-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
δεν θελω διλιτρο....αλλιως η gulia ηταν μια καλη επιλογηΤότε 3αρα, merc, Volvo ή Mondeo;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
δεν θελω διλιτρο....αλλιως η gulia ηταν μια καλη επιλογη
Τότε 3αρα, merc, Volvo ή Mondeo;
3ρα δεν ειμαι ανετος (1.90) mondeo μια χαρα ειμαι και με το A4 ,Volvo μόνο αν υπηρχε κανενα V60 cc σαν το V90 αρα...
-
δεν θελω διλιτρο....αλλιως η gulia ηταν μια καλη επιλογη
Τότε 3αρα, merc, Volvo ή Mondeo;
3ρα δεν ειμαι ανετος (1.90) mondeo μια χαρα ειμαι και με το A4 ,Volvo μόνο αν υπηρχε κανενα V60 cc σαν το V90 αρα...
Καλά κ εγώ 1,96 είμαι κ μια χαρά έχω κάτσει κ σε 3αρα κ σε 4αρα
To mondeo γιατί το υποτιμάς; -
Ως συνάδελφος -και μάλιστα επίσης καρδιολόγος- ήμουν έτοιμος για sedan να σου προτείνω Giulia και Jag XE (ως κάτι διαφορετικό,αλλά ξεφεύγει λίγο από τα οικονομικά δεδομένα σου) κι έπειτα 3άρα και Μerc C.
Αφού όμως,δεν θες να ξεφύγεις στα κυβικά είναι μονόδρομος ΒΜW ή Μerc.Kαλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις!
Y.Γ. Ρίχνω και μια τελευταία ιδέα,αρκετά διαφορετική... Ford Mondeo Vignale ή ST-line?
edit: μόλις είδα ότι το πρότεινε κι ο Emperor
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Ως συνάδελφος -και μάλιστα επίσης καρδιολόγος- ήμουν έτοιμος για sedan να σου προτείνω Giulia και Jag XE (ως κάτι διαφορετικό,αλλά ξεφεύγει λίγο από τα οικονομικά δεδομένα σου) κι έπειτα 3άρα και Μerc C.
Αφού όμως,δεν θες να ξεφύγεις στα κυβικά είναι μονόδρομος ΒΜW ή Μerc.Kαλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις!
Y.Γ. Ρίχνω και μια τελευταία ιδέα,αρκετά διαφορετική... Ford Mondeo Vignale ή ST-line?
+1 σε όλα
-
Αν τα 2 λίτρα είναι απαγορευτικά, τότε μιλάμε για C Class ή 3άρα 1600 turbo. Εξαιρετικά αυτοκίνητα αμφότερα. Η Merc πιο ταξιδιάρα, η BMW πιο αγωνιάρα.
-
@giatros
Επειδή ενδιαφερόσουν για το XC40 για δες εδώ:http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... volvo-xc40
-
Αφού έχει ήδη SUV δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρει πάλι τέτοιο.
Ακόμη και εγώ που δεν είμαι καθολου fan των sedan θα επαιρνα σίγουρα χαμηλό δεύτερο αυτοκίνητο... -
Για πειτε μου τωρα τι να κάνω,παω σημερα στην αντιπροσωπεια της Mercedes και μου λένε οτι αυτο το αυτοκινητο που εχουν στο site μαζι με αλλα 2 δεν υπάρχουν και στο συστημα βλέπει μονο c 160 και 180 λευκα και μαυρα με πολυ απλό εξοπλισμό που απο 38 χιλιαρικα τα δίνουν 36
Παίζει να το βάζουν αυτο σαν κράχτι?Τι λέτε να κανω για να διαπιστωσω τι γίνετε?
Η αληθεια είναι οτι δεν μου ενεπνευσε και πολυ εμπιστοσυνη η εικόνα τους -
Πάρε το πιο καλοστημένο, με χώρους που σε καλυπτουν και με τον πιο ισχυρό κινητήρα sedan που θα βρεις στα λεφτά που διαθέτεις
-
Πάρε βρε συ Λευτέρη την Χ1 να γουστάρεις. Γιατροί άνθρωποι μην βαρεθείτε τη ζωή σας σε παπουδε σεντάν!
-
Για πειτε μου τωρα τι να κάνω,παω σημερα στην αντιπροσωπεια της Mercedes και μου λένε οτι αυτο το αυτοκινητο που εχουν στο site μαζι με αλλα 2 δεν υπάρχουν και στο συστημα βλέπει μονο c 160 και 180 λευκα και μαυρα με πολυ απλό εξοπλισμό που απο 38 χιλιαρικα τα δίνουν 36
Παίζει να το βάζουν αυτο σαν κράχτι?Τι λέτε να κανω για να διαπιστωσω τι γίνετε?
Η αληθεια είναι οτι δεν μου ενεπνευσε και πολυ εμπιστοσυνη η εικόνα τουςΔεν θα αγοραζα με απλο εξοπλισμο αυτα τα αμαξια αν και γενικα δεν βλεπω τον λογο για c160/180. Μηπως να κοιταγες GLA?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Η αληθεια είναι οτι δεν μου ενεπνευσε και πολυ εμπιστοσυνη η εικόνα τουςΔεν θα αγοραζα με απλο εξοπλισμο αυτα τα αμαξια αν και γενικα δεν βλεπω τον λογο για c160/180. Μηπως να κοιταγες GLA?
Έχει πει ότι θέλει χώρους!
-
Μπήκα και σήμερα δεν χωράω,θα πάω να οδηγήσω την c μάλλον την Τετάρτη!!τωρα είδα ότι η προσφορά είναι παλιά .Η γυναίκα μου γενικά κλείνει ποιο πολύ σε SUV,εγώ σε sedan,αν η Julia ήταν σε μικρότερο κινητήρα την είχα τσιμπήσει!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Η C και γενικά αρκετά γερμανικά σεντάν έχουν μια λογική να κάθεσαι χαμηλά και να οδηγείς με τεντωμένα πόδια .
Αυτό για μένα είναι πολύ κουραστικό στα ταξίδια και προτιμώ να κάθομαι με τα γόνατα λυγισμένα και χαλαρά , κάτι που δεν μπορείς να κάνεις σε αυτά τα αμάξια . Γούστα βέβαια είναι αυτά , αλλά μια και είμαστε ψηλοί , προφανώς έχουμε άλλες λογικές από τον μέσο σωματότυπο που έχουν σχεδιάσει για κάποια αμάξια .
-
Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο...και στην c δυσκολεύομαι λίγο να μπω σωστά...ας το οδηγήσω πάντως να μου λυθεί η απορία!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι είναι 400€ το χρονο; πάρε τζουλια
Εξάλλου θα κανεις απόσβεση αυτά τα λεφτά σε σχέση με τη c αν πάρεις τητζουλια πετρελαιο -
Κατάρχην έαν ο γιατρός αγοράσει sedan , θα κερδίσει το βραβείο του άντρα της χρονιάς για το 2017 για το forum.
Επιστρέφοντας στα suv οι λογικές επιλογές είναι οι παρακάτω
α)3008 GT Line (δες το οπωσδήποτε)
β)Χ1Eνώ έαν μπορεί να περιμένεις για το 2018 θα έμπαινε στην εξίσωση και το καινούργιο CRV -κατά προτίμηση hybrid.
-
Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο...και στην c δυσκολεύομαι λίγο να μπω σωστά...ας το οδηγήσω πάντως να μου λυθεί η απορία!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Επειδή το είχε φίλος και το έχω ζήσει το αμάξι , είναι στενάχωρο και ο τρόπος οδήγησης κουραστικός . Πρόσεξε το στο τέστ γιατί είναι λίγος ο χρόνος και αν δεν το έχεις στο νου σου δεν θα το προσέξεις . Αλλά σκέψου το σε ταξίδι .
-
Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο...και στην c δυσκολεύομαι λίγο να μπω σωστά...ας το οδηγήσω πάντως να μου λυθεί η απορία!!!
Sent from my iPhone using TapatalkΚαι σε 3 άρα που εχω μπει ειναι διαφορετικός ο τρόπος που κάθεσαι.
Προσωπικα εχω μάθει μετα απο 10+ χρονια ψηλα και άνετα.
Άρα χάρηκα οταν στην Χ1 που ειναι πρόσθιο κινητή μπόρεσα να κάτσω όπως καθόμουν επι χρονια.
Αν θες σεντάν (που όντως θα σε προτείνουμε για βράβευση αν το πάρεις τέτοια εποχή) δες κατι πιο γήινο. Κανα Audi A4 κανα mondeo, κανα Passat... αν και τότε θα ξαναγυρίσεις στα SUV / crossover
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ