-
Καλησπέρα.
Οπος γράφω και στον τίτλο εχθές γύρισα απο το συγκεκριμένο ταξίδι.Το εκανα με το κορσάκι (Ναι το κορσάκι) 2004 μοντέλο 1.4 υγραέριο.
Το πλάνο ηταν να πάμε μέχρι κροατία να ''αράξουμε'' λίγες μέρες στης Περίφιμες δαλματικές ακτές, πολύ ομορφα τοπία.
περάσαμε σκόπια Αλβανία Μαβροβούνιο (μέιναμε 1 βράδυ εκει) και τελικα κροατία διασχίσαμε σχεδόν όλη την κροατία παραλιακά.. οχι αυτοκινητόδρομο κυριολεκτικά παραλιακά..(πολές ώρες, πολλές στάσεις)
Βαρεθήκαμε όμος και είπαμε να ανέβουμε προς τα πάνω πήγαμε Τεριέστη για να μείνουμε και πρίν πάμε σε ξενοδοχειο έπεσε η ιδέα να πάμε Βενετία ''μιας και ηρθαμε μέχρι εδώ'' και τότε ξεκίνησαν όλα..Μας μάγεψε αυτη η πόλη...φανταστική..Η εμπνευση ηρθε το χρήμα το είχαμε και είπαμε να τα πάρουε όλα σβάρνα, Είχα ενα ανχος για το κόρσα αλλά αποδείχτικε σκύλος το αμάξι..
φτάσαμε μέχρι βερολίνο μείναμε 2 μέρες διασχίσαμε και μείναμε σε 13 χώρες μετα την Βενετία περάσαμε Αυστρία Τσεχία Γερμανία Μέχρι Βερολίνο και εκεί συνειδητοποιήσαμε οτι έχουμε λίγες μέρες στην διαθεσή μας και πήραμε το δρόμο προς τα πίσο..Σλοβακία Ουγκαρία Σερβία θα ξέχασα και καμία...
Πολές ωρες στο αμάξι.. πολλές αναμνήσεις πολές φώτο πολές εμπειρίες..ΥΓ:που σκ@τ@ πουλάνε αυτα τα αυτκολητάκια που κολλάνε πάνω στο αμάξι η σε βέσπες..δέν βρηκα..
-
Καλησπέρα.
Οπος γράφω και στον τίτλο εχθές γύρισα απο το συγκεκριμένο ταξίδι.Το εκανα με το κορσάκι (Ναι το κορσάκι) 2004 μοντέλο 1.4 υγραέριο.
Το πλάνο ηταν να πάμε μέχρι κροατία να ''αράξουμε'' λίγες μέρες στης Περίφιμες δαλματικές ακτές, πολύ ομορφα τοπία.
περάσαμε σκόπια Αλβανία Μαβροβούνιο (μέιναμε 1 βράδυ εκει) και τελικα κροατία διασχίσαμε σχεδόν όλη την κροατία παραλιακά.. οχι αυτοκινητόδρομο κυριολεκτικά παραλιακά..(πολές ώρες, πολλές στάσεις)
Βαρεθήκαμε όμος και είπαμε να ανέβουμε προς τα πάνω πήγαμε Τεριέστη για να μείνουμε και πρίν πάμε σε ξενοδοχειο έπεσε η ιδέα να πάμε Βενετία ''μιας και ηρθαμε μέχρι εδώ'' και τότε ξεκίνησαν όλα..Μας μάγεψε αυτη η πόλη...φανταστική..Η εμπνευση ηρθε το χρήμα το είχαμε και είπαμε να τα πάρουε όλα σβάρνα, Είχα ενα ανχος για το κόρσα αλλά αποδείχτικε σκύλος το αμάξι..
φτάσαμε μέχρι βερολίνο μείναμε 2 μέρες διασχίσαμε και μείναμε σε 13 χώρες μετα την Βενετία περάσαμε Αυστρία Τσεχία Γερμανία Μέχρι Βερολίνο και εκεί συνειδητοποιήσαμε οτι έχουμε λίγες μέρες στην διαθεσή μας και πήραμε το δρόμο προς τα πίσο..Σλοβακία Ουγκαρία Σερβία θα ξέχασα και καμία...
Πολές ωρες στο αμάξι.. πολλές αναμνήσεις πολές φώτο πολές εμπειρίες..ΥΓ:που σκ@τ@ πουλάνε αυτα τα αυτκολητάκια που κολλάνε πάνω στο αμάξι η σε βέσπες..δέν βρηκα..
-
Καλησπέρα.
-
Και καταναλώσεις γράψε αν μπορείς.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχω αρχείο αναλυτικό με τα πάντα για οποιον θέλει πληροφορίες (οχι εγώ η κοπέλα μου βασικά) τιμές βινιέτες διοδια κτλ κτλ..
Κάψαμε συνολικά 250,5 ευρό κάυσιμα με τιμές υγραερίου 0.45 μέχρι και 0,7 μέσο όρο 0,6 πές για να είσα μέσα μπορεί να ειναι και 0,55 δυστιχός δέν μου έκοψε να γράφω λίτρα αλλά μόνο πόσο πληρώνω.. κατανάλωση έχω 7 με 7.2 λίτρα στα 100 και για την ακρίβεια έκανα 6250 χιλιόμετρα. Πάνω απο 130 δέν πήγα ποτέ με 100-120 πηγαίναμε οταν ημασταν σε αυτοκινητόδρομο.
Συνολικά πλήρωσα 145€ διόδια και βινιέτες οπότε σύνολο 400 περίπου όλα μαζί 2 άτομα απο 200 μας βγήκε..
ετυχε μέρα να οδηγάω σερί 12 ώρες με στάσεις..ετυχε όμος και να οδηγάω 3 ωρες..Αλλα όπος είπα έγώ το πάω αργά το θέμα ήμουν και με το κορίτσι, πιανόταν και ο κ@λ@ς μου και σταματούσα και όλη την ώρα.. -
Ωραια. Αν εχει αρχειο με φωτο και την διαδρομή σε Google maps ποσταρε την να παρουμε μια ιδεα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και καταναλώσεις γράψε αν μπορείς.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
χαχχαχαχααχαχα! Γράψε και πόσα διόδια πέρασες! Αστειεύομαι αλλά λογικά το 7αράκι μπορεί και να το έπιασε χαλαρά στην βενζίνη!
-
Στα @@ σου οι καταναλώσεις, διόδια κλπ!!!
Πέρασες καλα; Ευχαριστήθηκες διαδρομές, τοπία, οδήγηση;
Αν ναι μαγκιά σας και μπράβο σας, αν πάλι όχι (που από οτι διαβάζω δεν ισχύει) πάλι μαγκιά σας που το τολμήσατε.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Καλη φαση! Μπράβο που το κάνατε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Περάσαμε πολύ ωραία, απίτευτη εμπειρία κάτι που θα ξανακάνω σίγουρα.
Μου αρέσει γενικά να οδηγάω και το ευχαριστίθηκα,
Πλάνο δέν υπήρχε ο κάθε επόμενος προορισμός μας εβγαινε επιτόπου, είχαμε θεματάκια με διαμονές βεβαια, κάτι που δέν ηξερα, αν θές να κλεισεις ενα ξενοδοχείο επιτόπου πχ το απόγευμα για να μεινεις το ιδιο βράδυ δέν υπήρχαν διαθέσιμα φτινά αλλά ακριβότερα δομάτια, αν το εκλεινες πχ 2 μέρες πρίν θα εχει καλύτερες τιμές, εμείς τα κλείναμε όλα επιτόπου γιατί δέν ξέραμε πόσο και αν θα μείνουμε και είχαμε θεματάκι, 3-4 βράδια πήγαμε και σε καμπινκ είχαμε σκηνή στρώμα κτλ μαζί.βλέπαμε ταμπέλες κάμπινκ και πηγαίναμε μέσα, ωραία φάση.
Τα λεφτα εδώ που τα λέμε είναι σημαντικός παράγωντας, τρώγαμε στο αμάξι στο δρόμο όσο οδηγούσα για να μήν χάσουμε χρόνο πολές φορές, ουγαρια που είναι φτινά τρώγαμε σε ταβέρνακια,
Αν είμασταν αντροπαρέα κοιμόμασταν και στο αμάξι που λέει ο λόγος αλλά με το κορίτσι δέν γίνεται αυτό.
Το οτι δέν είχαμε πλάνο και πηγαιναμε όπου νάναι στο τέλος κάναμε ενα μεγάλο κύκλο στην Γερμανία εβαλα στα γρήγορα την διαδρομή που κάναμε στο google και αυτο είναι το αποτέλεσμα..

-
φωτογραφίες έω απειρες τραβηγμένες με gopro θα ξεδιαλέξω και θα ποστάρω!
-
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
Αν είμασταν αντροπαρέα κοιμόμασταν και στο αμάξι που λέει ο λόγος αλλά με το κορίτσι δέν γίνεται αυτό.Θα πείραζε αν ρωτούσα την ηλικία σου;
-
Και γαμω τα θεματα. Πολλα μπραβο φιλε! Ειχαν λειψει με τη μιζερια της κρισης και της εξαφανισης παλιοτερων μελων τετοια εξαιρετικα θεματα.
Εχω στα σκαρια Σοφια-Ντουπροβνικ-Μοσταρ-Νοβι Σαντ ισως και Ζανταρ πριν βγω απο Κροατια. Τα χρηματα και η διαθεση ειναι κομπλε, ο χρονος ομως ειναι το μεγαλο μου προβλημα πλεον -
29 Χρονόν είμαι και το κορίτσι 28,
Πρίν φύγουμε ειχα κανονίσει με την δουλεια 15 μέρες, και σκευτομουνα οτι είναι πάρα πολές, πραγματικά και τι δέν θα έδινα να ειχα ακόμα 5-10 μέρες να ανέβω μέχρι ολανδία και να κατέβω απο το παρίσι.
Ελευθερος επαγγελματίας είμαι (που λέει ο λόγος) ενα μικρό μαγαζάκι εχω και μπορώ να λέιψω οποτε θέλω με ότι συνεπάγετε αυτο,Τωρα επρεπε να να γυρίσω γιατί το παιδί που έχω στην δουλεια είχε βγάλει-πληρώσει ήδη εισιτήρια για της διακοπές του πρίν κάν φύγω οπότε επρεπε να γυρίσω.Εντυπωση μου εκανε πόσο ευκολο είναι στην κεντρική ευρώπη να περάσεις σύνορα.....πάς σκόπια ελενχος, μπαίνεις αλβανία έλενχος μαυροβούνιο ελενχος.. εε απο εκει και πάνω δέν θυμάμαι να μας ξανα ελενξε κανένας ειδικά Γερμανια μπήκαμε βγήκαμε ουτε κάν σενοριακό πέρασμα! μονο πινακίδα καλοσήλθατε γερμανία Σλοβενια τσεχια ουγκαρία κτλ τίποτα! περνάς απλά με το αμάξι!εμείς φοβόμασταν μάλιστα οτι στα σύνορα θα μας βγάζουν έξω της βαλίτσες θα της ψάχνουν κτλ..
Η κοπέλα μου στα πρώτα σύνορα μάλιστα εβαλε τα κλάματα απο το ανγχος της,και εγώ φανταζόμουν οτι για να πάω τόσο πάνω εκεί στη γερμανία θα με πάνε μέσα σίγουρα για κάποιο λόγο που θα σκαρφιστούν.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και γαμω τα θεματα. Πολλα μπραβο φιλε! Ειχαν λειψει με τη μιζερια της κρισης και της εξαφανισης παλιοτερων μελων τετοια εξαιρετικα θεματα.
Εχω στα σκαρια Σοφια-Ντουπροβνικ-Μοσταρ-Νοβι Σαντ ισως και Ζανταρ πριν βγω απο Κροατια. Τα χρηματα και η διαθεση ειναι κομπλε, ο χρονος ομως ειναι το μεγαλο μου προβλημα πλεονε τότε το επόμενο που θα κάνω θα φτιάξω θέμα πρίν πάω και να το έχουμε υπο εξέληξη να ανεβάζω φώτο και να μιλάμε στη διάρκεια του ταξιδιού εκεί να δείς θεματάρα!
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Στα @@ σου οι καταναλώσεις, διόδια κλπ!!!
Πέρασες καλα; Ευχαριστήθηκες διαδρομές, τοπία, οδήγηση;
Αν ναι μαγκιά σας και μπράβο σας, αν πάλι όχι (που από οτι διαβάζω δεν ισχύει) πάλι μαγκιά σας που το τολμήσατε.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Ναι, αυτό ακριβώς που λέει ο Νικός!!
Καταπληκτικό θέμα μη το γαμάτε με καταναλώσεις και παπαριές....Μπράβο σου μάγκα Γιάννη που το έκανες!!
Βάλε φωτογραφίες να ταξιδέψουμε και εμείς που πάντα το σχεδιάζουμε και όλο κολώνουμε.
Και τώρα με δύο μικρά παιδιά, μετανιώνουμε που δεν το τολμήσαμε ελεύθεροι -
Φίλε μαγκιά σου.....από τις καλύτερες φάσεις,ταξίδι χωρίς προγραμμα και δεσμεύσεις. Σου δίνει μια καλή δόση ελευθερίας. Άσε που θύμισες τα νιάτα μου...χαχαχαχα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και γαμω τα θεματα. Πολλα μπραβο φιλε! [emoji106] Ειχαν λειψει με τη μιζερια της κρισης και της εξαφανισης παλιοτερων μελων τετοια εξαιρετικα θεματα.
Εχω στα σκαρια Σοφια-Ντουπροβνικ-Μοσταρ-Νοβι Σαντ ισως και Ζανταρ πριν βγω απο Κροατια. Τα χρηματα και η διαθεση ειναι κομπλε, ο χρονος ομως ειναι το μεγαλο μου προβλημα πλεον+1
Δεν το έχω καθόλου με τα roadtrips....
Ένα Θεσσαλονίκη Ηγουμενίτσα Ρώμη και πίσω έκανα το 2008 και ακόμα σκέφτομαι πως το κατάφερα...
Παρολ' αυτά ένα τέτοιο ταξιδι σαν αυτό που διαβάσαμε εδώ το ζήλεψα! [emoji56] [emoji6] -
Νονέ,έτσι όπως έγραψες τη διαδρομή,καλύτερα να ξεκινήσεις από Ντουμπρόβνικ και προς τα πίσω....
-
Δικιο εχεις, εγω το χω ακομα λιγο προχειρο στο μυαλο μου και το βγαλα ετσι το προγραμμα
Τη περασμενη Πεμπτη κατεβηκα Πατρα να δω φιλαρακια και ειχα στο μυαλο για τιποτα Γιαννενα στο καπακι, τελικα το φορτωσα στο καραβι στη Κυλληνη μετα απο προσκληση και Σαββατο βουταγα στο Μυρτο και νομιζα οτι κατι εκανα... Αυτος εδω το τερματισε
6.500 Χιλιόμετρα,14 Μέρες 13 χώρες- roadtrip