-
Δεν έχεις και άδικο. Το κακό είναι ότι το BLIS το έχει σε πακέτο μεταξύ άλλων και με τα προστατευτικά που ανοίγουν μαζί με τις πόρτες και είδα σε review ότι κουδουνίζουν άσχημα σαν να έχεις χαλίκια μεστην πόρτα. Άσε που χρεώνουν το πακέτο 1κ χωρίς φόρους...
Δεν ισχύει αυτό για τα προστατευτικά. Δεν ακούγεται τίποτα κατά την οδήγηση. Κατα το κλείσιμο της πόρτας μόνο ακούγεται ο ήχος που κάνουν όταν διπλώνουν και μαζεύουν.
Σε άλλες χώρες με περισσότερη βροχή και κρύο κάποιο έκαναν παράπονα πως μαγκώνουν καμιά φορά και δεν ανοίγουν. Με καθάρισμα και συντήρηση όμως επανέρχονται. Επίσης καλύπτονται από την εγγύηση... Κάποιοι που είχαν θέμα στην Αγγλία πήγαν και τους τα άλλαξαν.
-
Όχι ρε παίκτη !!!! Καλορίζικο και σε σένα και καλά χιλιόμετρα !!!!!! H Active δεν είναι ????
ναι Active, μου αρέσει πολύ το αυτοκίνητο εξωτερικά, επιβεβαιώνω ότι λίγο 'γδέρνει' ο ήχος του κινητηρα στο γκάζι (χωρίς γκάζι στήνω αυτί για να καταλάβω αν λειτουργεί), το εσωτερικό είναι ΟΚ χωρίς να εντυπωσιάζει (ταμπλό εννοώ), χώρος καμπίνας άπλετος και πίσω τείνει στο άπειρο, και τέλος το παραλάβαμε με βενζίνη που έδειχνε υπόλοιπο 165 km. Με τις υγειες μας, σε όλους.
-
Δεν έχεις και άδικο. Το κακό είναι ότι το BLIS το έχει σε πακέτο μεταξύ άλλων και με τα προστατευτικά που ανοίγουν μαζί με τις πόρτες και είδα σε review ότι κουδουνίζουν άσχημα σαν να έχεις χαλίκια μεστην πόρτα. Άσε που χρεώνουν το πακέτο 1κ χωρίς φόρους...
Στο εξωτερικό το blis το δίνουν χωρίς το αυτόματο παρκάρισμα. Εδώ το συνδυάζουν με αυτό που έγραψες συν αυτόματο παρκάρισμα και πάει στο 1000αρικό προ φόρων. Κανένα από τα προαιρετικά πακέτα που δίνει στην ελλάδα δεν αξίζει να μπει από οικονομικής άποψης ιδιαίτερα με το 1,5 182 που έχει και πιο μεγάλη κλιμάκωση στο τέλος ταξινόμησης.
-
06:20' - 06:30'
Είπα εγώ τίποτα για κίνηση; Όχι. Ορίστε γίνομαι ακριβής. 'Όταν κλείνεις την πόρτα'.
-
με πρόλαβες και έκλεψες τη δόξα, ίδια μέρα ίδιο χρώμα (ίδια άλογα) άλλη έκδοση!
Με γειά και σε εσένα!!! Καοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία! Εξαιρετική επιλογή.
-
06:20' - 06:30'
Είπα εγώ τίποτα για κίνηση; Όχι. Ορίστε γίνομαι ακριβής. 'Όταν κλείνεις την πόρτα'.
Ούτε κουδουνίζει κάτι ούτε σαν χαλίκια ακούγεται... Υπερβολές. Το ελατήριο του μηχανισμού ακούγεται όταν κλείνει. Κινητό μέρος είναι, πως να μη κάνει ήχο; Για μένα καλύτερα η προστασία που προσφέρει και ο ασήμαντος ήχος παρά τίποτα και χτυπημένες πόρτες!
-
dimitriscsd wrote:
Ούτε εγώ έχω μικτή. Τι ζημιά εννοείς ακριβώς; Να έρθει κάποιος και να σου σπάσει το φανάρι επίτηδες; Δεν το καλύπτουν αυτό οι κακόβουλες ενέργειες;
Αν φταις εσύ εννοείται πληρώνεις...
Εαν τρακάρεις με δικιά σου ευθύνη εκεί καλύπτει η μικτή. Δε θεωρώ πάντως ότι όλα αυτά τα εξτρα δίνουν κάποια μεταπωλητική αξία στο αυτοκίνητο και προσωπικά δε θα μου λείψουν γιατί και στο χ3 που οδηγώ τόσα χρόνια δεν τα έχω.
Τι να σου πω... Προσωπικά αγοράζω όχημα με σκοπό να εξυπηρετεί και να βοηθά εμένα και όχι με την προοπτική να έχει την μέγιστη αξία όταν το πουλήσω. Βάζεις τα έξτρα που θεωρείς πως θα σε εξυπηρετήσουν. Είναι κάτι που δε το σκέφτομαι καθόλου καθώς κάνω απόσβεση της τιμής στα οχήματά μου.
-
Καλοταξιδα σε ολους!!!!
-
Καλησπέρα και καλοτάξιδα σε όσους εχουν παραλαβει. Παραλαμβανω και εγω αυριο focus active x 155. Εχω παει απο αντιπροσωπια να τσεκάρω το αμάξι, το μονο θεμα είναι οτι λείπει το καπάκι της μηχανης. Γνωρίζετε τιποτα επι του θέματος?
-
Περίεργο. Παραγγελία είναι ή ετοιμοπαράδοτο; Αυτοί τι εξήγηση δίνουν;
Εν πάσει περιπτώσει μπορείς να τους ζητήσεις να σου παραγείλουν ένα χωρίς χρέωση.
Τσέκαρε και πόσα χιλιόμετρα έχει πάνω. Οτιδήποτε πάνω από 10-15 είναι ύποπτο για καινούριο.
-
Παραγγελια ειναι απο 20 Σεπτεμβρη. Η απαντηση της αντιπροσωπιας ειναι οτι η ford σταμάτησε να το βάζει.Τσεκαρα ακομα ενα st line x 155 ετοιμο για παραδοση στην αντιπροσωπια και ελειπε και σε αυτο. Καποια αλλα με κινητηρα 125 mhev το ειχαν. Χιλιόμετρα γραφει 7.
-
Τότε μάλλον είναι όπως σου τα λένε. Άλλωστε είναι μόνο διακοσμητικό. Ας μας πει όμως και κάποιος κάτοχος του συγκεκριμένου για να είσαι σίγουρος.
Τα 7 χιλιόμετρα είναι απόλυτα λογικά.
Καλοτάξιδο σου εύχομαι και μακάρι το μόνο πρόβλημα να είναι αυτό!
-
Βγάλε βγάλε, όταν φτάσουν στο τιμόνι και τις ρόδες θα ζορίσει το πράγμα...
-
Εγω αρχίζω να κρατάω κασονια τις ΕΨΑ για παν ενδεχόμενο.....
-
Παραγγελια ειναι απο 20 Σεπτεμβρη. Η απαντηση της αντιπροσωπιας ειναι οτι η ford σταμάτησε να το βάζει.Τσεκαρα ακομα ενα st line x 155 ετοιμο για παραδοση στην αντιπροσωπια και ελειπε και σε αυτο. Καποια αλλα με κινητηρα 125 mhev το ειχαν. Χιλιόμετρα γραφει 7.
Τι να σου πω ρε φίλε ρωτά και εδώ μπες και σε καμία ομάδα στο fb και ρωτα. Αλλα Και πάλι άκρη δεν θα βγάλεις. Και να υπάρχει σφάλμα από έλλειψη υλικού και να βιάστηκαν να το διώξουν χωρίς να περιμένουν το υλικό άκρη δεν θα βγάλεις.
Θα σου πουν ότι τα σταμάτησε και άντε βγάλε άκρη...
-
Εγω αρχίζω να κρατάω κασονια τις ΕΨΑ για παν ενδεχόμενο.....
χαχαα για να τα κάνεις κάθισμα? χαχαα
-
Έχει καταντήσει ανέκδοτο.
Τους εκραζαν και σε ξένα άρθρα για το ψαλίδι που κάνουν στον εξοπλισμό.
-
Στο τέλος θα το δίνουν και χωρίς τιμόνι!
Θα σου λένε θέλεις το ...απλό ή το καλό που....στρίβει;!
Διακοσμητικό το καπάκι! Και άλλα πράγματα σε ένα αμάξι είναι διακοσμητικά αλλά τα βάζουν και στα χρεώνουν!
Φανταστείτε τι γίνεται σε πράγματα που δεν βλέπουμε ! Τι κοφτηρι θα γίνεται ....
-
Καλημέρα, να επαληθεύσω για το καπάκι....
@ Kpapado : Απο που το παρήγγειλες και πότε το είδες το αμάξι ??
-
επιβεβαιωνεις δλδ οτι δεν εχει πλεον καπάκι, αυτό που μεχρι τώρα υπηρχε κανονικά?
Ford Focus MK4