-
Quick Silver ή Rip Curl? Γιατί για την 2η έχω διαβάσει ανακοίνωση, αλλά για Quick Silver όχι (παραδοσιακά τα Πεζώ είχαν εκδόσεις quick silver).
Ωχ!! Συγγνώμη παίδες! Rip Curl! Έχω μείνει μια δεκαετία πίσω!
-
Για τον Φάνη με την πανοραμική και το περίεργο χρώμα...
https://www.car.gr/26553949-citroen-c3-aircross-1-2-110hp-eat6-shine
-
Για τον Φάνη με την πανοραμική και το περίεργο χρώμα...
https://www.car.gr/26553949-citroen-c3-aircross-1-2-110hp-eat6-shine
Αυτό μάλιστα!!! Το χρώμα είναι είναι λίγο χάλια (το εσωτερικό μέτριο αλλά το δέχομαι!), αλλά η τιμή πάρα πολύ καλή. Αυτό πρέπει να είχε περί τα €25Κ καινούργιο, οπότε το δίνουν αρκετά χαμηλά. Άλλο ένα είχα βρεί, στο μπλέ (το αγαπημένο μου για αυτό το αυτοκίνητο) με οροφή και αυτόματο από ιδιώτη στα €18.000, αλλά δεν ήταν Shine.
-
Καλησπερα παιδια.
Επειδη ξεκινησα να ψαχνω για αμαξι (Αρχικα μεταχειρισμενο μετα του 13-14) και επεσα πανω σε αυτο (Θεσσαλονικη μενω) κ μου εκανε το κλικ , ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα. Καταρχην ειμαι κατοχος ενος Skoda Fabia 03' 1400cc 101bhp και επειδη βρισκω το παραπανω μοντελο μεταχειρισμενο (του 19 και του 20 εχω βρει) στα 14000€ με το πρωτο να χει 6000χλμ και το 2ο 2500χλμ , μεσα απο συζητησεις που εκανα με δικους μου , μου λενε οχι για 85 αλογα... Εχω ενα παιδακι (βρεφακι ακομα 4 μηνων) και με το καλο κααααποια στιγμη να ερθει και 2ο. Γουστα και πολυτελειες δε θελω απαραιτητα και επειδη δεν παιζει ποσο για προκαταβολη της προκοπης δε κοιταω πολυ πολυ καινουργια αν και βρεθηκε μια ακρη για Crossland x κοντα 15 και κατι καινουργιο αλλα 1200 82? 85bhp , κολλαω στον κινητηρα.
Εν ολιγης το skodaκι σαπιζει πλεον , δεν παει αλλο και δε θελω να μπλεξω παλι με αυτοκινητο κοντα 10ετιας , ομως επειδη δε διαθετω προκαταβολη παλευω να δω τι μπορω να παρω με 200€ μηνιαια δοση και οτι βρισκω ειναι 1200/80κατι ιππους , τι προτεινετε?? Το χει δοκιμασει καποιος?? Αξιζει?? Σπανια θα παιξει διαδρομη Θεσ/νικη-Αθηνα και κυριως να σκαμε καμια χαλκιδκη το καλοκαιρι....
Ευχαριστω εκ των προτερων
*Υπαρχει και στα 100 αλογα στα 15000 κοντα παλι του 19 παντα απο αντιπροσωπεια οτι εχω αναφερει.
-
Αρχές του χρόνου πήρα το 1.2 Aircross 110hp και μέχρι να μου το παραδώσουν μου έδωσε η αντιπροσωπεία ένα C3 (όχι Aircross) με τους 82 ίππους. Δεν μου άρεσε με αυτό το μοτέρ,δεν έχει ζωντάνια και για να κάνεις μια προσπέραση πρέπει να έχεις πολύυυ χώρο μπροστά σου.Με βενζίνη 100 ίππους δεν υπάρχει,με πετρέλαιο ναι.Σαφώς καλύτερο από το 82 ίππων.
-
Τα 82 άλογα είναι λίγα και τα κατάργησε εδώ και 1 χρόνο .
Το θέμα είναι που φτάνεις με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις .
Προφανώς τα 100 ντίζελ και τα 110 βενζίνης είναι πολύ πιο άνετα .
Από την άλλη αν πάρεις συνειδητά το 82 , με την λογική ότι σε επαρχιακούς δρόμους θα αποφεύγεις τα προσπεράσματα , αλλά στον αυτοκινητόδρομο , θα μπορείς να κινείσαι σχετικά άνετα , πάλι θα ήταν επιλογή , αν τα έπαιρνες σε καλή τιμή .
Εδώ να σου πω ότι επειδή παρακολουθώ την αγορά του μοντέλου αυτού , τα αμάξια είναι μήνες απούλητα , επειδή σαν 82άρια δεν έχουν ζήτηση . Ακόμα υπάρχουν κάποια 1600άρια ντίζελ που είναι 5τάχυτα , όχι 6τάχυτα όπως τα 1500 , που επίσης είναι καιρό απούλητα και μπορείς να τα διαπραγματευθείς .
Στην θέση σου θα κοίταγα το οικονομικό περισσότερο , οπότε ψάξε προσφορές και πίεσε τους .
Ακόμα να σου πω ότι το επιτόκιο για τα καινούργια είναι 6,9 % , ενώ στα μτχ είναι γύρω στο 12 % .
Αυτό σημαίνει ότι στους 72 μήνες στο καινούργιο βάζεις δάνειο 12000 , ενώ στο μτχ γύρω στα 10500 , για δόση 200 τον μήνα.
-
Όπως είπε και ο ταξιδευτής απλώς ΔΕΝ συμφέρει η αγορά (ελαφρώς) μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με 10-20% έκπτωση έναντι του καινούριου, χωρίς προκαταβολή και με εξόφληση εξ' ολοκλήρου με δάνειο. Η διαφορά στα επιτόκια καινούριων και μεταχειρισμένων θα εξανεμίσει οποιαδήποτε διαφορά στην αρχική τιμή και θα καταλήξει τελικά το μεταχειρισμένο πιο ακριβό από το καινούριο...
-
Καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια...Οντως ειναι λιγο περιεργη η κατασταση και θα το ψαξω κι αλλο , φυσικα πηγαινοντας και στις αντιπροσωπειες κλπ. Θα τα βαλω κατω και βλεπουμε....Δυσκολη φαση η αγορα αυτοκινητου και ειδικα σε τετοια ποσα.
-
Για να μην λέτε ότι το υποστήριζα , αλλά δεν θα το στήριζα...
Παρελήφθη προχτές ...
1.2 110 ΕΑΤ6 SHINE του 2018.
Χτες έκανε και μεγάλο ταξίδι ...
Πολύ καλές οι εντυπώσεις και από εμένα , αλλά και από άσπονδους αντισιτροενάκηδες και μη φίλους...
Αγοράστηκε από αντιπροσωπεία άλλης μάρκας , με 15700 χλμ , με εγγύηση ενός έτους από αυτήν και έχει αγοραστεί από ιδιώτη με εγγύηση 100.000 χλμ , όπως μου είπαν στην Ωμέγα που είχε κάνει και το πρώτο σέρβις και έγινε και το τσεκάρισμα , πριν και μετά την αγορά .
Οπότε 4 πλέον τα σιτροέν ...
Κάποια στιγμή το ένα από τα παλαιότερα θα φύγει ...
Δεν ξέρω ποιο , θα εξαρτηθεί από πολλά , ούτε το πότε ...
-
Kαλοτάξιδο Criu!!
-
Ωραίος, καλοτάξιδοκαι ατρακαριστο ταξιδευτή, να κάνεις ωραία ταξίδια με αυτό
Ή αλήθεια είναι ότι παρά το πρήξιμο το έκανες πράξη
Υ.Γ πόσο όμορφη είναι αυτή η c5.
Οταν σας λέω σαν τα όμορφα σενταν δεν έχει. Σαν να φοράς Αρμάνι είναι η c5. Το αλλο σαν να φοράς φόρμα γυμναστικής.
Υ.γ.1 φυσικά την c4 θα τζασεις.
Υ.γ.2 πάνε στις φώτο στο πορτρέτο και πατά επάνω στο αυτοκίνητο να κάνει auto focus και μετά πάτα το κουμπί στον κάτω άκρο της φώτο όπου θα παίξεις με το βάθος πεδίου, βάλε το f στο 1,7 1,8 και ξαναβγαλε φώτο να δεις.
-
Να τα ξαναπώ και σε αυτό το φόρουμ!
Καλοτάξιδο!!!!!!!
-
Τέλειο το C3 Aircross!
Μη δώσω κ εγώ το Saxo κ C3 κ πάρω το Aircross για δεύτερο..
Το ποιό off από τα ψευδο-suv..
-
Να τα ξαναπώ και σε αυτό το φόρουμ!
Καλοτάξιδο!!!!!!!
Τι τρέχει με εσάς; Εδώ μας μπριζόνετε και αλλού πάτε και ποστάρετε;
-
Καλορίζικο σου εύχομαι,με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Καλοτάξιδο Κριουζερ, αλλά πάρε και καμιά Σιτροέν για αλλαγή βρε αδερφέ...
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
Να είμαστε όλοι καλά να τα χαιρόμαστε...
Δία σαν το ΚΚΕ και εγώ ... Συνέπεια στην μάρκα...
-
Καλοτάξιδο Cruiser και να το χαρείτε με Υγεία!! Επιτέλους, μετά από 3 χρόνια που το συζητάς και το θές, το απόκτησες! Εξαιρετικήε επιλογή κινητήρα-κιβωτίου, θα το ευχαριστηθείς σίγουρα, ειδικά μέσα στην πόλη. Μου αρέσει αυτό το αυτοκινητάκι πολύ και ας με κοροϊδέυουν οι φίλοι μου....αχαχα!!
-
Καλοτάξιδο Cruiser και να το χαρείτε με Υγεία!! Επιτέλους, μετά από 3 χρόνια που το συζητάς και το θές, το απόκτησες! Εξαιρετικήε επιλογή κινητήρα-κιβωτίου, θα το ευχαριστηθείς σίγουρα, ειδικά μέσα στην πόλη. Μου αρέσει αυτό το αυτοκινητάκι πολύ και ας με κοροϊδέυουν οι φίλοι μου....αχαχα!!
Είναι μοναδικό και ιδιαίτερο πραγματάκι, και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Ακόμη τα κοιτάω στο δρόμο!
Με λίγο πελματάκι στο λάστιχο και το Grip Control μπορεί να πάει και σε ποιο off από τα περισσότερα ψευδο suv/crossover.
Είναι φοβερό τι μπορεί να παράξει η Citroen αν της δώσουν λίγο ελευθερία, και νομίζω θα την έχει σε αυτό το καινούργιο σχήμα, αφού η Peugeot παίζει διαφορετικά, και η Opel καλύπτει το μαζικό/νορμάλ πεδίο στις πωλήσεις.
σημείωση: Πολύ σωστός και για το Cybex στο άλλο θέμα, απλά δεν ήθελα να το γεμίσω εκεί. Σπουδαία εταιρία. Και η GB βγάζει ίδια καθισματάκια βέβαια (έχουν κάνει μία περίεργη/ανίερη συμφωνία με τους Κινέζους!) αλλά νομίζω σαν τα παλιά τα Sirona δεν έχει..ήταν πολύ βαρυά βέβαια, επειδή άλλαζα αυτοκίνητο καμιά φορά μου έβγαινε η μέση!
Tώρα λέμε να περάσουμε σε Cybex Solution για τον μεγάλο, αλλά ακόμη χωράει ανάποδα, οπότε θα το τερματίσουμε πρώτα.
-
σημείωση: Πολύ σωστός και για το Cybex στο άλλο θέμα, απλά δεν ήθελα να το γεμίσω εκεί. Σπουδαία εταιρία.
Tώρα λέμε να περάσουμε σε Cybex Solution για τον μεγάλο, αλλά ακόμη χωράει ανάποδα, οπότε θα το τερματίσουμε πρώτα.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το off topic!
Εμείς πήραμε αυτό από πέρσι (πλήρωσα κάτι παραπάνω να πάω στην Platinum σειρά), απλά φανταστικό και - εαν δεν έχει αλλάξει κάτι - είχε αξιολογηθεί ώς το ασφαλέστερο στην κατηγορία του.
https://cybex-online.com/en-en/car-seats/solutionzifix
Citroen C3 Aircross 2018