-
Με το καλό! Εξαιρετικό αυτοκίνητο! Το είχα νοικιάρικο για 4 μέρες και έπαθα πλάκα.....η γυναίκα μου ρώτησε 3-4 φορες πόσο κάνει αλλά απέφυγα να της πω....χαχαχα
-
Βασική τιμή 36 και φόροι 22. Αυτά ειναι!
Όπως και να χει είναι αμάξι για σεμινάριο!
Και τα td είναι καλές επιλογές. XC90 σε αντιπροσωπεία της Αχαΐας με ελάχιστα χλμ (1000-2000) με 10-15 χιλιάρικα έκπτωση..
-
Διάβασα και εγώ στο σύνολο το 37.230.000 και είπα τι απίστευτη προσφορά.... [emoji16][emoji23]
-
Αντε να παρει και τιποτα το κρατος..
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Συμπεριφορά επαγγελματιών με άψογο αυτοκίνητο!!!!Πολυ καλή εξυπηρέτηση,μένει να δούμε και τι προσφορές!!![emoji57]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η προσφορά που είχα πάρει πριν τα χριστούγεννα, ελπίζω η δική σου να είναι καλύτερη.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είδα το D5,πιστεύω θα κάνουν κάτι καλό θα σε ενημερώσω...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αναμένουμε εντυπώσεις από το test-drive, το διαθέσιμο εξοπλισμό και τις τιμές των διαφόρων εκδόσεων.Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αυτοκίνητο που οδήγησα ηταν το D5 AWD 235 αλογα
Ξεκινώντας απο την θέση οδήγησης θα πω οτι ήταν υποδειγματική και πολύ ανετη(θυμάμα πχ στην c class που δεν μπορούσα να βολευτώ για μιση ωρα)
Το αυτοκίνητο ήταν υπερπλήρως εξοπλισμένο με όλα τα καλούδια ασφαλείας και άνεσης
Οδηγηθηκε τόσο σε ορεινό ογκο όσο και σε επαρχιακή οδό και εγνατία και μου αφησε μόνο εξαιρετικές εντυπώσεις -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Αναμένουμε εντυπώσεις από το test-drive, το διαθέσιμο εξοπλισμό και τις τιμές των διαφόρων εκδόσεων.
Το αυτοκίνητο που οδήγησα ηταν το D5 AWD 235 αλογα
Ξεκινώντας απο την θέση οδήγησης θα πω οτι ήταν υποδειγματική και πολύ ανετη(θυμάμα πχ στην c class που δεν μπορούσα να βολευτώ για μιση ωρα)
Το αυτοκίνητο ήταν υπερπλήρως εξοπλισμένο με όλα τα καλούδια ασφαλείας και άνεσης
Οδηγηθηκε τόσο σε ορεινό ογκο όσο και σε επαρχιακή οδό και εγνατία και μου αφησε μόνο εξαιρετικές εντυπώσειςΆντε......καλοταξιδο!!!!!!
-
Και μια που φαινεται οτι ο κλοιος γυρω απο το XC 60 κλεινει ,εχει καποιος καμμια ενσταση?
Αν ναι να την καταθέσει..... -
Καλοτάξιδο γιατρέ!!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Εγω εχω οχι ακριβως ενσταση,αλλα απορια...
Οταν δινεις 60+ για το xc60 στα 2000 κυβικα γιατι να μην δωσεις κατι παραπανω για να πας στο xc90;
Νομιζω απο 70 ξεκιναει η τιμη τιμοκαταλογου;(πεφτει κ'αλλο;δε ξερω)... -
Κάπου πρέπει να βάλεις ταβάνι, είτε σε λεφτά, είτε σε διαστάσεις. Που να το βολέψεις το 90αρι με 5 μέτρα μήκος?
Τι έκδοση θα το πάρεις το 60αρι τελικά? Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα ή θα πας για παραγγελία - με πόση αναμονή?
-
Κάπου πρέπει να βάλεις ταβάνι, είτε σε λεφτά, είτε σε διαστάσεις. Που να το βολέψεις το 90αρι με 5 μέτρα μήκος?Τι έκδοση θα το πάρεις το 60αρι τελικά? Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα ή θα πας για παραγγελία - με πόση αναμονή?
Για τα λεφτα δεν μπορω να πω κατι,ο καθενας καθοριζει το ταβανι του,αλλα για τις διαστασεις,470 ειναι το 60αρι,495 το 90αρι....
Δεν τα λες και αυτοκινητα πολης ουτως η αλλως... -
Αυτοκίνητο πόλης δεν είναι, αλλά αλλιώς βολεύεται το 4,7 σε ένα υπόγειο πάρκινγκ κι αλλιώς το 4,95. Επίσης, άντε στρίμωξέ το σε κανένα σουπερ-μαρκετ. Εδω με το χ1 που είναι 4,5 μέτρα και το πράγμα ζορίζει πολλές φορές.
-
Και μια που φαινεται οτι ο κλοιος γυρω απο το XC 60 κλεινει ,εχει καποιος καμμια ενσταση?
Αν ναι να την καταθέσει.....Εφόσον εσένα σου κάνει γιατρέ μας, εμείς τι ένσταση να έχουμε!?!?!
Το μόνο που θα πώ είναι ότι η νέα Χ3 είναι σαφώς ένα καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά...αλλά δεν έχω ιδέα από τιμές και πως συγκρίνονται αυτές με το XC60.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αν ναι να την καταθέσει.....Εφόσον εσένα σου κάνει γιατρέ μας, εμείς τι ένσταση να έχουμε!?!?!
Το μόνο που θα πώ είναι ότι η νέα Χ3 είναι σαφώς ένα καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά...αλλά δεν έχω ιδέα από τιμές και πως συγκρίνονται αυτές με το XC60.
Η Χ3 γυμνη είναι στην τιμή του inscription ....Την ειδα αλλά θα επαιρνα 2 Χ1 τότε.Σκεψου οτι πουλανε την προηγουμενη Χ3 με 4 .000 χλμ full extra 56Κ!!!
-
Την προηγούμενη χ3 δεν την έπαιρνα με τίποτα, δεν μου άρεσε ποτέ. Η νέα χ3 μετράει πολύ, αλλά φτανει 60-70 χιλ. για πλάκα... Και είναι και πιο αργή η 20d από την x1 20d λόγω βάρους!
-
Καλά πότε ανέβηκε το μπάτζετ μια x1; έχασα επισόδεια!
Αυτό το 3ήμερο είμαι οπαδός της Alfa επειδή μ'άρεσε ένα βιντεάκι στον πάγο οπότε θα σε ρωτήσω αν έχεις τσεκάρει την stelvio σε αυτό το μπάτζετ (Stelvio 2.0 280hp AT Petrol SUPER 4X4 62.200 προτεινόμενη), το προηγούμενο σ-κ ήμουν της BMW επειδή γέλαγα με αυτά που γράφανε κάποιοι κάτοχοι εδώ, μάλλον το επόμενο θα μ'αρέσουν τα βολβο (ή σε καμία 10αρια χρόνια).. πέρα απ τη πλάκα ο,τι πάρεις με 60χιλ ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να μην είναι καλό...
Πιες του το αίμα!!! -
Αν ναι να την καταθέσει.....D5?
Εκδοση εξοπλισμου?
Καποιος που το οδηγησε του φανηκε οχι τοσο ανετο και θορυβωδες (και απο θεμα κυλισης και ισως και κινητηρα).
Σε προδιαγραφες φαινεται πολυ καλο. Το μονο θεμα ειναι οτι εχει αργο σε αλλαγες κιβωτιο αλλα μπορει να παρει εργοστασιακο επαναπρογραμματισμο απο Polestar.
Αν θελεις στειλε ΠΜ με εκδοση/εξοπλισμο και κοστος οταν παραγγειλεις.
-
Έκανα αρκετά χιλιόμετρα με ένα νοικιάρικο πριν λίγους μήνες και δεν διαπίστωσα ούτε αργές αλλαγές -σε σχέση με αλλά αυτόματα που έχω οδηγήσει- ούτε κάποιο ιδιαίτερο θόρυβο κύλισης. Προσωπικά το θεωρώ εξαιρετική επιλογή και ομολογώ ότι έμεινα εντυπωσιασμένος από την πρόοδο των Κινέζων...εεεε,των Σουηδών ήθελα να πω....
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αν ναι να την καταθέσει.....D5?
Εκδοση εξοπλισμου?
Καποιος που το οδηγησε του φανηκε οχι τοσο ανετο και θορυβωδες (και απο θεμα κυλισης και ισως και κινητηρα).
Σε προδιαγραφες φαινεται πολυ καλο. Το μονο θεμα ειναι οτι εχει αργο σε αλλαγες κιβωτιο αλλα μπορει να παρει εργοστασιακο επαναπρογραμματισμο απο Polestar.
Αν θελεις στειλε ΠΜ με εκδοση/εξοπλισμο και κοστος οταν παραγγειλεις.
Εχω προσωπική αποψη δεν ειναι καθολου θορυβψδες ισα ισα που αν το οδηγησεις σε eco mode ειναι σαν ηλεκτροκινητο.Η κυλιση του ηταν πολυ καλη για τα δικά μου επιπεδα και η ανεση του πολύ καλή .
Το αυτοκινητο είναι για να μεταφερει με ασφαλεια και ανεση την οικογενεια μου.Αργοτερα θα πάρω και μια 911
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ