-
Το μόνο μείον στην όλη εικόνα είναι αυτό το θέμα της βενζίνης.
Αυτό συμβαίνει σε όλους τους εμπόρους και να είναι τραγικό! Μόνο μια φορά (στο Μίνι) μου είχαν κάνει 'δώρο' να έχει 1/4 βενζίνη...χαμός είχε γίνει, κέρναγα όλο το μαγαζί...αχαχα!! Και το Κούγκα ίσα που έφτασα στο βενζινάδικο. Στην BMW που πήγαινα είχαν διαδικασία (και οδηγία άνωθεν) σε όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα να αδειάζουν την βενζίνη και να αφήνουν 1-2 λίτρα μέσα...μέχρι και από εκεί έβγαζαν λεφτά!!
Πιο ωραίο το μαγνητικό χρώμα στη φωτογραφία αποτι στο διαμορφωτή.
Αλήθεια είναι, είναι πολύ ωραίο χρώμα και το λέω εγώ που δεν μου αρέσουν τα γκρι. Τα περισότερα είναι πιο ωραία από κοντά βέβαια, αλλά το magnetic είναι ιδιαίτερο χρώμα.
-
ALEX19 wrote:
Πιο ωραίο το μαγνητικό χρώμα στη φωτογραφία αποτι στο διαμορφωτή.
Αλήθεια είναι, είναι πολύ ωραίο χρώμα και το λέω εγώ που δεν μου αρέσουν τα γκρι. Τα περισότερα είναι πιο ωραία από κοντά βέβαια, αλλά το magnetic είναι ιδιαίτερο χρώμα.
Το ίδιο χρώμα επέλεξα και για το δικό μου, εαν βέβαια παραλάβω ποτέ λόγω του ζητήματος με το εργοστάσιο παραγωγής
-
Καλοτάξιδο χιλιάδες ασφαλή χιλιόμετρα!
Το χρώμα είναι υπέροχο!
-
Καλοταξιδο! Ωραίες φωτογραφίες!
-
Τελειο.
Καλοτάξιδο.....
Αυτη η μουρη μ αρέσει πολυ. Σαν μικρο supercar ειναι.
-
@Alex19 : ΄Όχι δεν έβαλα κάτι παραπάνω , ότι έρχεται στην StLineX, απλά τα full LED έρχονται υποχρεωτικά. Η αλήθεια είναι ότι τώρα σε παραγγελίες δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικά, πάντως εμένα μου άρεσαν. Έτσι και αλλιώς το αμάξι ήταν να το πάρω απο το στοκ που είχαν φέρει στην αρχή. Αλλά λόγω μιας ασυνεννοησίας χάθηκε το τελευταίο και έγινε παραγγελία ακριβώς το ίδιο. Αν έβαζα κάτι θα ήταν το tech pack αλλά θεώρησα ότι για ένα πράγμα δεν άξιζε να δώσω χίλια ευρώ, ας τα δώσω σε ένα ταξίδι καλύτερα.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι και να προσφέρει οδηγικές συγκινήσεις!
Χαίρομαι ανθρώπους που παίρνουν καλές εκδόσεις και βάζουν και το κάτι παραπάνω..! Κουκλί είναι και σε γκρι και είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν τα έντονα χρώματα
-
@Alex19 : ΄Όχι δεν έβαλα κάτι παραπάνω , ότι έρχεται στην StLineX, απλά τα full LED έρχονται υποχρεωτικά. Η αλήθεια είναι ότι τώρα σε παραγγελίες δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικά, πάντως εμένα μου άρεσαν. Έτσι και αλλιώς το αμάξι ήταν να το πάρω απο το στοκ που είχαν φέρει στην αρχή. Αλλά λόγω μιας ασυνεννοησίας χάθηκε το τελευταίο και έγινε παραγγελία ακριβώς το ίδιο. Αν έβαζα κάτι θα ήταν το tech pack αλλά θεώρησα ότι για ένα πράγμα δεν άξιζε να δώσω χίλια ευρώ, ας τα δώσω σε ένα ταξίδι καλύτερα.
Yποχρεωτικά είναι τα λεντ και η δική μου παραγγελία τα περιλαμβάνει. Καλά έκανες και δεν έβαλες το τεχνολογικό πακέτο δεν έχει νόημα το acc στην Ελλάδα. Τα καθίσματα πως σου φάνηκαν σαν μια πρώτη εντύπωση και γενικά η ποιότητα των υλικών στην καμπίνα; Ασφάλεια σε τι τιμή έκλεισες;
-
jobous wrote:
Yποχρεωτικά είναι τα λεντ και η δική μου παραγγελία τα περιλαμβάνει. Καλά έκανες και δεν έβαλες το τεχνολογικό πακέτο δεν έχει νόημα το acc στην Ελλάδα. Τα καθίσματα πως σου φάνηκαν σαν μια πρώτη εντύπωση και γενικά η ποιότητα των υλικών στην καμπίνα; Ασφάλεια σε τι τιμή έκλεισες;
Αν και ίσως έχει απαντηθεί, όταν λέτε ότι τα LED είναι υποχρεωτικά και πρέπει να τα προσθέσεις στον διαμορφωτή για να είσαι μέσα στην τιμή που σου δίνει η αντιπροσωπεία, εννοείται τους 'Προβολείς LED' με κόστος €558 ή το 'Adaptive Front lighting System με κατευθυντικούς προβολείς LED, αντιθαμβωτική δέσμη στη μεγάλη σκάλα και φλας LED' με κόστος €968? Γιατί βλέπω αυτές τις επιλογές έχει στον διαμορφωτή...Επίσης ξέρετε ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ των 2 αυτών?
-
ALEX19 wrote:
jobous wrote:
Αν και ίσως έχει απαντηθεί, όταν λέτε ότι τα LED είναι υποχρεωτικά και πρέπει να τα προσθέσεις στον διαμορφωτή για να είσαι μέσα στην τιμή που σου δίνει η αντιπροσωπεία, εννοείται τους 'Προβολείς LED' με κόστος €558 ή το 'Adaptive Front lighting System με κατευθυντικούς προβολείς LED, αντιθαμβωτική δέσμη στη μεγάλη σκάλα και φλας LED' με κόστος €968? Γιατί βλέπω αυτές τις επιλογές έχει στον διαμορφωτή...Επίσης ξέρετε ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ των 2 αυτών?
Οι προβολείς λεντ είναι στανταρ στην έκδοση. Οι κατευθυντικοι περιλαμβάνουν και την αυτόματη προσαρμογή μεγάλης σκάλας συν ότι ρυθμίζουν την ένταση των προβολέων με βάση το επίπεδο του φωτισμού και την κυκλοφορία στην περιοχή που κινείσαι. Καλό σύστημα αλλά αν πάθεις ζημιά το κόστος είναι πολύ μεγάλο για να επισκευαστούν.
-
ChristosVvs wrote:
Αν και ίσως έχει απαντηθεί, όταν λέτε ότι τα LED είναι υποχρεωτικά και πρέπει να τα προσθέσεις στον διαμορφωτή για να είσαι μέσα στην τιμή που σου δίνει η αντιπροσωπεία, εννοείται τους 'Προβολείς LED' με κόστος €558 ή το 'Adaptive Front lighting System με κατευθυντικούς προβολείς LED, αντιθαμβωτική δέσμη στη μεγάλη σκάλα και φλας LED' με κόστος €968? Γιατί βλέπω αυτές τις επιλογές έχει στον διαμορφωτή...Επίσης ξέρετε ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ των 2 αυτών
Οι προβολείς λεντ είναι στανταρ στην έκδοση. Οι κατευθυντικοι περιλαμβάνουν και την αυτόματη προσαρμογή μεγάλης σκάλας συν ότι ρυθμίζουν την ένταση των προβολέων με βάση το επίπεδο του φωτισμού και την κυκλοφορία στην περιοχή που κινείσαι. Καλό σύστημα αλλά αν πάθεις ζημιά το κόστος είναι πολύ μεγάλο για να επισκευαστούν.
Γι αυτό υπάρχουν οι ασφάλειες
-
ALEX19 wrote:
ChristosVvs wrote:
Αν και ίσως έχει απαντηθεί, όταν λέτε ότι τα LED είναι υποχρεωτικά και πρέπει να τα προσθέσεις στον διαμορφωτή για να είσαι μέσα στην τιμή που σου δίνει η αντιπροσωπεία, εννοείται τους 'Προβολείς LED' με κόστος €558 ή το 'Adaptive Front lighting System με κατευθυντικούς προβολείς LED, αντιθαμβωτική δέσμη στη μεγάλη σκάλα και φλας LED' με κόστος €968? Γιατί βλέπω αυτές τις επιλογές έχει στον διαμορφωτή...Επίσης ξέρετε ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ των 2 αυτών
Γι αυτό υπάρχουν οι ασφάλειες
Προφανώς αλλά δεν βάλαμε ποτέ μικτή στο χ3 θα βάλλω τώρα στο φόκους; Για αθήνα που μένω θα την κάνουν τη δουλειά και τα απλά λεντ.
-
Μιλάμε για τα Full LED ('Προβολείς LED') , δηλαδή αυτά με κόστος €558. Αυτά είναι 'υποχρεωτικό' extra στην StLineX. Τουλάχιστον μέχρι το 2020, αν άλλαξαν κάτι δεν ξέρω.
-
με πρόλαβες και έκλεψες τη δόξα, ίδια μέρα ίδιο χρώμα (ίδια άλογα) άλλη έκδοση!
-
Καλό σύστημα αλλά αν πάθεις ζημιά το κόστος είναι πολύ μεγάλο για να επισκευαστούν.
+1
Γι'αυτό βάζεις τα νορμάλ LED & techpack για να πάρεις το AHB
-
Όχι ρε παίκτη !!!! Καλορίζικο και σε σένα και καλά χιλιόμετρα !!!!!! H Active δεν είναι ????
-
Ούτε εγώ έχω μικτή. Τι ζημιά εννοείς ακριβώς; Να έρθει κάποιος και να σου σπάσει το φανάρι επίτηδες; Δεν το καλύπτουν αυτό οι κακόβουλες ενέργειες;
Αν φταις εσύ εννοείται πληρώνεις...
-
ALEX19 wrote:
Καλό σύστημα αλλά αν πάθεις ζημιά το κόστος είναι πολύ μεγάλο για να επισκευαστούν.
+1
Γι'αυτό βάζεις τα νορμάλ LED & techpack για να πάρεις το AHB
Σωστός υπάρχει και αυτή η δυνατότητα. Αλλά το τεχνολογικό στοιχίζει συνολικά 1300€ με το τέλος ταξινόμησης για να προσφέρει το acc και το ahb. Κανένα από τα δυο δεν τα βρίσκω χρήσιμα για να πληρώσω αυτό το ποσό. Εαν είχε και το blis το πακέτο ίσως να το σκεφτόμουν πιο σοβαρά.
-
Δεν έχεις και άδικο. Το κακό είναι ότι το BLIS το έχει σε πακέτο μεταξύ άλλων και με τα προστατευτικά που ανοίγουν μαζί με τις πόρτες και είδα σε review ότι κουδουνίζουν άσχημα σαν να έχεις χαλίκια μεστην πόρτα. Άσε που χρεώνουν το πακέτο 1κ χωρίς φόρους...
-
Ούτε εγώ έχω μικτή. Τι ζημιά εννοείς ακριβώς; Να έρθει κάποιος και να σου σπάσει το φανάρι επίτηδες; Δεν το καλύπτουν αυτό οι κακόβουλες ενέργειες;
Αν φταις εσύ εννοείται πληρώνεις...
Εαν τρακάρεις με δικιά σου ευθύνη εκεί καλύπτει η μικτή. Δε θεωρώ πάντως ότι όλα αυτά τα εξτρα δίνουν κάποια μεταπωλητική αξία στο αυτοκίνητο και προσωπικά δε θα μου λείψουν γιατί και στο χ3 που οδηγώ τόσα χρόνια δεν τα έχω.
Ford Focus MK4