-
Πάντως είναι πολύ περίεργο για εμένα που οι σημερινοί επιστήμονες έχουν αντικαταστήσει τα μαθηματικά αντί για τα πειράματα τα οποία σε ένα έμπυρο μάτι αντανακλούν κρυμμένες αλήθειες που δεν φαίνονται στα μαθηματικά. Σήμερα αν δεν αποδείξεις με μαθηματικά την ιδέα σου για την επιστήμη δεν είσαι επιστήμονας και δεν ισχύει η ιδέα σου ενώ φαίνεται ότι το πείραμα δουλεύει.
Μπορεί ένας να γίνει εφευρέτης τυχαία από μια παρατήρηση που έκανε και μετά να έκανε ένα πείραμα πάνω σε αυτή την παρατήρηση να πέτυχε το πείραμα και επειδή δεν συμβαδίζει με τα μαθηματικά και τα φυσικά φαινόμενα να μην το επικροτούν οι επιστήμονες. Και αν είναι κάτι άγνωστο μη φυσικό φαινόμενο το πείραμα δεν ισχύει για την επιστήμη? Τρελό.
Ο άνθρωπος έχει να μάθει πολλά ακόμα και τα περισσότερα θα τα ανακαλύψει όχι στα φυσικά αλλά στα μη φυσικά φαινόμενα. Η επιστήμη έχει καλουπώσει πάνω στους φυσικούς νόμους το εύρος της γνώσης της και αυτό είναι μεγάλο λάθος
Η επιστήμη λέει ότι η μάζα ισούται με την ενέργεια που έχει αληθεύει?
Ναι αληθεύει για την επιστήμη.
Το περίεργο είναι ότι δεν αληθεύει για το Big Bank για το οποίο η επιστήμη λέει άλλα... δηλαδή ότι όλη η ενέργεια του σύμπαντος ήταν μέσα στην μάζα ενός αυγού πριν γίνει η μεγάλη έκρηξη! Όταν έγινε η έκρηξη μαζί της γεννήθηκαν και οι νόμοι που διέπουν το σύμπαν οι οποίοι από τότε δεν εξελίσσονται ενώ εξελίσσεται το σύμπαν.
Μόλις κατέρριψα την θεωρεία του Big Bang
Πέστε στους επιστήμονες στο Σέρν να προσέχουν γιατί αντί το σωματίδιο του θεού που ψάχνουν να βρουν μπορεί να βρούνε τα @@κια του! -
**Θαυμάζω αυτό το βίντεο γιατί μου έμαθε ότι αυτά που ξέρει η επιστήμη για την επιστήμη δεν είναι επιστημονικά! **
https://www.youtube.com/watch?v=zABSi3a ... 2A&index=3 -
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Πάντως είναι πολύ περίεργο για εμένα που οι σημερινοί επιστήμονες έχουν αντικαταστήσει τα μαθηματικά αντί για τα πειράματα τα οποία σε ένα έμπυρο μάτι αντανακλούν κρυμμένες αλήθειες που δεν φαίνονται στα μαθηματικά. Σήμερα αν δεν αποδείξεις με μαθηματικά την ιδέα σου για την επιστήμη δεν είσαι επιστήμονας και δεν ισχύει η ιδέα σου ενώ φαίνεται ότι το πείραμα δουλεύει.
Μπορεί ένας να γίνει εφευρέτης τυχαία από μια παρατήρηση που έκανε και μετά να έκανε ένα πείραμα πάνω σε αυτή την παρατήρηση να πέτυχε το πείραμα και επειδή δεν συμβαδίζει με τα μαθηματικά και τα φυσικά φαινόμενα να μην το επικροτούν οι επιστήμονες. Και αν είναι κάτι άγνωστο μη φυσικό φαινόμενο το πείραμα δεν ισχύει για την επιστήμη? Τρελό.
Ο άνθρωπος έχει να μάθει πολλά ακόμα και τα περισσότερα θα τα ανακαλύψει όχι στα φυσικά αλλά στα μη φυσικά φαινόμενα. Η επιστήμη έχει καλουπώσει πάνω στους φυσικούς νόμους το εύρος της γνώσης της και αυτό είναι μεγάλο λάθος
Η επιστήμη λέει ότι η μάζα ισούται με την ενέργεια που έχει αληθεύει?
Ναι αληθεύει για την επιστήμη.
Το περίεργο είναι ότι δεν αληθεύει για το Big Bank για το οποίο η επιστήμη λέει άλλα... δηλαδή ότι όλη η ενέργεια του σύμπαντος ήταν μέσα στην μάζα ενός αυγού πριν γίνει η μεγάλη έκρηξη! Όταν έγινε η έκρηξη μαζί της γεννήθηκαν και οι νόμοι που διέπουν το σύμπαν οι οποίοι από τότε δεν εξελίσσονται ενώ εξελίσσεται το σύμπαν.
Μόλις κατέρριψα την θεωρεία του Big Bang
Πέστε στους επιστήμονες στο Σέρν να προσέχουν γιατί αντί το σωματίδιο του θεού που ψάχνουν να βρουν μπορεί να βρούνε τα @@κια του!Ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μίλαγε γι'αυτα τα πράγματα σε πρώτο ενικό!!!!
-
Ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μίλαγε γι'αυτα τα πράγματα σε πρώτο ενικό!!!!
Για την επιστήμη μιλώ όχι για τον θεό. Η επιστήμη μιλάει με πειράματα και αποδείξεις αλλά σε πολλά κάνει τα στραβά μάτια. Για τον θεό σεβασμό!
-
Δες αυτό το βίντεο.
Youtube VideoΑπό το λεπτό 5:00 ως το 6:00
όπου λέει ότι στο σύμπαν δεν υπάρχει απόλυτο κενό άρα το τίποτε δεν είναι τίποτε, είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε..
Στο ότι στο τίποτα στο κενό μέσα υπάρχει ενέργεια και στην τεχνολογία του dna που δεν γίνεται να είναι τυχαία, βασίζομαι και λέω ότι η ενέργεια σκέπτεται και δημιουργεί τα πάντα. Λογικό συρμό κάνω.
Δεν είναι ανάγκη να θεωρούμε την ενέργεια θεό. Η δική μου λογική φτάνει μέχρι εκεί Δεν σημαίνει ότι και εγώ ο ίδιος είμαι σίγουρος.
Άκου πως σκέπτομαι. Η ενέργεια είναι παντού ακόμα και στα όνειρά μας. Και το τίποτα για να υπάρξει θέλει ενέργεια. Η ενέργεια αλλάζει μορφή αλλά δεν χάνετε. Τα πάντα είναι ενέργεια. Οπότε και εμείς ενέργεια ήμαστε και σκεπτόμαστε. Υπό αυτή την λογική αφού είμαστε ενέργεια και σκεπτόμαστε, τότε η ενέργεια σκέπτεται.
Από την άλλη ο κώδικας του dna είναι εκατομμύρια φορές τεχνολογικά ανώτερος από τον καλύτερο ηλεκτρονικό υπολογιστή, και μόνο τυχαίο δεν μπορείς να πεις αυτό το γεγονός. Αυτό το κάτι που συνδέει την ενέργεια και την τεχνολογία είναι ότι όλα άρχισαν από την ενέργεια. Υπάρχει ενέργεια χωρίς μάζα Αυτό που το πας? Αυτό καταρρίπτει τον νόμο του Νεύτωνα Π.χ το φως είναι συχνότητες που δεν έχουν μάζα αλλά έχουν ενέργεια? -
Φυσικα και εχει η ενεργεια υποσταση μαζας - υλης. Το φωτοηλεκτρικο φαινομενο δειχνει αυτο ακριβως. Το θεμα ποιο ειναι? Αν η κβαντικη μεταφορα της ενεργειας μεταξυ σταθερων ενεργειακων επιπεδων εχει dna προεκτασεις? Τι νοημα εχει να απαντηθει κατι τετοιο εαν οι μηχανισμοι των 2 επιστημονικων τεχνολογιων δεν εχουν ακομη αποτυπωθει πληρως? Η αλληλεπιδραση τους μας μαρανε.
-
@spi_duster said in Η ζωή είναι ένα Matrix ?:
Φυσικα και εχει η ενεργεια υποσταση μαζας - υλης. Το φωτοηλεκτρικο φαινομενο δειχνει αυτο ακριβως. Το θεμα ποιο ειναι? Αν η κβαντικη μεταφορα της ενεργειας μεταξυ σταθερων ενεργειακων επιπεδων εχει dna προεκτασεις? Τι νοημα εχει να απαντηθει κατι τετοιο εαν οι μηχανισμοι των 2 επιστημονικων τεχνολογιων δεν εχουν ακομη αποτυπωθει πληρως? Η αλληλεπιδραση τους μας μαρανε.
Τι είναι η πληροφορία? Έχει μάζα,.. όχι και όμως είναι δύναμη ίσως η μεγαλύτερη
Άυλη όμως δύναμη
Η ενέργεια υπάρχει και χωρίς την ύλη Η ύλη είναι δημιουργία της ενέργειας.
Τι σχέση έχουν τα υλικά και τα άυλα? Την ενέργεια
Πως δημιουργείτε η ενέργεια κανένας δεν ξέρει.
Πια δύναμη κινεί τα μόρια και τα άτομα αεικίνητα? -
Η πληροφορια ειναι λεξη προιον της κοινωνικης επικοινωνιας. Μηνυμα που μεταφερεται μεταξυ 2 ή περισσοτερων οντων. Μπορει να ειναι και κουτσομπολιο που επισης εχει δυναμη. Δυναμη ομως και ενεργεια που δεν αφορα τους φυσικους νομους.
Στο προκειμενο, αν υπαρχει... τα σωματια ολα ειναι αϊκινητα γιατι αλληλεπιδρουν μεταξυ τους κατα τροπο που επιρεαζει την ενεργειακη τους ισορροπια. Σε θερμοκρασια απολυτου μηδεν η κινητικοτητα περιοριζεται και ο ζωτικος τους χωρος μενει ελαχιστος και ισορροπουν λογω της ενεργειακης τους ηρεμιας. Που θελεις να καταληξεις? Με απλο μολυβι και χαρτι δε μπορεις να δεις το ολον. Ηδη δε βλεπεις την πισω σελιδα. -
Η πληροφορια ειναι λεξη προιον της κοινωνικης επικοινωνιας. Μηνυμα που μεταφερεται μεταξυ 2 ή περισσοτερων οντων. Μπορει να ειναι και κουτσομπολιο που επισης εχει δυναμη. Δυναμη ομως και ενεργεια που δεν αφορα τους φυσικους νομους.
Στο προκειμενο, αν υπαρχει... τα σωματια ολα ειναι αϊκινητα γιατι αλληλεπιδρουν μεταξυ τους κατα τροπο που επιρεαζει την ενεργειακη τους ισορροπια. Σε θερμοκρασια απολυτου μηδεν η κινητικοτητα περιοριζεται και ο ζωτικος τους χωρος μενει ελαχιστος και ισορροπουν λογω της ενεργειακης τους ηρεμιας. Που θελεις να καταληξεις? Με απλο μολυβι και χαρτι δε μπορεις να δεις το ολον. Ηδη δε βλεπεις την πισω σελιδα.Η πληροφορία μπορεί να είναι από κουτσομπολιό μέχρι και το πως λειτουργεί το σύμπαν.
Χωρίς το ξέρω πως γίνεται δεν υπάρχει τίποτα. -
Αδιανοητο να πιστευεις κατι τετοιο και να το δηλωνεις με τοση σιγουρια. Γνωριζεις κατι που δε γνωριζει η υπολοιπη ανθρωποτητα?
Σορρυ μα δε βλεπω το λογο να ακολουθησω το συλλογισμο σου και αποχωρω. Κρατω μια πισινη παντως. Αν μαθεις πως λειτουργει το συμπαν με ενα κουτσομπολιο, μια πληροφορια να το μοιραστεις και με τους υπολοιπους. -
-
Αδιανοητο να πιστευεις κατι τετοιο και να το δηλωνεις με τοση σιγουρια. Γνωριζεις κατι που δε γνωριζει η υπολοιπη ανθρωποτητα?
Σορρυ μα δε βλεπω το λογο να ακολουθησω το συλλογισμο σου και αποχωρω. Κρατω μια πισινη παντως. Αν μαθεις πως λειτουργει το συμπαν με ενα κουτσομπολιο, μια πληροφορια να το μοιραστεις και με τους υπολοιπους.Πληροφορία = Πληροφορική= πρόγραμμα = προγραμματιστής = Ηλεκτρονικός υπολογιστής Αυτό που βλέπουμε στην οθόνη μας δεν υπάρχει και όμως η πληρωφορία το έκανε να υπάρχει. Το ίδιο και το σύμπαν.
Ας το πάρουμε ανάποδα
Ο εγκέφαλός μας παίρνει πληροφορίες όπως ο υπολογιστής με ηλεκτρομαγνητικά κύματα από τι? Από το μάτι
Το μάτι τι παίρνει?
Φως το οποίο δεν είναι φως αλλά συχνότητες
Συμπέρασμα το μάτι παίρνει συχνότητες ( όχι φως συχνότητες ) τις μεταβιβάζει στον εγκέφαλο και ο εγκέφαλος τις μετατρέπει σε πληροφορίες και βλέπουμε χρώματα.
Ερώτηση
Εκεί έξω από τον εγκέφαλό μας υπάρχουν χρώματα ή συχνότητες?
Αν αυτός ο εγκέφαλος δεν μετέτρεπε τις συχνότητες σε χρώματα και σε αντικείμενα αυτό το σύμπαν το εικονικό που ζούμε θα υπήρχε? Δες τι λέει δίπλα η εικόνα? Όλα εκεί έξω είναι εδώ μέσα.
Εκεί έξω υπάρχει μόνο ενέργεια συχνότητες και ο προγραμματισμένος εγκέφαλός μας μας δίνει ψεύτικες πληροφορίες και μας δημιουργεί ένα εικονικό σύμπαν μέσα στο οποίο ζούμε.
Αυτό το εικονικό σύμπαν χωρίς εμάς δεν υπάρχει
Τι υπάρχει έξω από το μυαλό μας? Υπάρχει μόνο ενέργεια. -
θελω και εγω ενα ποτηρακι...
-
@gatoz said in Η ζωή είναι ένα Matrix ?:
Κλείσε τα μάτια σου τα αυτιά σου, απομόνωσε όλες τις αισθήσεις σου και πες μου πως αισθάνεσαι. Πες μου αν υπάρχει σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή και αν υπάρχει για ποιόν υπάρχει? Και ποιες και ένα ποτηράκι εις υγείαν μου. Έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι όλες οι αισθήσεις δέχονται συχνότητες και χημικές ενώσεις και τις μετατρέπουν σε κάτι άλλο Ζεις μέσα σε ένα όνειρο και δεν το ξέρεις. Απλά δεν το διδάσκουν στα πανεπιστήμια. Πάρε όλες τις αισθήσεις και δες πως λειτουργούν και θα καταλάβεις ότι ζεις μέσα σε ένα matrix
Εκεί έξω από το μυαλό μας χρώμα, ήχος, μυρωδιές, γεύση και αφή δεν υπάρχει.
Ξανά δες και την διαφήμιση δίπλα. -
@seismic said in Η ζωή είναι ένα Matrix ?:
Κλείσε τα μάτια σου τα αυτιά σου, απομόνωσε όλες τις αισθήσεις σου και πες μου πως αισθάνεσαι. Πες μου αν υπάρχει σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή και αν υπάρχει για ποιόν υπάρχει? Και ποιες και ένα ποτηράκι εις υγείαν μου. Έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι όλες οι αισθήσεις δέχονται συχνότητες και χημικές ενώσεις και τις μετατρέπουν σε κάτι άλλο Ζεις μέσα σε ένα όνειρο και δεν το ξέρεις. Απλά δεν το διδάσκουν στα πανεπιστήμια. Πάρε όλες τις αισθήσεις και δες πως λειτουργούν και θα καταλάβεις ότι ζεις μέσα σε ένα matrix
Ξανά δες και την διαφήμιση δίπλα.στα σαμσουνγκ μπαντς εχει μια επιλογη αν θα ακουει καποιος αμπιεντ σαουντ.
καλο ειναι να το ρυθμισουμε απο τη μεση και πανω. -
Ξανά δες και την διαφήμιση δίπλα.Έλα για να καούμε λίγο περισσότερο να επισημάνω μια αντίφαση στο συλλογισμό σου.... ρωτάς αν υπάρχει σύμπαν χωρίς κάποιον να το παρατηρεί..... υπάρχει θα έλεγε κάποιος γιατί σύμπαν = συν + άπαν, δηλαδή και ο παρατηρητής είναι μέρος του σύμπαντος..... έξαλλου ο διαχωρισμός σύμπαντος κ παρατηρητή είναι μέρος της πλάνης των αισθήσεων σου, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα σου υπάρχει μόνο συνεχής ενέργεια..... με λίγα λόγια πέφτεις κ εσύ ο ίδιος στην ίδια πλανη που προσπαθείς να επισημάνεις.... Φιλικά!
-
@johnnypap said in Η ζωή είναι ένα Matrix ?:
Ξανά δες και την διαφήμιση δίπλα.Έλα για να καούμε λίγο περισσότερο να επισημάνω μια αντίφαση στο συλλογισμό σου.... ρωτάς αν υπάρχει σύμπαν χωρίς κάποιον να το παρατηρεί..... υπάρχει θα έλεγε κάποιος γιατί σύμπαν = συν + άπαν, δηλαδή και ο παρατηρητής είναι μέρος του σύμπαντος..... έξαλλου ο διαχωρισμός σύμπαντος κ παρατηρητή είναι μέρος της πλάνης των αισθήσεων σου, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα σου υπάρχει μόνο συνεχής ενέργεια..... με λίγα λόγια πέφτεις κ εσύ ο ίδιος στην ίδια πλανη που προσπαθείς να επισημάνεις.... Φιλικά!
Φιλικά ρωτάω και πάλη. Για ποιον υπάρχει το σύμπαν αν κάποιος δεν το παρατηρεί?
Πολλοί ενδιαφέρονται στο που πάμε και ελάχιστοι από που ερχόμαστε.
Πολλοί λιγότεροι για την θέση μας στο σύμπαν.
Ίσος η θέση μας στο σύμπαν είναι η ίδια η ύπαρξή του άλλως πως θα υπήρχε αν δεν υπήρχαμε εμείς? Θα έλεγα ότι είμαστε μια εξελιγμένη μετάλλαξη της σκεπτόμενης ενέργειας η οποία αντιλαμβάνεται την αυξομείωση της ενέργειας ως αντικείμενα με κενά και χρώματα. Για εμένα χώρος και χρόνος είναι κατασκεύασμα των ανθρώπων λόγο της ανάγκης που έχουν να προσδιορίσουν τον χώρο που ζουν και τον χρόνο ζωής τους.
Ας θέσουμε το ερώτημα ποιοι είμαστε εμείς μέσα στο σύμπαν?
Ο άνθρωπος κοιτάει πάντα προς τα έξω χωρίς να εξετάζει το μέσα του.
Υπάρχουν ερωτήματα που μας απασχολούν αλλά δεν τα θέτουμε γιατί είναι καλά κριμένα και σιγά σιγά βγαίνουν. Ένα από αυτά τα ερωτήματα είναι αν η φυσική μπορεί να συναντηθεί και να συμφωνήσει με την μεταφυσική.
Η φυσική δεν συμφωνεί ότι μπορούν να συναντηθούν κάπου. Αντίθετα η κβαντομηχανική λέει το αντίθετο. Η κβαντομηχανική σε διαφορά από την κλασική φυσική λέει ότι δεν υπάρχει πραγματικότητα παρά μόνον αν ο παρατηρητής αν η συνειδητότητα ας το πούμε ο νους δεν λάβει μέρος στο φαινόμενο.
Δηλαδή το φαινόμενο δεν είναι μόνο του αλλά έχει να κάνει με τον παρατηρητή. Βασικά το σύμπαν δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχαμε εμείς να το παρατηρούμε. Ή τουλάχιστον δεν μπορείς να αποκόψεις τον παρατηρητή από το σύμπαν.
Έχουμε την λανθασμένη εντύπωση πολλές φορές για πολλά πράγματα διότι εκεί μας πάνε οι αισθήσεις οι οποίες μας λένε ότι το σύμπαν είναι κλασικό, δηλαδή είναι εξωτερικό έχει αρχή... αλλά η πραγματικότητα που δεν βλέπουμε ( αυτό που βάζουμε κάτω από το χαλί ) είναι ότι ο χώρος είναι άπειρος ο χρόνος είναι άπειρος και δεν έχει καμία σχέση με την θεωρεία της σχετικότητας.
Το άπειρο ξεπερνά ακόμα και την φαντασία μας.
Η κβαντομηχανική έρχεται σήμερα και μας λέει ότι αν δεν είναι όλα αυτά 100% λάθος τότε δεν αντιπροσωπεύουν την ολική αλήθεια. Είναι εν μέρη σωστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι δύο αυτοί πόλοι δεν θα συναντηθούν. Πως θα συναντηθούν?... με την συμπληρωματικότητα. Η κλασική φυσική είναι μέρος του σύμπαντος αλλά δεν είναι το όλον. -
Μάστορα, διάβασε το
-
@lap said in Η ζωή είναι ένα Matrix ?:
Μάστορα, διάβασε το
Το διάβασα Υπάρχουν μέσα έννοιες που λέω και εγώ και τις αρνείται Πετάει κάτι για την μεγαλοσύνη του θεού και ότι βασικά εμείς δεν πρέπει να σκεπτόμαστε γιατί προσπαθούμε να αντικαταστήσουμε τον θεό. Αυτό αμέσως αμέσως αμφισβητεί τον θεό ο οποίος είπε ότι είμαστε φτιαγμένοι καθ εικόνα και ομοίωση.
Μετά λέει ότι η πραγματικότητα είναι αυτή που ζούμε και δεν είμαι ψεύτικη.
Κατά αρχήν όποιον διαβάζεις και τα λέει πολύπλοκα και δεν τα καταλαβαίνεις μην τον πιστεύεις.
Εγώ λέω άλλα απλά και λογικά πράγματα.
Βασιζόμενος ότι ο θεός υπάρχει, και ότι είμαστε φτιαγμένοι καθ εικόνα και ομοίωση και πιστεύοντας ότι υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο, και ότι ο θεός δημιούργησε τον ουρανό και την γη, έψαξα να βρω κάτι λογικό το οποίο να συνδέει όλα αυτά.
Εγώ λέω ξεκάθαρα.- Ο Θεός είναι η ενέργεια, ενέργεια είμαστε και εμείς. (Καθ εικόνα και ομοίωση )
- Η ενέργεια ( ο Θεός ) κατασκεύασε το σύμπαν δίνοντας στην ενέργεια μορφή, και για να το κάνει αυτό μας έδωσε εμάς και στα άλλα όντα τις αισθήσεις οι οποίες είναι ενεργειακά κατασκευασμένες και μετατρέπουν την ενέργεια σε ζωή μέσα στην οποία ζούμε. Αν δεις μέσα στο μικροσκόπιο ενέργεια βλέπεις δεν βλέπεις ένα φορτηγό.
- Όταν πεθάνουμε αποχωριζόμαστε από τις αισθήσεις μας μέσα στις οποίες ζούμε, και γινόμαστε σκέτη ενέργεια η οποία όμως είναι αθάνατη, σκέπτεται και ζει σε μία άλλη διάσταση.
Όπως ζει και ο Θεός ο οποίος είναι ενέργεια.
Αυτό είναι που λέμε πάμε κοντά στον Θεό, γινόμαστε πνεύμα - ενέργεια.
Για μένα ο Θεός είναι η ενέργεια που σκεπτόμενη κατασκεύασε τα πάντα από ενέργεια, και την προσομοίωση μέσα στην οποία ζούμε όλοι και αντιλαμβανόμαστε, γιατί έχουμε τις ίδιες αισθήσεις. Όλο το σύμπαν είναι ο Θεός και ζούμε μέσα του.
Υπάρχει κάτι στο σύμπαν που να μην έχει μέσα του ενέργεια? Όχι.
-
Μάστορα μου σε πάω. Είσαι τρελουτσικος με την καλή έννοια. Δεν κάθεσαι στα αυγά σου. Το μυαλό σου ψάχνεται συνεχώς να βρει λύσεις και απαντήσεις. Σου λείπει η κατάλληλη παιδεία αλλά αυτό δεν σε σταματά στην αναζήτηση της αλήθειας ή έστω στην κατανόηση κάποιων πραγμάτων. Τι νομίζεις έκαναν και οι αρχαίοι; Τύλιγαν κάτι σεντόνια πάνω τους και έλεγαν τα ίδια που λες και εσύ.
Στην σημερινή εποχή εάν λες όσα λες και είσαι και τυλιγμένος με σεντόνια, μάλλον τα πράγματα δεν θα ναι πολύ καλά για εσένα. Που πάμε;
Η ζωή είναι ένα Matrix ?