Ο χρήστης ils έγραψε:
Γεια σας εδώ και καιρό σκέφτομαι την αγορά νέου αυτοκινήτου .Το Audi A3 3 θυρο που έχω έχει γράψει 167000χλμ και 12 χρονια και καίει 10 λίτρα μέσα στη πόλη βάλε 285 τέλη κυκλοφορία αστα να πάνε .Τα χιλιόμετρα μου είναι 10000 το χρόνο και το 80% μέσα στη πόλη .Καθημερινα κάνω 50 χλμ για τη δουλειά .Η οικογένεια έχει τρία μέλη .Επισης αυτόματο οδηγούς παλιά ένα opel του πατέρα μου .Ειμαι ανάμεσα στην Mercedes a class 160 diesel και στο chr υβριδικό .Η διαφορά τιμής είναι 3000 ευρώ ακριβό το Chr.Η εγγύηση στην a class μόνο 2 χρονια στενό αυτοκίνητο και φοβάμαι το μέλλον των diesel .Το Chr με χαλάει μόνο το κλειστοφοβικό προφίλ του.Γενικα όμως θεωρώ ότι είναι κάτι από το μέλλον .Τι βα κάνω;year drive δεν έχω κάνει ακόμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νομίζω ότι για τη χρήση που κάνεις το Chr είναι το πιο κατάλληλο. Αξίζει να δώσεις το κάτι παραπάνω σε σχέση με την Α class από τη στιγμή που σου αρέσει εμφανισιακά. Για το κλειστοφοβικό πίσω μέρος ισχύει, αλλά όπως σου λέει κι ο φίλος πιο πάνω να κάνεις td με την οικογένεια μέσα. Εγώ που το έψαξα μου το δώσανε καμία ώρα μόνος κι έβαλα την οικογένεια μέσα. Σαν αμάξι αξίζει. Ποιότητα κύλισης εξαιρετική, χωροι αρκετα καλοί, ποιοτικό γενικά κι εμένα μου άρεσε το αυτόματο cvt κιβώτιο. Αλλά λόγω του πίσω μέρους κάπου κωλησαμε σε συνδυασμό με τη τιμή που ξεπερνούσε το badget μου. Όμως δες το καλά, πάρε προσφορές και νομίζω ότι αν καταλήξεις σε αυτό δεν θα το μετάνοιωσεις. Εινσι αμάξι για πολλα χρόνια και πιστεύω ότι και μετά 5 χρόνια θα είναι μοντέρνο και ιδιαίτερο στους δρόμους
Sent from my iPhone using Tapatalk