-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Καμια αλλαγή τελικά, μιλώντας σήμερα με την αντιπροσωπία! Μονο για το euro 6.κατιΕιναι μακρια ο Ιούλιος γμτ!!
οταν κοίταζα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου είπαν ότι στη έκδοση cult θα αλλάξει ο μπλε διάκοσμος μέσα .Ομορφο εξωτερικα αλλά εγώ που το εξανα test drive δεν μου άρεσε το cvt μου θύμισε scooter ,περιορισμένη ορατότητα και χώροι .Τελικα το απέρριψα με βασικό κριτήριο ότι δεν κάνει για οικογένεια πίσω είναι πολύ κλειστοφοβικο .Επισης ο χώρος αποσκευών 377λιτρα μικρός
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Έχουν γίνει πλέον αλλαγές στις εκδόσεις, στάνταρ λεντ πισω στις περισσότερες!
Υπάρχει κανένας που έχει παραγγείλει?
-
Και σήμερα είδα στο site ότι πλέον η έκδοση C-ENTER δεν είναι διαθέσιμη με το υβριδικό σύστημα. Πλέον από C-ULT και πάνω. Δεν ξέρω εάν είναι κάτι προσωρινό ή μόνιμη αλλαγή. Το θεωρώ λάθος κίνηση, γιατί πλέον δεν υπάρχει υβριδική έκδοση κάτω από €25.000 και επίσης αναγκάζεσαι να αγοράσεις με τις 18'' ζάντες με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε άνεση. Προσωπικά, εάν αγόραζα το CH-R, μόνο σε υβριδικό και προτιμούσα 100 φορές την έκδοση με τις 17'' ζάντες.
-
Διατίθεται και απο την club των 24.000, μικρή η διαφορά όμως!
Αυτο που θα ρωτήσω αύριο στην αντιπροσωπία βέβαια τι γίνεται με την παραγγελία μου και αν αλλάζει?
Γιατι βλέπω οτι πλεον στην cult δίνονται jbl και το σύστημα πλοήγησης στάνταρ κατι το οποίο δεν ισχυε πριν.
Οπως και η μαύρες ζαντες που ηταν έξτρα!Εννοείται οτι θελω την ανανεωμένη έκδοση!
-
Σωστά, είναι και η C-LUB, αλλά και αυτή έχει 18αρες ζάντες.
Στο site οι τιμές που αναφέρει για το υβριδικό έχουν ως εξής:
C-LUB: €24.900 + €550 το μεταλλικό = €25.450
C-ULT: €25.650 + €550 το μεταλλικό = €26.200Επίσης βλέπω ότι προστέθηκαν νέα χρώματα, όπως το μπλέ Cyan Splash.
-
Πολύ με το Chr σε βλέπω να ψάχνεσαι φίλε Φανη ! [emoji41]
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πολύ με το Chr σε βλέπω να ψάχνεσαι φίλε Φανη ! [emoji41]Απλό ενδιαφέρον, αφού πιστεύω ότι το άμεσο μέλλον είναι τα υβριδικά αυτοκίνητα (ειδικά εάν είναι και δυνατά όπως της BMW) και το πιο μακρινό μέλλον είναι τα ηλεκτρικά (μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πολύ με το Chr σε βλέπω να ψάχνεσαι φίλε Φανη ! [emoji41]
Απλό ενδιαφέρον, αφού πιστεύω ότι το άμεσο μέλλον είναι τα υβριδικά αυτοκίνητα (ειδικά εάν είναι και δυνατά όπως της BMW) και το πιο μακρινό μέλλον είναι τα ηλεκτρικά (μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο).
Σύμφωνα με την Toyota, το μέλλον δεν είναι τα ηλεκτρικά αλλά τα υβριδικά με υδρογόνο.
-
Βασικά είναι το μέλλον που θα ήθελε αυτή, αλλά μάλλον δεν θα της βγει.
-
Τα υβριδικά είναι καλα αλλά έχουν και τα Αρνητικα τους .Το πρώτο είναι ότι δεν είναι όμορφα πχ το Chr η θα αρέσει πολύ η καθόλου ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει και 26000 για αυτούς τους χωρους είναι πολύ υψηλή τιμή για τα ελληνικά δεδομένα .Δευτερο σε μπορείς να το πας πουθενά άλλου εκτός από την αντιπροσωπεία αλλά και ακόμα και αυτοί δεν έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία ψάχνοντας πανε .Τριτο μετά από 10 χρονια η μπαταρία θα έχει πέσει και η κατανάλωση θα έχει αυξηθεί κατακόρυφα το κόστος λένε ότι έχει 2-2500 οι τιμές φυσικά δεν είναι με ΦΠΑ και εργασία .Τωρα αν πας να δο πουλήσεις ποιος θα το πάρει χωρίς νέα μπαταρία ;
-
Αν πέσουν οι μπαταρίες τοσο οσο λες τοτε θα εχουν αλλαχθει απο υην 11χρονη εγγύηση.
Επισης ακομα και αλλαγη να χρειαστεί στο ποσο των 2500 μετα απο 11 χρονια τοτε το εχεις αποσβεσει απο τα τελη και την βενζίνη! Ειδικά τωρα που εδω εχει φτασει το 1.79! -
Η κατανσλωση εκτός πόλης δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά με ένα Tsi .Εντος πόλης Αθήνα πάντα για τι κατανάλωση μιλάμε ;4;
-
Δεν γνωρίζω, εσυ αν δεν κανω λαθος κατεληξες στο tinguan? Ποσο εχεις εσυ εντός?
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Αν πέσουν οι μπαταρίες τοσο οσο λες τοτε θα εχουν αλλαχθει απο υην 11χρονη εγγύηση.
Επισης ακομα και αλλαγη να χρειαστεί στο ποσο των 2500 μετα απο 11 χρονια τοτε το εχεις αποσβεσει απο τα τελη και την βενζίνη! Ειδικά τωρα που εδω εχει φτασει το 1.79!δεν είναι τυχαίο ότι δίνουν 11 χρονια για τη μπαταρία κίνητρο δίνουν στο κόσμο για να αγοράσει .Ποιος σου είπε εσεν ότι στα 10-11 χρονια σν πέσει η μπαταρία θα σε καλύψει η εγγύηση ;γιατί εγώ που ρώτησα το πωλητή μου είπε ότι η πτώση μπαταρίας είναι φυσιολογική φθορά γιατί είναι αναλώσιμη οπως τα τακάκια πχ .Η εγγύηση καλύπτει ελάττωμα μπαταρίας πχ σν πέσει στα πρώτα 5 χρονια υπάρχει θέμα αλλά από 10 και μετά τι να καλύψουν .Μη πιστεύεται ότι σας λένε δεν θέλει ποτέ αλλαγή κτλ φυσικά δεν θέλει αλλαγή αλλά θα καις όσο καίει ένα κανονικό .Γενικα πολλά δεν λένε στο κόσμο πχ το dpf στα diesel ποιος ξέρει ουι είναι αναλώσιμο και θέλει αλλαγή και ποιο το κόστος στα diesel αν βγάλουν ζημιά .Η toyota πασάρει Τς υβριδικά
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Δεν γνωρίζω, εσυ αν δεν κανω λαθος κατεληξες στο tinguan? Ποσο εχεις εσυ εντός?600 χλμ έχω κάνει βεντζηνα 1.4 125 όχι το 150αρι που στα Χάρης είναι ποιο οικονομικό .Μεση κατσνσλωση το πολύ έχω δει μέχρι 7,4 μέσα στη πόλη .Πρωι για δουλειά 25 χλμ Γλυφάδα Πειραιά βλέπω από 5,8 έως 6,2.
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Η κατανσλωση εκτός πόλης δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά με ένα Tsi .Εντος πόλης Αθήνα πάντα για τι κατανάλωση μιλάμε ;4;Εκτος πολης ολα εχουν χαμηλη καταναλωση. Τα υβριδικα ειναι για εντος πολης, εκει εχουν μεγαλη διαφορα. Για εκτος πολης δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα. Αλλα εαν καποιος κανει το 80-90% τψν χιλιομετρων εντος πολης τοτε αρχιζουν να εχουν μεγαλο ενδιαφερον.
-
Καλησπέρα.
Προσωπικά έχω από 3,2 έως 4,2 πόλη και από 4,5-6,6 ταξίδι. Μέσο όρο σε 6000 χιλιόμετρα μέχρι στιγμής αλλά με αρκετά από αυτά σε ταξίδια λόγω καλοκαιριού έχω 5lt. (Συνήθως ταξιδεύω με adaptive cruise control στα 140 και με κατανάλωση 5,2. Έχω δει 6.6 σε ταξίδι με 180 σε όλη την εθνική και μετά κυνήγι στους επαρχιακούς) Για ένα αμάξι με αυτόν τον όγκο και βάρος οι καταναλώσεις είναι απίστευτα χαμηλές. Έχει τύχει μέσα σε κίνηση βαριά, να δω ακόμα και 2,8 για 170 χλμ διαδρομή. Σίγουρα η πόλη είναι το ατού του και το μέρος που θέλει να βρίσκεται. Ήρεμο, ήσυχο, πολιτισμένο και εξαιρετικά ομαλό. Θέλει να προσαρμόσεις την οδήγηση σου αν θες χαμηλές καταναλώσεις.Όσο αφορά την αίσθηση, είναι στιβαρό και πολύ κοντά σε γερμανικά πρότυπα. Έχει αρκετά συμπαθητικό τιμόνι και ακριβέστατο (αν και θα μπορούσε σαφώς να ήταν καλύτερο σε αίσθηση). Στρίβει αλλά δεν το βοηθάν τα eco oriented ελαστικά του. Overall για τον μέσο οδηγό είναι ευχάριστο και αξιοπρεπές ακόμα και για σβέλτη βόλτα σε ορεινή διαδρομή (προσωπικά θα το ήθελα με καλύτερο σε αίσθηση τιμόνι). Στην πόλη που είναι και ο τομέας του είναι άπαιχτο, το CVT είναι το καλύτερο σασμάν για πόλη που έχω οδηγήσει και ίσως ότι πιο πολιτισμένο που μπορείς να έχεις και σαφώς υστερεί σε οδήγηση στο βουνό (αλλά δεν το αγοράζει κανένας για να κάνει αναβάσεις, αν αυτό ψάχνεις βρες άλλο αυτοκίνητο και σίγουρα όχι crossover ή SUV).
Αν θες ένα πλήρες σε εξοπλισμό αυτοκίνητο για να μεταφέρεις την οικογένεια σου με ασφάλεια και χωρίς να θες να μετακομίσεις και όλο το σπίτι μαζί για μια εβδομάδα διακοπών τότε σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι από τις καλύτερες επιλογές αρκεί να κινείσαι κυρίως σε συνθήκες πόλης. Φυσικά είναι και Toyota σε αξιοπιστία.
-
Ο χρήστης splitapsou έγραψε:
Καλησπέρα.
Προσωπικά έχω από 3,2 έως 4,2 πόλη και από 4,5-6,6 ταξίδι. Μέσο όρο σε 6000 χιλιόμετρα μέχρι στιγμής αλλά με αρκετά από αυτά σε ταξίδια λόγω καλοκαιριού έχω 5lt. (Συνήθως ταξιδεύω με adaptive cruise control στα 140 και με κατανάλωση 5,2. Έχω δει 6.6 σε ταξίδι με 180 σε όλη την εθνική και μετά κυνήγι στους επαρχιακούς) Για ένα αμάξι με αυτόν τον όγκο και βάρος οι καταναλώσεις είναι απίστευτα χαμηλές. Έχει τύχει μέσα σε κίνηση βαριά, να δω ακόμα και 2,8 για 170 χλμ διαδρομή. Σίγουρα η πόλη είναι το ατού του και το μέρος που θέλει να βρίσκεται. Ήρεμο, ήσυχο, πολιτισμένο και εξαιρετικά ομαλό. Θέλει να προσαρμόσεις την οδήγηση σου αν θες χαμηλές καταναλώσεις.Όσο αφορά την αίσθηση, είναι στιβαρό και πολύ κοντά σε γερμανικά πρότυπα. Έχει αρκετά συμπαθητικό τιμόνι και ακριβέστατο (αν και θα μπορούσε σαφώς να ήταν καλύτερο σε αίσθηση). Στρίβει αλλά δεν το βοηθάν τα eco oriented ελαστικά του. Overall για τον μέσο οδηγό είναι ευχάριστο και αξιοπρεπές ακόμα και για σβέλτη βόλτα σε ορεινή διαδρομή (προσωπικά θα το ήθελα με καλύτερο σε αίσθηση τιμόνι). Στην πόλη που είναι και ο τομέας του είναι άπαιχτο, το CVT είναι το καλύτερο σασμάν για πόλη που έχω οδηγήσει και ίσως ότι πιο πολιτισμένο που μπορείς να έχεις και σαφώς υστερεί σε οδήγηση στο βουνό (αλλά δεν το αγοράζει κανένας για να κάνει αναβάσεις, αν αυτό ψάχνεις βρες άλλο αυτοκίνητο και σίγουρα όχι crossover ή SUV).
Αν θες ένα πλήρες σε εξοπλισμό αυτοκίνητο για να μεταφέρεις την οικογένεια σου με ασφάλεια και χωρίς να θες να μετακομίσεις και όλο το σπίτι μαζί για μια εβδομάδα διακοπών τότε σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι από τις καλύτερες επιλογές αρκεί να κινείσαι κυρίως σε συνθήκες πόλης. Φυσικά είναι και Toyota σε αξιοπιστία.
το είχα δει και εγώ έφαγε χ γιατί 26500 με αυτούς τους χωρους ιδιαίτερα πίσω που είναι απόλυτα κλειστοφοβικο τα είδα υπερβολικά πολλά.Στα 25500 με το κλειδί στο χέρι πήρα το Tiguan tsi πλήρη εξοπλισμό και άκρως οικογενειακό .Στα 2500χλμ που έχω κάνει έχω 7.1 μέση εκτός πόλης 5.8
-
Στα 2500χλμ που έχω κάνει έχω 7.1 μέση
Και αυτό είναι από τα πολύ χαμηλά νούμερα για βενζίνη μέσα στην πόλη.
Τα 2 λίτρα διαφορά στη μέση κατανάλωση είναι τεράστια διαφορά στην τσέπη για κάποιον που το θέλει για βασικό όχημα.Κρίμα που δεν έχουν περισσότεροι κατασκευαστές αυτή την εναλλακτική έστω plug in.
-
Tα 2 λίτρα βενζίνης με 15.000 χλμ. το χρόνο στα 10 χρόνια είναι ένα 5χίλιαρο διαφορά υπέρ του υβρίδιου. Μείον το κόστος των νέων συσσωρευτών βέβαια, θα ήταν καλό να γνωρίζουμε πόσο κάνουν.
Το Τιγκουάν είναι ότο ή δια χειρός?
Toyota C-HR 2016