβαλαν συναγερμό ως δώρο στην αντιπροσωπεία δεν προέκυψε πρόβλημα (το πιθανότερο στάθηκα τυχερός,μ'αυτά που ακούω).
Τελευταία,στο fiesta έβαλα και συναγερμό κ αισθητήρες -με οπτική ένδειξη κιόλας,τοποθετημένη σε πολύ καλή θέση- χωρίς προβλήματα εδώ και 4 χρόνια (βέβαια,για να τα λέμε όλα,ο πωλητής στη Ford ήταν σχεδόν οικογενειακός φίλος)
Στο suzuki έβαλα δώρο μόνο αισθητήρες -επίσης χωρίς θέμα εδώ και περίπου 2 χρόνια- γιατί έχει ένα υποτυπώδες alarm από το εργοστάσιο.
Το σίγουρο είναι όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω,ότι μια καλή ασφάλεια είναι καλύτερα από εκ των υστέρων -μη εργοστασιακή- τοποθέτηση alarm,γιατί αφ'ενός μπορεί να γίνει ζημιά (σε γνωστή μου είχαν γρατζουνίσει λίγο το τζαμάκι στο καντράν και χρειάστηκε αλοιφή για να την αφαιρέσουμε),αφ'ετέρου οι συναγερμοί των αντιπροσωπειών δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο.Πιο πολύ ψυχολογικό είναι,ότι σου έκαναν ένα δώρο κι ότι έχεις συναγερμό. -
Τόσοι παράδες χωρίς κλίμα και αισθητήρες;
Και στο εξωτερικό έτσι είναι ή μόνο εδώ;
Απαράδεκτοι -
Εδώ έχουμε μεγάλο θέμα με τους φόρους γιαυτό τα φέρνουν άδεια τα αυτοκίνητα.Τώρα που λέμε για συναγερμούς φίλος έβαλε στο mini cooper του τον εργοστασιακό συναγερμό,άλλο επίπεδο.Το Focus 8 χρόνια εγγύηση δίνει,εσύ πόσα θες 11? χαχα
-
5 δίνει και τα 3 επιπλέον που κάνουν 130 ευρώ περίπου συνήθως τα δίνουν δώρο. Αλλά επειδή εμένα μου δίνει συναγερμό φιμέ και την έκπτωση 500 ευρώ δεν μπορεί να δώσει και τα 3 χρόνια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης bill971 έγραψε:
Το έχω πει & άλλη φορά σε άλλο θέμα του forum.
Μη βάζετε τίποτα από τις αντιπροσωπείες. Εννοώ ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά.+1.000!
-
Σορυ John δεν το ήξερα.Κάτι που ξέχασα να σας πω οτι έκανα test drive το 1.0 vignale αυτοματο.Μηδένισα την κατανάλωση πριν ξεκινήσω,συγγρού χωρίς ιδιαίτερο πάτημα και επιστροφή από παράδρομους η κατανάλωση έγραψε στο τέλος 8.9L
-
Μόλις γύρισα από την έκθεση για το active. Δεν το φέρνουν τελικά με 1.0 κινητήρα..
Μονό 1.5. Γκολ από τα αποδειτηρια δηλαδή. Με τον εξοπλισμό που το θέλω και αυτόματο όλες οι εκδόσεις πάνε 31Κ.
Το πιο value for money Focus ειναι τελικα το 1.0 auto. Με 28κ τα έχεις όλα.
Μάλλον μονο στην Ελλάδα συμβαίνει το vignale να συμφέρει περισσότερο από τις άλλες εκδόσεις.
-
Εγώ έχω ήδη 3 χρόνια Focus MK3.5 1.0 125 και θεωρώ ότι ένα επόμενο βήμα πραγματικής εξέλιξης για να το αλλάξω, θα είναι το mild hybrid 1.0 που αναμένεται να εμφανιστεί το 2020 διεθνώς, άρα πιθανόν για εισαγωγή Ελλάδα προς το 2021.
-
Δεν ξέρω αν αξίζει τελικά 1000αρι πέρα από το θέμα των τεκμηρίων.Στην τιμή η διαφορά είναι μικρή και στην κατανάλωση ελάχιστη.Κάντε λίγο υπομονή να δούμε τις πωλήσεις...
-
Η τιμή όταν εξοπλίζεις το αμάξι με το πακέτο συστημάτων ασφαλείας, φώτα Led και 18' ζαντες φτάνει τα 20000 προ φορων δηλαδή 28500 τελική τιμη για το 1.0 αυτόματο. Όλα τα άλλα καβαλανε τα 20000 προ φόρων και πάνε αυτομάτως στα 31500. Τα τρία χιλιάρικα διαφορά δεν σκίζουν για το 1.5 βενζίνη οσο καλός και να είναι, αλλά ούτε για το diesel. Ακόμη και εγω που κανω 100χλμ.την μέρα η απόσβεση θα γίνει σε 3.5 χρόνια. Και ύστερα θα είμαστε στο ωραίο 2023 που δεν ξέρει κανείς τι θα ξημερώσει με την φορολογία και κυκλοφορία των diesel στην Αθήνα.
Αν θέλεις εξοπλισμό στο focus μόνο 1.0 δυστυχώς. Αλλιώς θα κυκλοφορείς με φώτα αλογόνου και ψιλό χάλια Ζαντες όπως όλα τα εταιρικά.
Είναι θέμα προτεραιοτήτων για το τι θέλει ο καθένας να έχει στο αμάξι του.
-
Οι ζάντες αλλάζουν, ο κινητήρας όχι...
-
Ο χρήστης chronis.marinis έγραψε:
Μόλις γύρισα από την έκθεση για το active. Δεν το φέρνουν τελικά με 1.0 κινητήρα..Μονό 1.5. Γκολ από τα αποδειτηρια δηλαδή. Με τον εξοπλισμό που το θέλω και αυτόματο όλες οι εκδόσεις πάνε 31Κ.
Το πιο value for money Focus ειναι τελικα το 1.0 auto. Με 28κ τα έχεις όλα.
Μάλλον μονο στην Ελλάδα συμβαίνει το vignale να συμφέρει περισσότερο από τις άλλες εκδόσεις.
Value for money χιλιάρι με 28Κ δεν το λες και πολύ vfm νομίζω. Και ας είναι και αυτόματο.
Το αμάξι θεωρώ ότι είναι vfm αν το πάρεις έτσι όπως το δίνουν, γιατί αν αρχίσεις και βάζεις extra τότε σε πολλές περιπτώσεις αλλάζεις μπάντα φορολόγησης και ξεφεύγει πολύ το πράγμα. Νομίζω ότι αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις σε πολλές μάρκες και φυσικά δείχνει το χαρακτήρα του κράτους που απλά θέλει να μαζέψει φόρους.
-
Συμφωνώ. Αλλά για όποιον θέλει το κάτι παραπάνω, το vignale είναι μονόδρομος. Αν κάποιος βάλει δερμάτινα, θερμαινομενα και ηλεκτρικά καθίσματα και κάμερες και όλα τα συστήματα που έχει σε ένα golf χιλιαρι αυτο πάει 35κ!
-
Εδώ τα full led πάς να βάλεις που στοιχίζουν πάνω απο 1000 και ανεβαίνεις φορολογική κλίμακα.
-
Ο χρήστης chronis.marinis έγραψε:
Συμφωνώ. Αλλά για όποιον θέλει το κάτι παραπάνω, το vignale είναι μονόδρομος. Αν κάποιος βάλει δερμάτινα, θερμαινομενα και ηλεκτρικά καθίσματα και κάμερες και όλα τα συστήματα που έχει σε ένα golf χιλιαρι αυτο πάει 35κ!Πλέον πιο φθηνό είναι το golf από το focus
Ford Focus MK4