-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Γεια σας εδώ και καιρό σκέφτομαι την αγορά νέου αυτοκινήτου .Το Audi A3 3 θυρο που έχω έχει γράψει 167000χλμ και 12 χρονια και καίει 10 λίτρα μέσα στη πόλη βάλε 285 τέλη κυκλοφορία αστα να πάνε .Τα χιλιόμετρα μου είναι 10000 το χρόνο και το 80% μέσα στη πόλη .Καθημερινα κάνω 50 χλμ για τη δουλειά .Η οικογένεια έχει τρία μέλη .Επισης αυτόματο οδηγούς παλιά ένα opel του πατέρα μου .Ειμαι ανάμεσα στην Mercedes a class 160 diesel και στο chr υβριδικό .Η διαφορά τιμής είναι 3000 ευρώ ακριβό το Chr.Η εγγύηση στην a class μόνο 2 χρονια στενό αυτοκίνητο και φοβάμαι το μέλλον των diesel .Το Chr με χαλάει μόνο το κλειστοφοβικό προφίλ του.Γενικα όμως θεωρώ ότι είναι κάτι από το μέλλον .Τι βα κάνω;year drive δεν έχω κάνει ακόμαSent from my iPhone using Tapatalk
Νομίζω ότι για τη χρήση που κάνεις το Chr είναι το πιο κατάλληλο. Αξίζει να δώσεις το κάτι παραπάνω σε σχέση με την Α class από τη στιγμή που σου αρέσει εμφανισιακά. Για το κλειστοφοβικό πίσω μέρος ισχύει, αλλά όπως σου λέει κι ο φίλος πιο πάνω να κάνεις td με την οικογένεια μέσα. Εγώ που το έψαξα μου το δώσανε καμία ώρα μόνος κι έβαλα την οικογένεια μέσα. Σαν αμάξι αξίζει. Ποιότητα κύλισης εξαιρετική, χωροι αρκετα καλοί, ποιοτικό γενικά κι εμένα μου άρεσε το αυτόματο cvt κιβώτιο. Αλλά λόγω του πίσω μέρους κάπου κωλησαμε σε συνδυασμό με τη τιμή που ξεπερνούσε το badget μου. Όμως δες το καλά, πάρε προσφορές και νομίζω ότι αν καταλήξεις σε αυτό δεν θα το μετάνοιωσεις. Εινσι αμάξι για πολλα χρόνια και πιστεύω ότι και μετά 5 χρόνια θα είναι μοντέρνο και ιδιαίτερο στους δρόμους
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Θα σου πω με το χέρι στη καρδιά μου αρέσει η a class.Το Chr αλλες φορές μου αρέσει αλλες όχι αλλά την a class όσες φορές τη δω μου αρέσει .Επισης έχω μια διαφορά τιμής 3000e και η Mercedes έχει κσι σύκο για 12 μήνες .Επισης την a160 την έχουν στα 22300 με πολύ καλο εξοπλισμό .Η λογική τώρα μου λέει chr .Σε θέμα ποιότητας εσωτερικά η s class είναι πολύ ανώτερη .
-
Άτοκο 12 μήνες
-
Στο θέμα χώρων όμως η a class υστερεί. Αν σε καλύπτουν οκ είναι και premium...
-
Ο χώρος αποσκευών του Chr είναι μεγάλος κατά 30litra .Επιταχυνση τελική και καταναλώσεις πάνω κάτω στα ίδια .Το dpf φίλτρο το φοβάμαι αλλά και β μπαταρία είναι σίγουρο ότι θέλει αλλαγή συα 10 χρονια αν την ψήσεις αυξάνεται η κατανάλωση .Τωρα κατάργηση diesel στα euro 6 δεν ξέρω το βλέπω δύσκολο .Ενα άλλο θέμα που με προβληματίζει το polo και το a3 μετά τη λήξη εγγύησης το πηγαία να έξω εδώ σεν μπορείς να το πας στον μπέμπη στη γωνία .Επισης οδηγώ νευρικά απότομες επιταχύνσεις και φρεναρίσματα οδηγώ έτσι 22 χρονια και βλέπω ότι εδώ πρέπει να αλλάξεις το τρόπο οδήγησης .Κλειστοφοβικα και τα δυο και πίσω ορατότητα περιορισμένη αλλά το Chr όντως πίσω χώρους έχει χάσει πόλους πελάτες
-
Συγγνώμη για τα λάθη μου έγραφα γρήγορα
-
Το chr δεν έχει κακούς χώρους πίσω απλά είναι το κλειστοφοβικό με τα μικρά παράθυρα σα φινιστρίνια
-
Θα πρότεινα στους φίλους να αποφεύγουν αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στην τουρκία ή που έρχονται μέσω τουρκίας, γιατί με τα χρήματα σας στηρίζεται τις πολεμικές βιομηχανίες των τούρκων για παραγωγή όπλων και συστημάτων εναντίον μας. Στο τέλος θα βρεθείτε μαζί με όλους εμάς να επιβαρυνόμαστε με επιπλέον φόρους για την ενίσχυση της άμυνας μας.
Υ.Γ Απλά σκεφτείτε το σοβαρά
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Θα πρότεινα στους φίλους να αποφεύγουν αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στην τουρκία ή που έρχονται μέσω τουρκίας, γιατί με τα χρήματα σας στηρίζεται τις πολεμικές βιομηχανίες των τούρκων για παραγωγή όπλων και συστημάτων εναντίον μας. Στο τέλος θα βρεθείτε μαζί με όλους εμάς να επιβαρυνόμαστε με επιπλέον φόρους για την ενίσχυση της άμυνας μας.Υ.Γ Απλά σκεφτείτε το σοβαρά
Σε εποχή παγκόσμιοποιησης αυτά δεν ισχύουν.
Το κακό (;) για εμάς και καλό για την Τουρκία έγινε όταν άνοιξε εκεί το εργοστάσιο και έχουν πια ενδιαφέρον οι κολοσσοί για την πορεία της χώρας αυτής, συν το ότι βρήκε δουλειά ο φτωχός Τούρκος εργάτης ενώ ο κηφηνας δικός μας περιμένει διορισμό στο δημόσιο από τον πολιτικό, πίνει φρέντο και ζει από τα επιδόματα..
Ας είχαμε πολιτικούς σοβαρούς να είχαμε εμείς εδώ αυτά τα εργοστάσια. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Θα πρότεινα στους φίλους να αποφεύγουν αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στην τουρκία ή που έρχονται μέσω τουρκίας, γιατί με τα χρήματα σας στηρίζεται τις πολεμικές βιομηχανίες των τούρκων για παραγωγή όπλων και συστημάτων εναντίον μας. Στο τέλος θα βρεθείτε μαζί με όλους εμάς να επιβαρυνόμαστε με επιπλέον φόρους για την ενίσχυση της άμυνας μας.
Το κακό (;) για εμάς και καλό για την Τουρκία έγινε όταν άνοιξε εκεί το εργοστάσιο και έχουν πια ενδιαφέρον οι κολοσσοί για την πορεία χώρα συν το ότι βρήκε δουλειά ο φτωχός Τούρκος εργάτης ενώ ο κηφηνας δικός μας περιμένει διορισμό στο δημόσιο από τον πολιτικό, πίνει φρέντο και ζει από τα επιδόματα..
Ας είχαμε πολιτικούς σοβαρούς να είχαμε εμείς εδώ αυτά τα εργοστάσια.+1000
-
Ναι μεν η ελληνική αγορά είναι αμελητέα ποσότητα , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα σκάμε σε προϊόντα made in Turkey.
-
Από το εργοστάσιο στη Τουρκία παίρνουν φόρους και έχουν δουλειά οι Τούρκοι εργάτες .Δεν είναι τουρκικό εργοστάσιο ξένη επένδυση είναι .Καθαρα τουρκική εταιρία είναι η beko .,που υπάρχουν προϊόντα στη χώρα μας .Αρατα έσοδα πανε στην toyota και οι Τούρκοι παίρνουν τα ψίχουλα .Αν ήμασταν μάγκες ας ήμασταν φιλικοί και εμείς σε επενδύσεις .Δυστυχως μια μια εταιρία αποχωρει από την Ελλάδα .Μια σοβαρή επένδυση στο ελληνικό και αυτή μέχρι προαπαιτούμενο στη τρόικα μπήκε .Αυτη η χώρα είμαστε αυτή τη νοοτροπία έχουμε και αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν .
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Από το εργοστάσιο στη Τουρκία παίρνουν φόρους και έχουν δουλειά οι Τούρκοι εργάτες .Δεν είναι τουρκικό εργοστάσιο ξένη επένδυση είναι .Καθαρα τουρκική εταιρία είναι η beko .,που υπάρχουν προϊόντα στη χώρα μας .Αρατα έσοδα πανε στην toyota και οι Τούρκοι παίρνουν τα ψίχουλα .Αν ήμασταν μάγκες ας ήμασταν φιλικοί και εμείς σε επενδύσεις .Δυστυχως μια μια εταιρία αποχωρει από την Ελλάδα .Μια σοβαρή επένδυση στο ελληνικό και αυτή μέχρι προαπαιτούμενο στη τρόικα μπήκε .Αυτη η χώρα είμαστε αυτή τη νοοτροπία έχουμε και αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν .
Sent from my iPhone using Tapatalk++++1000000
Κατά τα άλλα βεβαια μην αγοράζετε τογιοτα made in Turkey και αμάξια από τη χώρα της κ*ριόλας της Μέρκελ και των 'τοκογλύφων' που μας δανείζουν (για να μοιράζουμε επιδόματα) με 1% !
8 χρόνια κρίσης και η κατάσταση στα μυαλά έγινε ακόμα χειρότερη! -
Το ένα λες στενό, το άλλο κλειστοφοβικό.. ίσως να διευρύνεις λίγο τις επιλογές σου...
-
Το a class το βλέπω στενό αλλά είναι παρα Μα πάρε πολύ ωραίο.Το Chr είναι καθαρά κλειστοφοβικό από εμφάνιση στο πλάι μερικές φορές μου θυμίζει πολεμικό άρμα
-
Η γνώμη μου είναι ότι αυτοκίνητο που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και τα θέλω σου στο 100% δε θα βρεις ποτέ. Αφού λοιπόν σου αρέσει η a class πήγαινε να την πάρεις και με το καλό!!!! Νομίζω ότι αν δε την πάρεις θα την σκέφτεσαι συνέχεια και στο τέλος ακόμα και αν το chr σε βολεύει περισσότερο, ποτέ δε θα το εκτιμήσεις...όπως και οπαιαδήποτε άλλη επιλογή.... Καλοτάξιδη!!!!
-
Όλοι νομίζω συμφωνούμε για τον κλειστοφοβικο πισω χώρο, αλλα τωρα ο ήλιος καίει και γεμίζουμε σκιαδια τα πισω καθίσματα για τα παιδιά.
-
Ο χρήστης elplat έγραψε:
Η γνώμη μου είναι ότι αυτοκίνητο που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και τα θέλω σου στο 100% δε θα βρεις ποτέ. Αφού λοιπόν σου αρέσει η a class πήγαινε να την πάρεις και με το καλό!!!! Νομίζω ότι αν δε την πάρεις θα την σκέφτεσαι συνέχεια και στο τέλος ακόμα και αν το chr σε βολεύει περισσότερο, ποτέ δε θα το εκτιμήσεις...όπως και οπαιαδήποτε άλλη επιλογή.... Καλοτάξιδη!!!!μικας σωστά το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν vw polo ποτέ δεν μου άρεσε και σε 7 χρονια το έδωσα .Το a3 έχουν περάσει 12 χρονια και ακόμα μου αρέσει .Το θέμα είναι ότι 12 ετών και με 165000χλμ ποσό ακόμα να το κρατήσω και όλο και κάτι θα μου βγάλει από εδώ και πέρα .Μπορω να πω βλέποντας σε φωτό και την νέα a class η παλιά μου αρέσει περισσότερο .
-
Το κακό (;) για εμάς και καλό για την Τουρκία έγινε όταν άνοιξε εκεί το εργοστάσιο και έχουν πια ενδιαφέρον οι κολοσσοί για την πορεία της χώρας αυτής, συν το ότι βρήκε δουλειά ο φτωχός Τούρκος εργάτης ενώ ο κηφηνας δικός μας περιμένει διορισμό στο δημόσιο από τον πολιτικό, πίνει φρέντο και ζει από τα επιδόματα..
Ας είχαμε πολιτικούς σοβαρούς να είχαμε εμείς εδώ αυτά τα εργοστάσια.Και βέβαια ισχύει γιατί εκτός των φόρων και της εργασίας στους τούρκους, επιβαρύνεται και το ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι γιατί αυτό είναι κακό για την οικονομία μας και αυτό δεν είναι συνάρτηση του μεγέθους αγοράς αυτοκινητου της χώρας μας. Το μποικοτάζ προφανώς και δεν αφορά μόνο τα αυτοκίνητα της toyota.
Υ.Γ Τα άλλα θέματα που αναφέρεις εάν και σωστά, είναι αδιάφορα για το forum αυτοκινητου στο οποίο φιλοξενούμαστε
-
Κατά τα άλλα βεβαια μην αγοράζετε τογιοτα made in Turkey και αμάξια από τη χώρα της κ*ριόλας της Μέρκελ και των 'τοκογλύφων' που μας δανείζουν (για να μοιράζουμε επιδόματα) με 1% !
8 χρόνια κρίσης και η κατάσταση στα μυαλά έγινε ακόμα χειρότερη!Ο δανεισμός με επιτόκιο 1% δεν είναι κακός όπως και το τυράκι δεν είναι κακό,η φάκα με την οποία είναι συνδεδεμένο θα έπρεπε όμως να προβληματίζει.
Το να αγοράζουμε made in Turkey είναι καλό.
Και βλέπουμε το σύνδρομο της Στοκχόλμης σε εθνικό επίπεδο.
Toyota C-HR 2016