-
Καλά τα λές Cruiser....και εγώ όταν είχα πάρει την 116, με το που παρέλαβα πήγα στον Καραβόμυλο για ψητά, Βόλο για καφέ και επιστροφή το απόγευμα! 800χλμ σε μια ημέρα. Και το ΣΚ εκδορμή. Το αυτοκίνητο έστρωσε σε 4 ημέρες....αχαχα!!
-
Βασικά ξυπνάς την Κυριακή το πρωί και ...
Βασικά ξυπνώ κάθε Κυριακή τα χαράματα, γιατί στις 8 έχω προπόνηση και τρέξιμο 10 χιλιόμετρα...
Μετά γυρνώ στο σπίτι και είμαι κουρούμπελο εντελώς. Και αυτά και άντε και καλή βδομάδα...
Εκδρομή με το αυτοκίνητο μόνο σε επίσημες αργίες και αν...
α! Εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος να μπορώ να προγραμματίσω την ζωή μου και να είμαι χαλαρουίτα κατάσταση.
-
Εεε ρε Νίκο, μια Κυριακή μην πάς για τρέξιμο και προπόνηση και κάνε 'προπόνηση' στο Aircross...δεν χάθηκε ο κόσμος εαν χάσεις μια προπόνηση. Θα έχεις περάσει μια ωραία ημέρα με βόλτα στην εξοχή και το Aircross.
-
Ρε σεις και άλλοι έχουν aircross. Ας γράψουν εκείνοι τις εντυπώσεις τους από τα ταξίδια και τις εκδρομές που κάνουν.
Εγώ ταξίδια ΔΕΝ κάνω και οι κοντινές εκδρομές είναι σπάνιες. Μία φορά το χρόνο και αν... Του χρόνου πάλι αν και εφόσον έχω διάθεση.
Μόνο στην ιδέα να μπω στο αυτοκίνητο και να οδηγώ άσκοπα σαν τον ταξιτζή μου χαλάει τη διάθεση.
Αναρωτιέμαι πόσοι υπάρχουν εδώ μέσα που παίρνουν τα αυτοκίνητά τους και πάνε ταξίδια μόνοι τους έτσι για να περνά η ώρα.
-
Μα δεν θα οδηγείς άσκοπα, θα έχεις σκοπό την εκδρομή και το στρώισμο του αυτοκινήτου.
Προσωπικά μόνος μοδεν παω ταξίδι έτσι, αλλά το έκανα πάντα όταν έπαιρνα καινούργιο αυτοκίνητο ή αυτοκίνητο για test drive διαρκείας (με την Χ1 το 2007 έκανα βόλτα 1.000χλμ έτσι για να την δοκιμάσω!).
Τεσπά, φιλική κουβέντα κάνουμε, δεν σε πιέζουμε...μην παρεξηγηθώ κιόλλας!
-
1000χλμ;;;;; Εσύ έχεις αντοχές!!!!! Ωραίος!!!!!
Εγώ το έχω παρατήσει αυτό το άθλημα εδώ και πολλά χρόνια, πάρα πολλά. Δεν έχω καν αντοχή να οδηγήσω πάνω από μία ώρα στο δρόμο.
Τελευταίο ταξίδι με αυτοκίνητο ήταν το 2006 μέχρι τα Ιωάννινα. Μετά ήρθε το εργασιακό μπάχαλο...και τα ξέσκισε όλα.
Για αυτό και δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα.
-
Πλάκα κάνεις? Παρίσι-Νάπολι με την μία...μόνο στάσεις για καφέ,σνακ και καύσιμο....πάνω από 1900χλμ....
-
1900χιλιόμετρα;
Τόσα κάνω εγώ σε δύο χρόνια... Μπου!χα!χα!
-
Παλιότερα έκανα και εγώ χλμ . Μετά ήρθε η κρίση και τα διόδια...
-
Παλιότερα έκανα και εγώ χλμ . Μετά ήρθε η κρίση και τα διόδια...
Eχω κανει 8-10 ωρες σερι σε τελειως βαρετους δρομους στην Αμερικη. Μια φορα που αργησα λογω τρελλης κινησης να βγω απο το Μανχατταν εφτασα 12ωρο. Ανετα θα ξαναεκανα αν δεν ηταν το κοστος στην Ελλαδα. Το μυστικο ειναι να εχεις καλο αμαξι με ανετα καθισματα. Και ευτυχως και το μεξικανικο VR6 που ειχα τοτε (με φοβερο στερεο) και το 118i που εχω τωρα εχουν σουπερ ανετα καθισματα.
-
Storm wrote:
Εσύ Νότια δεν ήσουν;
Σωστά Νίκο...''ήμουν' είναι η λέξη κλειδί! Ευτυχώς μέσα Αυγούστου μετακομίσαμε στο Μαρούσι (ακριβώς απέναντι από τον Σφακιανάκη - BMW) και σώθηκα με τις μετακινήσεις.
criuser wrote:
Ουάου θα μπορούσα να πω....
Να δούμε και τις βενζίνες...
Εντάξει, αναμενόμενη κατανάλωση για κίνηση 60% Εγνατία και πόλη Θεσσαλονίκη. Σε κατάσταση 90% κίνηση στην Αθήνα (1 ώρα για 10 χλμ) και 10% εθνική, θα είναι στο αναμενόμενο 6 περίπου.
H Praxia ρε συ που πηγε? Ειδα οτι αλλαξαν οι πινακιδες. Αν εχεις χρονο σε κανενα διαλλειμα να παμε απεναντι στον Σφακιανακη να μπεις παλι στον σωστο δρομο...
-
Αμα σου φαίνονται άνετα τα καθίσματα της 118 , που να κάτσεις και σε καμία σιτροέν...
-
Δεν υπάρχει σύγκριση. Ευχαριστιέσαι να κάθεσαι στο Citroen. Τα καθίσματα του Aircross μου θυμίζουν κάτι πολυθρόνες που είχαν παλιά κάποιες καφετέριες στο Μπουρνάζι. Καθόσουν και δεν έλεγες να σηκωθείς...
-
Αμα σου φαίνονται άνετα τα καθίσματα της 118 , που να κάτσεις και σε καμία σιτροέν...
bucket recaro με ηλεκτρικες ρυθμισεις. ξερεις εσυ καλυτερα?
-
Εγώ κάθομαι σε C5 exclusive με ηλεκτρικές ρυθμίσεις μπροστά-πίσω , πάνω-κάτω , διαγώνια πάνω-κάτω , μέσα έξω το κάτω μέρος της πλάτης , μέσα-έξω το πάνω μέρος της πλάτης με ξεχωριστό διακόπτη , μέσα - έξω , πάνω - κάτω με ξεχωριστό σταυροειδή διακόπτη για την στήριξη της μέσης , πάνω-κάτω και μέσα-έξω το προσκέφαλο , όλο το κάθισμα δερμάτινο και με δυνατότητα να πάει πίσω όταν ανοίγεις την πόρτα για να μπαίνεις - βγαίνεις άνετα και 2 μνήμες που θυμούνται εκτός από τις ρυθμίσεις του καθίσματος , θυμούνται και τις ρυθμίσεις του τριζωνικού κλιματισμού και αν θυμάμαι καλά και τον σταθμό στο ραδιόφωνο που προτιμάς . Εκτός από τις μνήμες τις ίδιες δυνατότητες έχει και το κάθισμα του συνοδηγού ....
Σε ρεκάρο δεν χωράω φίλε μου με τις διαστάσεις που έχω και θα φρικάρω...
Πιθανόν και εσένα δεν θα σου αρέσει το δικό μου κάθισμα γιατί δεν θα έχεις στηρίξεις πλευρικές , αφού χωράς στα ρεκάρο .
Πάντως προτιμώ την άνεση του αυτοκινήτου μου , παρά να είμαι όπως στο φόκους φίλου μου , που τα κ_λ_μέρια είναι σε διαφορετικό επίπεδο και κάθομαι στραβά . Για να κάνω ταξίδι με αυτό , ούτε λόγος .
Το κακό με το αμάξι μου , είναι ότι συχνά οι φίλοι που μπαίνουν μέσα και πάμε βόλτα , κοιμούνται , γιατί σε τέτοια καθίσματα και υδροπνευματική σε σχετικά καλό δρόμο , δηλαδή να μην έχει γκρεμούς , μόνο με TGV συγκρίνεται ...
-
Το κάθισμα του C5 του cruiser...
-
Δεν έχω βάλει την επιλογή μασάζ που την είχε από τότε .
-
Πωω καθισματαρες!!
-
Αυτό είναι σαλόνι!!!! Ωραίος!!!!!
-
H Praxia ρε συ που πηγε? Ειδα οτι αλλαξαν οι πινακιδες. Αν εχεις χρονο σε κανενα διαλλειμα να παμε απεναντι στον Σφακιανακη να μπεις παλι στον σωστο δρομο...
Η Praxia πήγε κάπου στο Χαλάνδρι, κοντά στην Vodafone.
Σφακιανάκη (αν και είναι απαράδεκτος έμπορος) θα πάω όταν δεήσουν να με πάρουν για test drive του Άσσου. Ακόμα περιμένω....
Θέλω να πάρω και προσφορά για την Χ1 για τον κολλητό μου.
Να πάμε όποτε θές Άγη, να πιουμε και καφεδάκι να τα πούμε. Αλλά BMW εγώ ξανά πάρα πολύ χλωμό....εκτός εαν φέρω από Γερμανία κάποια μεταχειρισμένη. Μεγάλος κόστος αγοράς (έτσι όπως θέλω αγώ το αυτοκίνητό μου), μεγάλο κόστος συντήρησης (σέρβις και βλάβες) και πλέον ο ανταγωνισμός έχει πλησιάσει πολύ κοντά.
Citroen C3 Aircross 2018