-
Δε με ρώτησε κάνεις τι ήθελα πραγματικά να γραψω...
-
Πότε έκανες τη παραγγελία?
25 Ιανουαρίου πήρα κωδικό παραγγελίας, μπήκε δηλαδή στο σύστημα..
-
Κυριακή;
-
Γάτα είσαι! Το πιασες! Πέμπτη!
-
Τι απαντησε δεν μας ειπες....'Τι θες να φοραω ?' ας πουμε?
-
Κύριοι είστε εκτός θέματος...συνέλθετε!! Θα σκουπίσω το βράδυ....
-
Yem wrote:
Τι είναι αυτά τα 'τσιπ' και υπάρχει έλλειψη στην αγορά? Μόνο ένα εργοστάσιο τα φτιάχνει?
Ειναι κατι ηλεκτρονικα κυκλωματα
Και νόμιζα ότι ήταν τα Τσακίρης ... πλάκα κάνω , απλά απορώ γιατί δεν έχει ξεμείνει μόνο η Ford αλλά και άλλες εταιρείες όπως η sony ! Μόνο ένα εργοστάσιο τα κατασκευάζει ?
Δία ευχαριστώ αλλά θέλει εγγραφή για να το διαβάσω .
-
Πολλοι τα κατασκευαζουν, αλλά υπαρχει μεγαλη ζητηση λογω κορονοιου. Πωλουνται απειρα κινητα και λαπτοπ
-
Πολλοι τα κατασκευαζουν, αλλά υπαρχει μεγαλη ζητηση λογω κορονοιου. Πωλουνται απειρα κινητα και λαπτοπ
Εν αντίθεση με τα εσπεροειδη του τόπου μας που δεν πωλείται ούτε κιλό. Ξέρω άσχετο αλλά έπρεπε να το γραψω
-
Μας ήταν αδιάφορο. Οι μύχιες σκέψεις σου που διέλαθαν του πληκτρολογίου σου, ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσες...
-
Καλησπέρα,
Έχει ασχοληθεί κανείς με forscan?
Έχει πολλά βιντεάκια στο YouTube που μπορείς να κάνεις διαφορά. Παράδειγμα ενεργοποίηση του κλειδώματος αυτόματα μετα τα 20 km/h.
-
Καλησπέρα,
Έχει ασχοληθεί κανείς με forscan?
Έχει πολλά βιντεάκια στο YouTube που μπορείς να κάνεις διαφορά. Παράδειγμα ενεργοποίηση του κλειδώματος αυτόματα μετα τα 20 km/h.
Άραγε αυτό να μπορείς να το ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν στην αντιπροσωπεία εάν δεν θες να ασχοληθείς με το forscan? Χρήσιμη λειτουργία αυτή του αυτόματου κλειδώματος.
-
Gmag ευχαριστώ πολύ,
Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ να το ζητήσω από την αντιπροσωπεία να το ενεργοποιήσουν απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το κάνουν.
-
Gmag ευχαριστώ πολύ,
Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ να το ζητήσω από την αντιπροσωπεία να το ενεργοποιήσουν απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το κάνουν.
Εδώ στον Βόλο δεν το ενεργοποίησαν, επικαλούμενοι τεχνική οδηγία της ford.
Μεταξύ μας,δεν ήξεραν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Όποτε το forscan ήταν μονόδρομος.
-
Τι ακριβώς προσφέρει το να είναι κλειδωμένο το αμάξι κατά την πορεία;
Για να μην ανοίξει την πόρτα κάποιος σε ένα φανάρι πχ;
-
Ναι.
Παρέχει ασφάλεια σε κάθε στάση.
Του αδερφού μου του έχει χρειαστεί σε φανάρι όπου προσπάθησαν να του αρπάξουν το τσαντάκι από την θέση του συνοδηγού.
-
ΔΕΝ το κάνουν! Για κάποιον 'ηλίθιο' λόγο δεν το επιτρέπει η Ford Europe. Ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο. Κάτι λένε για αυτόματο ξεκλείδωμα σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά εαν είναι έτσι τότε τι γίνεται όταν κλειδώσω χειροκίνητα? Οπότε ή υπάρχει όντως πρόβλημα ή απλά λένε δικαιολογίες.
Πάντως είναι πολύ χρήσιμο (το 99% των αυτοκινήτων το έχει) και είναι λάθος της Ford που δεν το κάνει.
-
Pinkfroyd82 wrote:
ΔΕΝ το κάνουν! Για κάποιον 'ηλίθιο' λόγο δεν το επιτρέπει η Ford Europe. Ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο. Κάτι λένε για αυτόματο ξεκλείδωμα σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά εαν είναι έτσι τότε τι γίνεται όταν κλειδώσω χειροκίνητα? Οπότε ή υπάρχει όντως πρόβλημα ή απλά λένε δικαιολογίες.
Πάντως είναι πολύ χρήσιμο (το 99% των αυτοκινήτων το έχει) και είναι λάθος της Ford που δεν το κάνει.
Πρόκειται για τις γνωστές φιφες που λένε χρόνια τώρα.
Το Puma του ξαδέρφου μου , έχει την λειτουργία στο μενού του αυτοκινήτου αλλά δεν ήταν ενεργοποιημένη.
Αν δεν συμφωνεί η εταιρεία με την εν λόγω λειτουργία, τότε γιατί την έχει συμπεριλάβει στο μενού των αυτοκινήτων;
-
ερώτηση #1 : στο ήπια υβριδικό εκεί που οδηγάς σε συνθήκες που δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς (π.χ. μου έχει τύχει και όταν κινούμαι με 80-90 σε ανοιχτό δρόμο) να ανάβει η ενημερωτική λυχνία που δείχνει ένα πόδι στο φρένο. Στο βιβλιαράκι το λέει κάπως διαφορετικά, δεν το έχω μπροστά μου, στον ηλεκτρονικό οδηγό το αναφέρει ως εξής:
'...ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΈΣ ΛΥΧΝΊΕΣ ΤΟΥ ΤΡΌΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΉΣ ΟΔΉΓΗΣΗΣ
Ανάβει με γκρίζο χρώμα όταν το σύστημα σας προτείνει να επιβραδύνετε.
Αλλάζει χρώμα όταν αρχίσετε να επιβραδύνετε....'
Ποιο είναι το νόημα εδώ, πέρα από τον γενικόλογο τίτλο 'αποδοτική οδήγηση', ειδικά αν κινείσαι με μια σωστή ταχύτητα και με σωστή σχέση μετάδοσης..
-
Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο σημείο, στη σελ. 452 του έντυπου εγχειριδίου λέει (έχω ένα ST-Line 155 mh):
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΛΥΧΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
(Εικόνα με το πόδι στο πετάλ και βέλος προς τα πάνω)
'Υποδεικνύει ότι πρέπει να επιβραδύνετε αργά'.
Δηλαδή για εμένα σημαίνει ότι πρέπει να πατάς το φρένο όσο το δυνατόν πιο απαλά επιτρέπει η συγκεκριμένη περίσταση για να φορτίζει βέλτιστα το υβριδικό σύστημα. Τελοσπάντων να μην το σανιδώνεις το φρένο.
Ford Focus MK4