-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Θα επικοινωνήσω και γω να δω τι γίνεται, εχω παραγγείλει cult.
Για τις μαύρες ζαντες δεν με νοιάζει αλλα για το εσωτερικό νομίζω θα το ήθελα να παραμεινει μπλε.
Ενημέρωσε αν μάθεις τπτ καινούργιο!αν πάρω Chr μόνο αυτό αξίζει .Τωρα είναι σε σκέψη chr η Audi A3 sedan 1.0 tfsi s tropic δηλαδή αυτοματο.Βγαινει περίπου στα ίδια λεφτά και για το αυτοματο s tropic έχω ακούσει τα καλητερα .Το κανονικό έχει 24500 δηλαδή 2000e κάτω .Σε καταναλώσεις όσο και αν το έψαξα από internet αλλά και από γνωστούς μέσα στη πόλη δεν θα δω πάνω από 6,5 νομίζω κοντά στο υβριδικό γνωστός μου με Yaris για 5 μου λέει αλλά είναι ποιο ελαφρύ το αμάξι του .Περιμενω να κάνω test drive Audi .Συνολικα καλο το chr μερικά πράγματα με χαλάνε όμως .Αυτο που κοιτάζω ακριβό είναι σε αυτοματο αλλά υπάρχει και άτοκο και μετριάζει κάπου το πράγμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το υβριδικό chr μέσα στην πόλη έχει κατανάλωση περίπου 4lt.
-
https://www.spritmonitor.de/en/overview/49-Toyota/1563-C-HR.html?power_s=120&power_e=123&powerunit=2
Δύο λίτρα πάνω το Άουντι σε κατανάλωση κατά μέσο όρο.
-
Από φίλο με Yaris μου λέει 5 μέσα στη πόλη εκτός 6.Το θέμα δεν είναι μόνο τα1-2 λίτρα αλλά και η ποιότητα συνολικά .Το έκανα year drive το κερασμένο Σάββατο μπορεί να έχει όλα τα καλα αλλά δυστυχώς δεν έχει ποιότητα .Η εξωτερική με την εσωτερική του εμφάνιση δαν συμβαδίζει έξω είναι πολύ ωραίο μέσα έχει θέματα
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
https://www.spritmonitor.de/en/overview/3-Audi/20-A3.html?fueltype=2&power_s=115&power_e=116&powerunit=2https://www.spritmonitor.de/en/overview/49-Toyota/1563-C-HR.html?power_s=120&power_e=123&powerunit=2
Δύο λίτρα πάνω το Άουντι σε κατανάλωση κατά μέσο όρο.
δεν έχει 3,85 φίλε μου με τίποτα και ο ίδιος ο πωλητης για 5 μου μίλησε .Οπως και εκτός πόλης με 120-130!μου είπε ότι θα κάψει
-
Έχω yaris του 2001 1.300cc και έχω κατανάλωση 5,8 lt/100km με νορμάλ οδήγηση ( πηγαινοερχομαι την Αττική οδό καθημερινά και έχω 380.000km στο κοντέρ ). Το γράφω γιατί μου φαίνονται υψηλές οι καταναλώσεις σε καινούρια μοντέλα.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
Με προσεκτική οδήγηση, μέσα στην Αθήνα είμαι στο 3,9 με το υβριδικό chr. Εκτός Αθήνας έχω 4,5.
-
Τα νούμερα για γιαρις ύβριδικο είναι αυτά που γράφετε.
Το Chr παντως έχει πιο εξελιγμένο σύστημα -
Ρε παιδια να σκεφτείτε ότι 3 με 3.50 καιει το σκουτερακι μου 150 κυβικά!
-
Ο χρήστης Dr_Michael έγραψε:
Με προσεκτική οδήγηση, μέσα στην Αθήνα είμαι στο 3,9 με το υβριδικό chr. Εκτός Αθήνας έχω 4,5.6 έχω εγώ με a3 του 2006
-
Συγχαρητήρια,εξωπραγματική κατανάλωση.
-
Ο χρήστης Dr_Michael έγραψε:
Με προσεκτική οδήγηση, μέσα στην Αθήνα είμαι στο 3,9 με το υβριδικό chr. Εκτός Αθήνας έχω 4,5.οπως έχω πει το cult μου αρέσει αλλά με το χέρι στη καρδιά όσοι έχουν κάτσει πίσω τον είδαν ευχάριστο ;για παιδί 5 ετών το θεωρεις ότι είναι οκ για τισβνετεκινησεις του ;Επισης μετά από τόσο καιρο που το έχεις δεν νοιωθεις ότι έχουν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα ;
-
Όλα τα αυτοκίνητα κάτω από 50-60Κ έχουν μικρότερες η μεγαλύτερες εκπτώσεις στην ποιότητα.
-
Που ακριβώς διαπιστώνεις χαμηλή ποιότητα?
-
Ε καλά ούτε έχει ούτε ουδέποτε είχε η Toyota ποιότητα υλικών στο εσωτερικό εφάμιλλη Audi.
-
Έχει βελτιωθεί πολύ η Τογιότα παιδιά.
Σε σύγκριση με τη φτήνια του QQ που είχα το Yaris έχει καλύτερη ποιότητα υλικών και καλύτερη συναρμογή και μιλάμε για αμάξια που τα χωρίζει μια κατηγορία. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Έχει βελτιωθεί πολύ η Τογιότα παιδιά.
Σε σύγκριση με τη φτήνια του QQ που είχα το Yaris έχει καλύτερη ποιότητα υλικών και καλύτερη συναρμογή και μιλάμε για αμάξια που τα χωρίζει μια κατηγορία.Δύσκολα βρίσκεις χειρότερη συναρμογή από του QQ (ανεξαρτήτως κατηγορίας), οπότε μη το χρησιμοποιείς ως παράδειγμα
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δύσκολα βρίσκεις χειρότερη συναρμογή από του QQ (ανεξαρτήτως κατηγορίας), οπότε μη το χρησιμοποιείς ως παράδειγμα
Τόσο χάλια ρε παιδιά ή πλάκα κάνετε;
-
Βλέπω καποιες αλλαγές στο configurator το ευρωπαϊκό!
Στην cult δεν εχουν πια μπλε εσωτερικό οπως ειπε και ενας φιλος πιο πάνω!
Βλέπω ομως οτι εαν επιλέξεις led μπροστά γιατι πίσω ειναι στανταρ τοτε δινει και navi και jbl μαζι!
Εχει βαλει επιλογη με αλκανταρα ομως για δερμα στα καθίσματα.
Δεν αναφέρει πουθενα apple carplay!Εχει παει κάποιος σε αντιπροσωπία να επιβεβαιώσει?
-
Καμια αλλαγή τελικά, μιλώντας σήμερα με την αντιπροσωπία! Μονο για το euro 6.κατι
Ειναι μακρια ο Ιούλιος γμτ!!
Toyota C-HR 2016