-
Μας δουλεύει κι ο γάτος... κλαίνε και οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες...
Για να δούμε αν κάνει δουλειά σαν δικίνητο στο χιονάκι, γιατί νομίζω μέχρι εκεί είναι αυτό που θα ζητήσει όποιος έχει αγοράσει αυτό το αμάξι...
Προφανώς με το τεσσάρων εποχών λαστιχάκι που εξοπλιζόταν αρχικά...
Αλλά είναι τόσο σπάνια και λίγη η χιονόπτωση που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι εκτός Βορείου Ελλάδος, που κι απλές αλυσίδες ή παρόμοιο σύστημα θα κάνει τη δουλειά μια στο τόσο. Παίρνει αλυσίδες το αμάξι, αλλά όταν φοράει 17άρες ζάντες πρέπει να είναι λεπτές. Οι συνήθεις 'απλές' αλυσίδες έχουν πάχος περί τα 16μμ, δηλαδή προσθέτουν 3 πόντους στη διάμετρο και είναι αρκετά αμάξια που δεν τις χωράνε.
-
Ναι είναι με τα ταπεινά εργοστασιακά Hankoo kinergy 4s...Mια χαρά τα μιλάει τα Γαλλικά εδώ το Γαλλάκι
-
Εντωμεταξύ σε αυτό το χρώμα με το πορτοκαλί colour pack μου αρέσει πάρα πολύ!! Το ανεβάζει το αυτοκίνητο αισθητικά.
-
Και χωρίς τα πορτοκαλί που το έχω εγώ , ωραίο είναι...
-
Και χωρίς τα πορτοκαλί που το έχω εγώ , ωραίο είναι...
Ωραίο ειναι, αλλά με το colour pack δείχνει πολύ πιο ωραίο (ειδικά στο πίσω τζάμι), σπάει λίγο την μονοτονία. Γούστα είναι αυτά βέβαια, αλλά όσες φορές το έχω δει στον δρόμο μου άρεσε πάρα πολύ...θα το έβαζα σίγουρα εαν το είχα.
-
Αυτό το soble κάπως έτσι λέγεται το χρώμα είναι όντως το καλύτερο του και το μόνο που έμπαινα νομίζω
-
Αυτό το soble κάπως έτσι λέγεται το χρώμα είναι όντως το καλύτερο του και το μόνο που έμπαινα νομίζω
Sable, έτσι το είχα έτοιμο, με orange pack και διχρωμία (το έδινε έτσι στην Shine).
Θα το ξαναπώ, μεγάλη παράλειψη να μην έχει air bumps, το καλύτερο αυτοκίνητο της γκάμας για αυτό.
Είχα ξενερώσει πολύ που δεν είχε, ούτε το αυτοκόλλητο δεν έδιναν όταν είχα πάρει προσφορά (στην αρχή είχαν ένα απλό αυτοκόλλητο που έμοιαζε, δεν ήταν όμως, μάλλον μετά δεν το έφερναν ούτε αυτό).
-
Sable σημαίνει άμμος στα γαλλικά, για όποιον ενδιαφέρεται.
-
Και να τα βρεις, θα κάνεις τρύπες στις πόρτες για να βάλεις τα κουμπώματα;
-
Ωρέ παλικάρια, βλέπω πως Κίνα κυκλοφόρησε με Airbumps το αμάξι.
【东风雪铁龙SUV云逸C4 AIRCROSS】_车型展厅_东风雪铁龙官方网站 (dongfeng-citroen.com.cn)
Που θα τα βρούμε να τα φέρουμε κι εδώ;
Θα ψάξω Alibaba κλπ. όποιος το βρει πρώτος να ρίξει σύρμα.
Απ' ότι βλέπω στη Κίνα κυκλοφορεί ως C**4 **Aircross
-
Γιατί τρύπες? Μπορεί και με 3M ή με ειδική κόλα!
Στην πάνω πλευρά από εκεί που ξεκινάει το Airbump η λαμαρίνα της πόρτας κάνει ένα φούσκωμα ( παράλληλα με το χερούλι της πόρτας και προς τα κάτω) , το ίδιο κάνει και το C3aircross?
-
Στην πάνω πλευρά από εκεί που ξεκινάει το Airbump η λαμαρίνα της πόρτας κάνει ένα φούσκωμα ( παράλληλα με το χερούλι της πόρτας και προς τα κάτω) , το ίδιο κάνει και το C3aircross?
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεν έχει κλιπ.
Ένα καλοκαίρι να 'φάει' και θα αρχίσει να χαμογελά το πλαστικό.
-
Και εγώ νομίζω ότι κουμπώνει.
Να ψάξετε για αυτοκόλλητα, που σίγουρα υπήρχαν όταν είχε παρουσιαστεί το αυτοκίνητο.
Φυσικά δεν είναι air bumps και δεν προσφέρουν καμία προστασία, αλλά του πηγαίνουν.
-
Τα airbumps τα είχα δεί σε ένα test drive C3 aircross στις Σέρρες αν θυμάμαι καλά...για ρωτήστε την αντιπροσωπεία γιατί νομίζω πως είναι original accessory...
-
Τα airbumps τα είχα δεί σε ένα test drive C3 aircross στις Σέρρες αν θυμάμαι καλά...για ρωτήστε την αντιπροσωπεία γιατί νομίζω πως είναι original accessory...
Αυτοκόλλητα ήταν. Όντως original accessory αλλά μετά από κάνα χρόνο που ρώτησα μου είπαν δεν τα φέρνουν καν.
-
To China C4 είναι μακρύτερο από το δικό μας . 4,27 μήκος και 5 εκ μεγαλύτερο μεταξόνιο .
https://www.dongfeng-citroen.com.cn/index.php/Support/compareresult.html
Εχει ενδιαφέροντα μοντέλα εκεί .
Το 3 αιρκρός ως 3 XR είναι τροποποίηση του 3 πικάσο , αλλά με τις ίδιες διαστάσεις με το 4 αιρκρός
https://www.dongfeng-citroen.com.cn/index.php/Support/compareresult.html
-
Κι εγώ είχα την εντύπωση πως δεν είναι δυνατόν να μην έχουν μηχανική στήριξη αυτά τα πλαστικά.
Αλλά παλιότερα, στο πρώτο Suzuki SX4 οταν αλλοιώθηκε λίγο το χρώμα τους, ζήτησα αντικατάστασή τους εντός της εγγύησης και διαπίστωσα πως ήταν μόνο αυτοκόλλητα!
Φαίνεται περίεργο, αλλά μάλλον έτσι μπαίνουν στα περισσότερα αυτοκίνητα! Και κολλάνε τόσο δυνατά που και να τα βαράς με πιεστικό δεν βγαίνουν! Θέλει ειδική χρονοβόρα διαδικασία η αποκόλληση.
Διερευνητικό ψάξιμο κάνω. Σκέφτομαι πως ίσως τα εντοπίσω κάπου Κίνα και δεν νομίζω να έχουν απαγορευτικό κόστος. Το Κινέζικο αμάξι είναι όντως λίγα εκατοστά μακρύτερο (και με μακρύτερο μεταξόνιο) αλλά πιθανολογώ παρατηρώντας το, πως το επιπλέον μήκος βρίσκεται στους προφυλακτήρες, ειδικά πίσω φαίνεται να το έχουν 'μακρύνει' και ίσως οι πόρτες παραμένουν στις ίδιες διαστάσεις. Στη χειρότερη, το ευθύγραμμο τμήμα των πλαστικών στις άκρες θα μπορούσε να κοπεί λίγο...
Απλά είναι μια λίγο ακραία υπόθεση που την ψάχνω. Θα δοκιμάσω να δω και για το ορίτζιναλ αξεσουάρ, αλλά που να βρεις άκρη με την Ελληνική εισαγωγική; μόνο απ' έξω ίσως...
-
![]( upload image)Απορώ , αφού το έβγαλε στην κυκλοφορία έτσι - έστω και για λίγο- πως δεν υπάρχει το ανταλλακτικό ? ουτε σε τρακαρισμένα δεν βγαίνει !![]( upload image)
-
Πιστεύω πως είναι απλά αυτοκόλητα και πως έχει τα ίδια νεύρα χαμηλά στη πορτά και το Ευρωπαϊκό Aircross.
Το πρόβλημα είναι να βρεθεί από Κίνα αυτό το 'ανταλλακτικό' (φαίνεται καλά στη τελευταία κάτω φωτό, δε μπορώ να κάνω επικόλληση)
雪铁龙_云逸 C4 AIRCROSS 2018款 230THP 自动逸尚版图片_汽车之家 (autohome.com.cn)
Προσπαθώ να βγάλω άκρη συγκρίνοντας τις αποστάσεις στις δύο παρακάτω φωτογραφίες.
Ίσως το Ευρωπαϊκό να έχει λίιιιγο πιο κοντή πίσω πόρτα, ίσως πάλι όχι (επειδή το πλαστικό πίσω 'φτερό' είναι ολόκληρο κολλημένο πάνω στην πίσω πόρτα του Κινέζικου).
Σε αυτή τη περίπτωση, ίσως θέλει κανα-δυο πόντους κόψιμο το μικρό ευθύγραμμο τμήμα του πλαστικού, ΑΝ το βρούμε...
Η μπροστινή πόρτα φαίνεται να είναι ολόιδια...
-
Απίστευτη χαζομάρα να μην το βάλουν στο original αυτοκίνητο, φώναζε από μακρυά ότι είναι το καταλληλότερο αυτοκίνητο της Citroen για Air bumps (μαζί με το C5 Aircross).
Citroen C3 Aircross 2018