-
Χεχεχε
Κατι τετοιο
Χαχαχα
-
Το καλοκαίρι έκανα με ένα νοικιάρικο χειροκίνητο aircross 2200χλμ σε αυτοκινητοδρόμους και σχετικά λίγη πόλη,γύρω στο 10%. Η κατανάλωση στο τέλος του ταξιδιού ήταν 6,5(!!) με συνεχή χρήση κλιματισμού -στο φουλ μάλιστα λόγω θερμοκρασιών άνω των 40- και ταχύτητες εντός ορίων.
-
Storm wrote:
O μοχλοδιακόπτης του Aircross
Δεν έχει θέση '0'.
Στην ουσια η θεση για τα φωτα ημερας (led DRL) είναι η παλια 0, καθως δεν μπορεις να σβησεις τα ημερας ποτε. Στο Stonic εχει θεση 0, στην οποια ωστοσο αναβουν τα led ημερας. Εχει ομως και θεση για τα στασης/ημερας, ωστε να αναβουν κατα βουληση οταν εισαι σταματημενος ή και παρκαρισμενος (με το κλειδι εκτος). Αυτο χρειαζεται, γιατι, οταν τραβηξεις το χειροφρενο, τα DRL σβηνουν (υποθετω για την περιπτωση που θελεις να μην αναβει κανενα φως στο αυτοκινητο). Ειναι λιγο περιπλοκο, αλλα καλυπτει τα περισσοτερα σεναρια.
Τα αυτοματα συμπεριφερονται οπως και τα δικα σου, δηλαδη αργουν πολυ να σβησουν, ενω υπαρχει επαρκης φωτισμος. Νομιζω παιζει ρολο η γωνια του ηλιακου φωτος και αν το αυτοκινητο βρισκεται σε σκια ή οχι.
Όπως τα λες είναι και σε ευχαριστώ.
Τέλος πάντων. Πλέον σταματώ να γράφω στο forum οτιδήποτε αφορά το C3 Aircross. Θα αρκεστώ στο CitroenClub.
Εδώ μόνο στον Αντίλογο και αν...
-
Χεχεχε
Κατι τετοιο
Χαχαχα
Aχαχα, εγω για πλακα το εγραψα, αλλα τωρα ειδα οτι ισχυει
-
γιατί βλέπω διαθέσιμο 1.2lt αυτόματο Feel από αντιπροσωπεία μεταχειρισμένο 1 έτους.
Από πραγματική κατανάλωση πως είναι αυτό το αυτοκίνητο;
Επίσης, έχει πάρει κανείς προσφορά για αντίστοιχο αμάξι καινούριο αυτόματο να μας πει τιμή;
-
Δεν υπάρχει πια αυτό το μοντέλο, άρα δεν μπορείς α πάρεις προσφορά για καινούργιο. Τα τελευταία πωλήθηκαν γύρω στις €19.500. Για αυτό οι αντιπροσωπείες πουλάνε τα τεστ τους, π.χ. η Ωμέγα που μίλησα έχουν προς πώληση το τεστ και δεν μπορούσα να το οδηγήσω.
-
Πλέον σε βενζίνη αυτόματο, μόνο 1.2 130 άλογα και επίπεδο εξοπλισμού Shine (περί τα €24.000 το υπολογίζουν, εκτός εαν καταφέρουν να είναι ΛΤΠΦ 16.995 σε λευκό).
-
Κατανάλωση σε τι συνθήκες? Μικτή να υπολογίζεις περί το 8-8.5. Τώρα ανάλογα με τις συνθήκες μπορείς να είσαι και στο 7 ή στο 11!
Piliouriti πριν ξεκαθαρισει το θεμα....για δες λιγο και στο τοπικο των crossover , υπαρχει νεο μικρο suv με χωρους σαν του aircross
Άσε μας ρε Λαπ, δεν βλέπεται αυτό το πράγμα....το βλέπεις και ξερνάς!!
-
-
-
Μέσα είναι μια χαρά! Από έξω, το λες και άθλιο, κακοσχεδιασμένο ή και αποκρουστικό!
-
Χάλια είναι....άσε που δεν θα έρθει και Ελλάδα!!
ΥΓ: Στο Ντουμπάι έχει κάτι 'κουλά' MPV Toyota (Innova) για ταξί...απίστευτα, θα σου αρέσουν σίγουρα. Εϊναι 2.700cc, 6αρια αυτόματο και απίστευτα μικρό κύκλο στροφής, κάνει u-turn σε δρόμο με 2 λωρίδες για πλάκα, και είναι πολύ μεγάλο!
-
Σε όλα τα (αυτοκινητιστικά) βίτσια είναι μέσα ο Lap! Όσο πιο άσχημο, τόσο πιο πολύ θα του αρέσει...
-
Αυτό μοιάζει επικίνδυνα με ένα άλλο που πωλείται εδώ κάτω, το Hyundai Creta (όχι 'Farm', δεν είναι παριζάκι)...
Προφανώς στην Ινδία ξεκίνησαν να βγαίνουν φασόν αυτοκίνητα. Άσχημα δεν είναι, θα έρθουν κι άλλα της κατηγορίας στην αγορά σύντομα, π.χ. το καινούριο Juke, αλλά πολύ φοβάμαι πως θα είναι πανάκριβα και επίσης δύσκολα βρίσκεις καλό αυτόματο κιβώτιο, όπως τα Aisin.
Όμως κατανάλωση που φτάνει και ξεπερνάει εύκολα τα 8λτ/100 από 1200 κυβικά με φοβίζει... αυτή είναι κατανάλωση μοντέρνου δίλιτρου. Πιο ωραία (και λογικά) ακούγονται τα 6-6μιση/100, αλλά ποιον να πιστέψω;
Και σε φωτογραφία που είδα καντράν, έγραφε περίπου 8,5λτ κατανάλωση με γύρω στα 10 χιλ. χλμ...
-
Μ αρεσει που εβαλες το 'αυτοκινητιστικα', χαχαχαχα
Με αγαπας πολυ
Εχω την αισθηση πως θα ερθει ως suzuki στην ελλαδα, το εχει ανακοινωσει η suzuki πως θα φερει μικρο 4 μετρο suv ...λογικα αυτο ειναι.
Το vitara γερναει και ισως η επομενη του γενια θα ειναι στα 4,20 κατι μετρα για να θπαρχει διαφορα.
-
Το συγκεκριμενο ειναι παιδι της daihatsu και της toyota.... αν παρει σηματα της suzuki θα ναι καθαρα deal..δεν θα εχει καπoια σχεση με τα τεχνικα μερη των suzuki.
Εχει πολυ ελαφρυα πλατφορμα.... και ισως εδω ερθει με αλλο κιβωτιο.... προς τκ παρον στην ασια βγαινει με τον νεο cvt της daihatsu ....οχι αυτο που θα φορα το βενζινοκινητο cvt corolla.
-
Όμως κατανάλωση που φτάνει και ξεπερνάει εύκολα τα 8λτ/100 από 1200 κυβικά με φοβίζει... αυτή είναι κατανάλωση μοντέρνου δίλιτρου. Πιο ωραία (και λογικά) ακούγονται τα 6-6μιση/100, αλλά ποιον να πιστέψω;
H κατανάλωση έχει σχέση με τις συνθήκες.΄Ένα μοντέρνο 2λιτρο ξεπερνάει για πλάκα τα 10λτ/100χλμ. Το 8-8.5 είναι μέση κατανάλωση (π.χ το χειροκίνητο με τα 110 έχει 7.4 μέση σε πραγματικές συνθήκες). Υπό προϋποθέσεις μπορεί να πέσει και στο 5...αλλά δεν θα είναι πραγματική κατανάλωση. Και στην 116 είχα κάνει ταξίδι με 5.8, συνήθως ήμουν στο 7.5 όμως. Και μέση είχα 9.2λτ/100χλμ μετά από 60.000χλμ. Και την πόλη εύκολα ήμουν πάνω από 10. Σχετικά είναι όλα!
7 έχει το Panda μέση κατανάλωση. Δές και καταναλώσεις του C3 (όχι Aircross) να πάρεις μια ιδέα, είναι περί το 1λτ/χλμ σχεδόν πάνω από το νέο Κλιό. Ρώτα και τον Gatoz που το πήρε μια φίλη του, έγραψε ότι καίει αρκετά.
-
Μόλις ήρθε επίσκεψη στον γείτονα μια οικογένεια με C3 Aircross ακριβώς (εκτός χρώματος) όπως το θέλω!! Αυτόματο, Shine, Metropolitan Grey εσωτερικό (το καλύτερο για εμένα) με HUD και ηλιοροφή. Δεν ξέρω εαν έχει και άλλα έξτρα (αυτά μπόρεσα να δω). Πρέπει να μάθω πληροφορίες από τον γείτονα, σίγουρα πάντως στοίχισε πάνω από €25.000!
-
Χτυπα και ζητα ζαχαρη.
-
Χτυπα και ζητα ζαχαρη.
Καλού κακού, φόρα και καθαρό σώβρακο! Δεν ξέρεις πως θα το ερμηνεύσουν...
-
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κατόχους εάν η έκδοση feel έχει Android auto. Επίσης, το υποβραχιονιο εμπρός είναι ουσιαστικά μπράτσο ενσωματωμένο στο κάθισμα του οδηγού που ανεβοκατεβαινει ή υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να μπει? Γιατί δεν είναι και πολύ όμορφο το συγκεκριμένο...
Ευχαριστώ.
-
Υποβραχιόνιο έχει αυτό που έβαλε ο Storm που είναι πολύ καλύτερο από το στάνταρ που είναι σαν λεωφορείου!
-
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κατόχους εάν η έκδοση feel έχει Android auto. Επίσης, το υποβραχιονιο εμπρός είναι ουσιαστικά μπράτσο ενσωματωμένο στο κάθισμα του οδηγού που ανεβοκατεβαινει ή υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να μπει? Γιατί δεν είναι και πολύ όμορφο το συγκεκριμένο...
Ευχαριστώ.
Android auto εχει.
Το υποβραχιονο εμπρος ή ειναι ενα κεντρικο, φαρδυ, σαν του Storm (το ζητας εξτρα ή στο κανουν δωρο) ή ειναι το μπρατσο στο πλάι της θέσης. Το μπρατσο παει 'σετ' με ολα τα σαλονια που ειναι εξτρα. Εκτος δηλ. απο το βασικο, ολα τα αλλα σαλονια ερχονται με τα μπρατσα (αυτα σαν του λεωφορειου)
Εγω ειχα τετοιο υποβραχιονιο στο 307 SW και ειναι παρα πολυ βολικο, καλυτερο κατα τη γνωμη μου απο το κεντρικο που εχω τωρα. Ειναι πιο κοντα σου, δεν επηρεαζεται απο το ποσο μπροστα, πισω, πανω ή κατω ρυθμιζεις το καθισμα, οταν το διπλωνεις δεν εμποδιζει καθολου (πχ ζωνες, ποτηροθηκες), εχει ο συνοδηγος το δικο του (αντι να μοιραζεστε το κεντρικο), μενει ενας χωρος σαν θηκη εκει που μπαινει η βαση του κεντρικου για τους πισω επιβατες.
Προσωπικα το προτιμω, αν και οι περισσοτεροι προτιμουν το κλασικο στο κεντρο.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το είδα και στο νήμα λίγο πιο παλιά που το είχε ποσταρει. Έτσι κάτι γίνεται, γιατί το 'μαμά' δε βλέπεται, κατά τη γνώμη μου..
Citroen C3 Aircross 2018