-
@seismic said in Η ζωή είναι ένα Matrix ?:
@cirus said in Η ζωή είναι ένα Matrix ?:
Πετώντας μαλακίες δεν γίνεσαι πιλότος.
Ουτε μηχανικός, ουτε σεισμολόγος ούτε θεωρητικός φυσικός και σίγουρα δεν μπορείς να εξηγήσεις το σύμπαν.
just saying............
proof talks, bowshit walks
απεδειξε ότι θες στους αντιστοιχους ειδικούς οχι σε ασχετους και μετά μιλας
Πανω στην δική μου ειδικότητα μπορώ να πείσω οποιον ασχετο θες για πλάκα είτε για σωστά πράγματα είτε για χαζομαρες. Σε αντιστοιχους συναδέλφους ομως μπορώ να πείσω ΜΟΝΟ για αυτα που λέω σωστά. Αν δεν μπορώ να πείσω τους συναδέλφους μου είμαι απλά ένας φαφλατάς και τιποτα περισσότερο.
proof talks, bowshit walks. so simple
-
Ουτε μηχανικός, ουτε σεισμολόγος ούτε θεωρητικός φυσικός και σίγουρα δεν μπορείς να εξηγήσεις το σύμπαν.
just saying............
Πανω στην δική μου ειδικότητα μπορώ να πείσω οποιον ασχετο θες για πλάκα είτε για σωστά πράγματα είτε για χαζομαρες. Σε αντιστοιχους συναδέλφους ομως μπορώ να πείσω ΜΟΝΟ για αυτα που λέω σωστά. Αν δεν μπορώ να πείσω τους συναδέλφους μου είμαι απλά ένας φαφλατάς και τιποτα περισσότερο.
Υπάρχουν δομοστατικοί που οδηγούν αυτοκίνητο και αυτοκίνητα που τα πλακώνουν οι κατασκευές. Μια χαρά άνθρωποι και επιστήμονες είναι οι δομοστατικοί . Το πρόβλημα δεν είναι των δομοστατικών αλλά της μεθόδου σχεδιασμού που διδάχτηκαν να εφαρμόζουν Θεωρώ επικίνδυνη την παραδοχή του αντισεισμικού σχεδιασμού ότι δεν μπορούν να ελέγξουν την ανελαστική παραμόρφωση. Φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσετε ότι αν μια νέα μέθοδος ελέγχει πλήρως και δεν διαχειρίζεται απλά την παραμόρφωση και τον συντονισμό των κατασκευών ώστε αυτές να μην περάσουν ποτέ σε ανελαστικές μετατοπίσεις δεν θα εμφανίσουν αστοχίες οπότε είναι καλύτερη.
-
just saying............
Μια χαρά άνθρωποι και επιστήμονες είναι. Το πρόβλημα δεν είναι των δομοστατικών αλλά της μεθόδου σχεδιασμού που διδάχτηκαν να εφαρμόζουν Θεωρώ επικίνδυνη την παραδοχή του αντισεισμικού σχεδιασμού ότι δεν μπορούν να ελέγξουν την ανελαστική παραμόρφωση. Φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσετε ότι αν μια νέα μέθοδος ελέγχει πλήρως και δεν διαχειρίζεται απλά την παραμόρφωση και τον συντονισμό των κατασκευών ώστε αυτές να μην περάσουν ποτέ σε ανελαστικές μετατοπίσεις δεν θα εμφανίσουν αστοχίες οπότε είναι καλύτερη.
οπως είπα και πριν να το επαναλάβω μια ακόμα τελευταία φορα και να το εξηγήσω
Απεδειξε αυτά που λες σε ειδικούς του χώρου. Οχι σε μένα, όχι σε άσχετους σαν εμένα με το αντικείμενο.
Αν εχεις βρει μια νεα μέθοδο πάνω σε κάποιο αντικείμενο αποδεικνύεις αυτο που λες σε κάποιους ειδικους του αντικειμένου που μπορουν να το αντιληφθούν. Αν δεν μπορουν, εξηγησε το καλύτερα με περισσότερες αποδείξεις. Αν δεν μπορεις να αποδείξεις αυτα που λες να πάρουν τα λόγια σου και τα γραπτά σου μια πιστοποίηση είναι σαν να μην υπάρχουν. Μολις δεν θα υπάρχεις εσύ θα εξαφανιστούν και αυτά. Αν παρουν κάποια πιστοποίηση και τα αποδείξεις θα υπάρχουν και μετά από σένα και σωστά θα πάρεις και credit για αυτά γράφοντας και ιστορία στον χώρο σου.
very, very simple.
απορώ γιατι συζητάμε για κατι τόσο απλό!!!!!
-
just saying............
Μια χαρά άνθρωποι και επιστήμονες είναι. Το πρόβλημα δεν είναι των δομοστατικών αλλά της μεθόδου σχεδιασμού που διδάχτηκαν να εφαρμόζουν Θεωρώ επικίνδυνη την παραδοχή του αντισεισμικού σχεδιασμού ότι δεν μπορούν να ελέγξουν την ανελαστική παραμόρφωση. Φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσετε ότι αν μια νέα μέθοδος ελέγχει πλήρως και δεν διαχειρίζεται απλά την παραμόρφωση και τον συντονισμό των κατασκευών ώστε αυτές να μην περάσουν ποτέ σε ανελαστικές μετατοπίσεις δεν θα εμφανίσουν αστοχίες οπότε είναι καλύτερη.
οπως είπα και πριν να το επαναλάβω μια ακόμα τελευταία φορα και να το εξηγήσω
Απεδειξε αυτά που λες σε ειδικούς του χώρου. Οχι σε μένα, όχι σε άσχετους σαν εμένα με το αντικείμενο.
Αν εχεις βρει μια νεα μέθοδο πάνω σε κάποιο αντικείμενο αποδεικνύεις αυτο που λες σε κάποιους ειδικους του αντικειμένου που μπορουν να το αντιληφθούν. Αν δεν μπορουν, εξηγησε το καλύτερα με περισσότερες αποδείξεις. Αν δεν μπορεις να αποδείξεις αυτα που λες να πάρουν τα λόγια σου και τα γραπτά σου μια πιστοποίηση είναι σαν να μην υπάρχουν. Μολις δεν θα υπάρχεις εσύ θα εξαφανιστούν και αυτά. Αν παρουν κάποια πιστοποίηση και τα αποδείξεις θα υπάρχουν και μετά από σένα και σωστά θα πάρεις και credit για αυτά γράφοντας και ιστορία στον χώρο σου.
very, very simple.
απορώ γιατι συζητάμε για κατι τόσο απλό!!!!!
Πολλοί μου λένε ότι για την πατέντα πρέπει να πάρω πιστοποιητικό καλής λειτουργίας από τους ειδικούς
Τους απαντώ. Όχι μόνο δεν τα πήγα στους ειδικούς για πιστοποίηση οι οποίοι μου έβγαλαν καλά αποτελέσματα, αλλά έγινα και εγώ ποιο ειδικός από τους ειδικούς και έγραψα σε συνέδρια και σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές για να κριθώ παγκόσμια και κρίθηκα θετικά.
Εκτός αν εννοούν το Ελληνικό πιστοποιητικό.Ελληνική πιστοποίηση καλής λειτουργίας. (Για να το χωνέψουν εύκολα.)
-
Μα δεν πρεπει και καλα εκανες να τα πας στους ιδικους. Στους ειδικους να τα πας.
-
Στο είπα μάστορα παντού υπάρχει ένας. Και δη εύκαμπτος
-
@spi_duster said in Η ζωή είναι ένα Matrix ?:
Μα δεν πρεπει και καλα εκανες να τα πας στους ιδικους. Στους ειδικους να τα πας.
Σε ευχαριστώ που με διόρθωσες Πάντως στον επόμενο σεισμό όπως και να το γράψω να φυλάγεσαι όσο μπορείς.
-
Φυλαγομαι. Ειχα πολυ καλο πολιτικο μηχανικο και η κατασκευη ειναι αριστη, μολις 12 ετων.
-
Μη ξεχασω. Αναγνωρισμενες απο το συνολο των μηχανικων οι ενεργειες που εγιναν. Οχι θεωρια στου Κασιδη το κεφαλι.
-
Σε εποχές μνημονίων δηλαδή..... χαχαχαχαχα
Καλά που έδινες δουλειά σε εργολάβους και μηχανικούς. Εκείνη την εποχή στις αρχές των μνημονίων, κανείς δεν έχτιζε.
-
Μη ξεχασω. Αναγνωρισμενες απο το συνολο των μηχανικων οι ενεργειες που εγιναν. Οχι θεωρια στου Κασιδη το κεφαλι.
Αυτά έλεγε και ο Σολομός και τον έκαναν κονσέρβα.
Στον επόμενο σεισμό θα ξανά αλλάξουν τους κανονισμούς Μυαλά δεν θα αλλάξουν ποτέ.
Πούλησε χάλυβα με τους τόνους πληρώνεται κορόιδα -
@lap said in Η ζωή είναι ένα Matrix ?:
Σε εποχές μνημονίων δηλαδή..... χαχαχαχαχα
Καλά που έδινες δουλειά σε εργολάβους και μηχανικούς. Εκείνη την εποχή στις αρχές των μνημονίων, κανείς δεν έχτιζε.
Αυτο ακριβως! Παρασκευη πηρα πρωτη εγκριση για στεγαστικο και εντος ΣΚ η Εργατικη Εστια εγινε παρελθον.
Συνεχισα με ίδια μεσα. -
το σύνολο των μηχανικών σχεδίασε αυτό
Ο Κασίδης που δεν ξέρει να γράφει σχεδίασε αυτό.
Σαν τα πρόβατα Μην πιστεύεται τα μάτια σας.
-
Άσχετο πόσο είχε τότε το τμ;
-
Στον επόμενο σεισμό θα ξανά αλλάξουν τους κανονισμούς Μυαλά δεν θα αλλάξουν ποτέ.
Πούλησε χάλυβα με τους τόνους πληρώνεται κορόιδαΦανταζομαι ζεις σε σπιτι φτιαγμενο απο σενα εξου και ο χαρακτηρισμος προς τους υπολοιπους. Απο εκει και μετα αν και χωρα με εντονη σεισμικη ιστορια θα πρεπει ακομη κι εσυ να μπορεις να αντιληφθεις πως οι ελληνικες κατασκευες μια χαρα αντεξαν και αντεχουν στο χρονο.
Μονο στα ηφαιστεια δε ξερουμε πως θα ανταποκριθουν οι κατασκευες του σημερα. Τωρα αν επιμενεις πως εχεις καλυτερη προταση, αποψη και λυση πηγαινε στους ειδικους να τα παρουσιασεις. Διαφορετικα δες αλλους ειφικους. Επειδη οντως δε γνωριζουμε οι 99 στους 100 απο κατασκευες οπως και πολλα αλλα πραγματα, εμπιστευομαστε τους πιστοποιημενους. Οχι κομπογιαννητες. Δε λεω απαραιτητα πως ανηκεις σε αυτη την κατηγορια μα κανε κατι για να το αποδειξεις. Αλλωστε εσυ το ξεκινησες. Μη ξεχνας πως σπουδαιοι επιστημονες απευθυνονται στους ομοιους τους για να παρουσιασουν τις προτασεις τους. Ο Αινσταιν δε μπηκε σε λεσχη μαθητων λυκειου για να παρουσιασει το φωτοηλεκτρικο φαινομενο ουτεο Τεσλα, ο Καραθεοδωρης ο Παπανικολαου και τοσοι αλλοι. Δε σου φερομαι εχθρικα. Παψε να φερεσαι ανοητα. -
Πούλησε χάλυβα με τους τόνους πληρώνεται κορόιδαΦανταζομαι ζεις σε σπιτι φτιαγμενο απο σενα εξου και ο χαρακτηρισμος προς τους υπολοιπους. Απο εκει και μετα αν και χωρα με εντονη σεισμικη ιστορια θα πρεπει ακομη κι εσυ να μπορεις να αντιληφθεις πως οι ελληνικες κατασκευες μια χαρα αντεξαν και αντεχουν στο χρονο.
Μονο στα ηφαιστεια δε ξερουμε πως θα ανταποκριθουν οι κατασκευες του σημερα. Τωρα αν επιμενεις πως εχεις καλυτερη προταση, αποψη και λυση πηγαινε στους ειδικους να τα παρουσιασεις. Διαφορετικα δες αλλους ειφικους. Επειδη οντως δε γνωριζουμε οι 99 στους 100 απο κατασκευες οπως και πολλα αλλα πραγματα, εμπιστευομαστε τους πιστοποιημενους. Οχι κομπογιαννητες. Δε λεω απαραιτητα πως ανηκεις σε αυτη την κατηγορια μα κανε κατι για να το αποδειξεις. Αλλωστε εσυ το ξεκινησες. Μη ξεχνας πως σπουδαιοι επιστημονες απευθυνονται στους ομοιους τους για να παρουσιασουν τις προτασεις τους. Ο Αινσταιν δε μπηκε σε λεσχη μαθητων λυκειου για να παρουσιασει το φωτοηλεκτρικο φαινομενο ουτεο Τεσλα, ο Καραθεοδωρης ο Παπανικολαου και τοσοι αλλοι. Δε σου φερομαι εχθρικα. Παψε να φερεσαι ανοητα.Να ξέρεις κάτι πήγα στους ιδικούς.
Τα αποτελέσματα τα (επιστημονικά) που θέλετε από το εργαστήριο αντισεισμικών ερευνών με έδρα το Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Συμπέρασμα προσομοίωσης και αριθμητικής διερεύνησης του εν λόγο αντισεισμικού συστήματος τοποθετημένο σε υποστυλώματα ( όχι σε τοιχώματα που έχει μεγαλύτερη απόδοση ) δοκιμαζόμενο μόνο στην θλίψη - προένταση ( χωρίς πάκτωση στο έδαφος )
Είμαι και εγώ επιστήμονας και έγραψα σε διεθνή περιοδικό με κριτές για να με κρίνουν
Μέσα σε 440 θέματα του περιοδικού έγινα πρώτο θέμα.
https://www.scirp.org/journal/hottestpaper.aspx?journalid=788
Σε συνέδριο στην Ινδία μαζί με Τούρκους
Δεύτερη φώτο δεν το όνομά μου
Και εδώ μέσα σε 24 000 000 ερευνητές δες τι θέση κατέχω.
Your Research Interest Score is higher than 98% of ResearchGate members who first published in 2015.
https://www.researchgate.net/profile/Ioannis-Lymperis/statsΌταν μιλώ για επιστήμη να με θεωρείς επιστήμονα όχι πολιτικό μηχανικό.
-
Σορρυ κιολας κι εγω και αλλοι εχουμε μπακραουντ. Δε βγηκαμε με την ντουντουκα. Αν η χωρα ή οι ειδικοι δεν σε αναγνωριζουν βγες εξω και ψαξε την τυχη σου αλλου. Σα πολιτικο μηχανικο μονο
μπορω να σε δω γιατι η αγνοια σου σε αλλα θεματα ή η παρερμηνευση ερμηνειων και νομων που τυχαινει να γνωριζω οχι μονο δε μου ξυπνα την επιθυμια να σε δω σαν επιστήμονα αλλα σαν πανεπιστημονα. Ο ορος αυτος εχει αλλη εννοια οπως μπορει και να αντιλαμβανεσαι. -
Σορρυ κιολας κι εγω και αλλοι εχουμε μπακραουντ. Δε βγηκαμε με την ντουντουκα. Αν η χωρα ή οι ειδικοι δεν σε αναγνωριζουν βγες εξω και ψαξε την τυχη σου αλλου. Σα πολιτικο μηχανικο μονο
μπορω να σε δω γιατι η αγνοια σου σε αλλα θεματα ή η παρερμηνευση ερμηνειων και νομων που τυχαινει να γνωριζω οχι μονο δε μου ξυπνα την επιθυμια να σε δω σαν επιστήμονα αλλα σαν πανεπιστημονα. Ο ορος αυτος εχει αλλη εννοια οπως μπορει και να αντιλαμβανεσαι.Όχι δεν γνωρίζεις Ότι αναφέρω βασίζονται σε δεδομένα της μηχανικής Πες μου τι παρερμήνευσα για να δω το λάθος μου. Η διαφορά του επιστήμονα ερευνητή και του πολιτικού μηχανικού είναι η εξής. Ο πολιτικός μηχανικός εφαρμόζει τους νόμους του κράτους στην στατική ο οποίος γράφτηκε από ερευνητές επιστήμονες.
Ο ερευνητής επιστήμονας από την άλλη πατάει με το ένα του πόδι στην υφιστάμενη τεχνολογία και με το άλλο προσπαθεί να ρίξει μια κλωτσιά και να τα αλλάξει όλα.
Αυτό κάνω. Εκτός αν μιλάς για την μεταφυσική που εκεί υπάρχει μόνο θεωρεία. -
Ανθρωπε μου εσυ απο τα γραφομενα σου δε γνωριζεις καθως φαινεται ουτε την αρχη της Απροσδιοριστιας. Που να πας παρακατω. Αδιαφορο τι νομιζεις πως ξερουμε ή δε ξερουμε, κι εγω μαζι μα να νομιζεις πως γνωριζεις ολα αυτα τα ανοητα που εχεις συρραψει, πραγματικα δημιουργεις μια θλιβερη εικονα.
Πηγαινε σου ξαναλεω στους ειδικους για οτι αφορα τη δουλεια σου. Τα υπολοιπα αστα καλυτερα.
Αλλο η θεωρια και αλλο να σε βλεπουν απο τα θεωρεια. Αυτο που κανεις δεν εχει σοβαροτητα μα ειναι για θεαση μονο.
Βγαινω γιατι η αγνοια μου μα και οι γνωσεις μου δεν επιτρεπουν να σε βοηθησω. Ασε που απο οτι καταλαβα αυτη η κολονια κραταει χρονια. -
Ανθρωπε μου εσυ απο τα γραφομενα σου δε γνωριζεις καθως φαινεται ουτε την αρχη της Απροσδιοριστιας. Που να πας παρακατω. Αδιαφορο τι νομιζεις πως ξερουμε ή δε ξερουμε, κι εγω μαζι μα να νομιζεις πως γνωριζεις ολα αυτα τα ανοητα που εχεις συρραψει, πραγματικα δημιουργεις μια θλιβερη εικονα.
Πηγαινε σου ξαναλεω στους ειδικους για οτι αφορα τη δουλεια σου. Τα υπολοιπα αστα καλυτερα.
Αλλο η θεωρια και αλλο να σε βλεπουν απο τα θεωρεια. Αυτο που κανεις δεν εχει σοβαροτητα μα ειναι για θεαση μονο.
Βγαινω γιατι η αγνοια μου μα και οι γνωσεις μου δεν επιτρεπουν να σε βοηθησω. Ασε που απο οτι καταλαβα αυτη η κολονια κραταει χρονια.Για προσπάθησε και πες μου συγκεκριμένα ένα λάθος.
Αν δεν μου πεις τότε απλά λες συκοφαντίες.
Στην επιστήμη τα λάθη αναφέρονται.
Άλλως ο κάθε ένας μπορεί να λέει ότι θέλει.
Δεκαπέντε χρόνια όλοι τα ίδια λέτε αλλά κανένας δεν τόλμησε να μου πει που είμαι λάθος γιατί ξέρει ότι θα φάει σφαλιάρα.
Η ζωή είναι ένα Matrix ?