-
Για να δούμε τις δοκιμές....δεν μου αρέσουν καθόλου τα Πιρέλι (και συνήθως πατώνουν και στα τεστ)...όποτε έχω οδηγήσει αυτοκίνητο με Πιρέλι ήταν χάλια (εκτός από κάποια πανάκριβα P Zero, δεν θυμάμαι ποιά).
-
Ωχ! Περίεργο!
Πάντως τίποτα για αναρτήσεις, και ούτε καν Airbumps!
Μπορούσαν καλύτερα.. πολύ ανταγωνιστική κατηγορία για να τη βγάλεις με λίγο καλύτερα καθίσματα (να δούμε αν τα έχουν όλες οι εκδόσεις) και περίεργη μούρη, που δεν ξέρω καν αν του ταιριάζει.
-
Αλλαξε εντελώς μπροστά . Και μέσα αλλαγές με 9άρα οθόνη και καθίσματα άνετα και κεντρική κονσόλα . Αλλαξε και το χειρόφρενο σε συμβατικό . Πιο πολύ μου άρεσε του αεροπλάνου που έχει . Καθότι το αμάξι πετάει ...
Από μπροστά περίεργο . Πάλι θα περιμένουμε να το δούμε από κοντά ...
https://www.carbuyer.co.uk/citroen/c3-aircross/303083/new-2021-citroen-c3-aircross-facelift-unveiled
-
Για να δούμε τις δοκιμές....δεν μου αρέσουν καθόλου τα Πιρέλι (και συνήθως πατώνουν και στα τεστ)...όποτε έχω οδηγήσει αυτοκίνητο με Πιρέλι ήταν χάλια (εκτός από κάποια πανάκριβα P Zero, δεν θυμάμαι ποιά).
Τα σπορ Pirelli συνήθως είναι στην κορυφή σε όλες τις δοκιμές. Τα καθημερινά είναι όπως όλα τα φτηνά.
-
Καλά μπροστά έγινε πολύ όμορφο!! Φανταστικό το έκαναν εαν είναι όντως έτσι!!
Εχει ανέβει πολύ σχεδιαστική η Σιτροέν...μπράβο τους! Εεεε ρε θα γίνω Γαλλόφιλος στα γεράματα....
(αν και από τα αυτοκινητιστικά απωθημένα μου τα 2 ειναι Σιτροέν... CX GTI & XM V6!!)
-
μπροστά η μούρη πολύ skoda μου μοιάζει, οι υπόλοιπες αλλαγές καλοδεχούμενες, οι 17άρες ζάντες στο ph1 μου αρέσουν περισσότερο...Θα περιμένω να το δω και απο κοντά, αλλά μπροστά κάτι δεν μου κολλάει καλά
-
Τα καθημερινά είναι όπως όλα τα φτηνά.
Είναι στον Μ.Ο ή και πιο κάτω (80% κάτω από τα άλλα Α' διαλογής), αλλά στην τιμή είναι προς τα ακριβά.
Αλλά ναι γενικά Πιρέλι δεν θα έβαζα ποτέ σε αυτοκίνητό μου, δεν μου αρέσουν.
-
ΩΧ, μόλις πρόσεξα και το καινούργιο χειρόφρενο, έβγαλαν το όμορφο αεροπορικού τύπου που είχε για να βάλουν αυτούσιο το άθλιο χειρόφρενο του crossland...Έλεος
-
Μα δεν θα έβαζαν τα έα αμορτισέρ, σίγουρο ήταν....δνε είχαν λόγο να το κάνουν και επίσης α) θα κανιωάλιζαν το C4 και να έχουν κάτι να κρατήσουν και για τη νέα γενιά. Αρνητικό επίσης (πάλι λόγω C4 και κόστους εικάζω) που άφησαν το 6αρι αυτόματο και δεν έβαλαν το 8αρι.
-
Είναι στον Μ.Ο ή και πιο κάτω (80% κάτω από τα άλλα Α' διαλογής), αλλά στην τιμή είναι προς τα ακριβά.
Δεν ισχύει αυτό. Ειδικά στο στεγνό είναι πάντα πολύ δυνατά και για ζεστά κλίματα και οδήγηση υπό πίεση είναι ό,τι πρέπει. Παράδειγμα:
https://www.tyrereviews.com/Article/2020-ADAC-SUV-Summer-Tyre-Test.htm
Δικό μου εκφραστικό λάθος όμως. Δεν εννοούσα ότι είναι σαν τα φτηνά, εννοούσα ότι είναι όπως όλα τα (καλά) καθημερινά, δηλαδή τίποτα το συνταρακτικό.
-
Dublin wrote:
Μα δεν θα έβαζαν τα έα αμορτισέρ, σίγουρο ήταν....δνε είχαν λόγο να το κάνουν και επίσης α) θα κανιωάλιζαν το C4 και να έχουν κάτι να κρατήσουν και για τη νέα γενιά. Αρνητικό επίσης (πάλι λόγω C4 και κόστους εικάζω) που άφησαν το 6αρι αυτόματο και δεν έβαλαν το 8αρι.
καλύτερα γιατί αλλιώς με έχω ικανό να μου μπούνε τίποτα τρελές ιδέες, ακόμα δεν πήραμε και τηνκαινούργια c4 στα χέρια μας
-
Βίντεο που παίρνει και μετάφραση
Συνολικά :
Νέα περίεργη μούρη
Στάνταρ λεντ φώτα \
Νέο χειρόφρενο που επιτρέπει ποτηροθήκες δίπλα του και νέα κλειστή θήκη με συρόμενο καπάκι πίσω από το χειρόφρενο και τις ποτηροθήκες , ενώ το υποβραχιόνιο μένει ψηλά .
Advance comfort καθίσματα , καλύτερα δέρματα ,
9άρα οθόνη , επενδύσεις στο ταμπλώ .
Οπως λέει και στο τέλος στο βίντεο , παραμένει μία οικονομικότερη λύση σε σχέση με 2008 και Καπτούρ και με ατού τους μεγάλους χώρους του .
Το επίσημο με πολλές φωτό και το ΔΤ
https://www.netcarshow.com/citroen/2022-c3_aircross/
Το 8άρι κιβώτιο ίσως δεν κουμπώνει με την πλατφόρμα , ίσως για να μην κοντράρουν την 4 .
-
Θα πάω μάλλον ταξίδι αυτή την εβδομάδα με το C3. Βλέπω για 15' δεν έχει αυτό το σύστημα Michelin, για απλή αγορά, χιονοκουβερτες ή αλυσίδες προτείνετε;
Πάντως ενδιαφέρομαι για το άλλο για το 2008.
-
αν κινηθείς σε δρόμο με χιονόστρωση οι κουβέρτες μια χαρά θα κάνουν την δουλειά τους..Εκεί που θέλουν προσοχή είναι σε δρόμο που δεν έχει αρκτό χιόνι γιατί φθίρονται. Αν κινηθείς σε οδόστρωμα συδνιασμένο χιόνι-πάγο καλύτερα βάλε αλυσίδες.
Σε ε ευχαριστώ, το μόνο κομμάτι που φοβάμαι είναι στην εθνική Αθήνα - Τριπόλεως, καλύτερα μία κλασσική αλυσιδιτσα λες, ε;!
Άσχετο, με τα π.χ Cross climate, πιστεύετε ότι δεν χρειάζονται καθόλου αλυσίδες/κουβέρτες/οτιδήποτε έξτρα?
-
panos pure clio wrote:
αν κινηθείς σε δρόμο με χιονόστρωση οι κουβέρτες μια χαρά θα κάνουν την δουλειά τους..Εκεί που θέλουν προσοχή είναι σε δρόμο που δεν έχει αρκτό χιόνι γιατί φθίρονται. Αν κινηθείς σε οδόστρωμα συδνιασμένο χιόνι-πάγο καλύτερα βάλε αλυσίδες.
Σε ε ευχαριστώ, το μόνο κομμάτι που φοβάμαι είναι στην εθνική Αθήνα - Τριπόλεως, καλύτερα μία κλασσική αλυσιδιτσα λες, ε;!
Άσχετο, με τα π.χ Cross climate, πιστεύετε ότι δεν χρειάζονται καθόλου αλυσίδες/κουβέρτες/οτιδήποτε έξτρα?
1.θεωρώ ότι στον συγκεκριμένο δρόμο που θα κινηθείς καλύτερα να έχεις αλυσίδες.
2.Με τα hankook kinergy 4s που φοράω στο aircross μου όσες φορές χρειάστηκε να κινηθώ σε χιόνια δεν χρειάστηκα ποτέ αλυσίδες συνδιαστικά και με το grip control που είναι εξοπλισμένο το αυτοκίνητο.
-
αν κινηθείς σε δρόμο με χιονόστρωση οι κουβέρτες μια χαρά θα κάνουν την δουλειά τους..Εκεί που θέλουν προσοχή είναι σε δρόμο που δεν έχει αρκτό χιόνι γιατί φθίρονται. Αν κινηθείς σε οδόστρωμα συνδιασμένο χιόνι-πάγο καλύτερα βάλε αλυσίδες.
-
Ο κατάλογος με τις διαθέσιμες διαστάσεις είναι εδώ:
https://www.joubert.fr/wp-content/uploads/2018/11/Affectation-EasyGrip.pdf
Δεν σου κάνει το EVO 7 αλλά υπάρχουν άλλα μοντέλα για 15'.
Αλλά αν δεν έχεις περιορισμό ύψους θόλου, ίσως κάνεις τη δουλειά σου και με πολύ φθηνές no name αλυσίδες, έστω 'μίας χρήσης'.
-
Ο κατάλογος με τις διαθέσιμες διαστάσεις είναι εδώ:
https://www.joubert.fr/wp-content/uploads/2018/11/Affectation-EasyGrip.pdf
Δεν σου κάνει το EVO 7 αλλά υπάρχουν άλλα μοντέλα για 15'.
Αλλά αν δεν έχεις περιορισμό ύψους θόλου, ίσως κάνεις τη δουλειά σου και με πολύ φθηνές no name αλυσίδες, έστω 'μίας χρήσης'.
Ναι, τα είδα τελικά. Το πρόβλημα είναι ότι έρχονται από 2 μόνο κατάστημα Ελλάδα από ότι βλέπω, και επίσης διαβάζω κριτικές για 'υπερευαισθησία' και άμεση καταστροφή σε επαφή με στερεά υλικά (μη χιόνι δηλαδή).
Σε σχέση με την τιμή του, δεν φαίνεται να δικαιώνει τις προσδοκίες.
-
οταν μιλαει ο γατοζ για τα λοατκι τα γαλλικα που ουτε την αλυσιδιταα του λαμανιφ δεν παιρνουν....
ΑρΕς
ωπ,ωπ, για κατσε... τι διαολους παιρνουν και που να βρεθουνε? διχτυα και σχοινια ειναι γτπ και ουάν τάιμ. βασικα ψαχνεις οδικη... θα καμω την ερευνα μου και ισως σιαξω μονος μου κατι, σαν του τζιβι σε πουστρακι εκδοση με αλυσιδιτσα και λουρι. μολις φτασει το γιουσουφακι μου.
-
Έχει κλείσει ποτέ η εθνική Κορίνθου Τριπόλεως από χιονόπτωση τα τελευταία 10-15 χρόνια με την νέα χάραξη του δρόμου και τις παρεμβάσεις σε ορισμένα σημεία από την Μωρέας?
Citroen C3 Aircross 2018